Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@blate
Nu vil jeg ikke just kalde Suso for Gattusos "favorit". Det vil jeg snarere sige er Calhanoglu, som han ofte udtaler sig meget positivt omkring.

Men jeg ser også Gattuso som en meget pragmatisk træner, der hele tiden har fokus på det materiale han har at arbejde med (og hvis nogen skulle finde på at sammenligne Rino med Conte, så viser dette vel nærmere at han er den diametrale modsætning).

Castillejo er en spiller med fart, god på bolden om som arbejder benhårdt. Bl.a. skulle Cholo have et rigtigt godt øje til den unge spanier pga netop dette.

Men som sagt, en (potentiel) operation skal ses i et større perspektiv. Det er virkelig vigtigt at vi kommer af med Bacca - han er en alt for stor belastning, ikke mindst økonomisk.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio nævner i øvrigt Spartaks Quincy Promes som et bud på en kommende Milanspiller. Dog skulle der ikke være konkrete forhandlinger i gang.

Det er dog en spiller der, ligesom Bernard, dækker begge kanter og også kan spille ved siden af en 9er (som han bl.a. har gjort på landsholdet).

Han scorede 21 mål og lagde op til 10 i 38 kampe for russerne sidste sæson, hvilket må siges at være godkendt.
Skrevet af Lentini
Quincy Promes, Spartak Moskva, er et nyt navn som er dukket op via Sky.

More to my liking end Castillejo. Driblestærk, hurtig og kan gå begge veje. Dog ret urealistisk at Spartak afgiver deres største offensive stjerne på lån med option mm man laver et "Higuain"-lån.
Skrevet af Rossoneri
Er det i øvrigt kun hos mig at rækkefølgen af indlæg fucker op? Der synes at være noget galt med time stamps, for mine indlæg bliver tidsbestemt to timer før de reelt er skrevet.
Skrevet af Milanisti
Der vil aldrig nogensinde komme et bud på mere end €40m for Suso. €80m er helt utopi.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror i øvrigt ikke at Promes og Castillejo er alternativer til hinanden. Vi har længe været på jagt efter en wing der kan udfordre Hakan og dertil også bruges ved siden af en 9er.
Den beskrivelse passer fint på Promes (som med Depay, Bernard og andre der har været nævnt).

Spanieren er formentlig kun et emne afhængigt af hvordan mødet med Lucci udarter sig. Suso skulle have forladt mødet, mens Lucci stadig snakker med Leonardo og Maldini.

Jeg hæfter mig stadig ved at Suso skulle være tilstede ved mødet. Var der "blot" tale om en forlængelse (med lidt pression omkring Roma-interesse med i tasken), tænker jeg fint at Lucci kunne have klaret det alene.
Skrevet af Martinovic
Nej, bold.dk er desværre helt til rotterne efter deres serverskifte. Indlæggene kommer ikke i kronologisk rækkefølge, og jeg skal også opdatere siden i forhold til sidste besøg på siden for at få de nyeste nyheder.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nej, det er alles indlæg som blir skudt i øst og vest. Vidst pga en større renovering af deres servere.
Skrevet af Rossoneri
Leonardo udtaler på pressemødet hvor Reina og Strinic blev præsenteret, at mødet med Lucci og Suso blot var et informationsmøde og at man ikke drøftede transfers.

Den køber jeg kort og godt ikke. Det kan dog meget vel være at Suso har fået at vide at han ikke er til salg. Men både spiller og agent bliver ikke hevet ind til møde, midt i et hektisk mercato, for lige at få en kop kaffe og snakke om "projektet".
Et sådant møde var nok taget efter vinduet var lukket.
Skrevet af Blate
Håber ikke suso bliver solgt, for gattusos skyld.
Han lyder til at være en af hans favoritter og den slags har vi brug for hvis vi skal håbe på en top 4 under gattuso.

De 30-40? vil gør mere skade i gavn.
Svække vores trup mod en direkte rival om top 4 ( lidt ala higuain fra napoli til juve )
Svække gatussos taktik / plan / spillere han kan lide at have i sin trup ( både på banen og som person i det hele taget ) for det vægter han tungt.

Hvis der kom et bud af 80+? så må gatusso forstå at det er for godt til at sige nej til. Så skal han up sin game og klare sig uden sin "favorit"
Skrevet af Pirlo21
Hvis man forholder sig til det Leonardo sagde og ikke hvad sladderpressen siger, så er der INTET der tyder på at Suso er på vej væk. Tværtimod har Leonardo ikke gjort andet end at bekræfte, at Suso ikke er til salg og at klubben overhovedet ikke vil overveje et salg på nuværende tidspunkt. https://www.football-italia.net/125969/milan-not-considering-suso-sale%E2%80%99

Endvidere sagde Leonardo også, at klubben ikke ønsker at sælge/låne Locatelli ud. Hvilket jo i den grad også giver mening når man nu har givet Monty fripas. Men samtidig understegrede Leonardo dog også i forhold til Locatelli, “One thing is fundamental in this Milan and in all big clubs: a player has to be happy to stay and want to stay.


Tilsidst bekræftede han jo enlig bare, at Silva´s situation er kompliceret og man lytter til ham.
Hvilket jeg tolker - betyder, at Silva ønsker mere spilletid og det får han selvfølgelig ikke. Med Higuain som det klare førstevalg og med to talenter der begge skal have spilletid så er der jo en af Cutrone og Silva der bliver taberen i det spil. Så for mig giver det god mening at sende en Silva videre, for hans udviklings skyld. En leje aftale med en høj købsoption, håber jeg på. Tror stadig på ham.

Ang Bacca, sagde Leonardo jo bare at klubben have et godt forhold til ham og at klubben ved hvad han ønsker, hvilket jo betyder man arbejder på et salg - da Bacca ikke vil være 3 angriber og hæver en alt for høj løn... så mon ikke vi finder en løsning med ham..

Mit bud oven på Leonardos pressekonference er følgende, Silva udlejes, Bacca sælges, Suso bliver, Locatelli prøver man stadig på at overtale til at blive og Bakayoko aftalen er stadig ikke på plads...
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Leo sagde følgende:
“We’ve never thought about his departure,” Leonardo said in the Press conference to present Pepe Reina and Ivan Strinic.

“There’s been nothing to make us think otherwise. He’s very important for us, these meetings take place to get to know the new owners. There’s no reason to think he can’t stay here.

“We didn´t talk about offers, we talked only about what exists. We need to meet individually with all the players, these meetings are normal things for a new ownership.”


Det kan man selvfølgelig tolke ligeså tosset man vil, men giv mig en grund til hvorfor man lige pludselig skulle begynde at betvivle Leonardo´s ord? Indtilvidere har alt hvad Leonardo har sagt, holdt.
Pressen har virkelig travlt, senest var det Conte rygterne der blev ved med at florere selvom Leonardo var ude at sige klubben havde 100 procent tillid til Rino...

Suso er iøvrigt sammen med resten af holdet i Madrid lige nu for at gøre sig klar til kampen imorgen... hvis han virkelig var på vej væk eller ville væk - så tvivler jeg stærkt på at han ville være i Madrid lige nu... men vi får at se :)

NB Silva er ikke udtaget til kampen og virker som en spiller der er på vej væk, Locatelli er iøvrigt også med...
Skrevet af Blate
Der vil aldrig nogensinde komme et bud på mere end ?40m for Suso. ?80m er helt utopi.

I mine øjne ville det være dumt af milan at sælge ham under 80m i dette vindue.
Skrevet af Martinovic
Andre Silva udeladt af truppen mod Real Madrid, da han er på vej til Sevilla. Jeg er spændt på økonomien i den handel.

Forhåbentligt får Leonardo snart sikret nogle spillere den anden vej. Offensivt ser det noget tyndt ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Dagens møde skulle efter sigende være et krav fra Suso om en forbedret kontrakt. Noget som Leonardo og Maldini blankt afviste.

Dermed giver Leonards ord på dagens pressekonference ret god mening.

Det bliver dog interessant at se om det afstedkommer en transfer request fra Suso og Lucci. Det er nok ikke utænkeligt.
Skrevet af Pirlo21
Håber iøvrigt ikke at Berto bliver, han hæver simpelhen en alt alt for høj løn til hvad han kan bidrage med... han er iøvrigt ikke med i truppen til kampen imorgen, nogen der har en forklaring? Forhåbentlig er han snart fortid...

Håber og forventer at følgende spillere er fortid inden transfervinduet smækker i om 7 dage:
Silva (dyrt lån, med høj kønsoption - de nyeste rygter siger at Sevialla betaler 5 mio euro for lån + løn, samt med mulig købsoption til 30 mio euro), Gabriel (free transfer), Monty (free transfer), Bacca (salg) og Antonelli (free transfer).

Locatelli håber jeg vi overtaler til at blive, smutter han skal det være med tilbage købsoption eller på en lejeaftale... knægten er kun 20 år, vil være vanvid at sælge ham uden mulighed for at købe ham tilbage..!

Ind: en ny midt(Bakayoko) og wing gerne en hurtig en samt holdspiller fx en Perotti fra Roma...

Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Som altid, findes djævlen i detaljen. Leonardo sagde ikke at Suso ikke er til salg - han sagde at klubben ikke havde tænkt på at sælge ham.
I øvrigt samme taktik omkring Locatelli.

Leonardo siger at der ikke blev diskuteret konkrete bud, men kun "eksisterende" præmisser.

Alt dette går fint i tråd med forlydender om at mødet omhandlede et krav fra Suso om en forbedret kontrakt (altså "ekstisterende præmisser").

Klubben skulle i den forbindelse have afvist enhver snak om ændring af kontrakt - hvilket jeg personligt synes er det helt rigtige.
Sidste år var det et ufravigeligt krav med en frikøbsklausul - nu vil han så have flere penge.

Så må vi se hvor langt Susos loyalitet rækker - bliver han kun med en lønforhøjelse og kommer han med en transfer request i 11. time, hvis han ikke får sin vilje?
Skrevet af Rossoneri
Silva fløj til Spanien igår og ventes at gennemføre lægetjek i dag.

Det meldes at aftalen går på et lån til en værdi af 5m EUR og en købsoption på yderligere 30m EUR.
Jeg har ikke kunne finde oplysninger om hvorvidt det er med obligatorisk køb.

Under alle omstændigheder kommer det dog til at pynte på bøgerne, fordi vi både afskriver og får et beløb for lånet.
Sælger vi ham for samlet 35m EUR, vil det have en ret positiv effekt næste år.

Egentlig synes jeg det er ærgerligt - jeg tror på potentialet i Silva.
Men vi må også satse benhårdt på succes i denne sæson og der kan naturligvis ikke være tvivl om at Higuain er det absolutte førstevalg.

Jeg håber dog stadig på exit for Bacca. Orker ikke at høre på hverken ham eller hans agent omkring at Gattuso og klubben ikke forstår hans værdi og at alverdens storhold hiver og flår i ham for hans underskrift.

Det skulle samtidig gerne frigive midler til en spiller som Promes.

Derudover skal vi bare se at få landet Bakayoko og meget enig med dig @Pirlo i at jeg håber vi kan holde på Locatelli.

Omkring Bertolacci, så er han mig bekendt ikke på skadeslisten. Strinic, Reina og Abate er meldt ude med mindre skader.
Samtidig er både Brescianini, Mauri og Torrasi udtaget.
Det kunne godt lugte af at en genforening med Genoa - gerne på en permanent aftale.
Skrevet af Rossoneri
I tilfældet Locatelli, er jeg ret overbevist om at det er spilleren der presser på for en transfer i og med at dialogen med Sassuolo kom lige i kølvandet på Bakayoko-snakken.

Jeg forestiller mig at det unge stjernefrø forventer / kræver meget spilletid, hvilket man jo egentlig godt kan forstå, med hans alder og talent in mente.

Og med Bakayoko på holdet, kan det godt se lidt svært ud.
Jeg deler klart holdningen omkring at franskmanden ikke er hentet ind for at være backup for Kessíe.
Det kan meget vel være at han kan fungere som alternativ, men der må være en klar plan med ham i en start 11er.

Meget peger i retning af 4-2-3-1 og dermed er der stadig ikke udsigt til at være starter, omend han kan være kommet noget tættere på spilletid hvis Bertolacci får løbepas.

Men som sagt, så deler jeg klart håbet om at han bliver.
Skrevet af Rossoneri
Perotti er dog bestemt ikke en spiller jeg ønsker mig at se i klubben. Hans slutprodukt er ikke-eksisterende og hans bundniveau kender nærmest ingen nedre grænse.

Meldingerne går da også på at klubben blankt skulle have afvist ideen (ifm at Roma forhørte sig om
Suso).
annonce
0