Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Helt ærlig, fordi Di Marzio påstår at Suso møde med Leo handlede om krav om en ny kontrakt, betyder det jo ikke at være sandt.

Udover at du naturligvis har ret i at vi ikke nødvendigvis kan vide at det er korrekt, så er det vel et rimeligt vagt argument, med henvisning til at du kalder mit indlæg for "selvsving" og "konspirationsteorier"....

Jeg antager at du vil medgive mig at Di Marzio (og Sky Italia) generelt er blandt de mest pålidelige kilder når det angår calcio (?).
Af hvad jeg har læst, er der ikke kommet en mere plausibel forklaring op (du skal naturligvis være velkommen til at tilføje - det er ikke utænkeligt at jeg overser noget).
Leonardo prøvede at snige sig let udenom emnet, ved at sige det blot var for at mødes med spillere og agenter. I så fald er det et pudsigt sammentræf at de eneste andre møder af samme karakter, har omhandlet spillere der har været involveret i direkte transferaktiviteter, eller som klubben ønsker at skille sig af med.

Leo har sagt at Suso ikke er til salg...

Nej, det har han faktisk ikke (som jeg også skrev igår). Leonardo udtalte at man ikke havde overvejet at sælge Suso (forstået som at klubben ikke aktivt havde arbejdet på et salg). Endvidere sagde han at mødet ikke omhandlede et bud på spilleren, men "eksisterende omstændigheder" - man kan vel nemt påstå at en kontrakt hører under netop denne kategori.

Præcis samme parole har man haft omkring Locatelli - og han ventes som bekendt til lægetjek i Sassuolo imorgen.

Endvidere er det da helt rigtig det jeg skriver, vores klubb er på jagt efter en ny kant udover dem vi har.

Helt enig. Men jeg mener der tegner sig et meget klart billede af den wing vi har søgt gennem en længere periode - højrebenet, god teknik, fart i sit spil (både med og uden bold) og som tager udgangspunkt i venstre angrebsside samtidig med at han kan dække pladsen ved siden af en 9er i et to-mands angreb.

Ser man på de mest varme navne der har været i spil (Bernard, Depay og Promes - til dels Martial), deler de da også denne beskrivelse.

Det er korrekt at Castillejo til tider har været brugt på venstre wing - men han passer bare dårligt på beskrivelsen ift Gattusos oplæg. Derfor har jeg personligt svært ved at forestille mig at han skulle være alternativet til netop den rolle vi har søgt - men jeg kan naturligvis tage fejl.

...iøvrigt virker det ikke til at være særligt meget hold i det rygte...

Hvad bygger du det på? Det kommer fra Di Marzio, som har været rimeligt træfsikker denne sommer. Han kaldte (mig bekendt) Bonucci-Caldara-Higuain kabalen som den første, han har kørt historien om Bakayoko og ligeledes var det ham der bragte meldingen om Locatelli og den "manglende" klausul i aftalen.

At Halilovic har været brugt på kanten i træningskampene,tror jeg, har været mere af nød.

Du har i hvert fald ret i at Gattuso udtalte at han så ham mere som mezzala.

Dog har han de seneste sæsoner primært spillet på kanten, så der er intet uvant i rollen.

Dernæst skal man nok også se på det taktiske oplæg. Meget tyder på at Gattuso pønser på at vende trekanten på midten med ankomsten af Bakayoko. Deri har jeg svært ved at se den unge kroat indgå som en af de to centrale. Det kan ikke afvises at det er en mulighed i kampe hvor vi har et ultra-offensivt udgangspunkt, men det vil næppe være hans naturlige udgangspunkt.

Dermed er det nok mere relevant at se på netop højre wing og 10eren som han også dækker.

Som jeg skrev tidligere, jeg tror ikke på at vi sælger Suso i dette transfervindue.

Det er selvfølgelig helt fair - nu reagerede jeg også primært på "selvsving" og "konspirationsteori" kommentaren.

Og der er ingen tvivl om at der er flere ting der skal gå op i en højere enhed. Der skal findes en løsning med Villarreal omkring Bacca og Castillejo og så skal Roma (eller en anden potentiel køber) finde min. €40m frem i en ren handel.

Det er mange gange blevet sagt at vi ikke vil holde på spillere der vil væk. Men modsat Locatelli (der formentlig ikke var udset som starter), tænker jeg at man udelukkende sælger efter man har sikret sig en aftale omkring en erstatning.

I den forbindelse, melder Sky Italia at der er ca. €7m mellem Milans og Villarreals forventninger til en handel. Det er trods alt en væsentlig sum i vores økonomiske situation.

Skal man lege med tanken om at denne kabale (Bacca > Villarreal, Castillejo > Milan og Suso > Roma) rent faktisk kan gå op, står vi, efter min mening, med en overskuelig opgave for at lukke vinduet med en skarp trup.

Leonardo menes at ville gå efter SMS så længe der findes en mikroskopisk chance. Lykkes det ikke (som det efter alt at dømme ikke gør), skal vi "blot" skaffe den venstre wing vi har søgt længe.

Jeg anser dog at de to udelukker hinanden.

Men som du skriver; vi er meget klogere inden længe - og senest fredag ved midnat.
Skrevet af Rossoneri
GdS og Calciomercato (sidstnævnte synes jeg er blevet decideret rygteportal) melder at Genoa stadig vil prøve at hente Bertolacci.
At han ikke rejste med til Madrid, tænker jeg er et vink med en vognstang om at han ikke indgår i planerne for næste sæson.
Men hvad er så planerne? Spiller vi med to centralt, står vi med Kessíe, Bakayoko og kun Biglia som backup - med mindre da man forestiller sig at Mauri vil få en rolle.

SMS rygtet vil ikke dø (omend alle er enige om at det er et long shot). Meldingerne går på et lån på €40m med en option på €70m til næste sommer. Borini skulle potentielt kunne være en del af en handel, da Lazio (af uvisse årsager) ser et lys i ham.
Med et kig på bøgerne, kræver det dog et salg af min. én af Suso eller Donnarumma.

Med ham ville vi dog være noget bedre dækket ind, fordi han både kan spille 8er og 10er i en 4-2-3-1.
Skrevet af Blate
Så er Locatelli væk. Uden tilbagekøb klaus !

De må heller hente en god spillere ind som hjælper med at sluge dette grimme salg.
Skrevet af Milanisti
Leonardo og Maldini skal virkelig lave et scoop af et salg, hvis det her ikke skal forfølge dem de kommende år. Hold kæft hvor er det torskedumt.
Skrevet af Martinovic
Mystisk Bakayoko ikke er præsenteret endnu. Han startede sit lægetjek kl. 08.00.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Mystisk Bakayoko ikke er præsenteret endnu. Han startede sit lægetjek kl. 08.00.

Di Marzio skriver at alt skulle være forløbet som planlagt og at der bliver sat underskrifter her til aften.

Skrevet af Rossoneri
Giorgio Perinetti (DS i Genoa) var i øvrigt på besøg i Casa Milan tidligere i dag og mødtes med Leonardo og Maldini. Emnet var efter alt at dømme Bertolacci, der ventes at vende retur til havnebyen en af de nærmeste dage.

Derudover følger flere medier op på Castillejo. Vi har budt €18m + Bacca, men Villarreal skulle kræve €25m i en ren handel, da Bacca åbenbart ikke længere er en prioritet for dem (forståeligt nok da de har hentet tre angribere til en samlet sum af over €50m i dette vindue).

Vi skulle være nået til enighed med Sporting omkring Bacca, men spilleren selv vil helst tilbage til Spanien. Men mon ikke han takker ja til et portugisisk eventyr, hvis alternativet er at være 3. valg i Milan?

Jeg påstår stadig at et køb af Castillejo vil være et resultat af et Suso-salg.

Der kommer i øvrigt opfølgende rygter omkring SMS frem. Et af dem er at repræsentanter fra Elliott (det er ikke præciseret hvem), mødtes med Lotito i Cortina i fredags.

Mit take på sagen er at vi prøver til det sidste at få økonomien til at hænge sammen - det kræver salg af Bacca, Bertolacci og Suso samt at vi ophæver med Montolivo. Derudover meldes Zapata på vej væk. Det kunne virkeligt ligne at vi er i gang med at smadre sparegrisen for at se hvor meget der kan skrabes sammen (og ikke mindst spares på lønninger).

Skulle vi, mod forventning, have held med at hente serberen, kan vi faktisk "spare" en ny venstre wing. Man kunne umiddelbart forestille sig at tanken ville være at spille Milinkovic-Savic som 10er, med Kessíe og Bakayoko på den centrale blok bagved.
Det efterlader Bonaventura og Calhanoglu som hinadens alternativer på venstrekanten, mens tyrkeren også kunne vikariere for SMS bag Higuain.

Alternativt skal vi bruge både en 6er/8er samt en venstre wing.
Rabiot nægter at forlænge i den franske hovedstad og Tuchel sagde i dag at han ikke var sikker på at han (Rabiot) ville være i truppen når vinduet lukker. Det kunne umiddelbart være en rigtigt fin plan b - forudsat at franskmanden ønsker til Milan uden garanti for en plads i start 11eren.

Uanfægtet hvad, er der næppe tvivl om at Leonardo og Maldini får lov at arbejde for føden i de næste par dage.
Skrevet af Lentini
Iflg. Peppe Di Stefano, Sky Sports, så er valget af Samuel Castillejo som det primære mål til kanten foranlediget af at Leonardo ser en mulighed for at samtidig slippe Carlos Bacca afsted til det sydspanske, og dermed slippe for hans hyre på ca. 7mio€ brutto pr. år. Altså kan han slå to fluer med et smæk, selvom man iflg. Di Stefano faktisk er mere begejstret for Quincy Promes end Castillejo.

Yderligere vil Borini blive 3.valg til angrebet, såfremt Leonardos Bacca-mission lykkes, og dermed officielt Milans schweizerkniv.

Jeg er ikke ubetinget fan af den løsning. Særligt fordi min begejstring for Castillejo kan findes på et meget lille sted. Af de to nævnte, ville jeg klart foretrække Quincy Promes. Vi ved dog alle hvor kværulerende Carlos Bacca er når han vil have sin vilje..
Skrevet af Martinovic
Castillejo vil være en lappeløsning. Igen fordi man ikke kan slippe af med tidligere skrald. Læs Bacca.

Så kan vi lige så godt beholde Suso og Bacca.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Hvis man sælger Suso for at få råd til SMS vil man jo mangle en højrekant.
Skrevet af Martinovic
Øv. Ser ud til Castillejo bliver Milan-spiller. 3 mio. euro for lånet plus 15 mio. euro som købsoption og så lige Bacca oveni.

Leonardo har tabt sutten den sidste uges tid. Først forærer han Locatelli væk og nu det her.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Ifølge Sky er der ingen samtaler mellem Milan og Lazio angående SMS.
Skrevet af Pirlo21
Forstår ikke hvorfor folk er negativ over Castillejo, endelig får vi et alternativ til Suso og Hakan. Har altid godt kunne lide at se Villarreal spille og castillejo er altid en fornøjelse at se spille.
Super handel i mine øjne, troede ikke på at vi kunne lave sådan en handel pga Bacca... men der blev jeg klogere

Vil mene truppen er på plads nu, nu handler det om at komme af med noget mere dødvægt...
super flot gået af Leonardo og co, selvom Locatelli transferen stadig pisser mig af!
Skrevet af Martinovic
Er truppen på plads?

Jeg forventer, at Bertolacci og Mauri også sendes videre. Det betyder, at vi har sagt farvel til de to samt Locatelli og Monty. Ind får vi måske Bakayoko (den er ikke officiel endnu). Er det nok til en central midt?

Vi henter Castillejo, og så har vi tre ens typer til højre kant i Castillejo, Suso og Halilovic. Det er håbløst arbejde af Leonardo, når målet var at finde en potentiel starter til venstre kant.

Med Bacca i Villarreal har vi kun to angribere i Higuain og Cutrone. Det bliver den tyndeste trup i mands minde.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Hakan er vel vores starter på venstre kant? Og Castillejo kan vel dække begge sider? Hvis jeg ikke husker helt forkert så har han en stat der siger noget i omegnen af 80 kampe på venstre kanten og 60 kampe på højresiden i sin hidtidige karriere.

Indrømmet jeg har ikke fulgt helt så meget med her på det sidste, men det er vel stadig 4-3-3 som er udgangspunktet?https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bishop
Hvis jeg ikke husker helt forkert så har han en stat der siger noget i omegnen af 80 kampe på venstre kanten og 60 kampe på højresiden i sin hidtidige karriere.

Castillejo kan absolut spille i begge sider. Jeg tænker dog at det har noget at gøre med hvilken type wing man vil spille med. Spanieren er udpræget venstrebenet og da Gattuso ynder at bruge wings der trækker ind i banen, vil min umiddelbare tanke også være at han er købt ind til højrekanten.

Indrømmet jeg har ikke fulgt helt så meget med her på det sidste, men det er vel stadig 4-3-3 som er udgangspunktet?

Ja, det er så det store spørgsmål. Mange peger på at Gattuso påtænker at vende trekanten om på midten, så det bliver til en 4-2-3-1, 4-4-1-1 eller hvad man nu vil kalde det.

Det har selvfølgelig fået næring af at Bakayoko er kommet til og ikke mindst at det er blevet prøvet af i træningskampene.
Skrevet af Rossoneri
Normalt er det sådan at folk i ledende stillinger ikke er lallende idioter (med undtagelser naturligvis). Jeg mener dog at det også gælder for Leonardo og Maldini (altså at de ikke er lallende idioter).

Derfor er der formentlig også en logik bag dette.

Mine bud er som følger (for de visuelt orienterede, har jeg lige smidt et par opstillinger ind);

Vi sælger Suso. Suso insisterer på en forbedret kontrakt og det har de to herrer umiddelbart lukket ned for.

4-2-3-1: http://lineupbuilder.com/?sk=gy51d
4-3-3: http://lineupbuilder.com/?sk=gy51s

Halilovic som 8er/10er. Afhængigt af hvilken formation Gattuso vælger, er det bestemt en mulighed at kroaten ses i en central rolle (altså rent placeringsmæssigt). Omend Halilovic primært har spillet på kanten de seneste sæsoner, så er han oprindeligt 8er/10er og har draget meget sammenligning med Modric.

I en 4-2-3-1 vil det betyde at Calhanoglu er alternativet til Bonaventura på venstrekanten, mens det i en 4-3-3 vil være Bonaventura der indtager kanten i tilfælde af fravær.

4-2-3-1: http://lineupbuilder.com/?sk=gy51c
4-3-3: http://lineupbuilder.com/?sk=gy51b

Vi henter SMS. Dette kræver dog at den første tese holder. I det tilfælde ser jeg egentlig kabalen gå op.

4-2-3-1: http://lineupbuilder.com/?sk=gy51t
4-3-3: http://lineupbuilder.com/?sk=gy519 (jeg forventer naturligvis ikke SMS på bænken - skulle vi hente ham, anser jeg 4-2-3-1 som udgangspunkt).
Skrevet af Blate
. Er truppen på plads?

Jeg forventer, at Bertolacci og Mauri også sendes videre. Det betyder, at vi har sagt farvel til de to samt Locatelli og Monty. Ind får vi måske Bakayoko (den er ikke officiel endnu). Er det nok til en central midt?

Vi henter Castillejo, og så har vi tre ens typer til højre kant i Castillejo, Suso og Halilovic. Det er håbløst arbejde af Leonardo, når målet var at finde en potentiel starter til venstre kant.

Med Bacca i Villarreal har vi kun to angribere i Higuain og Cutrone. Det bliver den tyndeste trup i mands minde.Hvordan ved du hvad målet er ? Jeg syntes det gør det super godt med fundamentet, så har man noget at arbejde på i de næste par år.
Skrevet af Martinovic
Jeg ved ikke, hvad Leonardo har af planer, men på rygtebasis var vi sat i forbindelse med Bernard, Quincy Promes og Martial, der alle spiller på venstre kant.

I stedet ender vi med Castillejo blot for at slippe af med Bacca.

Halilovic er sikkert en fin gardering for Suso. Nu har vi tre spillere til den kant.

Med tilgang af Bakayoko mangler vi stadig en central midt, med mindre de har tiltro til Bertolacci og Mauri, hvilket jeg ikke håber.

Bakayoko, Kessie, Bonaventura og Biglia er en mand for lidt til tre midtbanepladser. Borini duer ikke som backup for Calhanoglu til venstre kant. I så fald er man for blødsøden.

Med Bacca videre har vi kun Higuain og Cutrone til 9´eren. Det holder heller ikke.

Leonardo imponerede mig med Higuain og Caldara-handlen. Hvad han har præsteret efterfølgende, får han ikke ros for fra min side. Sælger Locatelli til underpris uden tilbagekøbsklausul og henter en kant for at slippe af Bacca, selv om vi i forvejen har to spillere til den plads.

Så kunne han i det mindste have byttet med Roberto Soriano, der ville have været en udmærket breddespiller på den centrale midtbane.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Skal vi nu ikke lade Leonardo og Maldini arbejde færdigt og vente med at fælde dom over vinduet til det lukker på fredag? Der kan jo meget vel nå at ske noget - personligt tror jeg ikke vi er færdige med at handle ind.

Jeg medgiver dig helt klart at der er huller i truppen i forskellige scenarier. Omkring højrekanten, skal vi dog lige huske på at Gattuso rent faktisk har sagt at han anser at Halilovic er bedre centralt. I så fald har vi hentet den dækning for Suso de fleste af os har skreget på gennem flere sæsoner.

Jeg hæfter mig ved at vi specifikt må have gået efter Castillejo. Villarreal har tidligere budt €8m for Bacca og med denne handel, får vi kun €7m for ham (hvis det står til troende at spanierne i første omgang krævede €25m i en ren handel).

Dermed står vi vel tilbage med to alternativer; a) Halilovic skal som udgangspunkt spille centralt, eller b) Suso bliver solgt. Så kan man diskutere hvad man anser som mest sandsynligt.

Og jeg tror de fleste er enige i at Borini ikke just vælter publikum bagover med sin kunnen, men han er trods alt en solid arbejdshest. Det skal man ikke forklejne, når der er et resultat der skal fightes hjem. Men nogen game changer skal han ikke beskyldes for at være.

Mit gæt er egentlig at Gattuso, Maldini og Leonardo arbejder på flere scenarier i skrivende stund og der kan nemt være flere spillere der ikke har 100% definerede roller endnu. Her tænker jeg primært på Halilovic, Calhanoglu, Bonaventura og Bakayoko.

Jeg ser det som relativt sandsynligt at vi stadig kan lande enten en 8er, 10er eller venstre wing - i tilgift til Bakayoko og Castillejo.
annonce
0