Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Ja, som jeg skriver ovenfor, synes jeg heller ikke det er en optimal situation med både Reina og Donnarumma. Jeg mener dog man bør se situationen i et lidt større perspektiv.

Ved juletid, tror jeg ikke der var mange der forestillede sig at vores unge stjerneskud stadig ville være på lønningslisten i dag.
Dermed havde man sikret sig en rutineret målmand, der både kunne løfte opgaven på den korte bane og være mentor for Plizzari, som kunne udvikles.
Man kan i øvrigt også bemærke sig at Mirabelli lukkede en handel med et af de største målmandstalenter, inden han blev kastet på porten.

I det lys, synes jeg faktisk at det gav rigtigt god mening på tidspunktet. Det har dog længe stået fast at Donnarumma ikke skulle nogen steder og derfor giver det ikke mening at have en Reina siddende på bænken til den løn - det skulle Leonardo have løst.

Problemet med midtbanen (fra mit perspektiv) er at jeg ikke mener at Biglia er dygtig nok til at spille den rolle han gør. Som playmaker er han for langsom i sin boldomgang, hvilket harmonerer dårligt med at Gattuso vil spille med høj hastighed i bolden. Derudover yder han ikke den defensive støtte som vi har behov for efter vi er gået væk fra tre-mands forsvaret.

Er planen at fortsætte med tre-mands midtbanen, har man hentet en reserve (til Kessíe) til €40m. Men mindre da at Bakayoko er tænkt som starter på 6eren, hvilket jeg anser som usandsynligt.

Som du, ser jeg heller ikke Bertolacci som noget seriøst bud på en 6er.

Med en to-mands midtbane, står vi med meget forskellige typer. Når Bakayoko og Kessíe ikke kan spille, er der et enormt dyk i dynamik, hvilket giver en anden game plan. Her havde det givet langt bedre mening at beholde Locatelli og givet ham nogle garantier for spilletid.

Så alt i alt, ser jeg det som en lidt rodet konstellation vi står med på midten.

Mig bekendt skulle Genoa betale de €11m for Lapadula i dette vindue, derfor kan jeg ikke se hvordan vi har vundet noget. Købet var obligatorisk og derfor har vi jo reelt brugt de €18m på Laxalt.

Og det er meget muligt at han også kan bruges som venstre wing, men han er nu engang venstrebenet og det rimer dårligt på den type wing vi normalt spiller med. Her synes jeg fx at Soriano ville have været et markant bedre bud - endda for færre penge.

Angrebet er klart forbedret, men det ser sandt for dyden tyndt ud hvis Higuain bliver skadet.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/126385/did-milan-reject-promes

Det virker bare dumt, hvis det er sandt. Vi kunne i den grad have brugt en ekstra ventre wing.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
@Rosso

Det er bestemt valide pointer du kommer med, og jeg er sådan set også enig langt hen af vejen. Baseret på de muligheder der tilsyneladende har været så kunne man godt have håbet på lidt andre dispositioner.

Når det er sagt så vægter jeg nok tilføjelsen af både bakayoko og Castillejo væsentlig højere end dig og Foggy, jeg tror at de kommer til at flytte holdet en del i positiv retning.

Mht målmadspositionen så er det med økonomien in mente uansvarligt men sportsligt så tror jeg også her at vi har en del at vinde.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Maldini har tiltro til de nye og tror på, at holdet kan komme i top4.

Vi var ikke langt fra i sidste sæson, men stabiliteten og resultaterne skal blive endnu bedre i den kommende sæson.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Gazzetta dello Sport tipper os til en fjerdeplads foran Napoli og Lazio, men de er selvfølgelig en Milano-avis.

Juve vinder mesterskabet igen foran Inter og Roma.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det viser sig at der rent faktisk er en mening med galskaben omkring købet af Laxalt (omend jeg stadig mener summen er alt for høj).

Strinic har fået konstateret et hjerteproblem. Det skulle umiddelbart handle om en overbelastning af hjertemusklen og man tager naturligvis ingen chancer.
Kroaten skal undersøges igen efter en periode med hvile. Dermed minder det vel om Schicks situation ifm hans skifte til Juventus, der som bekendt glippede.
Skrevet af Milanisti
Første kamp for Sevilla og Silva har allerede lavet et hattrick. Det her er typisk os.
Skrevet af Martinovic
Eller er det bare nemmere at score i spansk fodbold.

Mystisk scenario.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Og nummer 4 :)
Skrevet af Pirlo21
At Silva laver hattrick i hans liga debut, skal vi da ikke være ked af. Sevilla skal stadig finde 30 mio euro for at købe ham permanent... så mange penge har de aldrig brugt før på en spiller. Men nu må vi se, flot start af Silav
Skrevet af Rossoneri
Det er altid let at være bagklog, men det er meget svært at se den overordnede fornuft i den handel.
Vi står med en trup med kun to angribere, hvoraf den ene spiller sin blot anden sæson på seniorniveau.

Endnu en årsag til at sidde med en ambivalent følelse omkring d´herrer Leonardo og Maldinis arbejde. Jeg tør slet ikke tænke på den kommende halvsæson, hvis vi pludselig er uden Higuain i en længere periode.

Jeg håber vi kan hive et par kaniner op af hatten i januar - meget kan tyde på at vi kan få brug for det.
Skrevet af Milanisti
Præcis. Det er skidt arbejde at sælge Silva til den pris, når han med al tydelighed har et stort potentiale.
Skrevet af Martinovic
Prisen virker nu ok, da vi nok går i nul. Det er værre, at vi har sendt tre angribere af sted inklusiv Bacca og kun fået Higuain den anden vej. Borini indgår som tredjevalg til 9´eren, men han får forhåbentligt begrænset med spilletid.

Forventede sejre til Roma og Juve. Begge hold vandt til sidst. Napoli vandt i Lazio, mens Inter overraskende tabte til Sassuolo.

Det er møgirriterende, at holdet ikke fik nogle kampminutter mod Genoa inden udekampen mod Napoli.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vi kunne jo ikke have både Silva og cutrone til at sidde på bænken, intet mærkeligt i at vi valgte at sende Silva videre til en pris, der ikke vil give os tab. Endvidere har vi lånt ham ud til en klub som normalvis ikke køber så dyrt ind. Dermed ikke sagt de ikke kan finde på det til sommer, det må tiden vise...

Borini er nu 3 valg... det syntes jeg nu giver ok mening.
Istedet for han skal lege wing, hvor han er adeles håbløs...

NB vildt Inter tabte, de har et konge startprogram og en vild trup.. fedt at de dummede sig, ærgerligt at torino ikke holdte stand
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Vi kunne jo ikke have både Silva og cutrone til at sidde på bænken...

Det synes jeg nu nok vi kunne. Ser man på de andre hold i en formodet Top6, har de alle min. to etablerede navne til 9eren.

Omend jeg er stor fan af Cutrone, så må det være tydeligt for enhver at der er et stykke op til et niveau hvor han kan gøre en forskel.

Skal man have forhåbninger om at spille sig i Top4, må det være en forudsætning at man har oplagte målscorere på holdet - også som reserver.

Sidste år spillede vi 58 kampe og det skulle gerne blive til flere i år. Dermed er der minutter nok til alle.

Derudover har Gattuso talt meget om taktisk fleksibilitet - herunder at ville kunne spille med to fremme. Den mulighed ser jeg ikke med Cutrone og Higuain.

Borini er nu 3 valg... det syntes jeg nu giver ok mening.
Istedet for han skal lege wing, hvor han er adeles håbløs...

Hvornår er Borini blevet 9er (i Milan-regi)?
Han har aldrig været brugt på den plads og Gattuso har klart udtalt at han ser ham som alternativ på venstre wing.

Måske han til nøds kan bruges som seconda punta, men da ikke alene på toppen. Så tror jeg at udtrykket "aldeles håbløs" får en ekstra dimension.

Silva-handelen er tåbelig, fordi han blev købt som udviklingsspiller. Spiller han en fantastisk sæson i Sevilla, køber de ham til samme pris som vi gjorde. Flopper han, bliver han skadet m.m., står vi med ham igen næste sommer.

Det hjælper os i øvrigt heller ikke (mærkbart) ift FFP, da der kun er en købsoption.

Generelt er det meget svært at se logikken i dette. Det virker lidt som en panikhandling, måske begrundet med manglende tiltro til evnerne til at få Bacca afsat. Ærgerligt at Leonardo og Maldini ikke havde lidt mere is i maven.
Skrevet af Martinovic
Today´s La Gazzetta dello Sport reports that Leonardo is planning to use his rapport with Rabiot & his family to sign the French midfielder on a free transfer at the end of the season.

Despite PSG offering him a handsome raise of close to €5m annually (he currently earns €2m), Rabiot has rejected the offer and is looking for an opportunity to be the cornerstone of a major European club.


Vi kunne godt have brugt ham i denne sæson.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det kunne vi i den grad, men måske vi kan få ham til en god pris når januarvinduet åbner. Eftersom FFP tager udgangspunkt i regnskabsår (for Milans vedkommende følger vi kalenderåret), burde der være lidt albuerum.

Flere medier hævder i øvrigt at vi ophæver med Montolivo, fordi Gattuso og ham ikke kan sammen. Rino er utilfreds med vores tidligere anføres attitude, seriøsitet og arbejdsindsats - det ville i så fald ikke være første gang man havde hørt om det.

Men det er satme ikke imponerende, hvis vis mister endnu en mand på en i forvejen enormt tynd midtbane.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Jeg kan sagtens følge dig ang Silva. Men jeg er ikke enig.
Med Higuain som det klare førstevalg og med to talenter der begge skal have spilletid så er der jo en af Cutrone og Silva der bliver taberen i det spil. Så for mig gav det god mening at sende en af de to videre for deres udviklings skyld. Og så have en mere rutineret angriber som back up, om Borini så er god nok er en anden snak - men det er i hvert fald den løsning det blev!!

Personligt forventer jeg, at en Higuain spiller en 30 serie a kampe fra start. Dette efterlader ikke meget spilletid til andre. I EL og coppa Italia skal Higuain nok blive sparet, men når de 2 turneringer også spisser til - så bliver han jo det klare førstevalg os der...


Ser man på det økonomiske ang Silva, så var det jo et lån på 5 mio euro med en option på 30 mio euro. Det er ok for os da hans afskrivning så vil blive dækket nogenlunde med de 5 mio euro plus de små 4 vi sparer i løn.
Hvis Sevilla så udnytter optionen næste sommer, vil det give en plusvalenza på ca 8 da værdien er skrevet ned til ca 22 mio euro. Så økonomisk syntes jeg også handlen giver mening..

Ang Monty, så er det bare frustrerende at manden ikke er væk. Så ærgerligt man ikke kunne overtale Locatelli til at blive, istedet for at beholde sådan en overbetalt primadonna som Monty... ØV
Skrevet af Lentini
Måske vigtigt lige at sige, at Montolivos kone er højgravid inden han bliver slagtet ned.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Ja, hvis Higuain holder sig skarp og skadesfri sæsonen igennem, er det naturligvis ikke noget problem. Men hvis man ønsker at spille med i Top4 (som Maldini jo udtaler), bliver man bare nødt til at have en plan b.
Man kan ikke kalkulere med at alt går efter planen.

Af samme årsag har jeg også kritik af sammensætningen af vores midtbane, da den ikke efterlader mulighed for et fast spillekoncept hvis vi løber ind i skader og når der er behov for hvil.

Og så er der jo pointen omkring to på toppen (som Gattuso har sagt han ville praktisere). Det efterlader ikke mange muligheder med den trup vi har i dag.

Der er måske noget jeg har overset i den sammenhæng, men hvor har du fra at Borini er tænkt som angriber (du skrev tidligere at vi så blev fri for at se ham på wingen).
Jeg er ikke faldet over noget der skulle indikere at hans rolle var ændret - tværtimod. Men antager at du har noget info der peger i den retning (?).
annonce
0