Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Kom nu op op hesten. Vi skal vinde den kamp!
Skrevet af Pirlo21
Skuffende at giver sådan 2 mål væk... fuldstændig tåbelig fejl vi laver ØV
Skrevet af Pirlo21
Fuldstændig åndsvagt, foran 2 nul og så er det os selv der sætter Napoli igang... Håbløst og jeg frygter vi falder helt sammen nu

puha.. man nåede lige at komme i drømmeland... så skidt
Skrevet af Martinovic
Av for en sæsonåbner. Store personlige fejl af Biglia, Donnarumma og Calabria koster point.

Forhåbentligt er Reina i målet til næste kamp.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor at Gattuso konsekvent vælger Calabria når vi har Abate klar. Han er sgu da en amatørtræner.
Skrevet af Martinovic
Det er problemet med både Conti, Calabria og Abate. Fremad banen er de habile. Den anden vej er de middelmådige.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Så Rinos oplæg med at insistere på at man skal spille den op, selvom vi gang på gang på gang bliver sat under pres... havde ingen indflydelse på resultatet Foggy? Hvorfor fanden bliver vi ved med det, det må sku være træner der insistere!!! Fuldstændigt håbløst... vi sætter Napoli igang i dag, efter at have haft dem i sækken.
Vi var foran med 2 mål og så vælger vi at blive ved med at sætte os selv under pres gang på gang med opspil fra eget målfælt... så fucking dumt!!!!

Ingen skam at tabe til Napoli på udebane, men på den her måde er bare skammeligt.

Biglia var håbløs, ingen tvivl der. Men vores taktiske oplæg med bolden var det samme... så forbandet håløst.

Nå, frygter det værste næste weekend efter sådan en rutschetur der endte i et kollaps.... men vi må håbe alle lærte noget i dag, især vores kære træner!! Leger han Montella...hvad fanden sker der!

Når vi ikke havde bolden i dag, så stod vi faktisk godt på banen. Når vi havde bolden lavede jo ikke andet end sætte os selv under pres... latterligt og bittert at være vidne til.

Øv, for vi havde alle muligheder i dag for at vinde efter vores 2 drømmemål. SATANS
nej hvor er det bare frustrerende


Skrevet af Martinovic
Jeg har ikke set kampen, så jeg ved ikke, hvordan kampen forløb. Så kun målene.

Det er skidt, hvis Biglia ikke kommer i gang. Bakayoko er og bliver aldrig en 6´er, så vi hænger på Biglia, med mindre Rino går over til to centrale 6´ere.

Zielinski rammer også de bolde, som han ellers aldrig gør. Målet til 3-2 er elendigt defensivt arbejde af Calabria. Donnarumma kan heller ikke se sig fri. Enten er det 100% ud efter det indlæg eller slet ikke. Han sælger også sig selv.

Jeg er spændt på, hvor lang snor Rino får, når Conte går ledig.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Men Pirlo, hvad ville du så have haft, Milan skulle gøre? Losse bolden væk fra eget felt, hver eneste gang der kom det mindste pres på? Det er da netop guf for Napoli.

Faktum er, at I havde Napoli helt nede i sækken. De spillede ad helvede til i især første halvleg, knækkede på at I stod relativt dybt i den defensive fase og netop ikke havde travlt med at fyre bolden ned til Koulibaoy og co., så de kunne sætte næste angreb i gang. Det havde I ikke holdt til i længden.

I har stor ære og andel i kampen, men taber den lutter på personlige fejl. Jeg har ikke den store tiltro til Gattuso (især med hensyn til taktikken), men netop i aften rammer han isoleret helt rigtigt. Man skal ikke tage til San Paolo for at fedte et resultat hjemme - det går gang på gang galt. Man skal tør at spille fodbold, og det må man sige, I turde i aftes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
På trods af en kamp med nærmest uhørt mange personlige fejl, sidder jeg egentlig tilbage med en fornemmelse af at der findes et endnu større problem. Mangel på lederskab på banen.

Oppe 2-0 savner vi i den grad den spiller der griber dirregentstokken og får lidt ro på. Desværre spiller han igen i Juventus og det er umiddelbart svært at få øje på hans arvtager.
Der er ikke én eneste spiller der råber sine medspillere an, dikterer tempoet og går forrest.

Man kunne have haft en forhåbning om at det var Romagnoli (når nu han er blevet udråbt til anfører), men hans attitude peger desværre ikke i den retning.
Heller ikke Donnarumma, som på sine bedste dage har netop det der skal til - det er bare ikke ofte han disker op med det.

Og hvem er Gattusos go-to-guy inde på banen? Svaret fik vi i hvert fald ikke i dag. Det var påfaldende at Romagnoli ikke en eneste gang var ude og kommunikere med vores træner under et spilstop.

Speaking of Gattuso, så lykkes hans plan ikke idag.
Jeg synes det er en smule naivt (og måske et resultat af manglende rutine) at han så hårdnakket insisterer på at spille bolden ud af egen zone (jeg tvivler på at det er spillernes "opfindelse").
Når et hold som Napoli, der er enormt dygtige i deres pres, står så højt, kunne man givetvis godt satse på at spille bolden direkte op på de to 8ere og prøve at sætte spillet derfra.

Lad os i hvert fald bare sige at det ikke var hans største aften.

Når alt det er sagt, er det naturligvis ikke en skandale at tabe snævert på San Paolo - det kommer mange hold til at opleve.
Men vi skal godt nok satse alt på en stærk indsats hjemme mod Roma i næste runde, ellers frygter jeg at vores relativt unge mandskab kan blive mærket.
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Jeg har ikke den store tiltro til Gattuso (især med hensyn til taktikken), men netop i aften rammer han isoleret helt rigtigt.

Isoleret set er jeg enig. Netop dette oplæg havde vi (Gattuso) også held med da vi slog Roma på Olimpico. Det er både modigt og klogt.

Men, jeg mener klart at Gattuso skulle have taget bestik af situationen ved 2-0. Napoli var helt ekstremt aggressive i deres pres og det ville give fin mening at få nogle instrukser ind om at prøve at spille over det pres - i hvert fald til der kom lidt mere ro på tingene.

Fakta er at vi sætter os selv under et voldsomt pres, fordi vi nærmest religiøst insisterer på at spille bolden ud til de to centrale og ikke mindst en Biglia der havde været fornærmende elendig i praktisk talt alt han havde foretaget sig.

Der mener jeg Gattuso går galt i byen. De bedste trænere er netop dygtige til at tage temperaturen på kampen og justere derefter. Her er der stadig en del at lære for Rino - omend jeg mener han viste sig duelig på dette punkt ved flere lejligheder sidste år.
Skrevet af Pirlo21
Synes egentlig kommentatoren på stribe rammer den ret godt. Hvis man har folk i de bagerste rækker der har så dårlige intellekt i spillet og sætter pressede aflevering op til en midtbane uden de tekniske evner til at håndtere pres så er man selv ude om det.
Den tåbelige bold fra Mussachio der sætter Biglia under pres og fører til målet illustrerer det meget godt
Så det er et ufatteligt simpelt nederlag der simpelthen lander på den taktiske tilgang om at spille samtlige bolde op. Fejlraten var absurd. Jeg forstår slet ikke hvorfor man ikke kan omstille sig og gøre noget andet. Det er bekymrende

Jeg ved godt at vores andet mål, bliver startet helt ned fra vores eget felt, men at vi bliver ved med at lege med ilden igennem hele kampen er og bliver bare tåbeligt. Rino burde ha reageret

Hold op en mavepumper dette var, håber vi kan rejse os inden Roma kampen... er godtnok skuffet over måden vi tabte på.. det var bestemt ikke en fordel at vi ikke havde spillet første runde. Vi spillede jo aldrig en stor kamp i dag, men alligevel kom vi en drømmepostion og at vi så ender med at få intet ud af det er bare så skuffende.
Nå skal nok stoppe nu guttere

@flying
Når man gang på gang sætter sig selv under pres pga tåbelig boldomgang, så blive man nødtil at sadle sin gameplan lidt om og gøre noget andet. Her fejler rino i dag..
Skrevet af Martinovic
Det er Milan, der burde have Ancelotti og ikke Napoli.

Vi har ellers nogle rutinerede spillere på banen, men hvis de ikke er typer, der svinger taktstokken, så er det ét fedt.

Hvordan spillede Higuain?

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Bakayoko er og bliver aldrig en 6´er...

Det vil jeg påstå er "lidt" præmaturt at fastslå. Jeg synes egentlig der var elementer i franskmandens indhop der var ganske opløftende.
Ikke mindst hans fysisk og defensive placeringsevne er jo milevidt over Biglias niveau. Derudover kan man også se at han tænker fremad, når han modtager bolden.
Han vender sig op i banen flere gange når han modtog bolden og sendte en dyb aflevering afsted.

Det er klart at han ikke skal tænkes som en regista-type, men vi har før haft stærke midtbaner med en anden type 6er - eksempelvis van Bommel og NdJ.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Så det er et ufatteligt simpelt nederlag der simpelthen lander på den taktiske tilgang om at spille samtlige bolde op.

Aaarh, det er nok lige at presse citronen lige voldsomt nok. Det ville i hvert fald være et (i mine øjne) forfejlet forsøg på at fratage spillerne ansvaret for det nærmest uendelige galleri af fejl de diskede op med.

Som tidligere skrevet, mener jeg også at Gattuso skulle have reageret. Og det skulle han ikke mindst på baggrund af at vi så meget shaky ud når Napoli for alvor lagde presset.
Men derfra og til at nederlaget "lander" på det taktiske oplæg, efterlader alligevel en del mellemregninger.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/127134/ancelotti-emotional-night

“This team knows the 4-3-3 very well, but can also play 4-2-3-1. We weren’t putting enough pressure on Lucas Biglia and I had to change something in midfield.”

Det er det, en klassetræner formår.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvordan spillede Higuain?

Han fik umiddelbart ikke meget at arbejde med. Lavede til tider nogle rigtigt flotte ting, omend det ikke blev til de helt store chancer.

Han har en mulighed med et par minutter igen, som han i den skarpeste udgave af sig selv, havde banket ind.

Jeg håber stadig på at Gattuso kommer til at satse på en 4-4-1-1 med Calhanoglu bag Higuain. Det tror jeg vil gavne argentineren.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Er vi virkelig kommet ud i en situation, hvor jeg forsvarer Gattuso og du kritiserer ham?

What.

The.

Fuck!?

Ej, spøg til side. Jeg skriver heller ikke, man ikke må cleare det en gang imellem (hvilket eks. Biglia burde have gjort ved 1-2) - men jeg anfægter Pirlo (og tilsyneladende også lidt din) holdning, at Milan burde have overladt alt initiativ til Napoli - hvilket man unægteligt ville have gjort, hvis man stoppede med at forsøge at spille sig ud af eget felt, og i stedet for pumpede boldene op mod Higuaín, i et håb, at han kan pille dem ned mod Koulibaly og Albiol.

At Napoli presser helt højt oppe og helt aggressivt er jo ikke noget nyt. Det gør de hver gang, og det gjorde de også inden der stod 0-2, 1-2 og derefter. Faktisk er det min ydmyge mening, at jeres flotte mål til 0-2 netop kommer som resultat af, at man tør at spille fodbold.

Der hvor Gattuso efter min (og jeg tror også din) mening fejler i aftes, er at han simpelthen ikke piller Biglia ud i pausen. Det var et spørgsmål om tid, før én af hans boldtab og fejlafleveringer ville koste. Og kostede, det gjorde det! Ikke kun ét mål, men også en åbning for Napoli, der så skruede endnu mere op for deres velkendte pres. Men selv under det pres, lykkedes det jer flot for klart det meste at spille jer ud af det. Så efter min mening, ramte Gattuso rent taktisk plet i aftes - det blev så bare enormt dårligt eksekveret af især Biglia.

@ Pirlo

Ovenstående uddyber min holdning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Han fik umiddelbart ikke meget at arbejde med. Lavede til tider nogle rigtigt flotte ting, omend det ikke blev til de helt store chancer.

Han har en mulighed med et par minutter igen, som han i den skarpeste udgave af sig selv, havde banket ind.

Jeg håber stadig på at Gattuso kommer til at satse på en 4-4-1-1 med Calhanoglu bag Higuain. Det tror jeg vil gavne argentineren.


Ok, tak. Eller måske 4-2-3-1 for at give mere beskyttelse foran forsvaret og lidt mere støtte til offensiven. I den formation skal man bare passe på med, at backerne ikke bliver overspillet.

Det er sgu ærgerligt, at spillerne ikke kunne sikre bare det ene point. Heldigvis er det ikke Chievo eller et andet pishold, vi har tabt til. De færreste hold får noget med fra Napoli.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Hahahah - ja, hvem havde lige set den komme?

Jeg tror nu egentlig vi er ganske enige i sidste ende. Jeg mener klart at det eneste rigtige var (og er) at prøve at spille fodbold når man eksempelvis møder Napoli.

Der hvor jeg mener at man kunne gå lidt på kompromis med den filosofi, var umiddelbart efter 2-0 målet. Rider man stormen af i 10 minutters tid, er der også god chance for at Napoli mister pusten (omend det naturligvis er gætværk). Og i og med at Napoli skubber endnu længere op, gav det også en smule mere plads på midten, hvor både Kessíe og Higuain ville være oplagte spilstationer.

Og ja, Biglia skulle naturligvis være flået ud i pausen. Det var en helt igennem miserabel præstation fra hans side.
annonce
0