Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Fantastisk med 3 points, syntes virkelig vi spiller en god kamp. Især førstes halvleg var fremragende, her dominerede vi totalt. Fedt at cutrone kommer ind og afgør kampen, endelig har vi en bænk der kan gøre en forskel. Alle 3 indskiftede gjorde det super og gav os lige det sidste. Os fedt at rino går efter de 3 points, vi er AC Milan og på hjemmebane skal vi gå efter en sejr :-)
Fed start på weekenden, flot comeback af holdet efter den mavepuster vi fik af Napoli. Klassekamp

Iøvrigt giver tallene nedenunder et meget godt billede på at Milan var det klart mest dominerende hold..

59-41 i boldbesiddelse
19-6 i afslutninger
10-3 på mål

De tal fortæller meget godt historien om kampen i dag, syntes jeg!
Skrevet af Rossoneri
Et lidt blandet kamp igen, hvor vi går fra at spille Roma ud af brættet til at sætte os selv under gevaldigt pres. I virkeligheden dermed en kamp, der på mange måder kunne minde om den på San Paolo for en uge siden.
Heldigvis er det os der står med de tre point denne gang.

Et par konklusioner herfra:

Av, hvor er Calhanoglu god. Sammen med Higuain og Kessíe, tror jeg han bliver den helt store profil.
Og så er han i særdeleshed farlig når han kommer ind centralt.
Jeg ville virkeligt gerne se ham på den 10er, hvor han faldt ned i banen og ikke mindst udfordrede modstandernes centrale forsvar. Det kan både skabe chancer og plads til Higuain.

Vores backlinje fungerer ganske fint. Romagnoli/Musacchio synes at have en fin intern forståelse og så har vi Caldara som også må banke på.

Som Gattuso er inde på i post match interviewet, skal vi dog være bedre til holde hovedet koldt når vi kommer under pres (som mod Napoli og i starten af 2. halvleg igår).

Vores backs var jeg virkeligt imponeret over igår - både Calabria og Rodriguez er kontant farlige og arbejder stenhårdt. Laxalt var en spændende tilføjelse da vi jagtede resultatet, men jeg er bestemt ikke tryg ved hans defensive kundskaber.

Biglia er og bliver en alibispiller. Nuvel, han var bedre end mod Napoli (det kunne vel næppe blive værre), men hans markeringer er ikke-eksisterende og han er langsom når spillet går gennem ham.

Interessant nok, var der perioder i 1. halvleg, hvor det ligenede at hans holdkammerater bevidst spillede bolden uden om ham.
Romagnoli eller Musacchio bragte bolden frem - som oftest til Bonaventura eller Kessíe eller en kæde længere fremme. Biglias primære opgave, kunne synes at rende og pege hvor han mener bolden skal hen.

Udfra fordelen ved at få Calhanoglu ind som 10er, er det, i min optik, en no-brainer at få Bakayoko ind i en central blok sammen med Kessíe.

Suso ligner desværre stadig den samme spiller man hele tiden forventer noget mere af. Til hans ros, skal dog nævnes at han har lagt lidt ekstra til sit repetoire i form af udfordringer på ydersiden af backen (fremfor at trække ind i banen 10 af 10 gange).
Men føj hvor er han uskarp - ni indlæg hvoraf ét(!) rammer en medspiller. Det er simpelthen for tyndt.
Han får dog sendt fem afslutninger afsted, hvor tre er indenfor rammen. Men farligt blev det aldrig.
Spørgsmålet er hvor lang snor han får af Gattuso.

Samu viser at han er kommet for at være med. Super agressiv i sit pres, udfordrende og meget direkte. I den forstand en spiller der passer Gattusos temperament og ideer bedre end Suso. Som skrevet ovenfor, tror jeg at Suso skal begynde at se sig over skulderen ift den startplads han (grundet manglende alternativer) har haft monopol på i et stykke tid.

Dem der hævder at Donnarumma har mangler med fødderne, kunne nemt skydes ned sidste sæson. Men vores unge keeper har derimod givet dem noget ammunition i sæsonens to første kampe. Egentlig underligt - han ser nærmest nervøs ud. Meget ulig sidste sæson hvor han lavede nogle brølere, men han så generelt ud til at have selvtillid.

Det er svært at spå om årsagen, men man kan jo gisne om at ny målmandstræner og Abbiatis afgang, kan have noget med sagen at gøre.

Derudover er jeg meget enig med @Pirlo i at det er stærkt at se at Gattuso går efter sejren og igen ændrer kampen med sine indskiftninger.
Han har naturligvis en del at lære endnu, men jeg synes at vi har en rigtig kompetent mand på bænken (hvilket vi længe har hungret efter).

I næste weekend tager vi til Sardinien, hvorefter vi har Lombardiet-derby hjemme mod Atalanta og derefter en tur til Empoli. Syv til ni point bør være indenfor rækkevidde, hvilket vil give og en super start på sæsonen.
Skrevet af Milanisti
Samp gjorde det mod Ospina, som vi ikke kunne formå..
Skrevet af Martinovic
Det var nærmere den anden vej, det gik galt. Vi var oppe 2-0, inden holdet kollapsede.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Noget tid siden jeg har postet herinde.

Mine tanker angående Napoli kampen: Vi fortjente at tabe, den eneste taktik, der var at spille tiki-taki nede bagved og selvfølgelig bliver det straffet imod et så godt hold som Napoli.

Roma: Vi var for ineffektive i anden halvleg, vi havde ikke nok offensivt pondus. Jeg ser gerne, at vi rykker Hakan C i midten og giver Castieljo chancen fremfor Suso, der bare sænker spillet konstant. Evt. en omvendt diamant nede på midtbanen eller en 4-2-3-1.
Skrevet af Bishop
@Rosso. jeg synes du er lidt for kritisk til Biglia, Kampen mod Napoli var selvfølgelig em katastrofe ud over det sædvanlige. Men mod Roma mener jeg ikke han skilte sig negativt ud, tværtimod mener jeg at han udfyldte sin rolle noget nær perfekt. Og jeg tror da heller ikke Gattuso fifler med at tage ham ud af startopstillingen.

Når det kommer til kampen som helhed så kan man i mine øjne ikke andet end at tage hatten af for Gattuso, han har virkelig fået sat sit præg på holdet, og man se en klar filosofi og taktik når holdet spiller, noget man har savnet siden Allegri stod på sidelinjen. Systemet skal finpusset her og der, og man skal få styr på anden halvlegs syndromet. Men umiddelbart så føler jeg mig ret sikker på at vi i år, kommer til at se en forbedring mod de lidt dårligere hold, således alle kampe ikke ikke kræver 110% for at få de 3 point.

Netop Calhanoglu som du kommer ind på Rosso, tror jeg kommer til få en stor sæson. Higuain ser også ud til at bidrage med sit, han virker utrolig stærk, og i det hele taget ligner han ikke, som man måske kunne frygte, en spiller der er kommet for at hvile på laurbærrene.

Bredden ser også tydeligt stærkere ud i år, spillerne der kommer ind viser i hvert fald at de komme ind og gøre en forskel.

To svære kampe er overstået og vi står tilbage med 3 point, det er bestemt acceptabelt. klarer vi de 3 næste kampe som du er inde på med et udbytte på mindst 7 point, så er ligger vi godt an. Jeg tror på det.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Det kan være du har ret (mht Biglia). Jeg oplever dog ofte, at vurderingen af Biglia afhænger af den vægt han måles på. Og her kan jeg sagtens se, at der er elementer i hans spil der (til tider) fungerer godt, isoleret set. Han er først og fremmest som regel rolig på bolden.

Og jeg kan egentlig også godt forstå at Montella rigtig gerne ville have ham sidste år. Det er min påstand at han fungerer langt bedre ind i vores tidligere træners filosofi, end vores nuværende.

Tanken sidste sæson, var at han skulle ligge foran en tre-mands forsvar og være meget på bolden. Montella fokuserede dog langt mere på masser af boldbesiddelse og tålmodig opbygning af spillet. Heri var/er Biglias kompetencer mere anvendelige.

Under Gattuso er hans rolle dog væsentlig anderledes (som jeg ser det). Gattuso kræver først og fremmest meget mere tempo i spillet og insistere på at vi skal være direkte og målsøgende konstant.

Ser man på det opspilsmæssige, oplever jeg tit at Biglia falder igennem, fordi han er langsom i sin boldomgang. Det er uhyre sjældent at vi ser ham modtage en bold og slå en skarp aflevering frem i banen med det samme. Dermed står han egentlig i kontrast til spilkonceptet.
Det kan man selvfølgelig ikke udelukkende klandre ham (Biglia). Til hans forsvar skal jo siges at han er en anden type spiller.

Samtidig betyder Gattusos filosofi at de to 8ere skal deltage i spillet højt oppe på banen. Det så man fx i Napoli-kampen, hvor Bonaventura scorer lige på kanten af feltet. Samme scenarie så man sidste år.
Og da Kessíe samtidig er sat til at presse nærmest på linje med 9eren i den defensive fase, stiller det også relativt store krav til 6erens defensive egenskaber.

Heri er mit vel nok stærkeste kritikpunkt af Biglia. Hans markeringer og evne til at læse spillet i den defensive fase, er (efter min vurdering) på et meget lavt niveau. Det så vi navnlig sidste sæson, gav store udfordringer, fordi der i ligaen er mange spillere der forstår at udnytte rummet foran modstanderens forsvar.

Igen - Biglia er jo ikke en defensiv 6er (med eksempelvis Kanté som forbillede), så det er svært at klandre ham personligt for hans mangler.
Men set fra holdets sysnspunkt, mener jeg at han er mismatchet ift rollen.

Om han kommer på bænken eller ej, vil tiden vise. Det kan meget vel være at Gattuso forsøger sig lidt frem, med en rolle til Bakayoko.
Der er dog næppe tvivl om at Gattuso i hvert fald har en 4-2-3-1 i tankerne. Her tror jeg "hensynet" til Calhanoglu og Higuain vejer højere. Dermed ikke sagt at der ikke kan være en plads til Biglia på en to-mands midtbane - men jeg ser en Bakayoko-Kessíe konstellation som mere oplagt.
Skrevet af Bishop
Når jeg skriver at jeg ikke tror at Gattuso har tænkt sig at bænke Biglia lige med et, så er det baggrund af hans udtalelser. Bevares jeg får slet ikke alt med, men jeg synes at have lagt mærke til at Gattuso omtaler Biglia som en vigtig brik, og går langt for at forsvare ham.

Sådan helt objektivt så er jeg ikke uenig med dig, og jeg tror også sagtens at Bakayoko og holdet kunne fungere godt, i det teoretiske opsæt som du opstiller.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Joerg
Ser man på det opspilsmæssige, oplever jeg tit at Biglia falder igennem, fordi han er langsom i sin boldomgang. Det er uhyre sjældent at vi ser ham modtage en bold og slå en skarp aflevering frem i banen med det samme. Dermed står han egentlig i kontrast til spilkonceptet.


og

Heri er mit vel nok stærkeste kritikpunkt af Biglia. Hans markeringer og evne til at læse spillet i den defensive fase, er (efter min vurdering) på et meget lavt niveau.


Hvad er Biglia så, hvis han både er langsom i sin boldomgang og defensivt er på et lavt niveau? Der er ikke mange kvaliteter tilbage så.
Skrevet af Rossoneri
@joerg
Hvad er Biglia så, hvis han både er langsom i sin boldomgang og defensivt er på et lavt niveau? Der er ikke mange kvaliteter tilbage så.

Du kan jo starte med at læse mit indlæg, så er jeg sikker på at du kan finde min mening der et sted.

Hvad er i øvrigt din pointe? Vil du sige noget? Er du enig. Er du uenig? Eller er du bare dumpet ind for at citere noget?
Skrevet af Joerg
Hov, hov. Ro på. Ingen grund til den aggressive fremtoning over et ellers ganske uskyldigt spørgsmål fra min side af.

Nu har jeg læst dit lange indlæg igen, hvilket jeg rent faktisk ikke fik ret meget nyt af.

Du starter indledningsvis med at skrive, at der er elementer i hans spil som til tider fungerer godt. Heriblandt det at han er rolig på bolden.

Dette anfægter jeg som sådan ikke. Jeg ønskede bare at læse nogle nærmere begrundelser for hvilke styrker du anser ham for at have, nu når du har forfattet et så langt indlæg, hvor hovedparten af det er med fokus på de negative sider af ham. Jeg ville for pokker da gerne læse nærmere om de styrker du anser ham for at have.

Du skriver at han ikke er god nok som 6´er, da hans defensive egenskaber ikke er gode nok. Ligeledes ser jeg ham hverken som værende en boks-til-boks spiller og overhovedet ikke som trequartista. Spørgsmålet er så hvad der er tilbage. Regista er vi vel enige om?

Jeg må kortfattet skrive at jeg ikke er ligeså skeptisk hvad angår hans defensive evner. Ligeledes synes jeg at han er ganske god til at styre tempoet. Her handler det ikke om at slå de hurtige bolde op i banen, men at kontrollere og fordele boldene på en sund og moden måde. En chancefattig måde. Jeg antager at det er dette du mener med at han er rolig på bolden.

Lad os være uenige om hans defensive evner. Lad os dog være enige om at diskutere på et nogenlunde voksent niveau.
Skrevet af Rossoneri
@joerg
Ja se, hvis du nu havde skrevet dette indlæg først, havde du helt sikkert fået en anden respons. Det kan du så dvæle lidt ved - hvis du altså har lyst.

Du starter indledningsvis med at skrive, at der er elementer i hans spil som til tider fungerer godt. Heriblandt det at han er rolig på bolden.

Jamen, så har jeg jo også forklaret hvad jeg mener Biglia kan. Jeg forklarer endda yderligere, hvordan jeg mener at han var bedre castet til Montellas spillestil, fremfor Gattusos. Og det giver jo fin mening, eftersom det var en af vores tidligere træners ønskespillere.

Jeg ville for pokker da gerne læse nærmere om de styrker du anser ham for at have.

Det ville jo forudsætte at jeg mente at der rent faktisk var andet han excellerede i (hvilket du måske kan forstå at jeg ikke gør).
Jeg har skrevet min vurdering af Biglia ift vores nuværende spillestil og perspektiveret til den rolle han havde under Montella.

Jeg må kortfattet skrive at jeg ikke er ligeså skeptisk hvad angår hans defensive evner.

Ja, det skal naturligvis stå dig frit for. Hans performance stats taler dig blot imod.

Biglia er den af vores centralte midtbanespillere (foruden ham selv; Locatelli, Montolivo, Kessíe og Bonaventura), der havde færrest både tacklinger og interceptions (målt på relativ spilletid), sidste sæson.

Desuden oplevede vi ofte at han ikke formåede at lægge pres på, eller mistede sin direkte modstander, hvilket ledte til både chancer og mål (altså imod os).

Ligeledes synes jeg at han er ganske god til at styre tempoet. Her handler det ikke om at slå de hurtige bolde op i banen, men at kontrollere og fordele boldene på en sund og moden måde. En chancefattig måde. Jeg antager at det er dette du mener med at han er rolig på bolden.

Ja, ganske enig (hvilket jo også er det jeg skriver i mit indlæg).

Problemet i den sammenhæng, er "blot" at Gattusos filosofi jo netop er at spille hurtigt og direkte. Deraf min kommentar omkring at han er fejlcastet, fordi det handler jo lige præcis (bl.a.) om at slå de hurtige bolde op i banen.

I den sammenhæng, kan man også hæfte sig ved at han har en større andel af bolde han spiller bagud, ift sine kollegaer i Milan og ikke mindst hos de andre Top6 hold.
Det rimer umiddelbart dårligt på en meget direkte og målsøgende spillestil.

I spilsituationer hvor vi er under pres, er det naturligvis fint at have en type som ham (omend han mildest talt ikke forvaltede opgaven godt mod Napoli).
Milan vil dog I de fleste kampe være spiltyrende.

Som @Bishop er inde på, er et at de problemer der skal løses ift sidste sæson, en række skuffende resultater mod mindre hold.
Det er antageligvis velkendt for enhver, at mange mindre hold er mere end glade for at spille på defensive dyder og en skarp omstillingsfase (i hvert fald mod de større hold).
Her er det ikke til meget gavn at spillet bliver sænket når det skal gå igennem Biglia - tværtimod.

Sidste sæson så vi også hvordan hans rolle som dyb spilfordeler, ofte blev overflødiggjort af at navnlig Bonucci bragte bolden frem fra egne rækker.
I år har det så været både Romagnoli og Musacchio (omend der kvalitetsmæssigt er et klart hop). Så man kampen mod Roma, vil man lægge mærke til hvor ofte bolden går uden om ham (navnlig i første halvleg).
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/127751/would-chiesa-favour-milan

Chiesa skal være hjertelig velkommen. Han vil pynte på den venstre kant.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Hmm syntes godtnok Biglia debatten er hoppet noget af sporet. Biglia fortjente massiv kritik for sin Napoli kamp, hvilket han jo også fik. Problemet i Napoli kampen var i mine øjne klart hans boldomgang. Den var håbløs, men defensivt (når vi ikke havde bolden, fyldte han det han skulle på vores 3 mandsmidt). Rino var jo efter kampen også ude at sige at vores balance på midten fuldstændig røg da han tog Biglia ud. Den betragtning er jeg helt på linje med.
Biglia spillede en frygtelig kamp mod Napoli, med bolden.


I kampen mod Roma, syntes jeg derimod Biglia spillede en næsten perfekt kamp. Han holdt fin balance på midten og samarbejdet med Jack og Kessie var i mine øjne fremragende. Vi holdt stort set Roma fra chancer i åbent spil og det skyldtes først og fremmest vores midtbane. Jeg har virkelig svært ved at forstå kritikken af ham ovenpå Roma kampen. Jeg tænker mere kritikken efter Roma kampen handler om Biglia som spilletype, end om hans præstation i kampen. Jeg er iøvrigt enig i at vi savner et alternativ til Biglia og man kan kun begræde at Locatelli valgte at smutte!


Ang selve Roma kampen, så syntes jeg også det var værd at bemærke at vi kom med en modreaktion da Roma fik udlignet. Vi satte os igen på spillet og gik efter de 3 points. Fed reaktion og glæder mig virkelig til at se vores hold i aktion søndag aften.

her er ratings fra Roma kampen: https://pbs.twimg.com/media/Dl-S5feWsAEJIPt.jpg:large
Skrevet af Pirlo21
Kigger vi på vores trups lønninger. SÅ er det seriøst sørgelig læsning!!

https://www.football-italia.net/127532/ronaldo-tops-serie-earnings
http://www.rossoneriblog.com/2018/09/04/milan-2018-2019-players-salary-chart/

Den helt store post ligger naturligvis hos Higuain med sine 9,5 mio euro, mens Donna følger trop med 6 mio euro.

Herefter følger Bakayoko, Romagnoli og Biglia med 3,5 mio euro. Reina og Suso ligger på 3 mio euro hver.

Af andre tilkomne ligger Laxalt på 1,7, Castillejo på 1,5 og Caldara på 2,2

Iøvrigt. Borini tjener mere end stort set alle Napoli spillere. Kun 5 Napoli spillere tjener mere. Det viser meget godt, hvor vanvittig en lønstruktur der er i Milan når en spiller som Borini ligger så højt. Vores trup er 50% dyrere end Napoli, det er skræmmende læsning...

I samme kategori ligger Monty og Berto osse. I alt 3 bænkspillere, der ikke bidrager med meget. Borini kan dog vikarierer på flere pladser, men til den løn forventer man mere. Det gør jeg i hvert fald!!

Skal vi finde de positive briller frem, så er det at vi nok har nogle naturlige afgange næste sommer, da Montolivo, Abate, Bertolacci, Zapata og Mauri alle har kontraktudløb. Det er ca. €13,5 mio tilsammen.
Endvidere synes jeg også det er værd at bemærke, at spillerene der er købt under Leo får mindre og mere fair løn i mine øjne:

Samu Castillejo: 1,5
Diego Laxalt: 1,7
Mattia Caldara: 2,3
Higuain: 9,5(Han er dyr, men mindre kan man ikke forvente)

Faktum er i mine øjne, at vi betaler for meget for nogle breddespillere, som ikke giver holdet nok, men nu har Leonardo og Maldini også kun haft et enkelt vindue, under restriktioner, til at rette op på holdets tilstand.
Men når FFP kommer med deres endelig dom, så vil vi se store nedskæringer i vores trup. Sundt tror jeg, lige nu bruger vi 9 mio euro i løn på målmandsposten... det er simpelhen crazy.

I forhold til ffp, er det dog positivt at vi stadig har muligheden for at hente store penge via salg af fx Donnarumma eller Suso... det vil give os noget luft når vi skal til at spare for alvor...

Skrevet af Martinovic
Jeg er enig, Pirlo21. Det har stået skidt til under Silvio/Galliani og Fassone/Mirabelli, men det begynder at se mere positivt ud.

Donnarumma får en alt for høj løn, hvilket er en af grundene til, at jeg gerne ser ham solgt. Higuain er en topprofileret spiller, og de koster kassen i løn.

Det er fint, at Monty, Abate og Zapata er fortid senest til næste sommer. Jeg håbede, at klubben sendte Borini videre i en handel med en anden spiller, men det skete desværre ikke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Hmm syntes godtnok Biglia debatten er hoppet noget af sporet.

Man kunne argumentere for at det var en kende arrogant, at mene at noget er "hoppet af sporet", fordi det ikke læner sig op ad din subjektive holdning?

Jeg har fremført min holdning og underbygget med objektive performance stats der fortæller netop den historie.

...men defensivt (når vi ikke havde bolden, fyldte han det han skulle på vores 3 mandsmidt).

Det tænker jeg er et meget svært argument at fremføre. Ikke mindst når han har fire boldtab foran eget felt - hvoraf det ene fører direkte til mål - og derudover står noteret for én tackling og én interception på 58 minutter.

Det kunne være interessant at høre hvad bygger du dit udsagn og din holdning på...

Og så er snakken om Biglia, ikke mindst, baseret på lidt mere end kampene mod hhv Napoli og Roma. De fungerer blot som eksempler i et større perspektiv.

Rino var jo efter kampen også ude at sige at vores balance på midten fuldstændig røg da han tog Biglia ud.

Har du mon et link til det interview? Det står i skarp kontrast til de udtalelser jeg har set fra Gattuso. Generelt har jeg set vores træner prøve at mildne kritikken af Biglia efter de to kampe. Noget som er ganske typisk for Gattuso.

Jeg tænker mere kritikken efter Roma kampen handler om Biglia som spilletype, end om hans præstation i kampen.

Jeg kan ikke lige se hvordan de to ting er hinandens modsætninger. I hvert fald ikke så længe vurderingen gøres udfra hans beskrevne rolle.

Det er næppe gået nogens næse forbi at du er meget positiv over Biglia (generelt), men jeg mener du prøver at komme lidt let omkring fakta.

Nu vil du så fremføre at kritik af ham, skyldes at man blot ikke bryder sig om ham som type. Det dur altså ikke.

Det sagt, så deler jeg, som tidligere skrevet, selvsagt holdningen om at Biglia (og alle andre spillere for den sags skyld), må vurderes i lyset af den rolle de skal udfylde.

Jeg forestiller mig ikke at der er den store uenighed i at Gattuso først og fremmest har en ambition om at spille meget mere direkte end sin forgænger. Herunder at han gerne vil lægge et højt offensivt pres ved at skabe rum via konstant bevægelse og høj fart i bolden (?)

I det lys, må man jo forvente at Biglia netop er med til at vende spillet hurtigt ved omstillinger og ikke mindst at orkestrere offensiven - enig?

Her er det igen interessant at se på hans faktiske performance. Eksempelvis er Biglia den af vores tre 6ere, der havde størst andel af afleveringer tilbage i banen.

Han skabte lidt flere chancer end Montolivo, mens Locatelli omvendt næsten havde 40% flere. Og ser man udenfor vores egen klub, er springet op til de bedst performende væsentlig højere.
Det siger en del, når Biglia netop var købt dyrt ind med forventningen om at han skulle være en profil.

Sekundært har vores 6er ligeledes en defensiv rolle. Så langt tænker jeg også vi er enige (?)

Med to meget offensive 8ere, hvoraf den ene (oftest Kessíe) er sideordnet med vores 9er i presspillet, er der i hvert fald behov for en vis støtte.

Her performer argentineren, som tidligere skrevet, dårligst af alle vores centrale midtbanespillere. Og billedet bliver igen ikke bedre af at sammenligne med spillere fra andre klubber (i dette tilfælde; Pjanic, Leiva, Badelj og Jorginho).

Med udgangspunkt i ovenstående, kan du så ikke fortælle hvad der stadig gør at du er så positiv overfor Biglia?
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Jeg orker ikke en lang diskussion igen ang Biglia. Jeg har optil flere gange argumenteret for mit syn på ham og det samme har du. Jeg påpeger bare det utrolige ved at selv når han spiller en rigtig flot kamp for os, sidst imod Roma. Så formår du stadig at være efter ham.
Ergo, derfor tillader jeg mig at konkludere at du ikke kan lide Biglia som spiller type på 6’er positionen, du ønsker en anden type spiller end ham. Derfor mener jeg at Biglia snakken er ret afsporet. Da jeg læser dine indslag som en lang kritik af Biglia som
6’er. Selv når alle andre mener at Biglia spillede en flot kamp, senest mod Roma - så er du efter ham. Jeg ved godt du ikke giver noget for kamp ratings fra diverse aviser og eksperter, dog må jeg bare påpege at alle mente han spillede en flot kamp!

NB http://app.football-italia.net/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2F127312%2Fgattuso-%25E2%2580%2598biglia-crucial%25E2%2580%2599#article/footballitalia-127312
Skrevet af Milanisti
André Silva har lige scoret mod Italien. Donnarumma kunne ikke gøre noget ved den, men det italienske forsvar ser skidt ud. Synes dog at det skyldes, at Italien har en svag midtbane og ingen er der til at beskytte forsvaret.

Romagnoli og Caldara gør det ikke speciel godt, men de skal nok have flere kampe sammen før man kan vurdere dem.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Hvis du ikke gider lange diskussioner (med mig eller andre), foreslår jeg at du stopper med at sende lange svar hvor du kalder debatten "afsporet".

Det siger sig selv at du får respons på den slags. Hvad du gør derfra, er naturligvis op til dig.

Problemet er generelt at du synes rigtigt meget - også selvom fakta taler direkte imod dig. Det ville bringe noget saglighed ind i debatten, hvis du bare ville forholde dig til dette.

Eksempelvis når du synes at Biglia spillede en flot defensiv kamp mod Napoli. Til trods for at han er voldsomt impliceret i mål og kun formår at præstere én tackling og én interception, på de næsten 60 minutter han var i vælten. Det hænger selvsagt ikke sammen.

Ydermere er det fjollet at fortsætte ned af "du kan bare ikke li´ ham" sporet. Jeg har netop beskrevet specifikke aspekter af hans rolle, hvor han indiskutabelt ikke har præsteret. Den del har du, sjovt nok, også afholdt dig fra at svare på.
Jeg tænkte ellers det var en oplagt invitation til en saglig debat, men du bed ikke på - desværre.

Og så må du stoppe med dit "alle andre end dig synes" pjat. Nej, det gør de naturligvis ikke. Det er noget sludder at påstå.

Efter dit eget udsagn, spillede Biglia en "næsten perfekt" kamp mod Roma. Til trods for det, er der en række spillere der (selv i dine betroede ratings) får bedre karakter end ham. Hvad var de så - perfekte?

Desuden var en lang række kommentatorer og såkaldte eksperter, ude med riven efter Biglia - både efter Napoli og Roma. Needless to say, i større grad efter førstnævnte kamp.

Man kan derudover hæfte sig ved at du åbenbart tillægger disse (statbaserede) ratings utroligt meget værdi, mens du omvendt afviser at forholde dig til enhver form for performance stats.
annonce
0