Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Men ser du det som Gattusos ansvar at vi starter så dårligt?

Personligt mener jeg at vi mangler en spiller der kan styre backlinjen (som Bonucci).

Romagnoli mangler stadig at vise denne egenskab og Musacchio er langt fra en ledertype. Når vi bliver sat under pres, tager vi som oftest hovedet under armen.

Man kan selvfølgelig argumentere for at Gattuso skal udvikle denne egenskab, men det sker (desværre) ikke over en pre-season. Man kan så også sige at Romagnoli efterhånden har haft rig lejlighed til at studere netop denne metier.
Skrevet af Pirlo21
Kan du evt. uddybe den kritik. Er ikke lige sikre på at jeg forstår hvordan det falder tilbage på Gattuso.

Hvilket udtryk man kommer ud med på banen, syntes jeg i høj grad falder tilbage på træneren. Her tænker jeg både mentalt og taktisk. Vi kom meget afventende ud og virkede på ingen måder klar til at modstå Cagliaris høje pres. Endvidere var vi defensivt overhovedet ikke afstemt centralt, her tænker jeg især på deres dybdeløb fra bl.a. Pedro og Pavoletti, generelt var bi overhovedet ikke aggressive nok over for Pavoletti de første 20 min..
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er naturligvis svært at vurdere om spillerne er dårligt instrueret, eller om de forvalter deres roller dårligt.

I alle fald, mener jeg at Bonucci har efterladt et relativt stort hul hvad angår en lederskikkelse. Den person har vi ikke lige pt, men vi kan håbe på at Romagnoli og/eller Caldara kan træde i karakter.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Personligt mener jeg at vi mangler en spiller der kan styre backlinjen (som Bonucci).

Romagnoli mangler stadig at vise denne egenskab og Musacchio er langt fra en ledertype. Når vi bliver sat under pres, tager vi som oftest hovedet under armen


Ja de første 20 min gjorde vi i hvert fald. Enig. Jeg syntes faktisk Musacchio var bedst i dag, af de to. Forhåbentlig vokser dem vi har. Det tror jeg på.

Generelt. Spillerne skal først og fremmest tage ansvar for deres udtryk m.m. Men jeg syntes også træneren har fejlet når man starter som vi gjorde..
Skrevet af Rossoneri
Musacchio spillede en rigtigt fin kamp, når man ser på hans indgreb. Hvor man i starten af sidste sæson, bed negle hver gang han havde et indgreb, synes jeg generelt at han har højnet niveauet væsentligt (i det aspekt).

Men jeg synes også omvendt (som sagt flere gange nu) at vi mangler en der kan styre bagkæden. Måske Bonucci kræver en transfer væk fra Juve til vinter....
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Nu er det officielt. Gazidis kommer til Milan, endnu en positiv handling fra "gribbene".
Alle de dystre forudsigelser der kom fra nær og fjern for et års tid siden da man drøftede muligheden for at Elliot skulle ende som ejere er umiddelbart gjort til skamme.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bishop
Ja, jeg tæller i hvert fald med i den gruppe der er meget overrasket over at en venture fund, pludselig beslutter sig for at drive fodboldklub - i hvert fald for en stund.

Og det stykke arbejde de har gjort indtil videre, må man tage hatten af for. Jeg synes det er meget "modent" og ikke mindst professionelt set, at det først og fremmest var organisationen der skulle styrkes, for at skabe et stærkt fundament til fremtiden.

At det så naturligvis altsammen er gjort for at skabe en klub med en væsentligt forøget værdi, til salg om et par år, kan vi fans være ligeglade med. Det er en såkaldt win-win.

Specifikt omkring Gazidis, så kommer han efter alt at dømme direkte i arbejdstøjet, når han tiltræder 1. december (EDIT). Vi mangler en række sponsorer - der tales om seks-syv specifikke sponsoraftaler, som Fassone ikke formåede at lukke.

Et andet spørgsmål er om vi skifter fokus (i et kommercielt perspektiv). Hvor alting før handlede om Asien, kunne man levende forestille sig at vi også kommer til at se mod USA, hvor Gazidis jo har stærke bånd.

Spørgsmålet er også hvad det betyder for stadion. Gazidis har (hvis jeg har forstået ret) været en af hovedarkitekterne bag Arsenals stadionbyggeri, som er en væsentlig bidragsyder til deres økonomi.

Overordnet set, synes jeg det er et meget stærkt signal at sende, at vi kan hente en mand af hans kaliber. Jeg tror det bliver en stor gevinst for os.

Nu har vi både den sportslige og kommercielle ledelse på plads, hvilket umiddelbart tegner godt for en generejsning af klubben.
Skrevet af Bishop
Jeg er da også selv positivt overrasket. Jeg hentyder nu også mest til alle de dommedagsprofetier der gik på at Elliot ville splitte Milan i atomer for og hente sine penge ind i samme øjeblik som de ville overtage klubben.

At alt hvad de gør nu er med bagtanke i fremtidigt salg og at øge værdien på klubben, kan vi netop være ligeglade med. Særligt når de agere som de gør nu, med en seriøsitet som mange klubber kan missunde, langsigtet ejer eller ej.

Mht stadion, så er der alligevel grænser for hvad jeg tror Elliott vil kaste sig ud i, i så fald så strækker projektet sig i vert fald ganske langt.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Mht stadion, så er der alligevel grænser for hvad jeg tror Elliott vil kaste sig ud i, i så fald så strækker projektet sig i vert fald ganske langt.

Ja, det vil i hvert fald være oplagt at tro.

Der har været spekuleret i at Elliott har en horisont på ca. tre år. Det burde vel i virkeligheden være tilstrækkeligt til at få etableret et stadion.

Spørgsmålet kommer vel ret beset ned til hvordan de ser på afkastet på en sådan investering. Anlægget i sig selv, vil naturligvis have en værdi, mens en salgspris også afhænger af de økonomiske forudsætninger for klubben i fremtiden. Her giver eget stadion, selvsagt, et øget kommercielt potentiale og dermed højere salgspris.

Men detaljerne i sådan et regnestykke, skal jeg ikke gøre mig klog på.

Set fra en fans synspunkt, ville det dog være enormt positivt, da vi ellers ser på en seks- til syvårig periode før vi har eget stadion - under forudsætning af at Elliott sælger om tre år og en ny ejer sætter gang i et stadionprojekt med det samme.

Men jeg synes under alle omstændigheder at vi som fans har grund til optimisme over det der sker uden for banen i disse tider. Så skal vi "bare" lige have resultaterne med også...
Skrevet af Bishop
Jeg tænker umiddelbart at 3 år går hurtigt når vi snakker byggeri i den størrelse, især hvis man starter fra 0. Derudover så er det vel ret optimistisk at forvente og kunne hente specielt mange penge hjem, hvis overhovedet overskud, på sådan et byggeri hvis man sælger lige efter ferdigstillelse.

Men optimismen bliver vi enige om, nyt stadion eller ej.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Har nogen set meldinger omkring Gattusos tanker på målmandsposten? Der er næppe tvivl om at Reina ses som backup, men mon spanieren får tjansen i vores europæiske kampe?

Personligt tror jeg det vil sundt for Donnarumma at se et par kampe fra sidelinjen. Og så er Reina jo et glimrende alternativ.
Skrevet af Rossoneri
Sky kommer med følgende bud på en opstilling imorgen: Reina; Abate, Caldara, Romagnoli, Laxalt; Mauri, Bakayoko, Bertolacci; Castillejo, Higuain, Borini.

Jeg glæder mig bl.a. til at se Caldara og Romagnoli sammen centralt. Derudover bliver det interessant at se hvordan Gattuso blander kortene på midtbanen. Forestiller mig at Bertolacci går ind på Bonaventuras plads. Så er spørgsmålet hvem af Mauri og Bakayoko der skal spille 6er. Mine penge er på argentineren, selvom vores træner har hintet at Bakayoko også er i spil til den plads.

Hos de tre forreste, er der heller ikke så meget hokus pokus. Samu tror jeg kan blive en positiv overraskelse og med Susos fortsatte meget svingende niveau, tror jeg ikke det er utænkeligt at han får en del minutter i år. Han er i hvert fald en spiller lige efter Gattusos hoved.

Halilovic må formentlig også sande at der er rigtigt langt til spilletid. På begge pladser han potentielt kunne dække, har hans træner (hvis Skys forudsigelse holder), valgt andre spillere.

I den forbindelse, meldes det at vi kigger på Dani Olma fra Dinamo Zagreb. Vi skulle have haft scouts på lægterne i weekenden for at se nærmere på den unge wing. Som en lille krølle på historien, var han netop en del af den handel der bragte Halilovic til Barcelona.

Man kunne nok sagtens forestille sig at vi forsøgte os med netop et tilsvarende bytte, når vinduet åbner til januar.
Skrevet af Geddar , moderator
Gazidis har gjort flere gode ting, men stadion kan han ikke tage æren for. Det var før hans tid i klubben. Hovedarkitekten var den senere afdøde Danny Fiszman.

Og tillykke med ham. Han vil være en rigtig fin person i opbygningen af en mere bæredygtig model, særligt med tanke på den kommercielle sektor.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Tak for korrektion. Jeg havde fået opfattelsen af at stadion (i hvert fald til dels) også var Gazidis barn.

Som du skriver, er han helt klart hentet ind for at styrke det kommercielle aspekt. Et sted hvor Milan har haltet meget efter i en lang årerække. Allerede for seks-år siden var der tydelige tegn på at vi ikke havde forstået aspekterne i en "ny" finasiel virkelighed, der indebar at ejerne ikke bare kunne give "gaver" til klubben.

Jeg er spændt på at se hvilke tiltag der kommer frem til næste sommer. Herunder hvilken økonomisk situation vi står ift potentielt at kunne hæve truppen til et højere niveau.
Skrevet af Martinovic
Jeg fatter ikke, at Higuain står til at starte i aften, fordi Cutrone er skadet. Bliver han skadet, har vi ingen 9´ere tilbage.

Jeg ser hellere, at han smider Borini på toppen. Vi skal kunne slå dem uden Higuain.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tænker at der kan findes argumenter for og imod. Til syvende og sidst, kommer det dog ned til at vi har en tynd trup på visse positioner.

Som du skriver, er på på rø**n hvis Higuain render ind i en skade. Og med Cutrone med småproblemer med sin ankel, bliver det gamble naturligvis større.

Omvendt så er dette en fantastisk mulighed for at få Higuain ordentligt igang.
Spillere som ham, leverer ofte mål i stimer. Og der er dertil ingen tvivl om at han har en masse at bevise, da han reelt blev dumpet af Juve.

Kan han banke et par stykker ind i aften, giver det godt med point på selvtillidskontoen og så kan vi håbe at se ham i en kampafgørende rolle i de kommende uger.

Men ja, det bliver et kæmpe "nej tak" til skader.
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DnjgiM7W4AUZDn8.jpg:large

Spændende opstilling, lad os håbe vi vinder sikkert.
Skrevet af Rossoneri
Laxalts hår provokerer mig.
annonce
0