Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
“Higuain is a champion, a great finisher, a lad who at this moment is working really hard for the group, is demanding and also well-loved.

“The team creates a great deal and frankly we could do with more quality from Hakan Calhanoglu, who can create many more chances for Higuain, but isn’t very sharp right now.

“We have to improve on the left, as we were far stronger there last season. Franck Kessie played below par in the first half and wasn’t very dynamic today, but I like to give more width to the team

Meget enig her med Rino, kan vi få Hakan igang igen for alvor, så begynder man virkelig at frygte vores angreb...
Skrevet af Pirlo21
https://football-italia.net/129122/report-paqueta-set-milan

Fedt hvis det passer, han lyder pisse spændende. Kender dog INTET til ham udover det man kan læse sig til :)
Skrevet af Martinovic
En venstrebenet offensiv midtbanespiller... Dem har vi to af i forvejen til den position.

Hvis Zlatan kommer, skifter vi formentligt til 4-3-1-2, og så er Suso måske i overskud.

Heldigvis er det kun rygter, for Suso har været super spillende på det sidste.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Globo Esporte (kender ikke lige deres pålidelighed) melder at Lucas Paqueta skal gennemgå lægetjek i Brasilien i denne uge, forud for en €35m transfer til os i januar.

Hvis det står til troende, er det virkeligt et scoop. Paqueta er en ombejlet herre og både PSG, Liverpool og Barcelona har været meldt meget interesserede.

Jeg skal indrømme at jeg ikke har set meget med ham, men jeg har efter rygterne begyndte, læst lidt op på ham og set noget video.

Han er egentlig 10er eller seconda punta, men han har også været brugt som to-vejsspiller på midten pga et godt løbepensum.

Spørgsmålet er så hvordan han er tænkt ind i truppen.

Et bud kunne selvfølgelig være at han er tænkt som alternativ til Bonaventura på mezzalaen.

Den seneste tid har Gattuso dog forsøgt sig med en mere flad midtbane. Dette meget oplagt når vi har spillet med både Higuain og Cutrone. Men derudover fortalte Bonaventura i et nyligt interview også, at jeg han havde fået en mere offensiv rolle i denne sæson, hvilket reelt giver samme resultat.

Med Biglias genfødsel (sat "lidt" på spidsen), er det faktisk lige før man har tiltro til at det kunne lade sig gøre. Jeg tror i hvert fald det ville være yderst spændende at se Higuain med en makker tættere på.
Skrevet af Rossoneri
Hvis Zlatan kommer, skifter vi formentligt til 4-3-1-2, og så er Suso måske i overskud.

Jeg ser bestemt ikke Suso komme i overskud. Udover et par bump på vejen, ligner han en spiller der måske endelig er på vej til at indfri sit potentiale. Ikke mindst samspillet med Higuain fungerer rigtigt godt.

Skulle Gattuso skifte til en diamant på midten, tror jeg det bliver med Suso som seconda punta.

Som skrevet ovenfor, synes jeg dog mere at det ligner en 4-4-2 / 4-4-1-1. Det udelukker i øvrigt ikke Zlatan.
Skrevet af Rossoneri
PS
Sorry @pirlo og @foggy; havde ikke lige set at I allerede havde postet rygtet.
Skrevet af Rossoneri
Sky Italia stemmer i, hvilket som regel er et godt tegn. Stærkt arbejde af Leonardo.
Skrevet af YNWA"96"
Confirmed and here we go! Lucas Paquetá from Flamengo to AC Milan, done deal for €30M. Medicals soon, he’ll arrive in Italy on next January. ✅🇧🇷 #Milan #transfers #Paquetá
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 10, 2018


Spændende spiller ...-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Martinovic
Den handel må Leonardo nok tage roserne for.

Jeg har aldrig set ham spille, men hvis han minder om Kaká, er det svært ikke at blive begejstret.

Næste i rækken må gerne blive en mere erfaren forsvarsspiller. Trods sine 34 år må Thiago Silva gerne tage en sæson eller to i Milan.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
De kommentarer jeg har set nu, peger alle imod at Paqueta må tænkes som mezzala, Det bliver også hurtigt en gang leg med talkombinationer om vi taler om en 10er der falder ned i banen eller en 8er der skyder frem.

Der er dog næppe tvivl om at han er tænkt til at skulle bryde modstandernes kæder med bold.

Dermed tænker jeg også at vi så småt ser mere komplette ud på midten. Kessíe og Bakayoko dækker boks-til-boks rollen og Bonaventura og Paqueta til mezzalaen (hvor Bakayoko reelt også kan bruges).

Det ser dog stadig snævert ud på 6eren, hvor Biglia er eneste option. Montolivo er kommet i unåde, mens både Mauri og Bertolacci mangler niveau.

Man kunne jo have hede drømme om at Leonardo også formåede at hente Rabiot, men træerne gror, som bekendt, sjældent ind i himmelen.

Paqueta åbner jo også for at Bonaventura kan rotere med Hakan på venstrekanten. Det åbner for at vi kan sende Borini videre.
Tænker i øvrigt at det samme sker for Halilovic.
Skrevet af Pirlo21
https://www.youtube.com/watch?v=kooNKyCR35c
Her er lidt info om vores mulige kommende spiller, jeg syntes han virker super spændende. Sikke en talent masse vi har fået,
Men vi kunne altså virkelig også godt bruge noget kvalitet lige nu og her ligesom higuain har givet os i angrebet!
Men at nuppe ham foran de bedste klubber i verden (hvis transferen holder) det er altså klasse
Skrevet af Milanistar
Super spændende spiller som jeg tror kunne passe enormt godt ind i spillestilen, såfremt han vænner sig af med at have så mange touches på bolden - den går i Brasilien, men tror han kunne lave farligt mange boldtab hvis han tager hans driblen med til Serie A. Derudover ligner han ikke nogen specielt hurtig spiller, men det kompenserer han for med fremragende teknik og god placeringsevne. Jeg er faktisk af den mening, at han ville være en opgradering ift. Jack, selvom han naturligvis også er en dygtig spiller.

Ift. Hakan, så mener jeg snart at Castillejo bør have chancen på den venstrekant. Der er lidt mere fart i støvlerne på ham, og han er stærk 1 vs. 1, så han kunne være fin at bruge i kampe, hvor der ikke kommer så meget fra vores venstreback.

Zlatan har jeg absolut ingen fidus til, medmindre han accepterer en gigantisk lønnedgang samt en rolle som bænkevarmer - vi må simpelthen ikke sætte Cutrones udvikling over styr ved at hente et decideret koryfæ ind, som muligvis kun vil kunne hjælpe os i maks 1½ sæson.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Uanfægtet hvilken rolle Paqueta er tænkt, forestiller jeg mig ikke at vi kommer til at se ham som starter med det samme. Der er trods alt væsentlige forskelle på den brasilianske Serie A og den italienske ditto. Først og fremmest på det taktiske niveau.

...såfremt han vænner sig af med at have så mange touches på bolden...

Der er jeg ikke helt enig. Jeg mener faktisk at vi skal dyrke hans løb med bold fra en dybere position. Læste man Bonaventuras nylige interview, kan man også høre at det netop er noget Gattuso har fokus på.

Når jeg har set ham (Paqueta), synes jeg faktisk han ser ret hurtig ud. Både i hans accelleration og ikke mindst med bold (noget vi fx har savnet med Suso).

Ift. Hakan, så mener jeg snart at Castillejo bør have chancen på den venstrekant.

Jeg synes den er lidt svær med Calhanoglu. Han har klart manglet "det sidste" her i sæsonstart. Omvendt så synes jeg han bidrager med så meget ift at skabe plads og uro i modstandernes bagerste geled.
Først og fremmest har han været rigtigt god til løb med bold i fart. Og så er han dygtig til at bringe sig selv i farlige situationer.

Det er marginaler der gør at han ikke står med tre mål på kontoen over de seneste tre kampe. I så fald, tror jeg ikke hans position havde været til diskussion. Som med Suso, tror jeg det drejer sig om at få prikket hul på bylden. Der ville det være synd at slå op i banen nu - efter min ydmyge mening.

Dertil kommer at jeg anser Castillejo som relativt uslebet stadig. For mig er det fint at han kan få kampe fra bænken - også gerne i rotation med Suso.

Zlatan har jeg absolut ingen fidus til, medmindre han accepterer en gigantisk lønnedgang samt en rolle som bænkevarmer...

Egentlig tror jeg Paqueta udelukker Zlatan (desværre). Jeg ser ikke Zlatan blive hentet med mindre det er tanken at spille med to i front.

To i front, betyder en omstrukturering af midtbanen - efter alt at dømme en flad 4-mands kæde. Her er det umiddelbart svært at få øje på hvor Paqueta passer ind. Gattuso har talt om den manglende balance, som årsagen til at vi ikke spiller med to angribere. Det falder næppe i hak med Kessíe og Paqueta (eller Bonaventura for den sags skyld).

Skulle man forestille sig noget, ville det være et kortvarigt lån i den periode MLS ligger stille. Altså som vi så med Beckham.

Er dog helt enig med dig i at Gattuso formentlig ikke sætter Cutrones udvikling over styr. Cutrone har vist sit værd over mere end en sæson nu og har været afgørende ved flere lejligheder.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/129231/kalinic-why-i-failed-milan

Respekt til ham for ikke at svine klubben. Han blev nærmest gjort til syndebuk af de fleste.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er ganske sympatisk.
Skrevet af Martinovic
Det ser ud til, at Umberto Gandini ikke kommer tilbage alligevel. Måske han og Gazidis fandt ud af, at der ikke er plads til dem begge. Surt for Gandini, der lige har sagt opsagt sin stilling i Roma.

Jeg håber, det lykkedes alligevel.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes egentlig at det virker som et godt udfald, at vi "kun" får Gazidis ind.

I enhver organisation, skal man sikre sig at strategien er klar og den let kan kommunikeres og implementeres.

I en arbejdsfordeling hvor Gazidis har den overordnede ledelse og specifik fokus på den kommercielle udvikling, kan Leonardo få godt med spillerum omkring det sportslige sammen med Maldini.

Det er i den sammenhæng, egentlig svært at se hvad vi skulle bruge Gandini til.

Desuden skal man også passe på at man ikke prøver at genskabe fortiden, men bruger historien til at skabe fremtiden (uden at det skal blive for filosofisk og højtragende).

Maldini og Leonardo repræsenterer det historiske aspekt, men det er også væsentligt at anerkende at den tidligere ledelse jo ikke formåede at bringe klubben solidt ind i det 21. århundrede (sådan groft sagt). Eller i hvert fald ikke ind i 10erne.

Jeg anser at vi i Gazidis har fået en profil der kan skabe et økonomisk fundament (sammen med Elliott-folkene). Derfra synes jeg vi skal give Leonardo og Maldini relativt vide beføjelser.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt har jeg set at en række medier linker os til an Gravenberch (hvilket er det første jeg hører om det navn).

Han er dog netop blevet den yngste spiller nogensinde til at debutere for Ajax - en rekord han har taget fra en vis Clarence Seedorf.

Jeg kender som sagt intet til spilleren, men kan forstå at de i hjemlandet har meget store forventninger til ham.

Og så er han repræsenteret at Raiola, hvilket som bekendt ikke er noget positivt.

Ikke desto mindre, forsøger tyksakken at få stablet et godt forhold på benene til vores nye ejere. I forvejen skulle forholdet til Leonardo være ret godt.

Med Paqueta ligner det at vi tænker en del på at skabe et stort hold til fremtiden. Hvis Gravenberch er det næste store hollandske talent, skal han være meget mere end velkommen i klubben.
Brasilienere og hollændere har bare en speciel plads i klubben.
Skrevet af Martinovic
Jeg har aldrig hørt om ham, men det kan være, det kommer.

Det bliver spændende, når Paqueta kommer. Det giver Gattuso mulighed for flere formationer.

Hvis holdet kan opretholde balancen med en 4-2-3-1, vil den formation se mest spændende ud. Det vil dog kræve meget af Biglia og Kessie inde centralt.

Mojn do!
annonce
0