Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
https://football-italia.net/130379/ibra-galaxy-are-my-priority

desværre ingen Zlatan, den handel lød os for god til at være sand.
Skrevet af Martinovic
Zlatan er ikke bleg for at udtale sig. Jeg vil ikke begrave den endnu med ham.

Jeg synes, vi bliver færre og færre brugere i tråden. Er MILANMILAN, Lentini og Bishop gået under jorden? Det er ikke meget, de stikker snuden frem.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
La Repubblica melder at vores FFP dom kommer til at bestå af to dele. Dels en bøde i omegnen af €20m, hvoraf en andel af denne formentlig vil være betinget udfra fremtidig compliance.

Dertil tales der om at vi potentielt ikke må registrere vores januar-køb (i skrivende stund Paqueta).

Skulle dette være tilfældet, synes jeg egentlig det er til at leve med.
Skrevet af Martinovic
Ja, absolut.

For min skyld må de bandlyse hele førsteholdstruppen fra EL, hvis bøden samtidig kan presses ned.

Jeg tror ikke på EL-triumf i år. Vi har mange skader, truppen er ikke særlig bred, UEFA vil givetvis tage vores præmiepenge, så fokus bør være på Serie A.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/Drdaj0aX4AAgGPD.jpg:large

Rino siger vi stiller med det stærkeste hold vi kan, personligt havde jeg sagtens kunne leve med at sælge kampen - syntes flere at vores profiler så trætte ud mod Udinese i slutningen af kampen. Serie A bør være første prioritet.

I forhold til opstillingen, piner det mig at se Laxalt som venstre kant igen igen... Jeg syntes virkelig ikke han er god som kant, spiller bolden alt for meget tilbage i banen og det gør os alt alt for forudsigelig offensivt. Dog spillede han en godkendt kamp imod Udinese.

Men holder Rino fast i 4-4-2 formationen, så holder det ikke at have så dårlig en offensiv kant som Laxalt...
Skrevet af Rossoneri
Serie A bør være første prioritet.

Vi har en kæmpe kamp på søndag og det er klart at fokus (et eller andet sted) allerede må være der.

Men det er samtidig en tricky ting, det der med at fjerne fokus fra en opgave. Vi er inde i en (omend relativt kort) positiv stime lige nu. Succes avler selvtillid og selvtillid avler succes.
Derfor synes jeg heller ikke at valget er så let igen for Gattuso.

Taber vi i aften, er der risiko for at noget af det positive momentum forsvinder.

Det sagt, så tænker jeg dog at bænkpladsen til både Abate og Romagnoli, peger i retning af fokus på Juve-kampen. Sidstnævnte må nærmest pege i retning af et mindre fysisk problem - omend jeg ikke synes der har været historier om dette (?)

I forhold til opstillingen, piner det mig at se Laxalt som venstre kant igen igen.

Meget enig - også i de ting du uddyber med.

Jeg synes da også at Gattuso har fin mulighed for sende ham på bænken. I en 3-5-1-1 (som skitseret), ville det være oplagt at lade Romagnoli spille fra start og rykke RR op som wingback. Det ville jo altså så forudsætte at Romagnoli er fit.

I virkeligheden ville jeg dog have gået for en 4-4-1-1, med RR som venstre back og Calhanoglu på venstre kant. Og altså dermed at Abate erstatter Laxalt.

I den henseende, bliver det også interessant at følge Suso som trequartista / seconda punta (afhængigt af instrukserne).

Jeg var inde på det den anden dag og jeg har, som sagt, ikke været udpræget imponeret over eksperimentet tidligere. Gattuso forsøgte det også i de sidste 20 minutters tid i Udine, og her udeblev succesen også umiddelbart.

En stor del af forklaringen, tænker jeg egentlig skal findes i at det er Cutrone han spillede sammen med. Jeg synes stadig vores unge stjernefrø har en del at lære ift den interne spilforståelse.
Han har, ligesom Inzaghi, et målscoringsinstinkt der er meget veludviklet. Det gør dog også ofte at han lidt mister blikket for spillet omkring ham.

Men jeg synes faktisk at Suso har lagt ting på sit spil, der gør at han umiddelbart kunne blive en gevinst på pladsen (som en sekundær løsning).
Skrevet af Pirlo21
At vi muligvis går tilbage i et 3 mands forsvar idag, ser jeg udelukkende som en nødløsning fra Rinos side. Jeg tror på ingen måder, han er fan af den opstilling.

Endvidere er jeg stadig overbevist om at hoved årsagen for at vi skiftede formation første gang (Sampdoria) og sidenhen var pga vores skadessituation. Endvidere bankede Cutrone på i start 11´veren og derfor tror jeg vi gik over i en 4-4-2.
Men tvivler stærkt på at det bliver den formation vi kommer til at bruge når alle mand er klar igen...

Personligt gad jeg godt at se en formation der hed 4-2-3-1 når Jack kommer tilbage,
altså en midt der hedder: Kessie og Baka, Hakan/Castillejo Jack og Suso. Havde enlig tænkt at Hakan skulle lige i midten foran Kessie og Baka, men efter hans håbløse kamp mod Sampdoria - tror jeg mere på Jack på den position.

NB optil Udinese kampen bekræftede Rino, at han var skyld i at Berto blev... hvorfor får han så ikke chancen i dag??!! Mærkeligt
Skrevet af Rossoneri
Gattuso udtalte ifm sæsonstart at han arbejdede på flere formationer - herunder tre i forsvaret, fire på midten og to i angrebet (ikke nødvendigvis på samme tid, forstås).

Dermed tror jeg heller ikke at tre-mandsforsvaret (såfremt det bliver det i aften) er en nødløsning. Personligt antager jeg at tanken er at spejle Betis´ formation plus at styrke den defensive organisation.

Og der ville da også være fin mulighed for at "undgå" at måtte stille sådan op, hvis han virkeligt ønskede det.

I kampen mod Sampdoria, havde vi rig lejlighed til at fortsætte en 4-3-3. Jeg vil påstå at man i højere grad skal se det i lyset af to kampe (Inter og Betis), hvor offensiven slet ikke fungerede. Kender man Leonardo ret, har der helt sikkert været en "venlig" anmodning om at underholde publikum i højere grad.

Du må næsten også forveksle Calhanoglu med en anden, alternativt forveksle kampene, da han først kom ind i det .89 minut.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Jep mente selvfølgelig Genoa kampen. Hvor Hakan lå centralt bagved ved vores angribere... sorry
Skrevet af Rossoneri
Ja, det giver i hvert fald bedre mening. Genoa-kampen var bestemt ikke en positiv oplevelse - heller ikke fra Calhanoglus side.

Umiddelbart synes jeg dog det er lidt hårdt at melde ham ude baseret på 76 minutters fodbold. Ikke mindst fordi han spillede med en skade.

Jeg synes klart Hakan er bedst når han søger de centrale rum - hvilket han jo oftest gør, selvom han har et udgangspunkt på kanten.
I virkeligheden ser man typisk at Bonaventura er ham der trækker bredt (ja, det er vel også mezzalaens rolle).

Som du nævner, tror jeg også at 4-4-1-1 eller 4-2-3-1 (hvad end man vil kalde det) er et godt bud på et fremtidigt udgangspunkt. Jeg synes vi har vist positive takter med to centralt på midten. Ikke mindst med Biglias seneste prognose (fire måneder på sidelinjen) in mente.
Skrevet af Pirlo21
https://www.football-italia.net/130454/official-biglia-out-four-months

Forfærdeligt, intet mindre. Vi har ingen erstatning og han var ellers endelig kommet i gear. Så forbandet surt, shit vi er på den... ikke godt
Skrevet af Martinovic
Det er skidt. Nu mærker vi konsekvensen af ikke at have en stærk nok bredde. Bakayoko og Kessie kommer til at spille rigtig meget de næste to måneder.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Allerede bagud 1-0. Sløset og passivt forsvarsspil.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
nogen med et link?
Skrevet af Pirlo21
Skrevet af Jpp
Ban incoming.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
Welbz er skadet. Ser vi endelig Eddie?
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
Hov, undskyld.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Pirlo21
Fuldstændig håbløs indsats. Vi bliver i perioder fuldstændig udspillet.
Taktisk selvmord af dimensioner af Rino, vi har en fuldstændig forvirret 5 backkæde. Som ikke gør andet end at trække sig tilbage og giver Betis alt den tid på bolden de ønsker.
Fuldstændigt crazy det vi har gang i. Nu må Rino simpelhen vågne op. Ud med Laxalt ind med en midt og få hakan og suso på kant. Nøj vi er helt væk
Skrevet af Rossoneri
Bagud 1-0, men jeg synes trods alt ikke det ser helt håbløst ud.

Betis et et glimrende mandskab med mange gode spillere. Lo Celcos mål er flot sparket ind, men Borinis forsvarsspil efterlader selvfølgelig en del at ønske sig.

I min optik har Suso fungeret OK i sin nye rolle og Calhanoglu har også set skarp ud til tider på midtbanen. Bedste mand i første halvleg, er efter min mening Bakayoko.
Han har været rolig og sikker på bolden, har vist god forståelse for hvornår han skal holde sin position og hvornår han skal trække med frem. Sidstnævnte resulterede i et frispark i en meget farlig position, som Suso dog ikke får nok ud af.

Kan han fortsætte på det niveau, bliver Biglia ikke det store savn, da franskmanden oveni tilføjer en masse fysik.

Svageste mand har, i mine øjne, været Laxalt - anfægtet hvor meget speed og arbejdsiver han har.
Han har absolut ikke noget at gøre på et Milan-hold.
Som @pirlo var inde på før kampen, så orienterer han sig nærmest per default bagud i banen og navnlig hans pasningsspil er på et meget lavt niveau.
Husker jeg ret, er han heller ikke lykkedes med en eneste af sine udfordringer og Telles har generelt haft fuldstændig styr på ham.

Jeg håber Gattuso reagerer og tager ham ud i pausen.
annonce
0