Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Rolig nu. Du har vel per definition kun set omkring 20 minutter af halvlegen og det er svært at genkende det billede du tegner.
Det synes du har lidt travlt med at skyde på tre-back kæden igen. Så har det altså heller ikke set værre ud.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Vi er blevet fuldstændig udspillet... intet positivt at sige efter de første 45 min!!
Skrevet af Rossoneri
Jamen, det er da helt fint at det er din vurdering udfra de 20 minutter du har set. Du virker bare en smule usaglig med udtryk som "taktisk selvmord".
Det lugter lidt af noget man har set tidligere...
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Det har intet med 3 mandsforsvaret at gøre, men når Betis kan kombinere sig uden problemer igennem vores defensiv så er der noget der ikke hænger sammen, RR og Musac skal hele tiden ud og gardere for borini og laxalt og det giver evigheder af plads til Betis...
Skrevet af Rossoneri
Det er desuden lidt svært at følge at vi skulle være blevet "fuldstændig udspillet", når vi har dobbelt så mange afslutninger som Betis.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Havde vi været bagud med 2 eller 3 mål ved pausen, havde det på ingen måder været ufortjent..
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Betis har haft tre afslutninger, hvoraf den ene har været indenfor rammen (Lo Celcos mål). Synes du ikke det harmonerer ret dårligt med udtryk som "taktisk selvmord" og "fuldstændig udspillet"? Ikke mindst når vi selv har formået at sende dobbelt så mange afslutninger afsted.

Og beklager hvis jeg har mistolket kommentaren omkring "taktisk selvmord" derhen at det handler om tre-mandsforvaret. At Laxalt bare er bundelendig, anså jeg ikke umiddelbart som et taktisk aspekt - men det er naturligvis op til fortolkning.

Og som jeg skrev tidligere i dag, er jeg meget enig med dig i at jeg mener Gattuso begår en fejl i at have Laxalt på banen. Det ville være mere oplagt at spille Romagnoli til venstre i backkæden og så smide RR på wingbacken.
Skrevet af Rossoneri
Havde vi været bagud med 2 eller 3 mål ved pausen, havde det på ingen måder været ufortjent..

Det havde i hvert fald været lidt af en sensation, eftersom Betis kun havde én afslutning indenfor rammen...
Skrevet af Martinovic
1-1 Suso. Et indlæg sejler hele vejen og ind ved fjerneste stolpe.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fantastisk slået af Suso. Og dermed også et godt eksempel på hvorfor det er vigtigt at have spillere med Bakayokos fysiske statur (ved ikke lige hvem der bliver krediteret for målet).
Skrevet af Pirlo21
Suso igen vores redningsmand
Vi står meget bedre på banen efter pausen.

@Rossoneri

Det havde i hvert fald været lidt af en sensation, eftersom Betis kun havde én afslutning indenfor rammen...

Men det ændre jo ikke ved at de fx engang udover målet spiller sig til en 100 procent chance som deres angriber heldigvis helt utroligt misser!
Skrevet af Pirlo21
Efter vi er gået over i en 3-4-3, fungere vores spil meget bedre og vi får lukket meget bedre af.
Kom så med et mål mere til os
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Det har du naturligvis ret i.

Min generelle undren går mest på det relativt voldsomme termer du bruger om vores første halvleg, når vi trods alt har dobbelt så mange afslutninger som vores modstander.

Som nævnt, står Betis noteret for tre afslutninger i de første 45 minutter - dermed mener jeg også det er at strække den at vi er heldige at de ikke scorer på samtlige (eller min. 2/3) af dem.

Det var i hvert fald ikke den halvleg jeg oplevede.

Nuvel - vi oplever endnu engang tingene forskelligt. Og fred være med det.

Lad os glæde os over at vi er tilbage i kampen.
Skrevet af Rossoneri
Så ligner det en 4-4-2 igen.

Og hvad tænker Reina dog på??!!
Skrevet af Martinovic
Med det ene point er der for alvor åbnet op i puljen. Næste runde venter Dudelange, inden turen går til Olympiakos.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Nå fint nok resultat og meget bedre efter pausen. 3-4-3 fungerede meget bedre, Suso blev markant for os igen da han kom ud på kanten og heldigvis gjorde han forskellen.

Men skaderne fortsætter bare med at hagle ned over os, det er simpelhen forfærdeligt. Først Musacchio og derefter Hakan... det er fandme skidt. Altid noget der er landholdspause efter Juve kampen... shit mand vi er på den.


Vi kan heldigvis afgøre vores egen skæbne i gruppen nu, det skal vi være dygtige nok til. Det forventer jeg, at vi er!

Søndag gælder det Juve svinene, forhåbentlig har vi et par spillere tilbage inden da!
Skrevet af Rossoneri
Personligt er jeg godt tilfreds med aftenens indsats - der er i hvert fald en række positive elementer at tage med.

For at starte i den anden ende af skalaen, må vi bare konstatere at der er spillere der slet ikke hører til i en klub der vil spille med om CL. Navnlig Laxalt er langt fra niveauet og Borini efterlader også virkeligt meget at ønske sig.

Abate har generelt også svært ved at være med. Gattuso forventer at vi har Calabria tilbage på søndag - det skal vi nok håbe på. Jeg ser dog stadig ham (Abate) fremfor Borini - også i en 3-5-2.

Når Cutrone starter kampene, synes jeg også det giver et godt billede af at der trods alt er noget vej til et niveau der rimer på start 11er. Det skal naturligvis ikke holdes imod ham - han skal have lov at udvikle sig. Men Leonardo gør os nok en stor tjeneste hvis han formår at hente Zlatan (eller Pato) til vinter.

Omvendt synes jeg (isoleret set) at Suso som trequartista / seconda punta fungerer fint. Man kan navnlig forestille sig noget frugtbart med Higuain der via sin erfaring har noget mere spilforståelse.
Det skaber en fin dynamik at han falder dybt, trækker bredt og kan gå på begge sider af sine direkte modstander.

Jeg ser ham naturligvis stadig som bedst på venstre midt, men det er glædeligt at han viser noget alsidighed.

Calhanoglu i en mere central rolle, synes jeg også var en positiv oplevelse. Jeg kan rigtigt godt lide hans drive med bolden og han har helt klart det offensive overblik, der gør at han kan slå skarpe pasninger frem i banen - og dermed skabe farlige situationer.

Inde centralt så det (igen) solidt ud. Her er det selvfølgelig først og fremmest Bakayoko der har hævet niveauet markant. Han gør det ikke mere besværligt end det behøver være, er god på bolden, kan bidrage offensivt og så viser målet også værdien ved hans fysik.
Med Biglias langvarige skade, håber jeg virkeligt at han kan holde niveauet.

Overordnet set, er det en lige kamp set på spil og chancer. Vi har dog dobbelt så mange chancer som Betis indenfor rammen.
Da Gattuso overtog holdet var vi notorisk dårlige til at skabe chancer (blandt de fem dårligste i ligaen, hvis jeg husker ret). Det har vi i den grad lavet om på og det er nu engang forudsætningen for at score nogle mål.

Efter et par kedelige kampe - både spille- og resultatmæssigt - synes jeg vi er inde i en god udvikling.

Som @pirlo er inde på, så skal vi håbe at vi kan få nogle spillere klar henover landskampspausen (omend Biglia og Caldara definitivt er ude længere).
Skrevet af Rossoneri
Musacchio ude i to måneder. Det efterlader os med Romagnoli og Zapata i forsvaret.

Av av av det begynder at se tyndt ud.
Skrevet af Flying Dutchman
Har I ikke et Primavera hold, hvor der render nogle muligheder rundt?

PS: Hvorfor ser du så stort et lys i Pato i dennes nuværende forfatning, Rosso?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Der er desværre ganske langt mellem snapsene på Primavera-holdet i disse dage (pånær på keeper posten, hvor vi har tre ret store talenter).

Eneste markspiller der helt perifert kunne snuse til førsteholdet, ville være Bellanova (højre back - typemæssigt meget lig Calabria).
Derudover ser Capanni spændende ud, men han gør sig på venstre midt primært.

I ungdomsrækkerne har vi Gabbia, som kunne gøre sig gældende på sigt. Han er dog på udlån for resten af sæsonen.

Dermed ligner det at vi kommer til at krydse fingre for at vores to sidste CBs kan holde sig skadesfri frem til nytår og så må vi ud på markedet og finde en erstatning.

Jeg ved ikke om jeg ser det store lys i Pato (er ikke lige med på hvor jeg skulle have givet udtryk for det). Men han er dog ét af de to primære navne der nævnes som mulige transfers til vinter.

Og er heller ikke lige sikker på hvad du hentyder til omkring Patos "forfatning". Jeg følger ikke kinesisk fodbold, men kan dog se at han har scoret 15 mål i 21 kampe og at han spiller ret kontinuerligt.

Min pointe gik dog snarere på at give Cutrone noget plads til at udvikle sig. Jeg synes han ligner en knægt der har det svært når han starter, eller er oppe mod de lidt bedre forsvar.
Mit umiddelbare bud er at det vil være fint for ham at få endnu en sæson hvor han kan spille en lidt mere sekundær rolle.

Her ser jeg så gerne at vi supplerer truppen med et etableret navn.

Det sagt, så kunne jeg fristes til at tro at Pato-historien er en and (no pun intended). Han har en relativt høj frikøbsklausul (€25m vist nok) og banker €9m om året i løn.
Det er der meget lille chance for at vi kan komme i nærheden af - ikke mindst i lyset af at vi formentlig skal hente min. én til både forsvaret og den centrale midt når vinduet åbner.

Jeg har en mistanke om at historien er plantet for at lægge lidt pres på Zlatan (og Raiola) for at få skrevet under på det tilbud der skulle være præsenteret.
Bemærkelsesværdigt har Zlatan da i dag også været ude og sige at han ser større chance for at han vender retur til Milan end at Wenger gør det.

Det kan naturligvis tolkes på flere måder, men umiddelbart ikke en distancering som jeg ser det.
annonce
0