Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Glemmer i øvrigt helt at vi har Simic. Men han ligner umiddelbart ikke en spiller med Serie A niveau.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved ikke om jeg ser det store lys i Pato (er ikke lige med på hvor jeg skulle have givet udtryk for det).

Jeg overfortolker formentlig, men: "Men Leonardo gør os nok en stor tjeneste hvis han formår at hente Zlatan (eller Pato) til vinter.".

Med hensyn til Pato´s forfatning, så mener jeg da netop, at han, bortset fra en enkel, komplet ligegyldig afstikker til Chelsea, og en halv sæson på må og få i Villareal, ikke rigtigt har vist noget, der gør, han kan ses som en forbedring til jeres nuværende trup (og nej, jeg ser heller ikke Kinabold, men come on...)

Angående Zlatan, så forstår jeg altså heller ikke helt begejstringen der. Jo, han er et Serie A klenodie - men han er også 37 år gammel og begyndte i United allerede at vise tegn derefter. Jeg kan i og for sig godt se pointen i, at hente en "leder" ind - men måske kan man kigge efter spillere, der er ledere, men som samtidig også kan bidrage med noget på banen. Derudover har jeg altid stillet store spørgsmålstegn ved Zlatans indflydelse på et holds balance og homogenitet. Inter blev i al fald et bedre hold, efter han skred. Slutteligt er det vel næppe i angrebet, I mangler flere spillere - især med ham Paqueta på vej.

Er sådan en spiller som Benatia ikke noget for jer?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/130498/report-milan-close-benatia

Det vil være super at lande ham. Masser af Serie A-rutine. Han vil givetvis være den bedste makker til Romagnoli indtil Caldara er klar. Ham forventer jeg først noget fra til næste sæson, inden han er i omdrejninger.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@flying
Nu er det, som altid, meget godt lige at få sammenhængen med når man citerer andre. Det handler, som det burde være ganske klart, om at have flere alternativer i angrebet. Det er for tyndt udelukkende med Higuain og Cutrone - ikke mindst hvis Gattuso har planer om at spille med to i angrebet.

Jeg kan i øvrigt ikke lige helt forstå hvad det er for en diskusion du prøver at stampe op omkring Pato. Jeg har ikke påstået at han skulle være en forbedring af vores nuværende trup - jeg har nu, siden vinduet lukkede i, argumenteret at vores angreb er for tyndt besat.

Zlatan og Pato er de to navne der har været nævnt mest flittigt, hvorfor jeg konstaterer at Leonardo bør trykke på knappen (såfremt muligt).

I den forbindelse er det vigtigt at precisere at Paqueta ikke er angriber. Afhængigt af hvilket system Gattuso vælger at gå med, er han tænkt som enten 10er eller mezzala.

Zlatan er altid omdiskuteret og der kan næppe være tvivl om at han jo ikke primært synes at fokusere på at der er harmoni og homogenitet omkring ham. I jeres tilfælde udlægger Zlatan selv historien anderledes, idet han fortæller om at han ankom til en trup med enorm splittelse.
Hvori sandheden findes, er nok svært at sige med sikkerhed og der er jo også væsentlig forskel på hvordan en størrelse som Zlatan påvirker den dynamik der allerede findes i en trup.

I Milans tilfælde, mangler vi helt klart en lederskikkelse efter Bonuccis afgang.

Jeg mener i øvrigt at det er en underkendelse af Zlatans fortsatte niveau at påstå at han ikke kan bidrage med noget på banen (antager selvfølgelig at du sætter tingene lidt på spidsen her).
Men Zlatan er tænkt som rotationsspiller og derfor er det jo også både forventeligt og acceptabelt at hans niveau er under vores førstevalg på pladsen.

Sammenlagt har jeg svært ved at pege på en spiller der ville give bedre mening for Milan at hente - altså underforstået indenfor de stramme økonomiske rammer vi skal arbejde indenfor.

Re. Benatia, så nævnes han flittigt - ikke mindst i kølvandet på Musacchios skade. Jeg tvivler dog på at vi ser ham i en Milan-trøje. Han har bejlere mange andre steder og Juve vil vel foretrække at sende ham væk fra Serie A.

Men kunne han finde Roma-niveauet frem, kunne han bestemt være en nyttig brik. Det er dog længe siden han har vist det.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg prøver ikke "at stampe en diskussion op omkring Pato", Rosso. Jeg læser, hvad du skriver, og havde et par spørgsmål til det.

Så er der vist ikke mere i det end det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Helt cool. Håber jeg formåede at levere et nogenlunde fornuftigt svar så.
Skrevet af Rossoneri
@flying
Apropos angriber, hvordan er det med Pinamonti? Har Frosinone option på ham, eller er det et rent lån?

Skrevet af Slettet(412248201408)
Jeg overvejer, at tage over at se Milan - Inter i marts næste år, men ville lige høre, hvordan mulighederne for en billet er.

Jeg ved ikke hvordan det fungerer i klubben, men er det således, at der bliver udsolgt allerede inden billetterne bliver sat til salg til folk uden medlemskab? Ligesom i Dortmund, Barca i de store kampe, osv.
Jeg så i gaar at der stadig var billetter til kampen mod Juve, hvilket gav mig lidt haab.

Jeg har bekendte som bor i Milan, men de gaar ikke op i fodbold, så medlemskab har de ikke - men tænkte, at de måske alligevel kan være behjælpelige? Tak
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Det gjorde du, som altid.

Angående Pinamonti, så er han lejet ud uden option, så Inter ejer ham fortsat. Han er også noget af et talent; lidt atypisk, lidt stor, men egentlig med en fin teknik og, som Fiorentina mærkede i går, noget af et skud.

Hans store problem er dog to argentinere ved navn Mauro og Lautaro - og derfor tror jeg da også på, at Pinamonti ender i rækken "Destro, Dell´Agnelli, Bonazzolli" - i.e., spillere der høvlede mål ind for Inters primavera, men som ikke rigtigt fik lov til at tage skridtet op til førsteholdet.

Der kunne jeg godt misunde jer lidt. I er noget bedre til at få spillere op fra de yngre rækker, end vi er, på trods af, at vores Primavera hold er noget mere succesfuldt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Hans store problem er dog to argentinere ved navn Mauro og Lautaro...

Tænker at Baldé egentlig også indgår i det regnestykke.

Jeg kan i øvrigt forstå at Lautaro ikke er 100% tilfreds med tilværelsen - som det jo skal være, når man er ambitiøs og gerne vil spille. Men man kunne vel også forestille sig at han er tænkt i et scenarie hvor man har hentet den helt store gevinst på Icardi.

Så ja, formentlig ikke udsigt til mange minutter.

Der kunne jeg godt misunde jer lidt. I er noget bedre til at få spillere op fra de yngre rækker, end vi er, på trods af, at vores Primavera hold er noget mere succesfuldt.

Der er ingen tvivl om at vi har været dygtige til at udvikle et par rigtigt store talenter - heri har eksponeringen til Serie A, utvivlsomt været en afgørende faktor.

Man kan dog spørge sig selv, i hvor høj grad det skyldes lyst eller nød. Givetvis en del af begge.

Problemet for os, ser jeg snarere som at få udviklet spillere til det næste niveau. I mit perspektiv, skyldes det først og fremmest fraværet af ægte stjerner på holdet i de seneste år.

Romagnoli løftede sit spil enormt meget sidste år, hvor han havde Bonucci at lære af. Cutrone fortæller hvor meget han lærer af Higuain i år, men ellers ser det sløjt ud.

Men der er ikke nogen Romagnoli kan læne sig op ad nu (altså med mindre Leonardo hiver en kanin op af hatten).

En spiller som Kessíe er også gået i stå rent udviklingsmæssigt. Skulle han blive en virkelig stjerne, skal han blive meget bedre med bolden på fødderne og i sine afslutninger.

Det samme kan man sige om Locatelli, som nu desværre ikke er i klubben længere.

For at udvikle topspillere, er det min påstand at der skal være en tilstedeværelse af "champions", der fungerer som mentorer og pejlemærker.
Det var noget andet da man havde Maldini, Nesta, Pirlo, Seedorf, Inzaghi m.fl. der kunne tage talenter under deres vinger og lære dem alt om netop deres position.
At vi så ikke opererede med at implementere talenter i truppen dengang, er så en anden snak (og efter min mening den største kritik af Berlusconi og Galliani i deres regeringstid).
Skrevet af Rossoneri
Bonucci skulle efter sigende have bedt om ikke (EDIT) at blive sendt i kamp i aften. Det synes jeg reelt er ret vildt hvis det er sandt.
Skrevet af Martinovic
Han er en kryster, hvis han ikke kan tåle det, der venter ham på San Siro.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DrtLy9KXQAAJKlz.jpg:large

Fin opstilling, trods et utal af skader.

Dog syntes jeg vi burde spille en 4-2-3-1 formation med Hakan bag Higuain..

Ingen tvivl om at Juve er en klasse over os på papiret, men vi er på hjemmebane og vi er AC Milan vi skal gå efter sejren. Den indstilling forventer jeg vi kommer med til kampen, glæder mig sku som en lille dreng :)
Skrevet af Martinovic
Vi skal overpræstere, hvis vi skal have point mod det Juve-hold, der stiller med Ronaldo, Mandzukic og Dybala i front.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Øv, Higuain. Den slags chancer skal udnyttes mod et hold som Juventus.

Er vi forpligtet til at købe ham næste sommer?

De 55 mio. euro kan godt bruges på noget andet. Kommer vi ikke i top4, kan vi for min skyld satse på Zlatan og Cutrone til næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Det er kun en købsoption, desværre :-(
Il meglio di Allegri
Skrevet af Pirlo21
Så pisse ærgerligt at vi brænder straffespark, fandens.
Juve har været bedst, ingen tvivl der. Men syntes stadig vi enlig har stået fint imod, at de så vælger at score på deres første chance gør det ikke lettere for os.

Jeg forstå stadig ikke helt hvorfor Castillejo ikke skal ud på kanten, jeg syntes ikke vi får udnyttet ham ordentligt...

Kan vi få lagt noget pres de første 15 min og ikke give Juve så meget ro med bolden, så kan alt stadig ske.

Kom nu, forza AC Milan
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Husker jeg ret, skal vi give 36m EUR for ham.
Skrevet af Martinovic
Ja. 18 mio. euro for lånet og yderligere 36 mio. euro i købssum.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Et straffespark er spillets største chance, men jeg vil hellere have haft den chance, der ville opstå, hvis Benatia ikke havde hånd på bolden. Så havde Higuain været helt fri foran kassen.

Benatia er også heldig, at han slipper for et gult kort i situationen. Det havde betydet tidligt bad.
Mojn do!
annonce
0