Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanistar
Lyder lidt som en done deal, der først går igennem onsdag. Mon Batschuayi sendes den anden vej?
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Kan vi håbe. Når Gattuso udtaler sådan, så har han prøvet at få Higuain til at blive. Vi skal ikke holde på nogen, der vil andetsteds.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Man må antage at det mere eller mindre er en done deal.

Men hvad med Juventus i alt det her? Som jeg ser det, er de mindst lige så store tabere som os.

Marina Granovskaia skulle ikke være indstillet på at investere en væsentlig sum på en spiller på 31 og det er derfor tvivlsomt om en aftale kan findes - i hvert fald en der involverer en transfersum.

Det har været fremme at Chelsea optimalt set satser på et 18-måneders lån.

Samtidig er spørgsmålet hvad Leonardo kan få ud af situationen. Det er klart at vi skal have skåret en væsentlig del af lånesummen. Men hvad kræver han til gengæld?

Et lån af Morata er naturligvis oplagt. Men, uden at være den store Uefalona ekspert, kan jeg forstå at de også kigger i den retning efter Munirs afgang.

Batshuayi er umiddelbart på vej til Monaco, men det kan selvfølgelig være at Marina slår bak på en sådan handel, hvis han skal være bargain chip i en kabale.

Og så er der naturligvis de andre optioner - med Higuains afgang frigiver vi jo en væsentlig sum ift lønkroner.

Spørgsmålet er fx om vi kunne finde på at se mod Brasilien igen og et navn der repræsenterede fremtiden. Her kunne Lincoln være et bud.

Det forlyder faktisk at der var dialog omkring ham ifm Paqueta handelen, men FFP (og Higuain) fik os til at trække følehornene. Måske det er en mulighed der bliver taget op igen.
Skrevet af Martinovic
Vi skal være glade for, at vintermarkedet løber til 31. januar, ellers havde Leonardo og co. haft travlt.

Jeg håber, klubben får det løst hurtigst muligt. Det gavner ingen at have det største navn med den største løn rendende rundt og ikke gide være i klubben. Det var det samme med Bonucci.

Hvis Juventus har råd, kan de vel godt bruge Higuain nu? Mandzukic meldes ude i en måneds tid.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
GdS melder Piatek som vores prioritet.

Det ser jeg dog ikke ske - Monchi udtalte at Preziosi har prissat ham til €70m. Mon Caïro og ham ofte taler sammen?
Skrevet af Pirlo21
Uden en ordentlig afløser, tror jeg ikke på at vi lader higuain gå.
Vi står i lort til halsen, længere er den ikke. Jeg kan umildbart ikke se en brugbar løsning, meget skuffende at higuain ønsker at skride efter en halv sæson!!
Jeg er bange for vores sæson fuldstændig kan ryge på røven nu!!

Iøvrigt Dejligt med en sejr igår, Reina beviste lige hvor fremragende en målmand han er. Vores nye brasser så også rigtig lovende ud..

Men virkelig noget shit med higuain...


Skrevet af Rossoneri
Det er vel kun virkeligt noget "shit" med Higuain, såfremt han hævede sit niveau væsentligt. Det kan man selvfølgelig have en forventning om, men jeg mener ikke der er nogle sikkerheder her.

Dertil frygter jeg simpelthen at hans sindstilstand er "uhelbredelig". I så fald står med vi med en lost cause og så er det bedst at komme hver til sit nu.

På den ene side er jeg dybt overrasket over at Higuain tilsyneladende har ytret ønske (måske endda krav) om at komme videre allerede nu.
Jeg forstår ikke at han ikke kan anerkende sin egen rolle i den manglende succes, plus at han ikke har et større professionelt behov for at bevise sig selv.

Omvendt er situationen jo mere eller mindre indentisk med Bonuccis sidste år, som også allerede ved årsskiftet begyndte at arbejde på en retur til Juve. Forskellen ligger i at Bonucci håndterede det langt mere professionelt, mens Higuain stadig løber rundt med fagter og en attitude der er under al kritik for en professionel af enhver art.

Men, jeg kan godt forstå at det er svært at forholde sig til den væsentlig anderledes virkelighed der er fra at komme fra et absolut tophold, hvor man er vant til at spille med om de store trofæer og hvor modstanderen ryster i bukserne når man løber på banen, til ét der skal kæmpe for at tabe med max én (og fejler) i Athen.

Man kan håbe at ledelsen også har luret denne sammenhæng og måske satser på at få en spiller ind der i højere grad skal til at etablere sig som topspiller.

Det er selvfølgelig lidt af et paradoks - for vi skulle gerne have spillere der kan løfte niveauet og at fylde holdet med primavera-spillere er naturligvis heller ikke løsningen. Men det synes ikke at det fungerer godt at smide en topspiller ind i en spille- og resultatmæssig virkelighed der er væsentlig anderledes.

Personligt synes jeg at Paqueta er et glimrende poster child for den type spiller vi skal satse på.

Omend himmelen (ganske som ventet) ikke pludselig åbnede sig og en messias kom til syne, mener jeg stadig der var masser af positive elementer.
Til en vis grad i hans spil - der er klart aspekter (som hans boldomgang, overblik og offensive mindset), der gav grund til opmuntring.

Men mest af alt synes jeg at han som spillertype gjorde en forskel. Hans mange løb i boksen - både med, men først og fremmest uden bold - gav en væsentlig anderledes dynamik i vores angrebsspil.
Higuain faldt til tider stadig ned i banen, men jeg så ham ofte finde andre offensive positioner.

Det gjorde også at vores wings i højere grad kunne koncentrere sig om at tage farlige offensive løb hvor de kunne modtage bolden med retning mod mål og i fart, hvilket, alt andet lige, er noget farligere end når de skal modtage en bold omkring midterlinien, ned i fart og med ryggen mod mål.
Skrevet af Martinovic
Higuain has officially asked Milan to let him join Sarri at Chelsea. Now it’s up to Chelsea, Juventus and Milan to find a replacement [Sky Italia’s Angelo Mangiante]

Væk med ham. Vi skal ikke have folk i klubben, der ikke gider være her.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Sassuolo vil ikke sælge spillere i januar. Jeg havde ellers gerne set os hente Duncan som supplement til Kessie.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/133281/calhanoglu-make-way-piatek

Vi har ingen venstre kant ud over Calhanoglu og Castillejo i denne sæson, så med mindre Gattuso vil bruge Borini eller skifte formation, er det her dumt.

Det er lidt surt, at vi ikke har nogen penge som i slet ingen penge.

På sigt vil jeg gerne se Felipe Anderson på den kant. Han er for god til West Ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vores problem er egentlig ikke at vi ikke har penge - Elliott skulle rent faktisk være mere end parat til at investere i truppen. Problemet er at vi ikke må ift FFP.

En god tommelfingerregel når det angår artikeloverskrifter der slutter med et "?", er i øvrigt at det er ren spekulation.

Hvis Higuain smutter (og det gør han efter alt at dømme), skulle vi kræve at få refunderet halvdelen af de €18m vi har betalt for lånet.

Det betyder reelt at vi kan smide den pose med penge afsted til Preziosi, uden det ville have en indvirken på vores økonomi. Faktisk vil det have en positiv indvirken, da lønomkosningerne ville være væsentlig lavere.

Dette selvfølgelig forudsat at vi kan få en låneaftale med option.
Skrevet af Martinovic
Jeg kunne have formuleret det bedre. Vi har mange penge, som vi ikke må bruge.

Lige nu tyder det på, at Real Madrid er eneste forhindring.

Jeg ved ikke, om Piatek er løsningen, men den er i hvert fald mere langsigtet, og vi får en spiller, der vil kæmpe for trøjen modsat Higuain. Ærgerligt det er gået sådan, men mon ikke vi stopper med at hente Juve-spillere, indtil vi er konkurrencedygtige i forhold til top4.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Hvor kan man se kampen i aften?
Skrevet af L'Imperatore
https://www.youtube.com/watch?v=e2zcPKmg3G4

sig tak til brugeren "Promo" i Serie A tråden
Pazza Inter Amala
Skrevet af farligtigeren
Jeg ser de italienske hold på juventusstream.com
Skrevet af Milanisti
Det ligner en kæmpe offside. Hvor vanvittigt. Vi havde ellers momentum.

Rettelse: Ingen offside. Kæft hvor ærgerligt.
Skrevet af Rossoneri
Juventus igen med dommeren med sig. Kessíe får rødt for en forseelse som både Sandro og Matudi laver magen til - sidstnævnte uden at få kort overhovedet.

Et mere end plausibelt straffe på Conti bliver end ikke tjekket. Det er simpelthen for ulækkert.

Når det er sagt, spiller vi lige op med Juventus - som minimum. Det hører vel så med til historien at det næppe er et trofæ der kan få dem helt op i det røde felt.

Paqueta banens bedste spiller i min optik.
Skrevet af Martinovic
https://app.football-italia.net/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2Fnews#article/footballitalia-133370&menu=news-all

Hvis Genoa kræver for meget for Piatek, vil det ikke være dumt med Batshuayi på leje. Han har vist, at han kan lave mål.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det virker til, at en større kabale skal gå op, før vi kan se Piatek i klubben.

Milan/Juventus skal have sendt Higuain til Chelsea.
Chelsea skal have sendt Morata til Atletico.
Atletico skal have sendt Kalinic til Monaco.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Chelsea and Juventus have reached agreement for Higuain. Six months loan deal with option for another year on loan in case of achieving certain targets (goals and appearances). Milan will give the all-clear soon.

Between the loan fee and his salary, Higuain costed Milan 17,5M in his six months at the club [Di Marzio]


Det blev et dyrt bekendt for et halvt år.

Mojn do!
annonce
0