Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Må indrømme at jeg noget lunken ang piatek. Jovist har han scoret mange mål og dem har jeg set. Men grundet vores økonomi og det faktum at vi skal have en angriber der kan bidrage fra dag 1... så har jeg bare mine store tvivl. Presset bliver enormt og vores unge knægt har ingen erfaring. Det sagt, så ser han mega spændende ud og selvom prisen er høj - så er det ikke vanvittig overpris
Men havde det været mig der bestemte, havde jeg lånt Batshuyi med mulig købsoption - han var for vild for Dortmund og kender til presset. En umildbar noget billiger løsning for os..

Endvidere håber jeg godtnok Leo får sagt farvel til en del af vores spillere!!
Skrevet af Martinovic
Må indrømme at jeg noget lunken ang piatek. Jovist har han scoret mange mål og dem har jeg set. Men grundet vores økonomi og det faktum at vi skal have en angriber der kan bidrage fra dag 1... så har jeg bare mine store tvivl. Presset bliver enormt og vores unge knægt har ingen erfaring. Det sagt, så ser han mega spændende ud og selvom prisen er høj - så er det ikke vanvittig overpris
Men havde det været mig der bestemte, havde jeg lånt Batshuyi med mulig købsoption - han var for vild for Dortmund og kender til presset. En umildbar noget billiger løsning for os..


Vi håbede det samme om Higuain. Han startede også godt, men så fik han Bonucci-syndromet og erfarede, at han spillede om fjerdepladsen og ikke mesterskabet.

Endvidere håber jeg godtnok Leo får sagt farvel til en del af vores spillere!!


Det ser heldigvis ikke så sort ud. Halilovic tager formentligt til Genoa, og meget af vores andet affald - Montolivo, Mauri og Bertolacci har kontraktudløb til sommer.

Kan vi få skudt Laxalt, Borini, Simic og A. Donnarumma af sted til sommer og forlænge med Abate og Zapata, har vi stammen på plads. Så vil vores slutplacering i Serie A afgøre, om det bliver et spændende sommermercato eller et stille et.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
At higuain ingengang har lyst til at spille sæsonen færdig for os, fortæller bare en historie om at han nok aldrig rigtig ønskede os... og nu hvor sarri kalder, så vil higuain væk - skuffende...
Virkelig en lorte situation for os, folk herinde virker ok optimistiske ang vores nye angriber... jeg må bare indrømme jeg er noget mere skeptisk. Forhåbentlig kan rino se det store lys i piatek, så Silva historien ikke går igen!

Monty og berto, skal bare væk nu - de bidrager med intet og er så overbetalt!!
Skrevet af Martinovic
Jeg er kun optimistisk i den forstand, at vi ikke længere skal betale en voldsom hyre til en spiller, der ikke gider være i klubben.

Piatek har vist, han kan score mål i Serie A. Om han kan for Milan, er en anden sag. Men kommer Piatek i hus, har vi to unge angribere, som skal have en masse spilletid og tillid de kommende sæsoner.

https://www.football-italia.net/133483/milan-deal-tiago-djalo

Kender I noget til Tiago Djalo?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror umiddelbart at det skal ses i et lidt større perspektiv.

Ved årsskiftet ansatte vi Geoffrey Moncada, som er udset i nøglerolle i den strategi Elliott har stukket ud. Moncada kommer fra en tilsvarende stilling hos Monaco, hvor han bl.a. var manden bag at hente Mbappé til klubben (til trods for interesse fra væsentligt større klubber).

Tanken er at Milan skal være en foretrukken destination for de største talenter i verden, hvor de skal udvikles til højeste niveau.

Med den strategi in mente, må man sige at det er noget nær et mesterstykke at hente både Paqueta og Piatek - ikke mindst den samlede transfersum in mente.

Sammenligner man eksempelvis med Real Madrids køb af Vinicius Jr. og Rodrygo, har de betalt godt 50% mere for de to spillere. Vinicius Jr. i sig selv var næsten dobbelt så dyr om Paqueta.

Vores tilføjelser af Abanda og Djalo, skal ses i samme strategiske lys, præcis som interessen i Groeneveld.

Det betyder at vi fremover kommer til at se flere ufærdige spillere i klubben. Dermed må man også forestille sig at målsætningen - i hvert fald i de næste tre-fem år - må være en Top4 placering.

Det kan jeg sagtens leve med.

Alternativet er formentlig flere Higuain/Bonucci handler, hvilket ikke udvikler klubben i den rigtige retning.
Skrevet af Martinovic
Dermed må man også forestille sig at målsætningen - i hvert fald i de næste tre-fem år - må være en Top4 placering.

Det kan jeg sagtens leve med.


Er det rigtigt formuleret, eller misforstår jeg dig?

Jeg tænker, at top4 vil være fremragende for Milan i disse år - altså mere end noget vi bare kan leve med.

Det kommer nok til at tage en håndfuld år, før økonomien er sund, og vi har et mere konkurrencedygtigt hold uden for mange udfald. Forhåbentligt betyder det også, at vi er færdige med at satse på middelmådige spillere som Mauri, Bertolacci, Laxalt osv.

Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Hvor meget kender I til acmilaninfo.com?
Synes godt nok der er mange sjove rygter derinde. Men derudover også enkelte facts, såsom vores kommende signings af Abanda og Djalo.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Nej, det er nu helt rigtigt forstået - tror jeg.

Da Elliott tog over, var meldingen at ambitionen var at komme tilbage til toppen - altså underforstået at vinde ligaen og spille med om europæiske trofæer.

Det er klart at vi skal være glade for en Top4 placering i år, men ser man tre år frem, kunne man givetvis stå med en trup der kunne spille med om mere end en 4. plads. Men det var næppe bæredygtigt.

Den væsentlige forskel på nu og de seneste 10 år, er at vi har en ejer der kan (læs: er villig til) at investere i den infrastruktur der kan skabe en økonomi der igen kan bære at hente spillere fra en højere hylde.

Der er en væsentlig ting der ofte glemmes når vi taler om vores økonomi. En væsentlig klods om benet ift vores drift under Li, var de ret voldsomme voldsomme renteudgifter. Det er, af simple årsager, ikke noget der tynger os i fremtiden.

Med andre ord, kan man ikke sidestille klubbens økonomi under og efter Li.
Skrevet af MaggiMagg
piantek har bevist at han kan score i serie a over et halvt sæson. ikke ligefrem skræmmende. men vi kan desværre ikke vælge og vrage i de her tider. håber han klarer sig godt for os, har dog ret store tvivl (eftersom vi havde higuain og ikke kunne få ham i gang). men piantek er velkommen til at bevise at mine tvivl er ubegrundede.
Skrevet af Martinovic
Det bliver nogle spændende år.

Jeg er mere nervøs for tiden efter Elliot - om de kan finde en anstændig ejer, der vil holde Milan på toppen. Ikke flere kinamænd.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Nu kan vi nok forvente at Elliott sidder for bordenden min. de næste fem år, så lidt langt ude i fremtiden at spekulere.

Til den tid vil Milan være en helt anden type forretning, hvilket vi må antage også afspejler sig i de potentielle købere.

Om det så er fra Kina eller ej, synes jeg ikke gør den store forskel. Det er jo velkendt at der er vanvittige penge i Asien og jeg tror at vores kære bysbørn er mere end tilfreds med Suning.
Skrevet af Rossoneri
Sad i øvrigt og så Inter - Sassuolo tidligere med et specielt øje på Sensi og Duncan. Med Piatek, tvivler jeg kraftigt på at vi henter andre spillere i dette vindue. Men jeg synes det er to spillere der ville være spændende at se i Milan næste sæson.
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/Dxa0KxBWoAEj-Vn.jpg:large

Godtnok et karantæne og skades ramt hold vi stiller med!! En kamp vi SKAL vinde, især når man kigger på vores kommende kampprogram. Genoa er altid gode hjemme og det bliver på ingen måder let.
Suso skal vi håbe er 100 procent klar i dag, han skal i gang igen hvis vi bare skal tro lidt på top 4.
Forstår intet af hvorfor Borini skal starte istedet for Castillejo, som kommer der INTET offensivt fra vores venstre side...

Spændende bliver det, bare et pis tidspunkt kampen sendes på!!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes egentlig det er en ganske spændende opstilling.

Ikke mindst den centrale midt, hvor det er modigt af Gattuso at starte med en ganske offensiv trio. Det kommer selvfølgelig til at stille store krav til Bakayoko på 6eren, men med hans præstationer efter en svær start in mente, tror jeg bestemt det kan fungere.

Når man ser på Castillejos generelle præstationer over sæsonen og ikke mindst i de seneste kampe, kan jeg godt forstå at Gattuso har set sig nødsaget til at bænke ham.

Vores trupmæssige problematik kommer dog meget klart til syne når erstatningen hedder Borini. Skal man se det i et større perspektiv, kunne det dog også have en taktisk begrundelse.

Med en midtbane hvor de to 8ere kommer til at have deres fokus på offensiven, kan det være en fordel at have en arbejdshest som Borini inde.

Man kunne forestille sig at vi kom til at stå i en 4-4-2 defensivt, med Hakan og Paqueta der på skiftet lægger presset på linje med Cutrone.
Skrevet af Pirlo21
Jeg indrømmer blankt at jeg ser meget mere lys i castillejo som kant end borini eller hakan. Nuvel han har på ingen måder været fantastisk. Men potentialet syntes jeg er til at få øje på. Men den eneste måde vi får ham sammenspillet med resten af holdet er ved at vise ham tillid og give han regulært spilletid. En 3 serie a kampe i streg, tror jeg i den grad vil gavne os og ham.
Skrevet af Rossoneri
Ja, helt enig i at der er et fremtidsperspektiv i Castillejo, mens der bestemt ikke er det i Borini.

Isoleret set, ville jeg egentlig også foretrække ham.

Rent taktisk, som jeg tidligere skrev, tror jeg dog at Borini løser den defensive opgave med Lazovic som direkte modstander, bedre end spanieren ville gøre det. Med den famøse balance in mente, kan det måske give mening.

Så må vi hænge vores hat på at Hakan, Paqueta og Suso kan stå for det kreative og for serviceringen af Cutrone.

Udeladelsen af Castillejo, kunne også have noget at gøre med at Suso ikke meldes 100% klar. I så fald er det fint at have et sæt friske ben at smide ind fra bænken.
Skrevet af MaggiMagg
god kamp boys. lad os håbe på 3 rare point i dag
Skrevet af Pirlo21
Forfærdelig første halvleg, vi skal være glade for vi ikke er bagud, kun de sidste 10 min er ok...
Nå nu må holdet steppe up, det kan ikke passe at vi ikke kanlukke bedre af og komme til flere chancer!!
Ud med borini, hvad bidrager han med ud over løb??? Intet kommer fra ham og han har allerede gult...
Kom nu igang mAnd
Kom nu milan
Skrevet af MaggiMagg
en skam at paquetas skud ikke røg ind. men vi havde ikke ret meget :( trist forfatning holdet er i
Skrevet af Martinovic
Det lyder som en halvleg, vi har set alt for mange gange i den her sæson.
Mojn do!
annonce
0