Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanistar
Får vi pakket Caputo ned i en æske, så kan jeg ikke se at Empoli har noget at byde ind med. Vi skal komme buldrende fra start og komme foran, og hvis det sker, så bør vi være i stand til at køre den hjem derfra. Spændende med Samu og Conti, tror de supplerer hinanden rigtigt fint.
Og så håber jeg Hakan fortsætter de gode takter sammen med Paquetá, for de to bliver nøglefigurer i forhold til at åbne Empoli-defensiven op. Nok er Empoli ikke noget imponerende hold, men de har mange bundrutinerede spillere, som ved hvordan man skal skrue kæderne sammen.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/134986/milan-take-another-arsenal

Endnu en fra Arsenal og en dansker til klubben. Skal love for, at klubben bliver styrket på de indre parametre.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
https://www.football-italia.net/134984/fassone-milan-feud-goes

Fassone skal bare tage sig sammen og tage imod de 2,5 millioner euro i stedet for. Sådan en pengegrisk nar. Held og lykke med at finde job i fremtiden, idiot.
Sempre Milan.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Spændende med Conti i start11. Calabria har været god, men offensivt kan Conti byde med mere og med tanke på at Empoli nok står dybt så skal vi have flere med fremme og stå bredt. Håber Piatek og Calha fosætter hvor de slap.
Skrevet af Martinovic
Paqueta igen på tavlen. Præcist indlæg fra RR.

Næh, VAR på banen og målet annulleret for offside. Ser god nok ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
For anden kamp i træk smider RR et knivskarpt indlæg ind - desværre er der dømt offside. Fangede dog ikke lige hvem den er dømt på.
Skrevet af Rossoneri
Ganske tydelig offside.
Skrevet af Slettet(561607200310)
Det ser ikke ud til det er vores aften ,vi spiller langsomt det er for lidt bevægelse og empoli ser ud til at stå fornuftig i forsvaret
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Vi spiller for direkte og sparker bolde op til Piatek som han intet kan gøre meget med. Conti og RR skal mere med. Vi har klart været farligstpå de bolde de 2 smider inde.

Kan kun blive bedre
Skrevet af Pirlo21
Skuffende halvleg. Ikke mange ideer vi har eller tempo.
Jeg begriber ikke hakan, sorry. Idag mangler vi suso, havde i den grad forventet at hakan ville diketere vores offensiv spil meget mere, han er jo nærmest ikke involveret... kom nu hakan, ind og udfordre, få iscene sat dine medspillere og hver selv en trussel. Det er ikke nok at løbe uden bold...
Kessie og baka, med bold ved jeg simpelhen ikke hvad der foregår. Baka er igen langt under niveau med bolden, hans skal diktere vores tempo i vores opsspil han gør desværre ikke meget andet end at sænke farten...!! Kessie omgang med bold er som altid mangelfuld, men løbene uden bold er fantastiske... men han skal lære at ramme det mål!
Castillejo er den eneste fra vores offensiv der tager noget ansvar og som kan udfordre, alt er ikke godt - men meget har sku været fint, nu må hans medspillere steppe up.
Piatek får intet at arbejde med og vores ungen brasser skal involveres meget mere når vi har bolden...
Den her kamp SKAL bare vindes - kom nu igang MILAN

VI LAVER ALT FOR MANGE UPROVOKEREDE FEJL, håber RINO har talt med stor bogstaver!!
Skrevet af Rossoneri
Vi bliver nødt til at satse noget mere når Empoli har bolden i egen zone. Både Piatek og de to wings skal presse helt op på deres bagkæde, mens vores backs skal 25 meter længere frem.

Det er simpelthen for let for Empoli at spille den ud af egen zone.

I offensiven er det tydelig at Castillejo stadig mangler rigtigt meget. Der er ikke tvivl om at han kan nogle ting, men hans fejlprocent er ALT for høj. Nu er vi to tredjedele inde i sæsonen og den unge spanier skal virkeligt til at vise noget.

Og så hjælper det selvfølgelig heller ikke noget at han og Conti mangler en masse ift intern forståelse. De løber ofte i samme rum, fremfor at skabe plads for hinanden.

Der skal også meget mere fart fra vores midtbane. Bakayoko er underligt langsom i alt han foretager sig - mon ikke det var et bud at få Biglia i spil.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri Castillejo prøver i det mindste og er den eneste af vores spillere der er kommet til en ordentlig afslutning... enig med ang vores pres spil, tror hele holdet skal skubbe længere op, endvidere håber vores brasser kommer længere frem på banen
Skrevet af Acheron 3
Piatek. Han ligner allerede nu et røverkøb.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Vigtigt med et hurtigt mål. Klasse Piatek.

Han har nu slået rekorden som den Milan-spiller, der har scoret flest kamp i træk efter sin debut.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
2-0 Kessie.

Rino må have sagt et eller andet i pausen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Jaaaa sådan mand, flot eroberet af castillejo, flot bold af kessie til hakan og hvilken assist af hakan. Fremragende mål af boom boom piatek
Lækkert
Skrevet af Acheron 3
2-0. Har spillet jer til at vinde med mindst to overskydende, så det var fint.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Kesssiiiiieee... Hvilket mål med tanke på hvilke chancer han har brændt
Skrevet af Pirlo21
Hahah kessie, så smukt scoret og så flot spillet af castillejo!
Jeg sagde jeg håbede at rino havde givet holdet en opsang i pausen - et eller andet har han gjort og shit det har virket :D
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg er ikke enig i dit syn på vores wings.

Calhanoglu og Paqueta forstår fuldt ud at spille den slags fordbold Gattuso gerne vil. De har en glimrende intern forståelse for hvordan de på skift angriber rummene og skaber plads til hinanden og medspillere.

Dén spilintelligens viser Castillejo ingen tegn på at besidde. At han forsøger og forsøger (og for det meste mislykkes) tæller ikke op i min bog.
annonce
0