Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Rosso gense første mål og se hvem der erobere bolden højt op på banen og spiller den videre... selvfølgelig har han stor ære i det mål

Når der er tre andre fødder på bolden efter ham, har han ikke en stor andel i målet. Det er langt ude at påstå.

At han laver en fin bolderobring er noget andet.
Skrevet af Martinovic
Endelig får Biglia chancen. Det er vigtigt med et alternativ til Bakayoko.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ej så synd for borini... hmm
Skrevet af Martinovic
VAR har ikke været god ved os i aften med to annullerede mål, men ret skal være ret.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@rosso

Ok så er jeg langt ude... det gider jeg ikke mundhugges over

Folk må selv bedømme, rosso og jeg har sagt vores meninger - hvad tænker i andre??!
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/1099047776367849477
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Det er så tyndt dømt på Borinis mål. Total tonsermål. Romafan-dommer
Skrevet af innoacm
Selvom jeg synes han har været motm idag, så må jeg ærligt sige at jeg ikke synes han har en stor andel i målet. Du skal tænke på at han ikke rigtig erobre bolden, det er mere Empoli spilleren som tager et dårligt træk og smider sig.

Men det skal ikke tage væk fra en meget fin præstation fra ham idag.
\"When I see Thiago Silva play, I see myself - but as a defender,” Zlatan Ibrahimovic. AC Milan i medgang og modgang.
Skrevet af Rossoneri
Ok så er jeg langt ude...

Nej, jeg konstaterer at det per definition er langt ude at påstå at Castillejo har haft stor andel i et mål, hvor tre andre spillere har fod på bolden inden den ligger i nettet.

Det er ikke dermed sagt at det ikke er en fin erobring.
Skrevet af Martinovic
Fine tre points efter en sløv første halvleg.

Nu må Frosinone gerne give en hjælpende hånd i morgen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Flot anden halvleg, selvom vi gav en stor chance væk de første par min. Resten af halvlegen var perfekt, hakan tog over på midten og vi fik meget mere fart i spillet. Baka lignede også sig selv efter pausen og kessie fik endelig scoret og sikke nogle løb den mand tager - kan blive bedre teknisk med årene, bliver han en verdensklasse spiller.
Piatek fik scoret, castillejo tog derefter fuldstændig over med nogle fabelagtige finter og derefter en smuk assist, afsluttet med et smuk smukt mål.
Dejligt med 3 sikre points og vi kan nu nyde resten af runden, forhåbentlig smider nogle af vores konkurrenter points!

Mom var i min bog castillejo ikke kun pga anden halvleg, men generelt for hele hans kamp og det utryk han kom med fra start af! Håber i den grad han bliver belønnet med endnu en kamp fra start i midtugens coppa Italia
God weekend til alle
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/1099047843829084161

Nyd lige det her gutter, sikke en assist og sikke et mål wow
Skrevet af Rossoneri
Det er klart at fokus er på offensiven når vi har bolden i mål fem gange (begge VAR kendelser er naturligvis helt efter bogen).

Men jeg vil nu gerne slå et slag for Romagnoli som MoM også. Han sætter reelt ikke en fod forkert og er usvigeligt sikker i alle sine aktioner.

Dertil kommer at han bidrager godt med at spille bolden ud af egen zone - en af Gattusos klare kæpheste.

Det er egentlig et generelt billede af hans niveau over de seneste måneder og de tider hvor man talte om Rugani som Italiens store defensive håb, er længe ovre.

Castillejo er selvfølgelig kampafgørende - jeg synes dog han spiller en elendig første halvleg.

Nuvel, væsentlig vigtigere er at vi henter tre stensikre point i dag.

Det var selvfølgelig langt fra overbevisende i første halvleg, men vi er ikke det første hold der har svært ved at finde åbninger mod et hold der konsekvent stod med 11 spillere på egen banehalvdel.

Paqueta-Calhanoglu samarbejdet blomstrer virkeligt. De er rigtigt gode til at løbe for hinanden og til hele tiden at bytte position. Mod en ultra-defensivt indstillet modstander, er det et af de bedste våben til at skabe noget ubalance.

Man kan spekulere i om en del af Hakans krise, ikke også har haft en del at gøre med at han klart fungerer bedst med en makker der også er god på bolden og har stærk taktisk forståelse.

Jeg skal være ærlig og sige at Coppa´en rager mig en papand. For min skyld kan vi sagtens spille med et fuldt hold af reserver. Lad endelig bare Biglia, Conti, Castillejo, Borini m.fl. komme i vælten. Forhåbentlig kan det også give noget rytme til dem der har siddet udenfor længe.
Skrevet af Martinovic
Med Juve, Napoli, Roma og Inter ude er vi måske favoritter til at vinde Coppa´en, så jeg synes ikke, vi skal nedprioritere den i år.

Vi starter på udebane mod et frisk Lazio-hold, der ikke har spillet kamp i weekenden. Derefter gælder det en hjemmekamp på lørdag mod Sassuolo.

Jeg håber, vi stiller stærkt op med en håndfuld ændringer. Suso er klar igen og bør starte. Det er kun sundt for Suso, hvis Castillejo kan presse ham lidt om en startplads.

Begge backs kan også afløses af Laxalt/Strinic og Calabria. Biglia er måske også klar til at starte. Cutrone kan også starte.

Hakan-Cutrone-Suso
Paqueta-Biglia-Kessie
Strinic-Romagnoli-Musacchio-Calabria
Donnarumma

Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Foggy jeg vil nu ikke mene i skal spille overfor et "friskt" Lazio hold. Vi har stadig store problemer med skader og Radu fik jo 4 dages karantæne i coppaen så han kan heller ikke være med.

Vores forsvar hedder formentligt Patric, Acerbi, Lucas Leiva. Gattuso vil være tosset hvis han ikke forsøger at udnytte dette og ærligt talt så er i kæmpe favoritter i den her kamp.

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Det ville da pynte i pokalskabet med en ekstra tilføjelse og jeg mener ikke vi skal smide chancen for succes.

Men det altoverskyggende mål må være at spille os i Top4 og det bør også afspejle hvordan vi administrerer vores ressourcer.

Jeg kan sagtens se fidusen i at lade Hakan få noget tid for at han kan fortsætte sin flotte stil fra de seneste kampe, men det må på ingen måde være på bekostning af fitness.

Han har i indeværende sæson spillet næsten 2.400 ud af omkring 2.800 potentielle minutter. En væsentlig del af dem endda med en skade.

Paqueta spille +60 kampe i kalenderåret 2018 og ligner ærligt talt en spiller der kunne klare et hvil.
Mit bud er da også at han får love at sidde over og at Gattuso bruger Hakan som 8er (evt. med en udskiftning i løbet af kampen).

Kessie er kun blevet sparret i under 90 minutter tilsammen ud af de kampe hvor han har været tilgængelig (én pga suspendering). Problemet er at vi simpelthen ikke er i besiddelse af en erstatning på bare nogenlunde rimeligt niveau.
Det er i høj grad noget Leonardo og co. skal adressere i løbet af sommeren.

Med øjne på Castillejos flotte 2. halvleg og Contis behov for at få flere minutter i benene, ser jeg bestemt ikke nogen ide i ikke at starte dem på tirsdag.

Og håber også (som du opstiller) at vi får Strinic at se.

Min starter hedder: Donnarumma; Strinic, Romagnoli, Musacchio, Conti; Hakan, Biglia, Kessíe, Borini, Cutrone, Samu.
Skrevet af Rossoneri
I forlængelse af de vedvarende røster der påstår at Gattuso skulle have store mangler på det taktiske plan (som jeg i øvrigt mener er tåbelige), var Ancelotti ude med et yderst interessant interview igår.

Interessant fordi det jo er ham "alle" peger på som fyrtårnet for taktisk dygtige trænere.

Ancelotti selv sagde at han faktisk går mindre og mindre op i taktik og meget mere i indstilling og koncept (underforstået, højt press, spille ud af egen zone etc).

Helt konkret udtalte han at han ser mere mod Cholo og mindre mod Sarri.

Han peger på at det langt henad vejen drejer sig om at bygge noget karakter op hos spillerne - så skal resultaterne nok komme (underforstået selvfølgelig at man har spillere med kvalitet til rådighed).

Det er jo i virkelighed fuldstændig i tråd med moderne ledelse i nærmest alle andre erhverv. Det handler om at gøre den enkelte ansatte i stand til at yde sit bedste - ikke at forklare hvordan han/hun skal udføre alle sine opgaver.

Jeg er simpelthen forbløffet over den vedvarende snak om Gattusos evner. Ikke at jeg mener at han er på niveau med Ancelotti, Cholo m.fl., men hans resultater taler vel for sig selv.

Eksempelvis er der kun syv hold i alle de europæiske topligaer der har færre nederlag; Juventus (0), Liverpool (1), PSG (1), Dortmund (1), Barcelona (2), Napoli (3), Atletico Madrid (3).
Skrevet af Bishop
Gattuso har i mine øjne udmærket sig i at overkomme flere kriser, både spillemæssige problemer og en masse uro på ledelsesgangen. Og ja han synes at have fuldstændig styr på omklædningsrummet, hvilket selvfølgelig er uhyre vigtigt i den transformation Milan har været igennem.

Det er vanskeligt at sige om hans eventuelle taktiske mangler er for store, umiddelbart synes jeg ikke at han skiller sig negativt ud i forhold til sine kolleger.

Det vigtigste for Gattuso i forhold til at blive i posten er ikke nødvendigvis om 4 pladsen kommer i hus, det kommer helt an på hvordan han taber den, hvis han taber den. Der er ikke plads til kriser der strækker sig over flere kampe igen i år, hvis vi ikke klarer 4 pladsen, så skal det være fordi vores nærmeste konkurrenter vinder den, ikke at vi taber den.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det bliver svært at hægte Roma af, når de i sidste runde heldigt vinder over Bologna og i denne runde vinder i 95. minut. Det bliver nok tæt til det sidste.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(561607200310)
Selvfølgelig er Roma en alvorlig trussel ,men igen hvis vi selv gør vores arbejde så er det sådan set ligegyldigt hvad Roma leverer Hverken os eller Roma vinder resten af vores kampe ,vi skal vinde de kampe som vi tidligere har haft tendens til at dumme os i .Så må man bare håbe på at regnskabet i sidste ende er til vores fordel
Skrevet af Rossoneri
Der er næppe tvivl om at 4. pladsen skal vindes (forstået som at vi ikke kan bero på hvad de andre gør).

Vi har relativt overkommelige kampe i de næste to runder inden derbyet kommer. Vi skal holde niveauet og fortsætte den rejse vi er på.
annonce
0