Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af JuveFella
Men næppe en skide seriøs kandidat vel? Han er jo lige kommet tilbage til Monaco igen.
Skrevet af Martinovic
Ja for at redde dem. Jeg tænker, han har gjort sit job i Monaco.

Hvis vi ikke kan få fingrene i Simone Inzaghi eller Sarri (urealistisk da han er kædet sammen med Juventus), så kunne vi lige så godt have beholdt Gattuso.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det var næppe et spørgsmål om at beholde Gattuso. Efter alt at dømme, var det ham selv der valgte at gå.
Det samme gælder i øvrigt for Leonardo.

Som @lentini skrev tidligere (i lidt andre ord og vendinger), så er det nok første gang at ledelsen rent faktisk agerer efter situationen.
Og den er at vi ikke kan bruge penge.

Her vil jeg hive FFP-problematikken frem igen.
Jeg synes generelt at det skal være regulering, så det ikke blot bliver en legeplads for milliardærer.

Men det nuværende system er simpelthen for rigidt. Vi står jo reelt med en ejer der både kan og vil bruge penge på at udvikle truppen (en situation der i øvrigt er lig den i Inter).

Ligaen ville blive væsentlig mere attraktiv hvis nogen kunne byde Juve op til dans. Men de nuværende regler gør at der ydes en beskyttelse af Juves magtmonopol. En beskyttelse de slet ikke har brug for.

Jeg håber virkelig at Gazidis & co. hiver et par kaniner op ad hatten. Synes dog ikke at det er let at bevare optimismen i disse dage.
Skrevet af Martinovic
Gattuso lyder som som person, der har været under et hårdt mentalt pres. Det er sundt for ham at få en pause.

Jeg er hverken optimistisk eller pessimistisk. Mange ting kan ske, men Gazidis vil sadle om. Trænerkabalen bliver mest interessant.

Vi har været vant til en 6-7 magre sæsoner, så jeg er ikke bekymret for endnu et par. Bare der kommer noget struktur på, hvordan klubben skal styres og holdet spille. Det gælder helt fra juniorrækkerne. Primaveras nedrykning er et billede på, hvor skidt det står til der.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg er ikke fan af Giampaolo, da jeg ikke ser ham som en opgradering i forhold til Gattuso. Det, der tiltaler mig mest, er, at han spiller 4-3-1-2. Hvis han overtager tøjlerne og spiller med den formation, beholder vi forhåbentligt André Silva.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
så starter vi forfra igen. irriterende at vi aldrig får noget kontinuitet, fordi der altid er problemer med det ene eller det andet
Skrevet af Fossa dei Leoni
Sejrsprocenten siger bare alt om, at han slet ikke var den rette. Han havde ubetinget den bedste spillertrup med længder i forhold til de andre.
Skrevet af Rossoneri
Sejrsprocenten siger bare alt om, at han slet ikke var den rette.

Hvis vi lige ser på noget nogenlunde sammenligneligt - ligaen:

Seedorf
Kampe: 19
Sejre: 11
Point: 37
Andel sejre: 58%
Point gnst: 1,95

Vi slutter ligaen på en 7. plads med otte point op til 4. pladsen. Seedorf overtog dog tøjlerne midt i sæsonen. I parentes bemærket, mener jeg det var en stor fejl at fyre ham.

Inzaghi
Kampe: 38
Sejre: 14
Point: 52
Andel sejre: 37%
Point gnst: 1,37

Vi slutter ligaen på en 10. plads med 12 point til 4. pladsen

Mihajlovic
Kampe: 32
Sejre: 13
Point: 49
Andel sejre: 41%
Point gnst: 1,53

Vi slutter ligaen på en 7. plads med 10 point til 4. pladsen. Det skal dog bemærkes at serberen blev fyret med seks kampe igen, da vi lå på en 6. plads.

Montella
Kampe: 52
Sejre: 24
Point: 83
Andel sejre: 46%
Point gnst: 1,60

Vi slutter 16/17 sæsonen på en 6. plads med ni point til 4. pladsen. Ved fyringen i 2017, ligger holdet på en 8. plads. Vi slutter sæsonen på en 6. plads.

Gattuso
Kampe: 62
Sejre: 31
Point: 112
Andel sejre: 50%
Point gnst: 1,81

Vi slutter ligaen på en 5. plads med ét point til 4. pladsen.

Dermed taler det jo sit ganske tydelige sprog. At Gattuso - by far - har været den bedste træner siden Seedorf (hvor der var andre problemer ift ledelsen).

Som tidligere skrevet, er det kun Juve og Napoli der har hentet flere point i den periode Gattuso har været træner. Jeg tror de fleste vil være enige i at både Roma og navnlig Inter har bedre trupper. Egentlig vil jeg også påstå at Lazios hold er bedre end vores.

Jeg synes det er fuldstændig skævt at skyde på Gattuso for manglende resultater. Hvad havde man ærligt talt forventet med en trup der er under opbygning?
I mit univers, er det udtryk for manglende virkelighedssans.

Han havde ubetinget den bedste spillertrup med længder i forhold til de andre.

Det må du lige forklare.
Både Mihajlovic og Montella fik mere eller mindre de spillere de pegede på.
Skrevet af Bishop
I mine øjne er dagens trup spiller for spiller den bedste vi har haft længe. Jeg synes hverken Rino har over eller underpræsteret under sine forudsætninger. I hvert fald ikke pointmæssigt. De meget svingende perioder henover sæsonen har dog ikke været gode at se på.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg har ærligt talt svært ved at se det positive i Gattusos afsked. Ikke mindst fordi der ikke just står en oplagt afløser og banker på.

Det siger selvfølgelig sig selv at Gattuso har lang vej til at blive en toptræner, men jeg synes omvendt han har været en meget væsentlig brik i forsøget på at (gen)skabe en kultur.
Før vi får en sund kultur på plads, bliver det virkeligt svært at udvikle et hold med mange unge talenter. Og i det hele taget at skabe resultater.

Ledelsen synes dog at have fokus på dette, med Maldini der er tilbudt en mere centralt rolle. Derudover skulle vi have kontaktet Costacurta, med henblik på en rolle som Team Manager - den rolle Abbiati tidligere besad.

Det er min opfattelse at det primært er Gattuso der har valgt at gå selv. Forlydender går på at beslutningen blev taget for noget tid siden, fordi han ikke kunne acceptere den manglende opbakning fra ledelsen i striden med Leonardo.

Omvendt tror jeg at Leonardos afsked er sket i noget større overensstemmelse. Brasilianerens tanker har simpelthen ikke flugtet med ledelsens strategi.

Egentlig tror jeg at denne splittelse er begyndt for længe siden. Da Gazidis kom til, blev det meget klart at retningen var at hente unge spillere og udvikle dem, mens Leonardo ønskede at hente mere etablerede navne.

Et fint eksempel på dette er Higuain, der fik at vide at man ikke ville udnytte optionen på ham. I dét lys, er det ikke så overraskende at argentineren ønskede noget andet. Ikke mindst fordi Leonardo nok havde givet udtryk for noget andet.

Det samme gælder dialogen omkring SMS. Det var jo en transfer der aldrig ville ske.

Det positive ved at Leonardo nu er ude, er at alle (forhåbentlig) kan trække i samme retning.
Skal man dømme udfra Maldinis tidligere udtalelser, ser han også talentudvikling som vejen frem. Og navnlig ser han gerne italienske talenter.

Her kan i sig selv være et trækplaster og jeg håber derfor at han accepterer at blive.

Hvem der bliver den kommende træner, tror jeg stadig er et noget mere åbent spørgsmål end pressen vil give udtryk for. Står Gazdis´ ord til troende, kigger vi i flere retninger og har ikke præferencer for en italiensk træner.

Omvendt skulle Maldinis favorit være Giampaolo.

Jeg synes på ingen måde at Giampaolo er en opgradering ift Gattuso. Men jeg kan sagtens leve med det.

Der er både positive og negative aspekter.

Man må antage at Giampaolo ville fortsætte med en 4-4-2 med diamant.
Det har vi sådan set en fin trup til. Ikke mindst synes jeg det er positivt for både Paqueta og ikke mindst Piatek og Cutrone, som jeg begge mener er bedre når de har spillere omkring sig.

Sensi passer også fint ind, hvis vi skulle have held med at hente ham.

Giampaolos defensive stats skræmmer dog. En midtbane med diamant, kræver en vis balance. Her synes jeg han har været for naiv.
Kessíe kunne komme til at spille en væsentlig rolle for os, men det kræver at både han og træner accepterer en rolle oprydder og bolderobrer.

Men men men - lad os nu se hvem der sidder på bænken når sæsonen sparkes igang.
Skrevet af Rossoneri
I mine øjne er dagens trup spiller for spiller den bedste vi har haft længe.

Tja, jeg synes truppen sidste år var mindst lige så god. Navnlig fordi vi havde Bonucci som i sandhed var en leder.

Og både Montella og Mihajlovic, fik, i store træk, de spillere de pegede på.

Jeg er dog enig i at den er bedre end det materiale Inzaghi havde at arbejde med.

De meget svingende perioder henover sæsonen har dog ikke været gode at se på.

Det vil jeg påstå de fleste er enige i.

Spørgsmålet er om det ikke var/er forventeligt. Vi har en meget ung trup generelt og praktisk talt ingen ledere der kan gå forrest.
Der ser man meget ofte udsving.

For mig handler det også om at se på en retning - her synes jeg bestemt der var tegn på forbedring. Pointsnittet taler også sit tydelige sprog.

Om Gattuso var den rette til at bringe os til det næste niveau, er naturligvis en hypotetisk diskussion. Personligt har jeg ikke en klar holdning.

Og dét sagt, så er fakta at Gattuso ikke sidder på bænken længere og vi skal håbe på at ledelsen finder en fuldgod erstatning.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Den trup vi har haft i år og sidste år er den stærkste, vi har haft siden Allegri er blevet fyret. Det mener jeg slet ikke, der kan være to som helst meninger om. Hvilket også afspeljer sig i de spillere og de millionere, vi har investeret i.
Skrevet af Old Bull Lee
Den trup vi har haft i år og sidste år er den stærkste, vi har haft siden Allegri er blevet fyret. Det mener jeg slet ikke, der kan være to som helst meninger om. Hvilket også afspeljer sig i de spillere og de millionere, vi har investeret i.


Det synes jeg er ret så svært at bedømme. Ja, truppen var måske dyrere men til gengæld havde vi en halvfed Higuain der åbenlyst ikke gad. En Bonaventura der var ude næsten hele sæsonen. Faktisk var vi ramt over hele linjen af skader, der gjorde at vi, imo, sidst på sæsonen manglede kræfter. Altså, selv Abate spillede centerforsvar.

Jeg synes bestemt ikke man kan klandre Gattuso for noget. Man kan ærgre sig gul og grøn over at vi ikke fik 4. pladsen, men jeg tror ikke at en Inzaghi eller Giampaolo kunne have gjort det bedre. Hvis man havde fyret Gattuso i efteråret efter første krise, tror jeg bestemt ikke man havde fået en bedre placering.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Hvem tror folk bliver vores næste træner?

Som tidligere skrevet, tror jeg ikke det er så sat i sten som medierne gerne vil gøre det til (Inzaghi og Giampaolo).

Gazidis udtalte igår at man søger bredt efter en ny træner og at man ikke ser på nationalitet. Dertil at Maldinis holdning kommer til at vægte højt.

Det forlyder at Maldinis krav for at blive, er at han må udpege det team han skal arbejde med. Det skulle bl.a. tælle Costacurta og Carbone.

Hvis taktikken går på at samle en organisation der for alvor forstår Milan-kulturen, er det ikke utænkeligt at man også vil søge en træner indenfor den sfære.

Et lidt dristigt bud herfra, kunne være at vores næste træner er en vis ukrainer. Ikke mindst fordi han for nylig udtalte at han drømmer om netop dét job.
Skrevet af Flying Dutchman
Sarri ryger tilbage til Napoli, Ancelotti tager over hos jer.

I hørte det her først.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Old Bull Lee
JEG VILLE ELSKE SHEVA! (Men jeg elskede og Seedorf, Inzaghi og Gattuso som spillere inden de blev trænere)

Det kunne være rart med en der kunne føre Milan-ånden videre, men hvorfor fortsatte man ikke bare med Rhino? Det ville være rart med en totalt outsider, jeg læste et eller andet sted at Conceição også var en mulighed, jeg har dog ikke rigtig nogen ide om det ville være godt eller ej, og jeg tror i øvrigt også at det er en and.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
...men hvorfor fortsatte man ikke bare med Rhino?

Meget tyder på at Gattuso sagde op.
Der er en del historier om at han rent faktisk gjorde det for flere uger siden, men valgte at gøre sæsonen færdig efter aftale med ledelsen.

Årsagen skulle være manglende support ift konflikten med Leonardo.
Skrevet af Rossoneri
Sarri ryger tilbage til Napoli, Ancelotti tager over hos jer.

I hørte det her først.

Hahaha - det ville i hvert fald være noget af en overraskelse.
Skrevet af Flying Dutchman
Det at han frasagde sig lønkronerne for resten af kontraktperioden siger også bare alt om manden. Det kan godt være, han er Milanmand through and through, men han er lige den type man savner i moderne fodbold. Masser af hjerte, passion og en vilje til at give sig mere end 100% hver evig eneste kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0