Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ceballos havde kostet det halve hvis han skulle hentes i en klub som Betis, Sociedad osv.

Lad endelig bare Tottenham løbe med ham. Vi skal lave fornuftige indkøb og pris og omstændigheder omkring Ceballos, gør at han falder udenfor den kategori.

For min skyld solgte vi Donnarumma, Suso, Strinic, Laxalt og Borini og hentede en klasse 6er samt en CB. Derefter kan Maldini melde om et lukket vindue.
Skrevet af Rossoneri
Og ja, som du skriver @foggy, vi skal ikke være rugekasse for Real.
Skrevet af Rossoneri
Så blev Theo officiel.

Vi har købt spilleren - underforstået at der ikke er tale om et lån med option (som der havde været talt om). Prisen skulle være €20m.
Skrevet af Rossoneri
Er der i øvrigt nogen der kender mediet Adnkronos? Som jeg forstår det, er det et medie der har deres fokusområde i den arabiske verden.

De seneste dage har de kørt historien om at QSI skulle have begyndt samtaler med Paul Singer omkring et salg. Det kommer i øvrigt i forlængelse af at QSI har mistet tålmodigheden med PSG og at målet er at trække sig ud.

Jeg har dog meget svært ved at vurdere validiteten i rygtet.
Skrevet af Rossoneri
https://www.football-italia.net/140452/donnarumma-wants-stay-milan
Hvis dette er sandt, bliver jeg først og fremmest virkelig glad.

Dernæst er der nok en del der må revidere deres syn på manden som en lykkeridder.

Det ville derudover også bare være et fantastisk signal for fremtiden for vores hold. Det betyder meget at vi kan en stamme af spillere der tegner strategien - og det gør Donnarumma i den grad.

Man kan sige at det selvfølgelig fratager os en oplagt mulighed for at balancere bøgerne, men det findes der også andre veje til:

Biglia: det bliver næppe til et capital gain, men vi sparer €3,5m net om året. Lad os håbe at vi kan prakke Fiorentina ham på.

Suso: han har en frikøbsklausul på €38m (100% capital gain) samt €3m net. Der har været meget stille omkring ham, men vinduet er stadig kun et par dage gammelt.

Borini: han siges at have engelske bejlere og at prisen ligger et sted mellem €12-15m. Mere vigtigt er at vi kan frigive en løn på €2,5m.

Castillejo: der skulle også være interesse fra hans hjemland. Vi får næppe salgsprisen men en lønning på €1,5m er også fin at komme af med. Dog ham jeg helst ser vi beholder af dem der ikke umiddelbart passer ind.

Reina: med en ung Plizzari der banker på, ville det give fin mening at lade Reina få løbepas. Først og fremmest fordi han hæver €3m om året.

Laxalt: hæver €1,7m.

Strinic: hæver €2m.

Med andre ord, kan vi frigive tæt på €30m om året. Det skal selvsagt bemærkes at der skal erstatninger til - men jeg mener at ovenstående afgange kun kræver to-tre tilgange; en 6er, en seconda punta og en 10er.

Skrevet af Martinovic
A tøs det steh møj stille i klub for ti.

Og til de, der ikke kan sønderjysk, synes jeg, det står ret stille for tiden.

Det er fint, hvis Donnarumma vil forlænge sin aftale, men kun smække et år yderligere på er bare at skubbe det uundgåelige. Jeg ser helst en forlængelse til 2025 med en lavere løn eller et salg.

Stadig ingen afgange af Kessie, Suso, Biglia, Laxalt, Strinic eller Borini.

Det går altid langsomt i Milan med at afsætte spillere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er fint, hvis Donnarumma vil forlænge sin aftale, men kun smække et år yderligere på er bare at skubbe det uundgåelige.

Har jeg forstået ret, går snakken på at Donnarumma vil forlænge sin kontrakt med yderligere to år til samme kontraktsum - altså, at den løn han skulle have haft, bliver delt ud over den samlede nye kontraktperiode.

Det vil, såfremt det holder vand, i den grad være et statement om loyalitet overfor klubben.
Skrevet af Martinovic
Everton Soares is close to joining AC Milan. The Brazilian entered into an agreement with the Rossoneri team regarding an individual contract. Now the team of Il Diavolo must set the amount of Everton´s transfer. The Brazilian club expects 40 million euros for the 23-year-old.

[A Bola]

Så ender han måske alligevel i Milan. Jeg kan ikke se, hvad vi skal bruge ham til, med mindre Silva bliver solgt.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
Hvordan var det nu med den der økonomi der skulle rettes op....?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Den er udskudt et års tid.

Vi vil have 00´erne tilbage!
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/140515/milan-deny-everton-interest

Tilsyneladende også en and.

Milan går væk fra at spille med wings, hvorfor han vil passe mindre godt ind i det system, Giampaolo spiller med.

Kan vi få solgt Laxalt, Kessie, Biglia og Suso og få et par 6´ere og en midtstopper, så er vi godt gearet til næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
Haha. Så scouter i sgu for unge spillere!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Ja. Vi vinder intet med unge spillere. Det er kun fordi, der skal tages hensyn til økonomien. Savner den gamle garde fra 00´erne, hvor vi var med i den sjove ende.

FFP er for hundehandlere og korrupte UEFA-folk.
Mojn do!
Skrevet af OC
Ikke for at piske en død hest, men det er ret så uforskammet, at man som Milan-fan skulle være utilfreds med UEFA, endvidere beskylde dem for at være korrupte, oven på den gave af en straf.
Man burde derimod kysse deres sko og sige mange tak.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Man burde derimod kysse deres sko og sige mange tak.

Hvorfor?
Skrevet af Stankovic
Behøver han virkelig at skulle forklare det? Det er jo ret åbenlys at man fik en stor gave ved at nøjedes med kun at blive udelukket fra - fucking - Europa League. Andre hold havde fået en automatisk udelukkelse næste gang man kvalificerede sig til Champions League eller som minimum skulle overholde nogle fastlagte økonomiske mål over en årrække.
Skrevet af OC
Ifølge Rosso skal man være juridisk ekspert og have dybdegående kendskab og adgang til AC Milans interne økonomi, for at man overhovedet kan udtale sig om noget som helst.
Også selvom klubben er blevet dømt i 3 separate gange i 2 forskellige instanser, hvoraf den nuværende situation kommer på baggrund af et kompromis.

Prøv at spørg ham dog, hvad han synes om Man City og PSGs omgang med FFP, og så vil jeg tro, at det er lidt mere ligegyldigt med den indgående kendskab - er/var der klar tale om forskelsbehandling og korruption.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Behøver han virkelig at skulle forklare det?

Ja, naturligvis. I hvert fald hvis han vil tages bare en lille smule seriøst.
Indtil en påstand kan underbygges med fakta, er det jo bare dét - en påstand.

Det er jo ret åbenlys at man fik en stor gave ved at nøjedes med kun at blive udelukket fra - fucking - Europa League.

En gave at blive udelukket fra en turnering der både giver indtægt og erfaring til spillerne - den må du vist lige forklare...

Andre hold havde fået en automatisk udelukkelse næste gang man kvalificerede sig til Champions League...

Javel ja. Antager naturligvis at du lige kan hive et par fortilfælde op der understøtter dette...

...eller som minimum skulle overholde nogle fastlagte økonomiske mål over en årrække.

Så dit "argument" er at Milan ikke skal netop dette? I så fald skal du nok søge lidt mere info.

Kan dog forstå at det med fakta ikke er så højt på agendaen, så jeg skal med glæde hjælpe lidt på vej. Milan skal nu lave en break even på fire (modsat tidligere tre) år. "Prisen" for det ekstra år, var altså europæisk udelukkelse og dermed skal Milan selvsagt overholde nogle fastlagte økonomiske mål over en årrække.
Skrevet af Rossoneri
Ifølge Rosso skal man være juridisk ekspert og have dybdegående kendskab og adgang til AC Milans interne økonomi, for at man overhovedet kan udtale sig om noget som helst.

Tja, som i alle andre sammenhænge, må man jo som minimum have noget konkret at bakke sin påstand op med.

Det mener du vel forhåbentlig ikke der er noget odiøst i(?)
Indtil videre, har jeg blot set en flok Inter-fans hyle op omkring at de er blevet uretfærdigt behandlet - uden i øvrigt at kunne komme nærmere ind på hvad det konkret er der er uretfærdigt.

Også selvom klubben er blevet dømt i 3 separate gange i 2 forskellige instanser, hvoraf den nuværende situation kommer på baggrund af et kompromis.

Hvad er pointen? Der er jo ingen der påstår at Milan ikke har overtrådt reglerne...

Milan er dømt to (ikke tre) gange - begge gange har man anket til CAS (hvilket er ganske normalt).
I første omgang reducerede CAS den oprindelige dom fra UEFA, i seneste tilfælde har de godkendt det forlig Milan har indgået med UEFA (CFCB). Det er vel ikke anderledes end at Inter indgik et forlig, eller?

Din (og dine medhylende venners) påstand er så at Milan, af den ene eller anden årsag, har fået positv særbehandling.
Det kunne være spændende på et tidspunkt at se noget dokumentation for dette. Indtil da, forbliver det hyleri.

Prøv at spørg ham dog, hvad han synes om Man City og PSGs omgang med FFP, og så vil jeg tro, at det er lidt mere ligegyldigt med den indgående kendskab - er/var der klar tale om forskelsbehandling og korruption.

Det var godt nok en flot stråmand! Fandt du helt selv på den?

Men det interessante er at du (efter alt at dømme, uvidende) kom ind til sagens kerne. For jeg synes netop ikke at der er tale om forskelsbehandling og korruption ift City og PSG. Det ved jeg nemlig ikke nok om til at påstå (get it....?!).

Jeg kan have en holdning til at FFP som koncept ikke fungerer efter hensigten, når man ser på hvordan de to klubber har mulighed for at agere. Men det er jo en ganske anden sag.

Tilbage står at du føler dig uretfærdigt behandlet fordi der er noget du ikke forstår. Det er jo, når alt kommer til alt, ikke unormalt.

Men indtil du kommer tilbage med noget du konkret kan påpege som en uretfærdighed, forbliver det en ikke-sag.
Skrevet af Martinovic
Det bunder i, at Inter-fansene er kede af, at Thohir og co. bare makkede ret, da UEFA svang pisken, hvorimod Milan gik imod og fik en mildere dom.

Inter havde gjort det samme med Suning ved roret i stedet for Thohir.
Mojn do!
annonce
0