Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Gazidis fik udtalt for 3 dage siden, sig lidt om FFP og hvad det er vi står over for i fremtiden.

Han fortæller, at der ikke ligger en settlement aftale med UEFA, men at man til foråret næste år (hvis vi formår at komme i Europa), igen skal starte en dialog op med UEFA, hvor man forventer en settlement aftale. En settlement aftale er den Inter og Roma har haft med store begrænsninger på markedet. Man regner med en 4årig aftale ligesom de to andre klubber. En settlement agreement er - selvom det lyder mindre hårdt - en FFP straf.

Han får også sagt, at vi derfor skal bruge tiden frem til næste forår på at demonstrere økonomisk fremgang, hvilket vil sige, at vi ganske vist ikke bare kan gå amok dette vindue. Han siger også, at klubben stræber efter at imødekomme FFP uanset, da den skal være selvkørende. Underforstået at Elliot ikke vil smide alt for meget ud af vinduet på Milan, da de jo skal sælge og tjene på klubben jf. deres plan.

Skrevet af Pirlo21
Ang nyt stadion. Så blev stadion planerne offentliggjort for kommunen som skal spise sig igennem 750 siders analyse.

Bottom line er at klubberne vil have:
-Nyt stadion med kapacitet på 60.000 ved siden af San Siro, da det er alt for dyrt at renovere.
-Stadion udgifter på 750 mens den samlede udgift er 1,2 mia euro. Den sidste del af investeringen skal bruges til at udvikle området til shopping center, rekreativt område osv.
- Er man optimistisk er det klar i 2023
- Man leaser grunden i 90 år

Kommunen har nu 90 dage til at evaluere projektet før man sender det videre til den egentlig proces om godkendelse. Men der er allerede stor politisk modvilje mod at rive San Siro. Lige fra kommunen til Salvini.

Klubberne har ifølge rygterne også kig på andre områder end ved San Siro.

Forhåbentligt fatter folkene i kommunen at Milan og Inter, skal have et moderne stadium samt eje deres eget stadium for at blive store flagskibe igen i fodboldverdenen!! Vågn nu op mand! Jeg krydser fingre
Skrevet af Martinovic
Tyder på vi er kommet tættere på Veretout med et bud på 18 mio. euro plus 2 mio. euro i bonus. Det vil også være en fornuftig pris.

Kan vi få Pezzala med, har vi defensiven på plads. Skal "blot" sælge et par venstre backs og nogle midtbanespillere.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Meget trist med Miha.

Jeg har aldrig brudt mig om ham, men den slags ønsker man ikke for nogen.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Læser lige at Nabil Fekir kan ryge for 225mio fra Lyon til Betis. Ka Ik forstå man ik ønsker ham mere end Veretout. Dygtig 8´er og evt. 10´er.

Men tilliden er stadig intakt til Zvone og Maldini
Skrevet af Rossoneri
Hans skadeshistorik gør ham til lidt af et gamble - omend en virkelig dygtig spiller.

Og så er der trods alt også et stykke fra de €17m vi vil give for Veretout og op til ca. €35m.

Mon ikke også at vi taler en lønpakke der er minimum dobbelt så stor.

Di Marzio melder i øvrigt om indledende kontakt med Roma omkring Suso. Det siges at de max vil give €30m, hvilket selvfølgelig er til den lave side i dagens marked.
Men det er omvendt en spiller der er i overskud, så det kunne ligne en god mulighed for begge klubber.
Skrevet af Martinovic
Byt med Pellegrini.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Som i tråden her, således er der også utrolig stille omkring Casa Milan.

Det lader til at vi venter på at Bennacer kommer hjem fra hans AFCON eventyr og at Ceballos "lige skal have lidt betænkningstid", hvilket er et ret tydeligt signal på at han lurepasser på en større aktør der skal byde sig ind - Det er vel et vilkår når man som os, er i gang med en kæmpe oprydnings/opbygningsfase.

Samtidig vil Viola have helt ublu summer for Veretout, for han spillede godt for dem, men slet ikke til den pris som de forlanger, hvilket ifølge Sky Sport er €25M, hvor vi og Roma har budt omkring de €17-18M. I samme ombæring melder Di Marzio om at begge klubber er ude efter Fulhams Seri som gerne vil væk efter deres nedrykning til Premiership. Det ville være en tilsnigelse at kalde mig velbevandret i PL, især de mindre hold, så jeg aner ikke om det er en god eller en dårlig handel. Seris agent har meddelt at der allerede er kontakt mellem ham og Roma. Det er aldrig en god ting at to klubber som skal kæmpe om krummerne fra Inter/Juve/Napolis bord, ligger og konkurrerer om forstærkninger på de samme pladser.

En hurdle er at Fulham vil have nogenlunde samme beløb for Seri, som Viola vil have for Veretout. Hvis valget stod til mig, ville jeg hellere hente Veretout end Seri, for han kender ligaen og spillestilen. Derudover kan jeg forstår på min meget overfladiske research at Seri ikke har imponeret i England. Så Roma må meget gerne kaste penge efter ham (og også gerne Higuain)

Der er helt stille omkring at hente en ny CB efter Kabak-handlen gik i vasken. Eller i hvert fald ikke nævneværdige emner.

Vores dans med romerne fortsætter også på de udgående handler da de meldes interesserede i Suso, men spørgsmålet er vel hvor varme de er på ham. Fonseca skulle dog være begejstret og passe ind i deres 433. Ellers er der helt stille omkring vores VB´ere og de andre salgsobjekter der render rundt på Milanello.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/140814/milan-loan-idea-demiral

Det vil midlertidigt løse vores jagt på en fjerde midtstopper, så længe der ikke er et krav om fast spilletid.

https://www.football-italia.net/140817/roma-win-veretout-race

Den stædighed kommer til at bide klubben i bagdelen. Der er ikke langt op til Fiorentinas krav for en spiller, Giampaolo har ønsket. Samme stædighed gjorde, at Sensi endte i Inter.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Ja, den er ikke god hvis vi mister ham til romerne. €19M er ikke mange penge for en etableret serie a spiller. Især når man tænker på at vi lige har sendt samme antal euro til Madrid for en spiller på en plads der overbesat.

Men lad os nu se hvad der sker. Måske er han for dyr, måske venter vi på Ceballos og Bennacer eller måske skal vi først have nogle spillere skudt af, så ledelsen ved hvilket beløb de har til rådighed. Heldigvis starter vores sæson først i slutningen af august og det italienske vindue lukker vist nok den 18/8, så der er god tid.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Nogen der kender til Antonio Vitiellos pålidelighed? Han skriver i hvert fald på twitter at vi er nået til enighed med Bennacer på en 5-årig aftale med en løn på €1,6M.

Nico Schira skriver at vi meldes interesseret i en gammel superligakending, FCNs Stanislaw Lobotka. Selvom Schira anses som ret utroværdig at best, så ville Lobotka faktisk være en ret god signing imo. Han har taget gigant-skridt i det spanske.

Et lille sidespring og alligevel ikke, men det er fedt at se en Maldini i førsteholdstruppen. Siden han er offensiv midtbanespiller tror jeg dog næppe han får trøje nr. 3. Det ville nok også være for tungt et nummer at rende rundt med.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Så sker der lidt i den rigtige del af Milano.

Det ser ud til at Arsenal har givet grønt lys mht. Bennacer. Så handlen skulle være lige på trapperne. Hvis vi napper ham til omkring de €15M ville det være et scoop. Derudover har vi fået øje på Demiral som vi gerne vil leje. Juve købte ham for €18M, men er røget i overskud pga. De Ligts forestående transfer. Når det regner på præsten...

Jeg håber vi får en eller anden form for købsklausul i den lånehandel, for vi skal ondelyneme ikke lege rugeklub for bilfabrikanterne.

De første rapporter fra træningerne lader til at vores alles frygt bliver testet på træningsbanen. Suso som trequartista. Jeg håber at Giam indser at det ikke er en mulighed. I den forbindelse er Calhanoglu rykket ned på den centrale midtbane hvilket bevirker at to nøglepositioner er svækkede, da vi bruger spillere der er ude af deres naturlige position. Jeg håber og beder til at det udelukkende er fordi man venter på en ekstra midtbane.

I angrebet lader det til at Giam vil have en Silva/Piatek duo, hvor Silva er en mere flakkende type og Piatek i en mere "Quagliarellask" rolle. Hvis Piatek banker samme antal kasser ind som den gamle ræv har gjort det de to foregående sæsoner, så er der ingen klager herfra. Nu må vi se om den 9´er virkelig er en forbandelse.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Juve har lige erhvervet sig Demiral, så vi får næppe en købsoption med, men som fjerdevalg vil det også være udmærket. Vi har Romagnoli, Caldara og Musacchio som de tre førstevalg.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Man kunne vel godt tænke sig en 2-årig låneaftale og en købsoption samt en eventuel buy-back clause indbygget. Lidt som man gør i det spanske.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Et par betragtninger herfra:

Ny CB
Lovren-sporet synes endegyldigt at være gået kold - heldigvis for det. Synes egentlig kroaten er en dygtig spiller, men et køb ville ikke give nogen form for mening. Dels har vi tre etablerede til to pladser i forvejen - nuvel, Caldara er på vej tilbage fra skade.
Dels passer han slet ikke ind i strategien om at ville udvikle talenter.

Demirel tror jeg ikke på. Jeg savner også pålidelige kilder.
Derudover mangler logikken. Hvorfor skulle Juve købe en spiller, for derefter at sende ham på lån med en option? Og hvorfor skulle vi omvendt agere rugeklub for en rival?

Jeg har hørt Fabian Schärs navn nævnt fra flere pålidelige kilder - bl.a. Romano og Di Marzio. Der meldes dog ikke om fremskredne forhandlinger.
Skulle man finde en logik i dette, skulle det være at Newcastle skulle have interesse i Laxalt og at de to dermed kunne indgå i en handel.
Samtidig købte Newcastle Schär for €3m, hvilket kan give dem en pæn fortjeneste.

Det helt oplagte navn, udebliver dog stadig.

Suso
Jeg deler skepsissen omkring ham som 10er. Hans langsomme boldomgang gør at vores offensiv ofte går i stå når han skal være omdrejningspunkt.
Det ser jeg virkelig ikke blive nogen succes.

Nu skal vi dog også lige se det i perspektiv. Paqueta er stadig på ferie og Giampaolo skal jo bruge Suso på en eller anden plads.

Samtidig ser jeg også en logik i en transfer til Roma.

Skulle Suso blive, tror jeg i højere grad det bliver som seconda punta.

Det er heller ingen hemmelighed at vi søger en ny 10er (Vignato nævnes flittigt), hvilket taler imod Suso som alternativ til pladsen.

8erne
Her er jeg godt nok uenig med dig @old bull. Jeg mener at Calhanoglu passer virkelig godt til mezzalaen - det synes jeg sådan set han understregede i den sidste del af sæsonen. En fordel ved Calhanoglu på den plads, er også at han arbejder benhårdt.
Jeg vil tro at Calhanoglu er et sikkert kort som 8er.

Den anden er dog er mere åbent spørgsmål.

Kessíe er naturligvis et oplagt bud. Spørgsmålet er bare om han kan modeleres ind i Giampaolos tanker om short passing og possessionfodbold.

Det andet bud, er selvfølgelig en spillertype mere lig Calhanoglu. Her er Bonaventura det oplagte valg.

Med fire mand til to pladser, er vi sådan set numerisk dækket ind.

6eren
Bennacer synes på plads - spørgsmålet er om han er tænkt som starter.

Vi har derudover Biglia, men det synes at klubben gerne vil af med ham. Med Veretout meget tæt på Roma, vil det betyde at vi skal i marken.

Da Roma skulle være den anden bejler til Seri, må det umiddelbart gøre lidt ved prisen hvis en interesseret part trækker interessen (under forudsætning af at de køber Veretout).

Mon ikke også Seri selv kommer til at presse lidt på en transfer, med udsigten til Championship-fodbold næste år?

€25m er under alle omstændigheder alt for meget.

Salg
Her halter det stadig.
Suso, Laxalt, Strinic, Rodriguez, Borini, Castillejo og Biglia må stadig ses som salgsemner. Det er trods alt væsentlige handler der skal gennemføres.
Skrevet af Pirlo21
Efter bennacer handlen håber jeg ikke der købes flere før vi har afgange på plads. Jeg troede ærlig talt at klubben var sikre på at afsætte 2 af følgende venstre backs, RR, Laxalt og strinic. Det virker for mig helt talentløs at bruge 20´mio euro på en plads hvor vi i forvejen var godt besat. Det sagt, kan jeg rigtig godt lide vores nye back - men hvorfor er endnu en af de andre backs ikke fortid?? Bekymrende

Endvidere håber jeg klubben får løst problemet med at have to så dyre lønnet målmænd... det er fuldstændig crazy Ikke at finde en løsning, Reina burde man fx kunne afsætte til en anden klub...
Biglias løn er også et problem, men han kan trods alt bidrage med indhops... hvis det ikke lykkes at afsætte ham!
Suso til Roma, forhåbentlig ikke. Sælg ham til udlandet.
Iøvrigt vildt hvordan Inter og Roma sælger ud. Imens vores alt for store trup, vokser sig endnu større!!!
Skrevet af Old Bull Lee
Her er jeg godt nok uenig med dig @old bull. Jeg mener at Calhanoglu passer virkelig godt til mezzalaen - det synes jeg sådan set han understregede i den sidste del af sæsonen. En fordel ved Calhanoglu på den plads, er også at han arbejder benhårdt.
Jeg vil tro at Calhanoglu er et sikkert kort som 8er.


Jeg er både enig og uenig. Måske udtrykte jeg mig ikke klart nok. Calhanoglu var overordnet set en succes sidste sæson, især på mezzalaen. Men der spillede vi 4-3-3 hvor han enten var 8´er/mezzala eller venstre wing. Fælles for de to roller var at Calhanoglu søgte ind omkring midten af banen foran straffesparksfeltet - hvor 10´er positionen normalt befinder sig - for at skabe rum. På grund af hans forholdsvis store arbejdsradius (især tibage i banen) og hans teknik skabte han så plads til fx. Borini som vi så til sidst i sæsonen. Rodriguez er ikke lige den dybdeløbende back, så da Calhanoglu spillede wing blev rummet ikke udnyttet i samme omfang. Men det var der, trods alt.

I en 4-3-1-2 er min frygt at Paqueta og Calhanoglu søger de samme rum, hvis vi også har en flagrende angriber i Silva kan der blive meget, meget lidt plads at boltre sig på og derved forholdsvist nemt at lukke ned for. Det kan selvfølgelig være at Giampaolo vil forsøge at for ham mere ud til venstre for midten, men han er dog højrebenet og vil derfor naturligt søge de steder han kan slippe kuglen bedst/nemmest eller skyde fra distancen.

I sidste sæson så vi lidt hvordan at Paqueta på mezzalaen og Calhanoglu på wingen også befandt sig samme steder i spillets opbyggende faser. Jeg mener bestemt ikke at Calhanoglu var dårlig på 8´eren. Tværtimod mener jeg han var bedre der end wingen.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Jeg er, et godt stykke ad vejen, enig i dine betragtninger.

Som jeg ser det, er det dog en bekymring der først og fremmest går på formationen, snarere end Calhanoglu på den pågældende position. Ret mig hvis jeg tager fejl.

I Sampdoria spillede Praet (højrebenet) også på venstre mezzala.

Hvis vi ser lidt tilbage på Carlettos fortolkning af 4-3-1-2, trak Kaka ofte mod venstre i det åbne rum, mens Shevchenko trak mod højre og Inzaghi blev i boksen. Det gav plads til Seedorfs løb fra dybden.

Skal man indskyde en pointe om balance på den midtbane, kræver det en arbejdshest a la Kessíe.

Skrevet af Old Bull Lee
Som jeg ser det, er det dog en bekymring der først og fremmest går på formationen, snarere end Calhanoglu på den pågældende position. Ret mig hvis jeg tager fejl.


Tja, det er vel begge dele. Giampaoli ændrer næppe sit system som den ideolog han er, omvendt må han også være fleksibel inden for givne rammer vores trupsammensætning taget i betragtning.

Praet er højrebenet, ja, men på den anden side er Ramirez der spillede trequartista til gengæld venstrebenet, hvorfor de måske ikke søgte de samme rum. Men alt dette er spekulativt, man må især forvente at Giampaolo eksperimenterer lidt med den trup han har til rådighed når - som du også er inde på - nogle spillere stadig har sommerferie ovenpå diverse slutrunder.

Det bliver nok mere klart når vi har nogle træningskampe der kan give os et bedre indtryk af Giampaolis planer.
"Old Lull Bee"
annonce
0