Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Vi havde i øvrigt scouts på plads til Benfica - RB Leipzig igår.

Primær fokus skulle være på Gedson Fernandes, mens det også er velkendt at Maldini har stor fidus til Ruben Dias.

Jeg synes at Gedson Fernandes ville være en enormt spændende tilføjelse til truppen. En forudsætning, både økonomisk og numerisk, er dog at vi kommer af med Kessíe.

Det ville i hvert fald klart give noget mere teknik og boldsikkerhed på midten, hvilket (i mine øjne) er en udfordring pt.
Skrevet af Martinovic
Jeg kender ikke noget af dem, men du har ret i, at vi har behov for mere boldsikre spillere.

Jeg håber derfor også, at Bennacer starter mod Inter.

Det er ikke meget, vi hører til Bonaventura. Han må være et stykke fra kampformen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er ikke meget, vi hører til Bonaventura. Han må være et stykke fra kampformen.

Det pudsige er at der er en del meldinger om at han rent faktisk skulle være ret tæt på en god match fitness.

Jeg gad godt se en midtbane med ham og Hakan på de to 8ere og Bennacer på 6eren.
Skrevet af Kardinalen
Lige nøjagtigt det med lederskikkelse ligner en mangelvare. Han ligner en zombie på sidelinjen, der står og kan falde i søvn, så snart det skal være.

Men ja - giv ham et par måneder mere og så må vi se. Hidtil er jeg ikke imponeret.


Jeg tror ikke at der er så mange tilbage der er imponeret hvilket, efter min mening, er et problem 3 kampe inde i sæsonen.

Det er ikke kun udtryk på banen, som synes at være en udfordring, men nu er der også rygter fra træningsbanen, så der synes at være frustration på flere områder.

Det er måske lidt tidligt, men jeg vil tillade mig at stille spørgsmålstegn ved Maldini/Boban konstellation, for den har henover sommeren ikke vist sig som den gyldne ledestjerne jeg håbede på. Der er stille, men betyder det at alt er godt?
Her hvor jeg kigger fra, ser jeg kaos... Nye spillere som ikke får minutter. Spillere som har vist at de kan, får ikke minutter, eller spiller ude af position - angiveligt fordi de ikke er gode nok, eller ikke forstår trænerens koncept.
Så er der Correa "transfer", og for den sags skyld hele transfer-vinduet - jeg prøver at forstå, og ser som sådan ikke vinduet som fejlet. Jeg har dog udfordring med at forstå at der hentes spillere ind, som ikke bruges.

I min verden, så hentes der spillere fordi de har vist noget, passer til systemet, og fordi de enten kan tilføje noget nu eller på sigt. Men iflg. hvad jeg kan læse mig til, mener Giampaolo at de nuværende spillere ikke klar og ikke kan tilføje noget nu. Vi står derfor med et halvt hold af nye spillere som kan tilføje noget på sigt, men ikke nu.

Har Maldini/Boban talt med træner om evt. signings, taktik, etc.? Hvad søren sker der?

I min våde drøm ser jeg Allegri tage over ved juletid. Så har vi, forhåbentlig, fået overbevist ham om at det er tid til at "vende hjem". Det løser dog "kun" situation på trænerposten, for vi skal ikke glemme at den nuværende ledelse har godkendt og valgt den nuværende træner.
Igen, så har jeg kun de informationer/udtalelser jeg kan læse mig til, og måske tolke på... Hvis Allegri ikke siger ja tak til nuværende Milan, så er spørgsmålet hvorfor?

Alt dette falder tilbage på den nuværende ledelse, så hvor står vi henne ved juletid? Med udsigt til en sæson ´0´, eller kan vi ane CL?
"..."
Skrevet af Rossoneri
...men jeg vil tillade mig at stille spørgsmålstegn ved Maldini/Boban konstellation, for den har henover sommeren ikke vist sig som den gyldne ledestjerne jeg håbede på.

Interessant iagttagelse - her sidder jeg med den stik modsatte oplevelse (af de to isoleret). Men det er naturligvis altid svært at vide hvad der sker bag kulissen.

Personligt synes jeg at de har navigeret marcatoet til noget nær UG.

Det er gjort udfra spillestil, formation og ikke mindst med respekt for strategien.

Det er helt klart en noget rodet affære omkring Giampaolo, Suso, ændrede systemer osv. Men det vil jeg påstå falder tilbage på træneren.

Så vidt vides, er det ham der har insisteret på at Suso ikke blev solgt.

Nye spillere som ikke får minutter. Spillere som har vist at de kan, får ikke minutter, eller spiller ude af position - angiveligt fordi de ikke er gode nok, eller ikke forstår trænerens koncept.

Peger pilen ikke (også) her på Giampaolo?

Maldini, Massara og Boban har haft til opgave at designe et hold der kunne spille 4-3-1-2. En del af den ligning, er Giampaolos insisteren på at Suso kan/kunne spille 10er, og at Samu passer ind som seconda punta.

Havde det holdt stik, havde vi jo noget nær en komplet trup - altså vurderet på kompetencer og rent numerisk. Kvaliteten kan vi altid diskutere.

Så er der Correa "transfer"...

Hvordan man end vender og drejer den, så har hele vinduet været præget af den der fugl der sidder på skulderen og skråler "FFP".

I det lys, synes jeg det er meget prisværdigt at ledelsen har sat nogle økonomiske rammer og holdt sig indenfor disse. Nogle gange passer skoen bare ikke.
Man kan også spørge sig selv hvad vi reelt skulle bruge Correa til nu.

Jeg har dog udfordring med at forstå at der hentes spillere ind, som ikke bruges.

Hvem tænker du specifikt på her?

Theo: passer perfekt på beskrivelsen af en back der kan noget med bolden og som har fart i støvlerne.

Duarte: vi manglede en spiller på den plads efter Zapatas afgang. Desuden har vi fået ham til et beskedent beløb og med hans unge alder, passer han ind i strategien.

Bennacer: som spiller, er han vel noget nær en tvilling til Torreira. Sidstnævnte kunne vi ikke få fat i, men vi fik til gengæld en super spændende spiller til en meget favorabel pris. Jeg er sikker på at vi snart ser ham som starter.

Krunic: vi har længe manglet kompetente backupløsninger på midten. Krunic har den meget brugbare "egenskab" at han er lidt af en schweizerkniv. Han kan sådan set bruges på alle fire pladser på midtbanen (i det tilfælde at vi spiller med diamant). Og så kostede han €8m.

Leao: han er oplagt som seconda punta. Jeg mener dog også at han kunne være yderst interessant i en tridente med Rebic og Piatek.

Rebic: han var umiddelbart tænkt som seconda punta og passer fint ind i en 4-3-1-2.

Men iflg. hvad jeg kan læse mig til, mener Giampaolo at de nuværende spillere ikke klar og ikke kan tilføje noget nu. Vi står derfor med et halvt hold af nye spillere som kan tilføje noget på sigt, men ikke nu.

Til Giampaolos forsvar, skal også siges at nogle spillere kom meget sent retur fra div. landsholdsturneringer. Derudover blev Theo skadet i første kamp.

Som jeg forstår det, handler det også om at forstå hans filosofi.

Har Maldini/Boban talt med træner om evt. signings, taktik, etc.? Hvad søren sker der?

Jeg synes egentlig at der er handlet efter Giampaolos ønsker. Der er dog nogle brikker i det puslespil, der ikke passer sammen. Som jeg ser det, skyldes det dog Giampaolos manglende realisme og pragmatisme.

I min våde drøm ser jeg Allegri tage over ved juletid.

Hvis Allegri reelt er en mulighed, mener jeg vi skal gøre det imorgen. Han er en langt større profil end Giampaolo nogenside bliver og der går da også rygter om at Maldini og Boban er alt andet end tilfreds med vores træners performance.

Personligt giver følgende mig (dybe) panderynker:

Formation:
Her oplever jeg at Giampaolos kommunikation og ikke mindst handlinger, stikker både i øst og vest.

Giampaolo har fået et hold der kan spille 4-3-1-2 (omend det naturligvis skal indarbejdes). En nøgleposition i det system, er 10eren og her har vores træner insisteret på at Suso var den rette.

Efter første ligakamp, er han så ude og diskvalificere formationen på baggrund af at Suso ikke passer ind. Kom han virkelig til den erkendelse på 90 minutter - og hvorfor ikke før?

En anden begrundelse var, at Piatek bedst passede ind som eneangriber. Hvad er dog det for noget vrøvl?! Vi købte ham jo netop baseret på hans performance i Geona, hvor han (som del af et to-mands angreb) scorede 19 mål i 21 kampe.

Kampen efter hedder det 4-3-2-1 - i hvert fald på papiret. Suso render nemlig (ikke overraskende) rundt ude på wingen. Da Rebic kom ind, blev det en mere ren 4-3-3 og de fleste kunne se at det gav en meget bedre balance.

Så kunne man fristes til at tro at den erkendelse ville føre til at det skulle hedde 4-3-3 fremover.
Men nej, mod Verona stiller han gudhjælpemig op i noget der ligner en 4-3-1-2 - denne gang med Suso i noget der ligner en seconda punta rolle (omend han de facto rendte rundt som wing som han plejer).

Jamen, havde han ikke lige begravet 4-3-1-2 (for nuværende) 14 dage forinden...?

Det er nærmest som om at han stadig render rundt og leger pre-season. Det er der gerne nogen der må forklare ham ikke holder.

Mandskabsbehandling
Man skal fandme ikke være det store geni for at gennemskue at det ikke er super smart at sige til en brasilianer at han skal være mindre brasiliansk.

Jeg kan da godt se pointen i det han siger, men retorikken er decideret tåbelig. Med en ung spiller som Paqueta, havde det nok været mere frugtbart, hvis han havde forklaret at han gerne ville have at han slap bolden hurtigere udfra et taktisk perspektiv.

Tre dage før Verona-kampen udtalte han så (senest) at Paqueta ikke er 10er i hans univers. Spol frem til søndag og så er det netop den plads brasilianeren starter på.

Og efter at være blevet flået ud i pausen, bliver udtalelsen så gentaget. Det kan da ikke andet end at forvirre både spilleren selv og resten af truppen.


Overordnet set, synes jeg der tegner sig et billede af en træner med manglende lederegenskaber. Det er katastrofalt i en opbygningsfase, hvor der er behov for en frontfigur og et referencepunkt.
Skrevet af Martinovic
Helt enig med jer begge.

Hvis Giampaolo fortsætter i det spor, er han ikke træner i klubben til jul.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vinder vi derbyet i weekenden, så er al krise snak forstummet og alle er positive. Taber vi, er vores sæson allerede på vippen...

Sådan er gamet, vores nye træner har flere gange sagt det tager tid inden spillet vil flyde m.m men den tid har han allerede brugt, de 3 første kampe var dem han havde. Nu skal holdet være klar til at bide fra sig, vi har et vanvittigt kampprogram og her skal der hentes mange points - hvis CL kval skal i hus.
Vores start på sæsonen har været alt andet end imponerende. Vi har været piv ringe og vores træner har i den grad famlet, det er svært at være optimistiske efter vores start! Og ja, jeg ved godt, vi kun har spillet 3 kampe, men vi har virkelig været skidt kørende ...

Jeg undre mig over så mange ting, fx krunic var den første spiller vi købte og imod Udinese havde vi den grad mangel på midten og alligevel fik krunic ikke et eneste minut på banen... sidste weekend bruget vores kære en udskifter....
Formations ændringer og manglende ideer offensivt,,, man kan undre sig...

Nå sorry, lad os se fremad. Nu gælder det derbyet lørdag og jeg forventer en konge præstation,
Ser frem til kampen
Skrevet af Martinovic
Jeg synes ikke, vi kan kalde vores sæsonstart for krise. For mig er krise, hvor resultaterne udebliver.

Er enig med dig i, at spillet har været meget skidt.

Det virker som om, at der er for megen uro omkring Giampaolo. Både hvad han udtaler, men også hvad der sker i praksis.

Han virker bare ikke som den rette mand for Milan - derbysejr eller ej.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Man kan, efter min ydmyge mening, ikke tale om hverken succes eller krise efter tre kampe, hvis man udelukkende ser på resultater.

Men jeg synes sagtens man kan tale om krise ift holdets forfatning. Det synes at nærmest hele pre-season har været spildt og vi er virkelig ikke nået langt i tilpasningen til den nye træners ideer.

Problemet er samtidig at Roma synes langt længere fremme i deres udvikling. Det er et hold som dem vi skal kæmpe om 4. pladsen med.

Jeg håber at Maldini og co. tager situationen alvorligt og følger den tæt.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/144411/probable-line-ups-milan-v-inter

Jeg håber virkelig ikke, at vi stiller sådan op.

Giv nu for fanden Bennacer chancen. Rebic skal selvfølgelig også starte i stedet for Paqueta.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
https://sport.tv2.dk/fodbold/2019-09-21-da-fodboldfans-smed-en-braendende-scooter-ind-paa-banen
Fin lille optakt...

Er enlig ligeglad med hvem der starter, bare jeg kan se en gameplan og folk der brænder for trøjen.
Jeg har de første 3 kampe, savnet en klar strategi, boldbesiddelse og nytænkning.... håber vores træner træder i karakter i dag sammen med holdet.
Skrevet af Rossoneri
Det liger stadig at Giampaolo prøver at fange melodien - uden nødvendigvis at have et nodehæfte (for at tegne et billede).

Det skal dog siges at Sky har en 4-3-3 med Rebic og Bennacer som startere.

Men hvis igen Giampaolo spiller 4-3-1-2 med Suso som seconda punta (på papiret), synes jeg der er behov for at ledelsen begynder at stille nogle kritiske spørgsmål.

Det fungerede jo med al tydelighed ikke i Verona, hvor Suso igen igen søgte ud på kanten. Hvis Suso skal spille, skal det være i en formation med wings. Det er der vel efterhånende videnskabelig evidens for.

Jeg kunne også have en drøm om at Giampaolo havde modet til at prøve en central midt med Paqueta/Bonaventura, Bennacer og Hakan. Det ville give mulighed for at skabe spillet fra den centrale del af banen, hvilket vi i den grad har savnet.

Og vil han absolut spille 4-3-1-2, så må Suso på bænken.
Skrevet af Rossoneri
Er enlig ligeglad med hvem der starter, bare jeg kan se en gameplan og folk der brænder for trøjen.

Sidstnævnte synes jeg egentlig ikke har været en udfordring. Som jeg ser det, har vi faktisk en ret harmonisk trup, med spillere der synes at have potentiale til at trives med kulturen.

Men synes du rammer sømmet på hovedet med den anden del. Måske det er mig der mangler noget taktisk forståelse, men fra min stol har det godt nok været svært at få øje på en game plan.
Skrevet af MaggiMagg
god kamp folkens. håber at vi holder det hæderligt i dag.
Skrevet af Flying Dutchman
God kamp, d´herrer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Der blev vi sgu snydt for et mål.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Rammer den ikke Kessíe i maven?

I så fald bliver vi snydt for et mål.
Skrevet af Martinovic
Den rammer armen, men han har den foran kroppen og kan umuligt fjerne den.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Og dog. Fra den anden vinkel ligner det at det er armen den rammer.
Skrevet af Rossoneri
Rammer den armen, er den strafbar (når det er en angribende spiller).
annonce
0