Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Fedt du som Inter-mand kan pointere det i Milan-tråden. Vi kan ikke alle få ikke-eksisterende straffespark for at klare skærene.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Ignore the troll, Foggy. Ham Hr. Jensen dér har for længst fået slået fast at han ikke er her på bold.dk for at debattere men derimod udelukkende for at provokere og fornedre.

Hold du dig hellere til at diskutere tvivlsomme straffespark til Lautaro med os Interisti der er ordentligt opdraget;)
Skrevet af Martinovic
Jeg ignorer hans indlæg i artikeltrådene, men han burde være klog nok til ikke at skrive den slags i klubtrådene.

Det er så dumt at hovere, for før eller siden rammer det som en boomerang.

https://www.football-italia.net/146034/capello-milan-have-no-personality

Capello har så evig ret. Der mangler ledere og spillere på banen, som vil dø for trøjen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Shit hvor er jeg træt af Sala. Jeg håber virkelig at både Elliott og Suning sender et kæmpe "Fuck you" til de talentløse bureaukrater og finder et andet område i Milano (som det tidligere har været på tale).
Skrevet af Martinovic
Det er som om, at han ikke fatter, at det er til gavn for Milano som helhed.

Jeg håber også, at de finder et andet område, hvor Sala har nada at skulle have sagt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Nja, volumen var en af de første reaktioner i forbindelse med præsentationen af projekterne, fordi man gik udover det nuværende. Så det ville alle dage blive et element der skulle diskuteres.

Den største hurdle imo er stadigvæk at kommunen sejler rundt i romantikken omkring San Siro uden at levere konkrete svar på, og ordentlig argumentation for romantikken.

Renoveringen af San Siro vil koste det 5-dobbelte, end den forslåede nedrivning. Videre vil det ikke kunne opfylde bl.a. højeste sikkerhedsmæssige krav, comfort etc. Tidsplanen er også en del længere, fordi man vil være nødt til at udføre renoveringen i blokke, som skyder tiden 2-3 år ekstra frem, fordi Inter og Milan skla jo have et sted at spille under den her renoveringsproces.

Den nedsatte kapacitet i disse perioder er estimeret til at koste klubberne rundt regnet 100mio€.

Det er dét, som kommunen skal levere svar på i deres romantiksovs, og som de hidtil ikke har formået, andet end noget følelsesmæssig pjank og ekstra udgifter for ca 250mio€ til klubberne.
Skrevet af Rossoneri
Nuvel, men bystyrets planer om at San Siro ikke må rives ned, gør det jo praktisk umuligt ift parkering og andre faciliteter. Det er vel deri problemet er - et nyt stadionbyggeri i det nuværende område, kan kun lade sig gøre hvis man samtidig river San Siro ned.
Skrevet af Acheron 3
Det som foregår nu minder nærmest om psykologisk krigsførelse. Bystyret prøver at eliminere alle planer om et nyt stadion i samme område, utvivlsomt for at presse klubberne til bare at acceptere at ombygge San Siro.

Jeg krydser fingre for at det bliver et gigantisk selvmål af Sala og hans tropper.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lentini d.2.
Sala svajer i øst og vest, så det er noget svært at vide hvor han egentlig står. Og uden kendskab til den politiske situation i Milano, har jeg svært ved at skyde ham noget i skoene. Men ja, jeg er enig i at ville beholde San Siro i samme volumnøse tilstand, indskrænke området og mase Cattedrale ind, virker som et dødfødt projekt.

Men så vidt jeg har forstået var første proces i consiglio communale, hvori der skulle stemmes om hvorvidt projektet havde delte interesser med byen/kommunen. Det fandt man frem til at det var det, med et overvejende stort flertal, men også med de famøse 16 punkter.

Hvis jeg har forstået korrekt, så er man nu landet i La Giunta. La Giunta er organet hvori der skal forhandles og diskuteres mere konkret. Det er bl.a. deri man skal se Milan og Inters fælles officielle pressemeddelelse, hvori de udbeder sig en konkretisering af de 16 punkter som consiglio communale havde betinget deres ja med til "public interest".

Om la Giunta også er det besluttende organ, hvis der nu skulle kunne fremstammes en aftale, er jeg i tvivl om. Jeg er usikker på, hvad det næste skridt i processen så vil være.

Vi må have besøg af Serie A trådens sindaco og ekspert i italiensk byrådspolitik :)
Skrevet af Gasbarroni
Den nedsatte kapacitet i disse perioder er estimeret til at koste klubberne rundt regnet 100mio€.


Ved du hvordan, man er nået frem til det tal?

Det virker voldsomt.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Rossoneri
Hvis vores sportslige ledelse er vakse ved havelågen, skeler de til situationen i Napoli, som ligner noget der er ved at eksplodere.

En spiller som Insigne har vist tegn på utilfredshed (on and off) over en periode og hvis der var nogen form for mulighed for at hente ham, er det bare at slå til.

Han passer på en række parametre - han har erfaring, han er en leder, han er professionel og så kommer han selvfølgelig med nogle spillemæssige kvaliteter som de fleste hold nok kan bruge.

Nuvel, det er naturligvis mig der drømmer, men ham gad jeg satme godt se i en Milan-trøje.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/146120/could-ancelotti-quit-napoli

Personligt er jeg meget øjne på denne.

Jeg synes, det kunne være fedt, hvis Ancelotti opsiger sin kontrakt og allerede nu sammen med Maldini og Boban begynder at kigge på næste sæsons hold.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ved ærlig talt ikke hvor hooked jeg er på Carletto. Kan han nærmest andet end at skuffe?

Derudover synes jeg også man må se med kritiske øjne på hvad han har opnået i Napoli. Er de et bedre hold end under Sarri? Det mener jeg ikke umiddelbart der er tegn på.
Skrevet af Martinovic
Napoli er en dødssejler. Måske groft sagt, men de har været en evig 2´er i en årrække. Det er svært at blive på toppen, og de har kun været lige ved og næsten, når det kommer til at true Juventus.

Jeg skal heller ikke sige, om Ancelotti er løsningen, men hverken Giampaolo eller Pioli har rykket det store.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Virkeligheden er vel at Ancelotti står med et mere eller mindre skræddersyset hold. De har det bedste centrale forsvar i ligaen, efter min mening. Deres midtbane er også enormt stærk og de kan også mønstre en meget skarp offensiv.

Personligt havde jeg dem faktisk som en meget seriøs udfordrer i år - måske endda ligefrem favoritter, med tanke på at Juve skulle/skal implementere Sarri-bold.

Men han har bare ikke rigtig rykket noget - som du jo ellers er fortaler for at de dygtigste trænere kan i høj grad.

Omvendt er jeg selvfølgelig enig i at Giampaolo var et skridt tilbage og at Pioli stadig mangler at imponere.

Jeg ærgrer mig mere og mere over at ledelsen ikke stod op for Gattuso, så havde han givetvis stadig været træner. Jeg tror han kunne have udviklet holdet.
Skrevet af Martinovic
Enig.

Gattuso var åbenbart en frelser for det her hold kontra dem, vi har nu.

Ofte synes jeg, at Gattuso skuffede rent spillemæssigt, men resultater vil altid vægtes højere end det spillemæssige.

En skam ham og Maldini ikke kan sammen.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Jeg ville elske at få Ancelotti tilbage. Kan han gøre os til titeludfordrer med nuværende trup? Selvfølgelig ikke. Men kan han sende os i CL? Uden tvivl. Og det er vel dét, der er målet for næste sæson, medmindre vi pludselig vinder en stime på 10 kampe i træk i indeværende sæson.
Ancelotti og Insigne, som Rosso nævnte, er vindertyper og stærke ledere. Det er drømmesignings og urealistisk, men i hårde tider som disse er det vigtigt at bevare håbet og optimismen. Kunne vi ovenikøbet få Rino overtalt til en rolle som assistent, så ser det pludseligt enormt godt ud i forhold til at skabe harmoni og ro i truppen, samt finde frem til et fast spilkoncept hvor alle spillerne ved, hvad deres roller er og hvor de skal løbe hen når vi angriber.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår simpelthen ikke den vedvarende snak om at Gattuso skulle komme tilbage som assistent.

Han sagde op som træner og har, efter sigende, afvist at komme tilbage i samme rolle efter en uformel henvendelse. Hvad i himlens navn skulle gøre at han ville vende retur som assistent?
Skrevet af Rossoneri
Ofte synes jeg, at Gattuso skuffede rent spillemæssigt...

Der er ingen tvivl om at Gattuso havde et defensivt udgangspunkt. Eller måske havde han snarere det udgangspunkt at defensiven skulle fungere, før man så på offensive forbedringer.

På den måde var han både pragmatisk og en håndværker. Det er ikke altid så populært, men man må vel konstatere at hans udbytte var mere end godkendt.

Omvendt synes jeg også man skal se på omstændighederne. Vi spillede i en længere periode uden noget kreativt indslag på midtbanen. Og når alternativerne hedder Mauri og Bertolacci, skal man godt nok være noget af en magiker for at få noget ud af det på den front.

Nuvel, Gattuso er (desværre) fortid.
Skrevet af Martinovic
SportMediaset er ikke særlig troværdig, men rygterne om de omtalte spillere er altid interessante, hvis de er realistiske.

Rakitic bliver nævnt, men jeg synes, det vil være spild af penge, hvis han koster 30 mio. euro. Han bliver 32 til marts og det er for kortsigtet.

De Paul har noget x-factor, men jeg er ikke tilhænger af, at han skal koste 25 mio. euro. Han er i øvrigt ret kontroversiel til tider.

Hvis Gattuso var blevet, havde vi måske signet Bakayoko, og så havde vi løst 6´er problemet.

Jeg er stadig fortaler for, at vi henter ham tilbage, da han kun er på leje i Monaco.
Mojn do!
annonce
0