Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Er han teknisk dygtig nok som 8´er?

Jeg har altid set ham som skraldemand.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ikke Xhaka-ekspert, men det vil jeg umiddelbart mene at han er.
Nuvel, det er jo ikke Ronaldinho vi taler om, men mindre kan nok også gøre det.
Skrevet af Rossoneri
Alessandro Lucci er ikke længere agent for en vis Suso. Man kan naturligvis begynde at spekulere i årsagen, men ét bud kunne være at spanieren skal se sig om efter nye græsgange.

Alternativet er naturligvis, at Suso mener at situationen omkring hans ønskede/krævede lønforhøjelse, har været håndteret dårligt af Lucci.
Skrevet af Geddar , moderator
Xhaka har aldrig været skraldemand. Han er dyb playmaker, der er bedst når han får tid og ro til at styre opspillet og spille gennem kæderne. Så det forudsætter bevægelighed foran og fra backs.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Okay. Jeg troede, han var en kombi - lidt a la Van Bommel, der også var bedst foran forsvaret og samtidig var oprydder.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
Nope. Wenger misbrugte ham i rollen i starten. Det var ikke kønt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/146392/report-milan-want-ancelotti-back

For én gangs skyld må Tuttosport gerne ramme rigtigt.

Det vil være ideelt at lande Ancelotti, så han, Boban og Maldini allerede nu kan begynde at planlægge næste sæson og så ellers droppe indkøbene i januar.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg vidste bare at det rygte ville få dig til tasterne - hehe!

Som Milan-fan er det selvfølgelig (nærmest) obligatorisk at elske Carletto.

Men ærligt talt - hvad er det lige du har set ham præstere de seneste fem års tid?

Jeg ville selvfølgelig elske at se Ancelotti genrejse Milan, men jeg er ærligt talt ikke så sikker på at han er den rette. Navnlig er jeg betænkelig ved det han har præsteret i Napoli. Med det materiale, burde de være en større trussel for Juventus - sidste sæson selvfølgelig medregnet.

Omvendt kan jeg ikke sige at han er det forkerte valg (som jeg fx mener at Conte ville have været).
Skrevet af Martinovic
Jeg fulgte Milan i 90´erne, men det var Ancelottis Milan, der fik mig til at blive fan af klubben.

Han er måske ikke frelseren, men om ikke andet håber jeg, at han får chancen og tiden.

Ancelotti har fået nogle hak i tuden med fyringer i bl.a. Real og Bayern. Han har sikkert del i årsagen til Napolis forfald, men det ligner et galehus i øjeblikket.

Lad ham vende tilbage, hvor han hører til.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Montolivo har i øvrigt officielt pensioneret sig selv i dag. Han kommer, i sammen forbindelse, med en bredside til Milan. Der er altid to sider til samme sag og der er næppe tvivl om at Monty kan have ret i visse kritikpunkter.

Omvendt, må man også bare sige, at han aldrig fik det optimale ud af sit talent.

Han kom selvfølgelig til et historisk dårligt Milan-hold. Man bliver helt trist over at se navnene fra dengang. Men han har aldrig formået at træde i karakter som en leder og som et forbillede. Ofte har man haft en fornemmelse af at han nærmest følte sig berettiget til ros, anførerbind m.m., fordi han var anset som et stort talent.

Han repræsenterer desværre også en generation af italienske spillere, der aldrig brød ordenligt igennem.
Skrevet af Martinovic
Kom det nogensinde frem, hvad der gik galt mellem ham og Gattuso?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tror problemerne startede før Gattusos tid.

Der var løbende historier om dårlig disciplin og attitude. Ikke mindst ifm at han fik taget anførerbindet.

Den slags kan man levende forestille sig ikke blev accepteret af Rino.
Skrevet af Rossoneri
Romano kommer i øvrigt med en update på Xhaka. Han skulle umiddelbart ikke være et decideret emne vi fokuserer på.
Skrevet af van_Basten7
Ancelotti vil være en fejl mener jeg. Han kan tage et storhold og skaffe dem succes på kort sigt hvorefter det falder sammen om ørerne på ham. Han er ikke den rigtige til at bygge et nyt stort Milan hold op. Dér skal der være mere fokus på talentudviking og brug af unge spillere, som er den eneste måde Milan igen kan komme tilbage på. Medmindre man laver en City og skyder 3-4 Mia ind i holdet over de næste 2 år, og det bliver vel næppe muligt med FFP.
Skrevet af Martinovic
Talentmassen i den rød-sorte del af Milano er der bare ikke til, at klubben både kan rette fokus på talentudvikling og samtidig spille med om top4.

Var det i sidste sæson, at Primavera rykkede ned?

Jeg vil mene, at Ancelotti over en længere årrække var en succes i Milan. Det var kun, fordi Juve var stærke i 00´erne og havde ekstern hjælp, at det ikke blev til et mesterskab eller to flere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@van basten
Det er måske vel hårdt, at sige at tingene falder sammen om ørene på ham. Men jeg synes du har en rigtig god pointe - passer Ancelotti på strategien?
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/146411/suso-become-raiola-client

Forhåbentligt kan vi så endelig få ham solgt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Ja, det bliver forhåbentligt udfaldet, hvis Suso tager Raiola som agent fremfor spanieren Quillon, som også har været nævnt i medierne. Det virker til, ud fra de meldinger der er kommet ifbm. opsigelsen af samarbejdet, at Suso er skuffet over det manglende udfald i form af enten en forbedret kontrakt eller interesserede købende klubber, som Lucci kunne fremskaffe.

Ærlig talt synes jeg det er blottet for selvindsigt fra Suso. Kunne der være en årsag til hvorfor Milan ikke vil honorere ham med ublu lønkrav? Og at de mest interesserede klubber i sommers var klubber som Roma og Lyon, der begge vrængede en smule på næsen over at skulle over på den gode side af 30mio€ - det vel og mærke i et ekstremt opskruet og inflationspræget transfermarked ? Det kunne jo være, at han har vist sig hamrende ustabil og samtidig ikke har lagt på sit repertoire. Han har reelt set ikke vist noget, som burde afstedkomme en interesse fra klubber der ligger i top 16 feltet for nuværende i europæisk fodbold.

Jeg er efterhånden også nået til den holdning(den har jeg egentlig haft længe), at Milans offensive spil kommer simpelthen ikke til at fungere førend man frigøre sig for den underlige gennemsyrede Suso-dipendenza, der hersker og har hersket i klubben i nu adskillige år. Han har ikke klassen eller personligheden til at drive et topmandskab, simple as that.

I ly af mørket skal man også lige huske at Alessio Romagnoli ligeledes har skiftet agent fornylig. Ligeledes til Mino Raiola. Det kunne der også være en årsag til. Jeg er ikke så glad for de situationer, hvori Raiola har for mange æg i kurven, specielt nu hvor Maldini & Co. står foran kontraktforhandlinger for både Gigio og Jack.

Nu tror jeg The Guardian har tyvstjålet rygtet fra Italien, hvori man redegør for at Raiola har tabt tålmodigheden med Everton omkring Moise Kean, og det er de tabloidprægede medier i Italien som anfører den tese, hvorfor der burde være en del kildekritik heraf. På den anden side forsøgte Raiola allerede sidste vinter at placere Kean i Milan, og herom var han blevet enig med Leonardo, inden Paratici effektivt satte en stopper for det, indtil han stod i et capital gain problem et halvt år senere.

Kean er et helveds stort talent. Han overstråler Piatek i samtlige facetter af spillet, bortset fra de kliniske afslutninger. Problematikken omkring hans disciplinære facon begynder dog at hobe sig op. Det er simpelthen under lavmål af professionalitet at ikke kunne efterkomme noget så simpelt, som at møde til tiden. Jeg er i tvivl om hvorvidt Milan, i nuværende forfatning, kan rumme en sådan karaktér. Det sidste vi har brug for er mere uproffessionalisme.

Nu fik Fabrizio Romano effektivt skudt rygtet i jorden, men ville også have det lidt blandet med Granit Xhaka. Når han får tid og plads, kan han diktere en kamp – bl.a. eksemplificeret da Arsenal udspillede os på San Siro i EL, hvor han så vidt jeg husker var den store dirigent. Presser man ham, er han dog også ret åben for nogle store blundere. Jeg synes han mangler noget i sin tanke/handling når tempoet bliver for højt. Videre er hans positionering for ringe til at han kan udføre et job som en decideret 6er, fordi han heller ikke har hurtige nok fødder til at udjævne sin fejldisponering. Det findes der hobetal af eksempler på, igennem hans tid i Arsenal.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/146433/new-donnarumma-contract-row-coming

Jeg håber, at Maldini og Boban klarer det bedre end Mirabelli og Fassone.

Donnarumma er blandt de lønførende i ligaen, og det berettiger hans præstationer ikke til. Han skal på ingen måde have en lønstigning, men vil han og Raiola acceptere den samme løn spredt ud over flere år, så fred være med det.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/146458/juve-donnarumma

Han ender i Juve før eller siden med Raiola som agent, så mon ikke klubben bare skal få ham afsat.

Rugani kan de beholde. Han er elendig.

De kan sende Emre Can og Demiral til Milan i bytte.
Mojn do!
annonce
0