Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini d.2.
Tja, klubben fylder 120år d.13.december. Så må vi se hvad Zlatan vil - det ville nok blødne en del Milan-hjerter op, hvis de hev ham op af sækken samme dag som jubilæet.

Men nu får vi se med Zlatan. Lige hvad det angår med den mand, stoler jeg på ingen journalister, fordi han nyder at smide lidt rygter rundt så journalisterne bliver ledt på afveje, hvorefter han kan dunke det oveni skallen på dem, at de igen lyver og finder på historier.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/147449/gattusos-napoli-deal-revealed

Det vil være lidt vemodigt at se ham i Napoli. Han er Milan-mand med stort M.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Rino har jo en ny karriere, han skal tænke på. Der kan han jo ikke løbe rundt og være sentimental på den måde, når der ikke er nogen speciel stor rivalisering rent historisk mellem Milan og Napoli.

Jeg synes dog at Rino gaber over et for stort stykke. Men han skal være velkommen til at prove me wrong.
Skrevet af Acheron 3
Omvendt kan Gattuso næsten ikke undgå at gøre det bedre i Napoli end Ancelotti. Om det så er nok til at løfte klubben op i top 4 er en anden snak.

Ancelotti virker i øvrigt som en der efterhånden er udbrændt i faget, eller trænger til en pause.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lentini d.2.
Nja, altså målet for Napoli må immervæk stadigvæk være CL kvalifikation, og samtidig er du igang med at ryde ud i den øverste del af hierarkiet. Det er en ret omfattende opgave at give sig i kast med midseason.

Enig omkring Carlo. Jeg forventer ikke at se ham i en stor klub igen. Slet ikke hvis han ikke genovervejer sine metoder og arbejdsmåde. Og det betvivler jeg oprigtig at han vil gøre, fordi det netop er det som har sikret ham hans trofæer.

Det er knap 20 år siden at han sidst påtog sig en opgave med at oparbejde et hold, hvor han samtidig selv udviklede sig fra at være meget stringent i sin approach, til at give mere los til offensive profiler. Det er et meget krævende arbejde, og jeg tror ikke han har energien og ilden i maven til en sådan opgave.

Samtidig har Carlo altid været for flink når han har overtaget storhold. Han har aldrig krævet en større udrensning. Reelt set overtog han Bayern da de havde toppet, og det samme var gældende med Napoli senest. Chelsea var også lidt derhen af selvom han hentede en double.
Skrevet af Pirlo21
Meget uenig ang Carlo. Og håber iøvrigt at manden har lyst til at genrejse Milan - har han det er han mere end velkommen. At få en træner som ingen sætter spørgsmålstegn ved på bænken og som har opnået resultater vil være en kæmpe gevinst for en klub som os. Bare se hvordan conte har fået skik på Inter.
At kalde Carlo færdig som toptræner pga et mislykket ophold i Napoli er også meget unfair.
Carlo har stort set lykkes i alle de klubber han har været siden Milan og han lederstil tror jeg bestemt stadig passer til moderne fodbold. Men om Carlo har lysten til at vende tilbage til Milano er en anden snak!
Personligt vil jeg elske det, vi har i så mange år haft uprøvet trænere som ingen store resultater har opnået og som ikke kender til det pres det er at være træner for en stor klub.... ej kom tilbage til os Carlo.

Skrevet af Milanistar
Jeg tror Rino har hvad der skal til for at få styr på Napoli. Han lykkedes da nogenlunde med os, og i Napoli har han ligeledes et par klassespillere til rådighed. Håber på det bedste for ham skulle det være!

Angående Carlo så ser jeg det ikke ske indenfor en nærmere fremtid, hvilket inkluderer næste sommer også, medmindre vi på mirakuløs vis kommer fra baghjul og tager en CL-plads. Sidst overtog han jo en uhyre god trup med en elendig Terim ved roret. Denne gang er truppen lidt mere meh, men bestemt konkurrencedygtig til en top 4-placering imo. Og så er
der også den med ilden i maven... tror ikke han orker at kaste sig helhjertet ind i Milan-projektet for nuværende. Så hellere hente en udlænding til næste sommer, når pioli-effekten er forsvundet igen.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
At få en træner som ingen sætter spørgsmålstegn ved på bænken og som har opnået resultater...

Jeg tror faktisk, at der er flere der stiller spørgsmålstegn ved Ancelotti og jeg vil også stille spørgsmålstegn ved hans resultater.

Det må i hvert fald klart konkluderes, at han har gjort det væsentlig dårligere end sin forgænger i Napoli.

Bare se hvordan conte har fået skik på Inter.

Jeg synes Conte-snakken bliver "lidt" slidt, men jeg føler mig alligevel draget til at kommentere.

Hvis man tror, at Conte kan valse ind i enhver klub og lave store resultater, tror jeg man tager grueligt fejl. Det handler om et godt fit - som det i øvrigt gør med de fleste ledere. Selvfølgelig er der trænere (og ledere) der objektivt set er bedre end andre. Men meget dygtige trænere har også fejlet pga et misfit - van Gaal og Mourinho i United er glimrende eksempler.

Conte passer utroligt godt ind i setuppet i Inter. Her må han roses for altid, at søge projekter hvor han mener der er god chance for succes.

Men jeg mener ikke dermed man kan konkludere, at det bare kræver et "topnavn" og så skal alt nok blive godt.

At kalde Carlo færdig som toptræner pga et mislykket ophold i Napoli er også meget unfair.

Delvist enig, men man skal nok også lige have Bayern med i denne ligning.

Personligt har jeg to (modsatrettede) anskuelser.

Imod
En træner i Milan har en bunden opgave; udvikle talenter og spille attraktiv fodbold. Er det virkelig to prædikater man vil sætte på Carletto?

Hvad er det egentlig Ancelotti bringer i en tid hvor spillet udvikler sig i rekordfart? Her synes jeg @lentini rammer hovedet på sømmet. Har Carlettos filosofi med dygtig mandskabsbehandling og stor taktisk fleksibilitet, overhovedet en berretigelse anno 2019?

Trænere som Pep, Klopp, Simeone, Gasperini, Conte osv har alle et klart koncept og en tydelig filosofi.

Sidst men ikke mindst; kan Ancelotti andet end at skuffe i Milan? Vil han ikke altid blive sammenlignet med det hold han stod i spidsen for ´01 - ´09?

Vi fik Kaká og Sheva tilbage som spillere - personligt havde jeg hellere levet med mindet om dem i deres storhedstid.

For
Ancelotti er dygtig til at opbygge et hold omkring enkelte spillere.
Det savner jeg i øvrigt fra Pioli.

Her kan man have en forhåbning (måske endda en forventning) om at Ancelotti ville kunne bygge et hold op omkring spillere som Paqueta, Piatek, Leao, Theo og Bennacer.

Han er samtidig kendt for imponerende god mandskabsbehandling. I virkeligheden var det også det der lykkedes for Gattuso, som de fleste jo nu klapper af i bagklogskabens klare lys.

Til ovenstående, skal selvfølgelig tilføjes, at det gik skævt med netop dette i Bayern. Personligt mener jeg dog, at dette skyldes, at Ancelotti har gjort sig skyldig i noget så alvorligt, på de kanter, som at være utysk.

Alt i alt er jeg uafklaret i min holdning til Ancelotti. Og hvem ved om det overhovedet er en mulighed?
Skrevet af Martinovic
Han ender nok i Arsenal, men jeg vil hjertens gerne se Carletto, Maldini og Boban planlægge for næste sæson. Denne sæson vil kræve mirakler, hvis det skal blive til top4.

Det store spørgsmål for mig er, om Ancelotti er den samme Ancelotti som for knap 20 år siden. Har han stadig det i sig og er han motiveret til at vende skuden i Milan.

Han lignede en træt mand i Bayern og Napoli, og det er det sidste, vi har brug for. Jeg vil gerne se ham i spidsen, da jeg ikke tror, at Pioli på sigt er den rette, selv om han har løftet holdet modsat Giampaolo.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hold kæft hvor er det mærkeligt, at se Gattuso rende rundt med et Napoli-logo på tøjet.
Skrevet af Rossoneri
Nicolo Schira melder, at Gattuso har bedt ADL hente Kessíe og at de to klubber har indledt kontakt.

Der tales om en pris omkring €30m, hvilket jeg ikke anser som realistisk ift sæsonens præstationer. Her vil jeg tro, at prisen nok snarere ligger i et leje mellem €20-25m.

Det vil dog også give et fint capital gain og vi vil ikke mindst komme af med noget dødvægt.

Personligt gad jeg i øvrigt godt se en central midt med Jack / Paqueta til venstre og Hakan / Krunic til højre. Det ville give plads til enten at skifte formation til noget der indebærer to angribere, alternativt Leao som venstre wing.
Skrevet af Martinovic
Skandale det mål bliver annulleret. Kessie tæmmer den da med maven. Ellers ville den sgu da have et andet nedfald.

Serie A dommere når de er bedst.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
PINLIGT Bennacer. Ingen keeper og så sløser han.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hold nu kæft hvor jeg brækker mig over italiensk fodbold og dets dommere. Skræmmende de kan være så dårlige til deres job.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Pointtab i kampe som denne gør, at holdet ikke kommer i top4.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Helt utroligt at vi ikke vinder i dag, vi havde fortjent så meget bedre. Ville gerne se leao fra start på venstre kanten snart, fin kamp og jeg forstår stadig ik at theos mål ikke talte,,, men chancerne skabte vi.
Skrevet af Rossoneri
Jeg fik ikke set hele kampen, så vil ikke komme med et besyv omkring kampen - altså udover, at det naturligvis er skuffende ikke at slå et hold dom Sassuolo hjemme.

Ser man i et større perspektiv, mener jeg det er bekymrende, at der stadig er mange spillere der ikke har fundet deres rolle på holdet.

På den positive side, er Theo og Bennacer efterhånden bærende kræfter på holdet. Ikke dermed sagt at der ikke begås fejl, men man kan i den grad se deres roller udfoldet i systemet.

Man kan også rose Pioli for at have genopfundet Conti. Jeg forstår dog ikke helt hvorfor Calabria er kørt ud på et sidespor. Han er, i mine øjne, fortsat bedre end Conti.

Jeg ser dog med bekymring på spillere som Leao, Paqueta og Piatek.

Leao er angriber, så er han ikke angriber, så er han angriber igen. Og rent praktisk, et det den rolle han har.
Jeg mener personligt ikke at han er eneangriber. Han skal enten spille sammen med en decideret 9er eller på kanten.
Som @pirlo skriver, vil jeg også meget gerne se ham på en wing. Det kunne passende være i højre, hvor vi stadig ikke har fundet den rette konstellation.

Der er ingen tvivl om Paquetas talent. Men han skal godt nok til at vise et slutprodukt.
Giampaolos kommentar om at han skulle være mindre brasiliansk var meget vel ikke særligt elegant. Men man kan ikke helt se forbi det bagvedliggende argument. Han skal spille mere direkte og være mere skarp i afgørende situationer.

Og hvad er hans rette rolle? Hvordan bliver hans kompetencer i spil? Det mener jeg stadig Pioli mangler, at give et svar på.

Så er der Piatek. Hvordan kan vi gang på gang satse på angribere og så ikke tage udgangspunkt i deres styrker?
Piatek skal fodres med masser af indlæg og stikninger. Det formår vi på ingen måde.

Jeg synes vitterlig ikke det er indviklet.

Stod det til mig, spillede vi 3-5-2.

Dertil mangler vi en CB, en venstre WB og muligvis en ekstra 9er.

Pengene kan hentes via salg af Suso, Rodriguez (med mindre han skal ses som CB), Kessíe og Borini.

Skulle man satse offensivt, kunne vi omskole Castillejo til backup for Theo.
Skrevet af Martinovic
Theo og Paqueta har karantæne mod Atalanta. Det er en alt eller intet kamp. Taber vi den, er der bare for langt op.

Juve og Inter sætter sig på de første pladser. Lazio bliver nok treer nu, hvor de har kasseret Europa League. Roma er favorit til fjerdepladsen, da Napoli og Atalanta svinger.

Vi har allerede smidt for mange points til at være en trussel, desværre. En sejr i dag kunne have spredt optimisme, men et point hjemme mod Sassuolo er skidt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg forstår ikke Ancelotti. Er han desperat?

Under en uge efter fyringen i Napoli er han tæt på et job i f&%&( Everton.

Han burde tage en pause, samle energi og finde en ny klub til sommer. Han ender med at spolere sit fine trænernavn på den her måde.

Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Ved ikke om han er decideret desperat. Men jeg er tilbøjelig til at være enig i at Carlos valg, såfremt det bliver Everton, ikke virker vanvittig velovervejet. Everton har visse ligheder med Napoli, forstået på den måde at de største triumfer ligger flere årtier tilbage i tiden, og umiddelbart har de endda lidt mindre tilslutning end Napoli.

Dog, og det er et stort dog, har de en ejer som mig bekendt er meget velhavende. Kigger man på deres transferaktivitet de senere sæsoner, har de jo blæst over 100mio€ af pr. sæson de seneste 3 år.

Overordnet set virker de dog til at mangle noget struktur og plan udenfor banen, fordi siden sommeren 2016 er de gået fra Roberto Martinez til Ronald Koeman til David Unsworth til Sam Allyrdyce til Marco Silva til Duncan Ferguson, og nu (måske) Carlo Ancelotti. Det er godt nok meget forskellige type trænere/managers de har haft. Det synes jeg vidner om en klub, der mangler noget systematik bag kulisserne og skyder med spredehagl. Vi kan jo bare kigge på os selv, og hvilke type trænere vi har været igennem siden Carlo forlod os. Det er jo også noget værre juks.

At man har været tvungen til interim managers som fx Unsworth og Ferguson, synes jeg også signalerer en ledelses der har fyret for fyringens skyld, uden at have en decideret plan klar med en arvtager derefter. Det er sjældent et godt tegn.

Et hurtigt kig på Everton-truppen synes jeg afslører en del spændende navne.
annonce
0