Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Cutrone er ekstremt professionel og meget let at holde af.
Desværre rækker hans talent bare ikke til mere end midt/bund i fx Serie A.

Eller, hans timing og spilopfattelse er faktisk rigtig god. Omvendt har han store mangler i den tekniske dem af spillet.

Måske Wolves heller ikke var den helt rette destination. Han havde nok passet bedre ind hos en mere klassisk britisk træner, hvor arbejdsomhed og "hjerte" var primære egenskaber.

Om han lykkes i Fiorentina, må tiden vise. Formår de to wingbacks at slå masser af indlæg til ham, er muligheden der.

Der er dog essentielt at man spiller ud fra hans styrker og omvendt er meget fokuseret på ikke at lade ham være en del af opspillet.

Jeg ønsker dog knægten al held og lykke. Han er en sjælden type i moderne fodbold, som man nærmest kun kan have sympati for.
Skrevet af Rossoneri
Il Sole 24 kommer i øvrigt med en update på Arnault-rygtet.

I flg dem er der ingen igangværende forhandlinger, hvilket så er i fin tråd med LVMHs dementi.

De (Il Sole 24) fastholder dog, at Milan er interessant for Arnault, der allerede har dialog med to ejendomsinvestorer omkring nyt stadion.

The saga continues...
Skrevet af keane10
Jeg følger ikke serie A intenst, så vil gerne høre om der er sket noget siden Krzysztof Piatek tilsyneladende kan købes. Husker han startede som lyn og torden for jer for et års tid siden. Er han kommet i unåde eller er han alligevel ikke så god først antaget?
Skrevet af Martinovic
Jeg tror ikke, han er et one season wonder. Milan har bare ikke været gode nok til at skabe chancer til ham. Det lider han under.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Piatek er som sådan ikke kommet i unåde. I takt med at målfrekvensen har været støt nedadgående, er hans mangler blevet mere udtalte. Han er en god afslutter. Han har nogle forcer ift. at bevæge sig dybt, og en ret høj topfart uden bold. Så er der den grundlæggende fodboldtekniske base, som ikke er specielt god. Hvis man har typer omkring ham, som kan sætte ham op i gunstige positioner kan han godt flænse den i mål, bare man kalkulerer med ikke at benytte ham som opspilsstation eller skal indgå i nogen form for kombinationsspil og samtidig have en medspiller nær sig.

Pt. har selvtilliden fået et ordentlig skud til boven. Sukket fra San Siro tynger en del, når han bare misser én tæmning eller én pasning. Jeg tror godt Piatek kunne genfinde melodien i Milan, hvis Pioli rent faktisk benyttede ham som en option i et to-mands angreb, men det virker til at man har opgivet ham, hvilket nok mestedels handler om økonomi fremfor alt.
Skrevet af Lentini17
Jeg synes det er lidt morsomt som Marco Bellinazzo og Carlo Festa på Il Sole 24 Ore har to forskellige historier omkring den påståede interesse fra Arnault.

Carlo Festa skriver at der intet som helst er i den påståede interesse whatsoever, og at historien er blevet brygget via et billede hvori Tavecchio, Braida etc. er på, men ingen repræsentanter fra hverken Elliott og LVMH. Jeg synes det virker ret vildt hvis historien er kommet ud af et billede af et antal personer. Skulle de bare på egen opfordring connecte Elliott og LVMH ? Lyder en anelse besynderligt, medmindre der er en sælger(Elliott) som forsøger skabe hype omkring sit produkt. Og det kan man vel aldrig helt afvise, når man som vi, sidder på en betragtelig afstand.

Bellinazzo derimod skriver at Arnault kigger på sagen, fordi Elliott tilbyder ham/dem en lokation a la Staples Center i Los Angeles, bare i mode mekkaet Milano. (Det er den del hvori Hines og Prelios også nævnes) Og at Milan vil være et stærkt brand ift. asiatiske promotions. Snakken er dog strandet indtil videre, fordi stadionsnakken ikke er kommet videre med bystyret i Milano, hvor Beppe Sala tilsyneladende mener at San Siro bliver mere og mere værd for hver uge der går. Han har på under et halvt år værdsat San Siro til 50mio€, dernæst tilbudt klubberne offentligt at købe San Siro til 70mio€ for nu, offentligt igen, at kræve 100mio€ for San Siro. Manden er jo idiot.

Jeg afventer en reaktion fra Telelombardia, fordi de har været ret standhaftige i deres historier og tilmed har mediet advokat sat og viftet med et dokument, der beviser deres historie. Jeg har dog ikke set det dokument, som advokaten viftede med.

Overordnet set er det dog også en ret voldsom investering at købe Milan. Uden stadion vil Elliott have ca. 900mio€. Dernæst skal du smide ca 600mio€ til nyt stadion og oveni det, sandsynligvis et par hundrede millioner € i det sportslige projekt. Det er over 1,5mia€.
Skrevet af Lentini17
Alle de valide kilder i Italien, melder at Milan får en ny centerstopper i form af Simon Kjær, såfremt han naturligvis består det obligatoriske lægetjek. Lån frem til sommer med option.

Hvis man ikke kendte Simon Kjær som spiller, skal man ikke læse kommentarerne på Twitter. Så ville man tro det er den lokale DS-spiller fra Nørre Snede, eller svindleren Bernio Verhagen der er dukket op i Milan. Hold fest en negativitet. Det er vel 98% af kommentarerne der er udelukkende negative eller ligefrem hånende. Twitter-folket er idioter. Nok er Simon Kjær ikke nogen stor boldspiller, men imo. (og måske en smule farvet af nationaliteten) en solid fysisk stærk duelspiller. Og som tidligere skrevet mener jeg han er en bedre forsvarsspiller end Musacchio udi at forsvare.

Pepe Reina skulle i øvrigt også være en done deal på lån den resterende del af sin kontrakt.
Skrevet af Lentini17
Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia er i øvrigt enige om at vi stiller i en 4-4-2 i morgen på Sardinien imod Cagliari, og med fuldstændig identiske navne. En kamp jeg nær havde glemt i takt med at det fyger med transferrygter omkring Milan pt.

Start 11’er: Gigio; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernandez; Castillejo, Kessié, Bennacer, Calhanoglu; Rafael Leao & Zlatan.

Jeg gruer ærlig talt for den kamp, fordi vi har været så vattet som tilfældet har været.

Taktisk er jeg nysgerrig på den centrale akse med Kessié og Bennacer. Jeg regner med at det bliver forholdsvis kontrollerede roller, og deraf er jeg spændt på hvorvidt Kessiés præstation udmønter sig. Videre om Bennacer får lidt mere frihed i det fremadrettede spil. Og ikke mindst hvordan kemien er mellem de to.

Det overrasker mig en smule at Pioli går på den flade midtbane, fordi der er immervæk enorm forskel på at spille central midtbane, som en duo fremfor en trio. Spillere som Jack, Lucas og Hakan ville åbne en motorvej imod egen kæde. Er lidt mere i tvivl om Krunic kan have den passende defensive afbalancering der kræves.

Det gør at Piolis udskiftningsmuligheder centralt på midtbanen er næsten ikke-eksisterende vil han holde formationen kampen ud. Men han kalkulerer nok med at vi kommer bagud, og derfor må ty til korrektioner i et forsøg på at vende kampen. Når han insisterer på en 4-kæde bagtil, og med materialet in mente, havde jeg nok skruet en diamant ind på midtbanen. Den diamant, vi købte ind til i sommers, og blev kasseret allerede efter et par kampe...

Dernæst om vi kan finde noget kemi mellem Leao og Zlatan.

Edit: Og Suso på bænken vil jeg se før jeg tror på det. Det er jo nærmest kontraktbrud af Milan-træneren at foretage en sådan disposition.

Ift. Suso virkede det til at Raiola og Ramadani havde fået den idé at lave et scambio med Suso og Cengiz Ünder. Umiddelbart virkede Roma med på idéen, alt imens Maldini satte en blokker i, da han foretrækker Politano. Jeg ved heller ikke om jeg orker flere humørsyge tyrkiske spillere.
Skrevet af Rossoneri
Jeg hæftede mig ved Piolis interview, hvori han siger, at Paqueta kan spille på kanten i en 4-4-2.

I så fald er vi numerisk på plads på kanterne med et salg af enten Suso eller Castillejo. Spørgsmålet er om vi ligefrem kunne finde på at sælge begge, og hente Politano ind.

Det sagt, så ligner det dog mere et salg af Paqueta.
Skrevet af Rossoneri
Er i øvrigt helt enig omkring Kjær.

Jeg synes det er godt håndværk af Maldini og Boban.

Foruden at være en meget solid stopper, er Kjær også en dygtig styrmand. Det er vitterlig noget vi har savnet siden Bonucci og vel nærmest Mario Yepes før ham.

Jeg tror han og Romagnoli kan få et rigtig fint samarbejde.
Skrevet af John de Wolf
"Cutrone er ekstremt professionel og meget let at holde af.
Desværre rækker hans talent bare ikke til mere end midt/bund i fx Serie A.

Eller, hans timing og spilopfattelse er faktisk rigtig god. Omvendt har han store mangler i den tekniske dem af spillet.

Måske Wolves heller ikke var den helt rette destination. Han havde nok passet bedre ind hos en mere klassisk britisk træner, hvor arbejdsomhed og "hjerte" var primære egenskaber.

Om han lykkes i Fiorentina, må tiden vise. Formår de to wingbacks at slå masser af indlæg til ham, er muligheden der.

Der er dog essentielt at man spiller ud fra hans styrker og omvendt er meget fokuseret på ikke at lade ham være en del af opspillet.

Jeg ønsker dog knægten al held og lykke. Han er en sjælden type i moderne fodbold, som man nærmest kun kan have sympati for. "


Helt enig i ovennævnte. Han led også lidt under, at være købt ind, da man stadig spillede 352, hvor han formentlig havde fået flere chancer, som den ene af de to angribere. Ved skiftet tilbage til 343, blev hans direkte konkurrent til pladsen som ene-angriber, Raul Jimenenz, og han er naturligvis svær at slå af.

Men ja, held og lykke til ham, og til jer i øvrigt.
Skrevet af keane10
Tak for svar omkring Piatek, det lyder som om at han passer meget godt ind i engelsk fodbold med fysik og stærke afslutninger.

Tænker at han tiltænkt en rolle der skal gøre det muligt at give Kane en tiltrængt pause ind i mellem, det lyder ikke til at han en type der passer sammen med Kane.
Skrevet af Pirlo21
Super med Kjær så har vi endelig en leder i forsvaret.
Og lån giver mening
Skrevet af Rossoneri
@keane
Piatek er vel netop på blokken i Spurs pga Kanes skade. Dermed handler det næppe om aflastning.

Noget tyder dog på at ledelsen i Tottenham forsøger at presse prisen.

Med blik på Milans FFP situation, kommer det ikke til at ske.

Mourinho har også allerede talt om at spille med en anden type angriber, hvilket vel kan oversættes til Son eller Moura på toppen.

Jeg er ikke så sikker på at Piatek smutter.
Skrevet af keane10
Jo det er jeg såmænd godt klar over at Kane er skadet, men de skader han har fået de sidste par sæsoner har været overbelastning, da Kane spiller alle kampe.

Hvis man køber Piatek, så må meningen være mere langsigtet end bare dække pladsen ind til april.
Skrevet af Rossoneri
@keane
Sorry, misforstod det du skrev.

Ja, der bliver næppe smidt +€30m efter en kortsigtet erstatning.
Skrevet af Rossoneri
I flg Pedulla, skulle Getafe, Sevilla og Valencia have forhørt dig omkring Suso.

Umiddelbart omkring lån med option, hvilket vi dog ikke skulle være interesseret i. Vi ønsker et garanteret salg enten nu eller til sommer.

Make it happen.
Skrevet af Martinovic
Ja ikke alle de købsoptioner. De ender alligevel ikke med at købe vores spillere. Så cool cash eller smut.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Heldigt mål, men vi har brug for alt det held, vi kan få.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Zlatan!!!!
annonce
0