Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Adnan Januzajs agent bekræfter at vi er i dialog med Sociedad om at tilknytte belgieren.

Indrømmet, jeg har ikke fulgt meget med i hans karriere de seneste år. Har dog tjekket lidt op på hans stats, der er fine for i år (meget lille sample size) og OK for sidste sæson.

Det sagt, så er det en spiller der slår mig som én der ikke helt har hvad der skal til for at tage et sidste skridt op i niveau. Måske meget at sammenligne med spillere som Bojan Krkic, Deulofeu og ja Suso.

I det lys, anser jeg det som relativt uambitiøst, med mindre Boban og co. har set noget resten af verden ikke har. Det forekommer mig også lidt pudsigt da det sådan er lidt "hverken fugl eller fisk". Han er ikke et lysende talent (længere) og han bringer ikke noget stabilitet og erfaring, som fx Zlatan og Kjær.

Hvis det skulle komme på tale, håner jeg i den grad der er tale om leje med option samtidig med, at vi får skibet Suso videre. Hvis jeg forstår ret, har han været til møde i Casa Milan igen i dag.

Og endnu engang alene. Jeg havde ellers forstået, at han var repræsenteret af Raiola, men det synes ikke, at være tilfældet. I flg Transfermarkt (omend de langt fra er ufejlbarlige) er han også listet som "no agent".

Måske Raiola arbejder som en form for mellemmand (?)

Jeg håber under alle omstændigheder, at der snart sker noget med Suso og Rodriguez (som minimum). Det holder ikke, at have to spillere rendende der a) ikke er en del af planerne og b) er frustreret over manglende spilletid op til en stor slutrunde.
Skrevet af Lentini17
Januzaj vil være et gigantisk selvmål. Han lever nærmest stadigvæk på at han engang for 100år siden spillede godt under David Moyes i United. Det har været slapt lige siden.

Han kan kun bruges som trupfyld såfremt Suso og Lucas begge sælges, og man står i en nødsituation for at være numerisk på plads.

Newcastle har smidt et bud på Hakan. Hvorvidt Milans evaluering har været på buddet vides ikke. Agenten har tilbudt ham til Arsenal, der vendte tommelfingeren nedad. Deri kunne Olmo give mening, trods kroaterne melder om et one installment på 16mio€ fra Leipzig, CL-fodbold etc.

Jeg er dog stadigvæk skeptisk overfor Milans ageren idet jeg har svært ved at se en plan i det, de foretager sig.

Jeg er dog overall med på ideen om en retur af Bakayoko. En herlig figur og en fremragende fodboldspiller. Til sommer er hans afskrivningsværdi nede på noget a la 15mio€. Jeg har dog ikke styr på om hvorvidt Monaco har en klausul på lejeaftalen.

Synes der har været gode bud i tråden i form af ham eller Emre Can. Hvis vi vil udvide det skandinaviske snit til noget norsk kan Sander Berge også være en mulighed.
Skrevet af Lentini17
Hvis jeg var Dani Olmo og tænkte på min egen udvikling. Hvem ville jeg så tro på kunne give mig mest; Stefano Pioli? eller Julian Nagelsmann ?
Skrevet af Martinovic
Det er lige det. Jeg kan godt forstå hans ambition om CL-bold, og Leipzig ser også spændende ud for tiden, men forhåbentligt ser vi inden længe noget CL-bold i Milan. Alternativt vil Milan kunne sælge ham til en CL-klub.

Jeg vil ikke græde snot, hvis han tager til Leipzig.

Maldini og Boban skal dog tænke sig rigtig godt om og ikke falde i den samme fælde som forgængerne. De ved, at der skal rutine og kvalitet ind på holdet. Brug hellere pengene på én profil i stedet for tre middelmådige spillere.

Spillere som Adnan Januzaj og Antonee Robinson vil være spild af penge. Rodriguez bliver sandsynligvis sendt videre, men jeg vil klart foretrække en rutineret backup for Theo, som ikke vil brokke sig over en bænkplads end en ung, urutineret back, som heller ikke kan sproget.

Hvis vi lå og kæmpede om CL-kval, skulle truppen forstærkes med et par profiler, men lige nu er det vigtigere at få renset ud.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Min overordnede anke imod aktiviteten nu er at jeg er usikker på hvad de køber ind til. Skal vi spille 4-4-2 nu og fremadrettet? Fordi det kræver særligt på den centrale midtbane nogle justeringer. Hidtil i rygtestormen har jeg ikke set valide solide kilder adressere problematikken derhen.

Buddet fra Newcastle på Hakan skulle være bekræftet af engelske kilder. Beløb og hvorvidt Hakan har mod på et skifte til det nordengelske meldes der ikke noget om. Interessen og aktiviteten omkring Olmo giver mening hvis Hakan afskibes. Der er ift Olmo modsatrettede meldinger fra hhv Kroatien og Di Marzio omkring Leipzigs bud. Vi må se hvor det ender.

Suso ser ud til at have fået Sevilla op i gear. Jeg forventer et skambud fra Monchi. Det gør jeg i øvrigt ligeledes på Hakan. Ift Sevilla kigger vi på en Jules Koundé. Kender ham overhovedet ikke.

Efter meldingerne omkring summen på Rodriguez er jeg ikke just imponeret over salgsevnerne hidtil. Conte, af alle, er nøglen til at åbne for salget af Rodriguez. Ift FFP krav skulle Fenerbahce slippe en spiller før de måtte hente noget nyt. Og nu er Conte så igang med at hente Victor Moses, der skal åbne for Fenerbahces køb af Rodriguez.

Desuden er ledelsen i tvivl om hvorvidt de skal sælge Gabbia eller leje ham ud. Han har en del interesse fra toppen af Serie B og nogle Serie A klubber. Der iblandt Sampdoria.
Skrevet af Milanistar
Hmm. Ja, du har ret, Lentini. Et køb af Olmo må jo pege hen mod et salg af Hakan eller Lucas - eller dem begge. Numerisk har vi én for meget til deres position, uagtet om vi spiller 4-4-2, 4-3-3 eller 3-5-2, hvilket naturligvis også inkluderer hvor længe Jack kan holde sig skadesfri. Rent output-mæssigt har Olmo vist at han kan score mål og assistere i en højere grad end de tre vi for nuværende har.

Jeg kan enormt godt lide Hakan, men vi får bare ikke nok ud af ham. Vil Newcastle have ham, så skal vi slå til og sælge.

Jeg er meget sikker på at hverken Suso eller RR er at finde i Milan om ti dage. Det efterlader os selvfølgelig bare med et par huller i truppen ift. at vi så ingen backups har til deres respektive positioner.

Januzaj skal vi bare holde os langt fra. Middelmådig spiller som har meget svært ved at tilpasse sig. Arbejder ikke hårdt nok og alt for meget afhænger af om han lige rammer dagen - den type spillere har vi rigeligt af.

Gabbia skal udlejes, i så fald. Hvorfor ledelsen altid sælger vores egne akademispillere er mig simpelthen en gåde (er stadig komplet uforstående overfor salgene af Darmian og Paloschi den dag i dag).
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Ifølge Enzo Raiola vil Jack ikke forlænge sin kontrakt, hvorfor han med al sandsynlighed ikke er at finde i Milan næste sæson. Måske også en årsag til, at man allerede nu forsøger at finde en erstatning i form af Olmo, skulle det lykkes at hente ham?
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Det er ambivalent med Bonaventura. Han er den spiller, som jeg umiddelbart lige kan se, har været længst tid i klubben i den nuværende trup.

Han er efterhånden 30 år og har et par år mere på topplan, så jeg vil gerne beholde ham, hvis han skal spille central midt. Han er blevet for langsom til at spille kant.

Det der taler imod, er, at han formentlig vil have en klækkelig sum penge for at underskrive en ny kontrakt, og de penge kan måske gives bedre ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Har du et link til det? Det er i hvert fald noget af en kovending.
Alle forlydender hidtil, har peget i retning af en forlængelse.

Man kan selvfølgelig spekulere i, om Elliott har indført cap på kontraktlængde for spillere over 30.
Skrevet af Martinovic
Enzo Raiola, a cousin and close associate of Mino Raiola for ilmilanista.it:

Bonaventura? He will not extend his contract with Milan. If something serious doesn´t happen, he will leave the club in June.

Fra Milan Eye på Facebook.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes den er svær, for jeg mener faktisk ikke Bonaventura har set særlig skarp ud på kanten i 4-4-2.

Omvendt, så ser jeg heller ikke tegn i sol, måne og stjerner på, at klubben bygger henimod det med specifikt. Hvis vi til sommer står med en tre-mands midtbane igen, vil det være et stort tab.
Skrevet af Martinovic
Jeg er normalt ikke så stor tilhænger af 4-4-2, da jeg savner registaen til at beskytte defensiven, men kan vi få en type som Bakayoko ind ved siden af Bennacer, vil jeg være mindre bekymret.

I klubber som Juventus, Inter, Atalanta og Lazio bruger de ikke wings på samme måde. Inter, Atalanta og Lazio bruger wingbacks, mens Juve skaber bredde med offensive backer.

Roma og Napoli spiller med wings, som vi gør.

Så offensiv som Theo og Conti er, så ser jeg ikke et behov for at spille med wings. Derfor vil jeg hellere have, at de får lov til at give den gas op langs kanten, og vi så spiller med en tremandsmidtbane for at blive mere kompakte.

Hvis vi havde backer, som ikke var så stærke i offensiven, ville det være mere nærliggende at spille med wings.

Det er op til Maldini og Boban sammen med træneren at finde ud af, hvordan klubben skal spille fremadrettet. 4-4-2 er udmærket, hvis vi kan opretholde balancen centralt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes egentlig der er flere betragtninger i det. Fx at wings også kan være med til at skabe plads til offensive backs.

Det at vi spiller med wings i den "forkerte" side (hvilket de fleste gør nu om dage) gør netop, at de kan skabe plads til offensive backs i de rum de forlader, når de trækker ind i banen.

Faktisk ser jeg ikke mange der stadig spiller med klassiske wings a la Jesus Navas i sine velmagtsdage.

I det lys har Bonaventura bestemt sin berettigelse som venstre midt, netop fordi han er meget dygtig til at søge rummene mere centralt i banen. Og i modsætning til at spille med en mezzala på en tre-mands midtbane, løber de ikke helt så meget i vejen for hinanden.

Problemet med Jack i den sammenhæng er, at han simpelthen mangler speed ift nogle gange, at tage udfordringen på ydersiden. Her kan backen så passende trække ind i rummet på kanten af feltet til en afslutning - fx som vi har set Theo gøre flere gange.
Noget jeg i øvrigt har luret, at Pep fokuserer meget på.

Hvis vi formåede at finde en rigtig dygtig balancespiller til midten, kunne det være enormt interessant, at se Rebic og Castillejo på de to kanter. Det ville i den grad give speed og masser af 1:1 udfordringer.
Skrevet af Martinovic
Hvis vi ellers kan matche Emre Cans løn, vil jeg til enhver tid foretrække ham over Dani Olmo. Primæssigt skulle de ligge på samme hylde.

Di Marzio skriver, at Milan vil forøge at lande en aftale med Olmo til sommer. Can skulle dog være på vej til Dortmund.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Can og Olmo er næppe hinandens modsætninger.

Mit bud er, at de 100% er afhængige af salg - hhv Kessíe og Hakan.
Skrevet af Rossoneri
Vores og Inters ledelse har i øvrigt præsenteret et nyt stadionprojekt for det milanesiske bystyre i går. Eller, "nyt" er måske så meget sagt, det handler primært om, at imødekomme et ønske/krav om bevarelse af San Siro.

Forslaget går på, at der fortsat bygges et nyt stadion ved siden af det eksisterende.

San Siro skal så delvist nedrives og omdannes til et "aktivitetscenter", med fodbold- og basketballbaner, klatrefaciliteter, atletikbaner m.m.

Hvordan Sala og co. stiller sig over for det, har jeg ingen gisning om, men det synes umiddelbart et fornuftigt kompromis.

Det synes ret sikkert, at begge klubber er fast besluttede på at bygge et nyt stadion. Dermed vil San Siro ikke have en reel funktion og dermed heller ikke en indtægt.

Med denne model, beholder man stadig San Siro som en form for monument, men samtidig med et funktionelt formål. Og ikke mindst tapper det ind i tanken om at gøre det nye stadion (området omkring) til et "365 day venue" (som det vist er blevet omtalt).

Ikke mindst vil bystyret stadig kunne hente en indtægt - jeg forestiller mig i hvert fald, at det er i det regi en sådan facilitet skal drives.

Det bliver super spændende, at se hvad der sker. Ikke mindst fordi der jo fortsat går rygter om Arnault og at dennes involvering skulle være betinget af nyt station.

Jeg hælder i øvrigt mere og mere til @lentinis skarpe observation den anden dag, om en "Bayern-model" med LVMH som medejer og stadionsponsor. Det ville give god mening i et større perspektiv.
Skrevet af Rossoneri
Angel Correa og Rodrigo de Pauls agen - Agustin Jimenez - er netop nu til møde i Casa Milan.

Han er desuden også agent for Thiago Almada, som der er stor hype omkring. Bl.a. blev Man City og Atletico kædet sammen med ham i sommer.
Jeg har også set hans navn løst nævnt ifm med os.

Sidste navn på klientlisten (som jeg kan se det) er en gammel kending af europæisk fodbold - Eduardo Salvio - med fortid i både Atletico og Benfica.

Spændende at se om der kommer flere oplysninger ud om mødet.

EDIT: kan forstå at Jimenez også er agent for Zaracho. Det er et navn der tidligere var nævnt flittigt ifm Milan.

Han er blevet sammenlignet med Dybala og i det lys kunne det jo give meget god mening.
Skrevet af Lentini17
Tror vi kan se frem til ganske heftig aktivitet hen imod lukningen af vinduet.

Tulio Tinti har været forbi idag på vegne af Parma og Gabbia. Edit: Et lån vel og mærke.

Uram har været forbi idag på vegne af Lucas.

De små kilder omkring Milan fortæller at Raiola er arkitekten bag smedningen af Sevilla og Suso. Udfaldet blir spændende, idet jeg har en lille forhåbning om at Raiola kan presse prisen til max.

Ligeledes siger de små kilder omkring Milan at Angel Correa har bedt om at skifte væk fra Atletico Madrid. Hvad jeg mindes så har han tidligere nævnt noget om at være træt af kantrollen i Spanien. Der har jeg så lidt svært ved at se meningen fordi systemmæssigt er Milan jo ikke anderledes.. ihvertfald ikke pt.

Jeg synes Dani Olmo læner sig mere og mere imod Leipzig, hvilket jeg ikke kan fortænke ham i. Mesterskabskamp, CL fodbold, god løn, Julian Nagelsmann og tonsvis af fri Red Bull.
Skrevet af Lentini17
Nå ja, og så anvender vi Lucci som mellemmand i en handel omkring en Marcelin. Tror han er fra Auxerre og central stopper.
Skrevet af Milanistar
Wauw. Der er travlt på kontorene i disse dage. Kan ikke vente til vinduet lukker for at se, hvad det hele ender ud med.

Er lidt ked af at vi misser ud på Olmo, som imo er en spiller af en kaliber, jeg ikke troede vi kunne tiltrække i vores nuværende forfatning.

Hvis vi holder fast i 4-4-2 så kan jeg ikke se hvad vi skal med Correa, da det netop er dét han vil væk fra. Men måske der stadig pønses på noget 4-3-3 eller lignende.

Emre Can vil jeg dog rigtigt gerne have, specielt til en to-mands akse.
Sempre Milan.
annonce
0