Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg vil tro en pris omkring de 40 mio. euro. Det er ikke fordi, vi ikke har råd, men jeg tænker ikke, vi står forrest i køen.

PS. Det første var dårligt formuleret af mig.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Carli bekræfter at det var pga Nandez at var på besøg i Casa Milan.

Nandez er god. Hidsigt hårdtarbejdende lille bi som kan spille bold. Ift 4-4-2 kan jeg dog ikke se ham løse balance problemet.
Skrevet af Lentini17
Tror mere du skal op imod de 50mio€ for Tonali, så meget interesse vil materialisere sig omkring ham.
Skrevet af Martinovic
I øvrigt synes jeg, vi skal sende Kjær, Musacchio og Biglia til Inter i bytte for De Vrij, Skriniar og Brozovic - gerne inden derbyet.

Rebic-Zlatan-Leao
Theo-Bennacer-Brozovic-Conti
Romagnoli-De Vrij-Skriniar
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
I øvrigt, ufattelig ringe agentarbejde af Di Donato ifbm Rodriguez. At han ikke kan støve andet op til den pris er hovedrystende dårligt.
Skrevet af Martinovic
Helt vildt. Det må være paniktid for Rodriguez, hvis han ikke kommer videre.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Piatek virker i øvrigt snublende nær Hertha. Gad vide om vi har tænkt at erstatte Piatek og Suso med en offensiv spiller.
Skrevet af Martinovic
De må have et eller andet i ærmet. Leao, Rebic, Zlatan og Castillejo er ikke nok til tre pladser, selv om Hakan og Bonaventura også kan spille kant.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Beklager det lettere sene svar.

Jeg har ikke set nok til Bennacer, til at kunne gøre mig klog på ham - men hvis han er Brozoesque, så er det "problem" jo løst. Jeg anser Brozovic som en temmelig klassisk regista, kombineret med temmelig store mængder mediano-egenskaber. Det er i al fald ham, der både trækker det taktiske læs på midtbanen, og samtidig har det største defensive output (som i øvrigt nok skal være dalet en smule, ift. 4-2-3-1 dagene under Spalletti, nu hvor der er flere midtbanespillere at tage sig af duellerne). For at blive i Milan-regi, så ser jeg ham som en kombination af netop Pirlo og Gattuso, dog selvfølgelig uden at være helt så god som de to til netop deres respektive spidskompetencer.

Jeg er i øvrigt enig med dig med hensyn til Barella. Det kan godt være, det er ikke er super sexet, det han foretager sig - men det er livsnødvendigt på ethvert hold.

Som jeg ser det, kan en dynamisk og udfordrende wing omvendt også være med til at skabe plads på ydersiden, med masser af løb ind i boksen.

Helt sikkert i teorien! I Inter endte det dog oftest med, at både Politano og Perisic (som jo begge gerne vil i boksen), enten ikke nåede at komme ind eller blev derude, hvorefter Icardi alligevel var alene. Det kan jo sagtens have bundet i Spalletti´s gameplan, men det forekom mig nu underligt, at vi var så endimensionelle. Det var til tider vitterligt "smæk høje bolde i feltet og håb at Icardi kan et eller andet". Deraf min modvilje mod at spille med deciderede kanter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Milanistar
Tror godt vi kan regne med, at RR og Piatek har spillet deres sidste kampe for Milan - hvilket i øvrigt nok også gør sig gældende for Suso hvis kravet er CL næste sæson for Sevilla. Fint arbejde af Boban og Maldini.
Så mangler der bare en central midtbanespiller samt en offensivspiller/angriber på indgangssiden.
Af midtbanespillere er følgende navne fremme:
Florentino Luis, Benfica - bliver nok først til sommer
Nahitan Nandez, Cagliari - Cagliari har udtrykt interesse for Krunic
Mathias Zaracho, Racing - Racing skulle være klar til at acceptere et bud på 15 millioner euro

Af offensivspillere bliver det en kanin op af hatten fra Boban og Maldini. Ingen anelse om, hvem det bliver til.
Sempre Milan.
Skrevet af Flying Dutchman
Nvm
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Hvorfor i al verden skulle vi gå af med Krunic? Han har været glimrende.

Hvis vi henter €50m på de to spillere, bør der være fint rum til at hente en 9er og en CM ind.
Skrevet af Rossoneri
Suso officiel!
Uanfægtet hvordan Pioli ellers går det, vil han gå over i historien som manden der endelig indså, at Suso ikke var uundværlig. Legend!
Skrevet af Milanistar
Jeg ser helst heller ikke at vi sælger Krunic. Men han kan blive en nøgle ift. at hente Nandez, både fordi det giver Cagliari incitament til at sælge (så har de allerede en erstatning på plads) samt at det kan barbere en god del af prisen for os. Numerisk er det dog hip som hap for os, da vi så stadig vil mangle en ekstra CM til truppen.

Synes vi skal forsøge at gå efter en etableret 9´er som stadig har sine bedste år foran sig - lidt i alderen 23-25 imo. Det er også dyrere, men så har vi en etableret spiller som potentielt kan have 6-7 gode sæsoner hos os.
Sempre Milan.
Skrevet af Lentini17
Piatek er sat på flyet i Linate mod Berlin. 27-28mio€ + bonusser. Noget af en nedtur den mand har været igennem. Sky Sports mener vi ikke kommer til at erstatte ham direkte.

Nyt navn til venstre backen er Matias Viña fra Nacional. Uruguayansk landsholdsspiller der er på kontrakt i hjemlandet hos Nacional. Vi har lagt et bud på 1,5mio€ for lån plus option på 5-6mio€. Nacional vil både have mere samtidig med en obligation på købet af Viña. Jeg kender absolut ingenting til manden.

Skrevet af Milanistar
Og så skyder vi åbenbart med spredehagl i forhold til en ny venstreback. Matias Vina fra Nacional i Uruguay til mellem 6-8 millioner (leje med option). Indtil videre strander den dog på at Nacional kræver en købsobligation. Palmeiras er kommet ind fra højre med et bud på 5,5 i cold cash for at hente ham permanent med det samme. De tidligere gange vi har hentet relativt ukendte sydamerikanere ind (Grimi, Cardacio, Viudez, for at nævne nogle) har det været regulære flop. Vina har dog seks A-landskampe, er 22 og har bidraget med 5 mål og 6 assists i 47 kampe for Nacional.
Sempre Milan.
Skrevet af Lentini17
Der har været uro omkring Nandez siden sommeren. Det handler om kontraktmæssige uoverensstemmelser mellem klub og spilleren. Imagerettighederne som værende en af de stridspunkterne. Allerede i efteråret var der snak om at han ville væk, fordi tilliden mellem parterne havde lidt et knæk. De seneste uger skulle striden have taget til i styrke igen.

Derudover skulle Boban være i sit Boban-humør. Halvsur og tvær fordi han bliver kimet ned af mellemmænd og agenter der vil afsætte deres spillere. Her iblandt har Carrascos efterhånden desperate agent igen været i spil. Virker ikke til at vi bider på. Januzaj har fået en pil ned.

Så et billede af ham belgieren fra Anderlecht med det ulidelige lange navn. Han ligner seriøst en ung Fernando Torrea.
Skrevet af Milanistar
^ det har du faktisk helt ret i, at han gør.

Saelemaekers - sjovt navn. Han er defensiv midtbanespiller, måske den taktisk kloge balancespiller som der er blevet efterspurgt så meget siden vi skiftede til 4-4-2? Han er dog kun 20 og ikke et færdigt produkt...

Sempre Milan.
Skrevet af Lentini17
Jeg kender ham overhovedet ikke, så vil slet ikke kloge mig på hvorvidt han er en spiller der kan afhjælpe problematikken omkring den centrale balance på holdet.
Skrevet af Lentini17
Et værktøj kunne være at kreere en trekant centralt med en 10er og to 6/8er. En mere disciplineret 10er.

I sommers ville jeg gerne se Hakan i Giampaolos diamant som 10er. Det fik jeg aldrig at se fordi Giampaolo var (endnu) en skovl der forelskede sig i Suso.

Mine argumenter består egentlig i at Hakan er godt skolet i den tyske fodboldskole ift positionering og første pres i presspillet. Ydermere har han de tekniske kvaliteter offensivt, og slutteligt har jeg en tese om at en central positionering uden alt for megen tilbageløb vil gøre ham godt og grundlæggende involvere ham mere, fordi han kan søge forskellige rum rent offensivt.

Men det ønske har nok lange udsigter og kommer formentlig aldrig til at materialisere sig.
annonce
0