Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini17
Zvone på vej til fyring på gråt papir. Muligvis allerede inden dagen er omme.
Skrevet af Martinovic
Og det er bare ham, der vil klubben mest.

Sørgelig udvikling klubben er inde i.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/150744/boban-exit-matter-hours

Jeg er så vred over, at Boban og Maldini får sparket, så en klovn af en administrerende direktør, der intet aner om klubben eller italiensk fodbold skal spille fandango.

Jeg håber, Rangnick bliver et kæmpe flop, om det så skal koste klubben en nedrykning. Bare Gazidis sparkes ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Man kan vende den om og sige, at Boban ikke efterlader ledelsen med mange andre valg.

Jeg forstår fuldt ud hans frustration - den er helt berettiget.

Om det er Bobans Balkan-temperament der er løbet af med ham, eller om det var planlagt er svært at sige.

Men det er vel åbenlyst, at han ikke kunne fortsætte ovenpå det interview.

Enhver der stiller sig op på en ølkasse nede i kantinen og sviner ledelsen, vil givetvis også blive bedt om at pakke sine sager.

Dét sagt, så er det dog endnu et trist kapitel og klart et skridt baglæns.
Skrevet af Rossoneri
https://www.football-italia.net/150826/milan-ultras-wash-dirty-linen-private
Tænk sig at det er vores ultras der skal være de voksne...trist!
Skrevet af Geddar , moderator
@Martinovic

Ikke at jeg ikke forstår du er træt af Gazidis, men Arsenal ville nu ikke af med ham. Det efterlod derimod en lidt svær situation da han smuttede, da man måtte ændre på strukturen i ledelsen.

Her kan det undre der har været så lidt styr på beslutningsstrukturen, og fra starten en helt tydelig mistro mellem ledende skikkelser. Der er ikke meget der tyder på en sund kultur i toppen af jeres klub, desværre.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Milanistar
Maldini og Boban har ganske rigtigt gjort et solidt stykke arbejde. Men som ultraene også udtrykker, så skal de også kunne tage imod kritik for deres arbejde, nok primært omkring hele Giampaolo-sagaen, hvor man må give kritikerne ret i, at det var lidt af et sats med en mand, som var uprøvet i så stor en klub.
Men jeg synes også, at det er skidt ledelsesstil at man ikke sætter sig ned og snakker sammen om fremtiden, men blot hiver en pakkeløsning ind i form af Rangnick, som jeg håber siger nej tak. Han har været god i Red Bull-klubberne, men strategien kan ikke bare sådan overføres til en gammel traditionsklub som Milan. Det kan Elliott og Gazidis bare ikke se, fordi de ikke aner en kæft om hvad der er op og ned udenfor direktionsgangene. De kender til regneark, finanser og management-kultur. Ikke sportslig drift. Det er vel for faen derfor, Maldini og Boban blev ansat i sin tid. De to skal blive, og så skal der findes en dygtig træner, som allerede inden ansættelsen skal være bekendt med klubbens visioner og strategier - og her går det naturligvis ikke, at de forskellige lejre i ledelsen ikke snakker sammen.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
En skandale at fyre Boban.

Jeg håber så meget, at klubben flopper gevaldigt i næste sæson, og Gazidis må erkende, at han ikke er manden til jobbet.

Det må være flovt for ham, at Milan skal hente spillere, der accepterer en lønpakke på 1,5 - 2 mio. euro, og han selv hæver 4 mio. euro uden at have bevist en skid.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ved ikke om jeg synes at det er en skandale. Uanfægtet om Boban måtte have ret i sin kritik, har han handlet illoyalt.

Boban burde have rettet sin kritik internt og direkte til Singer.

Og så tror jeg også vi skal passe på med gætterierne omkring fremtiden.

Der har været enormt mange historier ude omkring Rangnicks "regler" vedrørernde dit og dat.

Men det bunder alt sammen i observationer af hvordan han har håndteret tingene i RB regi.

Singer og resten af ledelsen har jo selv sanktioneret fx Zlatan-aftalen, som helt åbenlyst har været en succes.

På samme måde med Kjær, som er røget direkte ind som starter.

Ikke mindst bør man også hæfte sig ved, at Rangnick jo stadig blot er et rygte.
Skrevet af Martinovic
Det er vel lige så illoyalt af Gazidis at tale med Rangnick bag Boban og Maldinis ryg?

Elliot er til at brække sig over ligesom kineserne. Det er ikke spor bedre.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er jeg ikke enig i.

Desuden er der så mange antagelser og præmisser, som vi almindeligt dødelige reelt ikke kender til.

Hvis beslutningen fra Elliott og Gazidis har været, at man ikke kunne arbejde sammen med Maldini og Boban, skal en CEO naturligvis ikke involvere medarbejdere i rekrutteringen af deres erstatning.

Derudover er det ikke bekræftet, at Gazidis rent faktisk har kontaktet Rangnick. Og hvis han har, er der ingen der siger, at det nødvendigvis er som Piolis erstatning.
Nogle medier har i hvert fald skrevet, at Rangnick skulle være tiltænkt en udelukkende administrativ rolle a la den han pt besidder i Red Bull imperiet.

Der er næppe nogen tvivl om, at Maldini og Boban ikke har været enige i Elliotts strategi. Det har været tydeligt omkring fx Modric og andre profiler i samme kategori.

Og hvis de ikke kan forene deres kræfter bag den strategi der er udstukket, er det egentlig en meget naturlig udvikling.

Én ting er i hvert fald sikkert; Rangnick passer som fod i hose i Elliotts strategi.

Det kan vi som fans synes om hvad vi vil. Men når dagen er omme er det ejernes beslutning. Og vi kan i øvrigt være helt sikre på, at vi ikke bliver genrejst hvis der er uenighed på ledelsesgangene.

Dette er ikke en forsvarstale for Elliott og Gazidis. Jeg mener blot, at Bobans handlinger, isoleret set, ville have affødt en fyring på de fleste arbejdespladser.

Og jeg kan egentlig sagtens forstå hvis Elliott har valgt at skille sig af med både Boban og Maldini udefra en tese om at de ikke bakker op om strategien.

Det må en hver organisation kræve af sine ledende medarbejdere.

Derudover er jeg meget uenig i, at Elliott ikke skulle være bedre end Li. Sidstnævnte havde på ingen måde midlerne til at drive en fodboldklub. Det har Elliott. Fx er planerne om et stadionbyggeri allerede i en meget fremskreden fase og pengene til investeringen er der.

Men vi lider under mange års fejlslagen strategi ift at skabe et kommercielt fundament. Det kan ingen ejere ændre på - uanfægtet hvor stor deres pengetank er.

I den historie er fortsat en stor kritik af Gazidis. Det hører dog med, at vi rent faktisk har fået to nye sponsorer - Skrill som er en betalingsplatform i stil med PayPal og Roinvest som er en investeringsplatform. Mig bekendt er der dog ikke meldt noget officielt ud omkring aftalernes størrelse.
Skrevet af Martinovic
Elliot besidder en naiv idé om, at Milan kan gøre som Leipzig. Det er i mine øjne slet ikke realistisk, fordi der er enorm stor forskel på italiensk og tysk fodbold. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at en italiensk klub kan få succes med at satse på talentudvikling. Det har ingen andre italienske topklubber haft succes med.

Som jeg forstår det, vil Rangnick have en rolle a la den, Ferguson havde i United med det fulde sportslige ansvar.

Min interesse for Milan ryger på standby, hvis vi skal være en udviklingsklub.

De spillere, som jeg gider kigge på - eksempelvis Zlatan - vil være fortid til sommer under en ny sportslig ledelse. Jeg tvivler på, at Rangnick vil forlænge med Zlatan, hvis han får ansvaret.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Elliot besidder en naiv idé om, at Milan kan gøre som Leipzig.

Det er jo ret beset motivtolkning. Indtil videre kan vi konstatere, at Elliott har sanktioneret både Zlatan og Kjær. Begge har været en stor succes og det ville vel undre hvis Elliott og Gazidis ikke også kan se det.

Som jeg forstår det, vil Rangnick have en rolle a la den, Ferguson havde i United med det fulde sportslige ansvar.

Det går der i hvert fald rygter om. Vi må acceptere præmissen om, at medierne gætter løs baseret på deres egne antagelser.

Di Marzio. Romano og Schira melder om dialog, men har ikke yderligere detaljer (mig bekendt).

Gazidis var I dag ude og give fuld støtte til Pioli. Der er rapporter om, at det samme skete under Gazidis´ møde med truppen i går.

Det kunne også pege i retning af en model med Rangnick i Bobans rolle.

De spillere, som jeg gider kigge på - eksempelvis Zlatan - vil være fortid til sommer under en ny sportslig ledelse.

Det kan meget vel være. Flere medier melder dog om, at både Gazidis og Elliott ønsker at beholde Zlatan. Faktisk også efter han er stoppet som aktiv.

Det er dog spekulationer - præcis som det er, at en ny sportslig ledelse ikke ønsker ham.
Skrevet af Rossoneri
Dagens lineup: Begovic; Conti, Gabbia, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Castillejo, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic.

Man kan hæfte sig ved, at Gabbia er foretrukket fremfor Musacchio, som nok skal indstille sig på en ny arbejdsgiver til sommer.

Jeg er fandme spændt på at se hvordan holdet reagerer ovenpå al det kaos de seneste uger har bragt, med corona, aflyste kampe, offentlig mudderkastning på ledelsesgangene og ikke mindst myriader af rygter og spekulation omkring fremtiden.
Skrevet af Milanisti
Hvad sker der.. Hernandez burde have scoret, og så er han skyld i målet! Hvad er det for et tilbageløb?!
Skrevet af Rossoneri
Shit hvor er det skidt forsvar!
Skrevet af Martinovic
Både skidt af Theo og Bennacer. Alt for passivt spil.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Conti, Romagnoli og Gabbia står også bare og kigger fodbold.
Skrevet af Milanisti
Der er intet tempo i denne kamp..
Skrevet af Milanisti
Var det der en joke? KOM NU ZLATAN!
annonce
0