Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Hvis Seedorf har set nødvendigheden i at de to wings skal arbejde baglæns for at dække af for omstillinger, kunne det være en ide at spille med Kaká til venstre og Poli til højre.
Skrevet af Bishop
Jeg tror så men ikke at Seedorf på noget tidspunkt har været i tvivl om at hans wings er nød til at hjælpe til bagud, for at hans system skal fungere optimalt. Der er bare andre og vigtigere egenskaber der har været årsagen til at opstillingen har set ud som den gør hidtil.

Rent fremtidsmæssigt så ser jeg meget gerne at Kaka bliver rykket ud på den ene kant og Honda får lov til at prøve playmakerrollen (om ikke nadet så på forsøgsbasis). Kaka har jo nærmest ikke spillet en eneste god kamp siden man gik over til 4231, han var jo ellers lige kommet ind i en ret god stime, og Honda viste vel lige en smule i de to første kampe, og har sidenhen været en af de dårligste spillere på holdet.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nogen, der ved hvorvidt Atleti spiller 4-4-2 eller 4-3-3? Kan de egentlig også benytte Diego i turneringen?

Milans store problem denne sæson, har været en omhyggelig forvaltning af bolden. Vi har haft bolden rigtig meget, men har simpelthen givet for mange omstillinger væk, der har straffet os. Derfor kunne jeg godt forestille mig at Simeone sender et lidt afventende Atleti-hold på banen, som kommer for at straffe os for vores skødesløs behandling af bolden. Og det er vel det, som Atleti er bedst til overhovedet. En god solid organisation, med et godt presspil, der forårsager de omstillinger de gerne vil have. Problemet for Milan bliver så at morgendagens modstander er væsentlig bedre end alle de modstandere, som har haft succes med den opskrift.

Jeg forventer, med grundlag i ovenstående, at vi får rigeligt med tid på bolden. Derfor kræver det også at vi skaber en bredde i spillet, og ræsonnementet med en venstrefodet venstreback er validt, dog er vores venstrebenet backs er middelmådig kvalitet. Samtidig virker det ikke til at Clarence har særlig stor fidus til Abate.

Mexes kontra Bonera. Tja, de begge har været aldeles håbløse. Mexes irriterer mere, fordi man ved han indeholder mere og lønsummen er bare endnu et irritationsmoment. Desværre er det et håb, man kun har til en af de to. Det er ingen garanti. Umiddelbart ville jeg dog vælge Mexes, fordi han har et højere topniveau end Bonera. Spiller de som vanligt, er det dog fuldstændig ligegyldigt hvem der spiller, de er lige elendige!

Som jeg husker det er Atletis venstre back, Filipe Luis, en særdeles offensiv en af slagsen, og derfor ville det give god mening at anvende alt-mulig-manden Poli til at varetage højrekanten, så vi ikke ser Robinho-inspirerede tilbageløb.

Helt fremme er jeg sgu i syv sind, om man skal starte med både Pazzo og Balo i en slags 4-4-2 opstilling. Pazzo arbejder altid stenhårdt, modsat gør Balotelli, og umiddelbart vil det ikke være for svært for Atleti at spille bolden forbi de to, og i den defensive organisation kræver det også en vis arbejdsindsats fra de to forreste samt rette positionering, og der tvivler jeg igen på vores ghetto-dreng. Og det er vel essensen af den irritation omkring Balotelli. Vi ved sgu aldrig helt hvor vi har ham henne.

Jeg kunne godt forestille mig en dødkedelig kamp, hvor begge hold står og lurer på hinanden.
Skrevet af Lentini
Jeg er egentlig enig i din betragtning Bishop, vedrørende Honda og isærdeleshed, Kaká. Når vi anvender kantspillere er det som om det låser Kaká. Han har ikke så meget plads, at boltre sig på som OM når vi har decideret kanter i spil.

Mit problem med Kaká er så at hvis han rykkes ud på venstrekanten, så har vi også El Shaarawy til den position når han engang bliver klar. Og El Shaarawys fart bliver fra mit perspektiv utrolig vigtig dimension i angrebsspillet. Skal vi have Kaká til 4mio€ på bænken til den tid? Det ville i så fald være typisk Milan.
Skrevet af Bishop
SES er, hvis han kommer stærkt tilbage selvskrevet og skræddersyet til wing pladsen i Seedorf system. Derfor havde det også været optimalt hvis enten Kaka eller Honda rent faktisk fungerede på højrekanten, Honda gør i hvert fald ikke, ikke indtil videre om ikke andet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg er enig. Det har været noget sløjt fra Hondaen, selvom De Sciglio har været meget flittig med overlap.

Honda har dog til gengæld bevist i CSKA i samme spilsystem, som i Milan, at han mestrer 10´er positionen godt. Selvom man naturligvis er nostalgisk omkring Kaká, så synes jeg et forsøg med Honda i 10´er positionen ligger lige for. Og hvis han præsterer der, jamen så er sagen jo klar..
Skrevet af Bishop
2 mand til en position er jo heller ikke for meget, Kaka bliver jo ikke yngre.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nej, det er mere de 4mio€ en reserve vil tjene, jeg stejler over.
Skrevet af FrækFyr17
Nogen, der ved hvorvidt Atleti spiller 4-4-2 eller 4-3-3? Kan de egentlig også benytte Diego i turneringen?

Atlético spiller som udgangspunkt 4-4-2, men med tanke på udebanen samt skadeskvaler hos de centrale folk, Villa og ikke-deltagende Tiago, skal man ikke afvise den dybere 4-5-1.

Styrken er deres organiserede og arbejdsomme rygrad op igennem hele midten. Med de mange tackle- og luftstærke spillere centralt er de i stand til at stå så dybt, at topplaceringen i La Liga er nået med en snitlig boldbesiddelse på bare 49%, hvorfor man kan spille lav-risiko med flere folk bag bolden og derfra hurtigt sætte gang i en meget eksplosiv offensiv; især venstrekanten Koke som er suveræn assistmager og La Ligas vel største gennembrud (også bogstaveligt talt).
- Desuden er de utroligt dygtige i luftrummet og på dødbolde, hvilken cocktail sendte bl.a. min klub ud i begge Copa del Rey-kampe. Meget sigende er topscorer Costa rangeret som holdets blot 5. bedste i vundne luftdueller, og mange antager da også fejlagtigt dét som hans store styrke, men faktisk er han fantastisk uhyggelig til at glide af, time og generelt overløbe i sine dybdeløb. meget løber han oftest under en kamp.

Svageste punkt er omvendt selvsagt backpladserne. Venstresiden er hårdest ramt med fraværet af hvem jeg inden skaden havde kaldt La Ligas hidtil bedste venstreback Filipe - og her har afløseren Insúa endnu ikke overbevist, hvorfor Simeone senest valgte at lade ham erstatte med den unge og vante højreback Manquillo. Til højre er omskolet en gammel kant med en til stadighed lidt utålmodig og frembusende defensiv, og med Manquillos nylige skade er eneste alternativ at rykke en i forvejen utilfreds Alderweireld ud af position.

Selvom Diego godt kan deltage pga. Wolfsburgs manglende Europa-deltagelse, venter jeg ikke at se ham fra start eller som første indskifter fremfor mere eksplosive folk som García, Rodríguez og måske endda en bænkvarmende Villa.

God kamp til alle.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Bishop
https://pbs.twimg.com/me…5.png:large

Her en opstilling med Bonera i stedet for Mexes, pest eller kolera.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg må indrømme at jeg simpelthen ikke begriber Seedorfs spillervalg - men der er jo nok en årsag til at han er træner og jeg ikke er.

Centralt i forsvaret kan der naturligvis være et argument for Bonera i form af hans rutine. Men hvorfor så spille med Zaccardo i weekenden. Det er jo ikke just fordi Bonera er blevet overbebyrdet i løbet af sæsonen. Dertil kommer at Zaccardo spillede en rigtig fin kamp mod Bologna hvor der også syntes at være en god forståelse med Rami.

Og hvorfor ikke spille med Abate på højre back? Hans direkte modstander vil være Koke som, mig bekendt, er ret hurtig. Der findes få backs med samme speed som Abate og det ville i mine øjne være oplagt.

Emanuelson overfor Arda Turan i vores venstre side!! Der kan man da tale om en mismatch. Man kunne forstå det hvis vi var oppe imod et hold hvor man kunne forvente en minimum af pres imod eget forsvar. Dermed kunne han være med til at levere et offensivt pres.
Dette tror jeg dog ingenlunde bliver tilfældet. Nuvel - Atletico vil nok komme med en nogenlunde afventende indstilling, men man kan da være helt sikker på at de vil prøve at straffe os på omstillinger. Netop her er Emanuelson decideret håbløs.
Skrevet af Bishop
Jeg er enig i at valget af Bonera, hvis det altså bliver ham, virker mystisk, men på den anden side, Seedorf har haft meget få kampe, og denne halvsæson skal nok mest af alt ses som en "prøvesæson" hvor han kan finde sine 11 foretrukne. Så bliver der forhåbentligt lyttet til ham, når vi rammer august, så vi kan få ryddet op og forstærket efter Seedorf´s ønsker.

Uanset hvilket hold vi stiller med så ser videre avancement desværre ikke lyst ud. Dertil spiller vores bedste spillere bare ikke op til niveau.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
De er ikke noget videre overraskende i vores startopstilling. Eneste spørgsmålstegn var egentlig hvorvidt Seedorf ville bringe Bonera eller Mexes.

Mon ikke Atleti stiller i en mere 4-4-1-1 formation med Raul Garcia hængende bagved Diego Costa. Så har de ihvertfald et solidt bolværk centralt med Suarez, Garcia og Gabi.

Koke er desuden assistskongen hos Atleti. Jeg prøvede at finde en assistkonge i Milan. Det er umuligt, i og med, at der er ingen som skiller sig ud på den liste. Så må man konkludere at vi enten er et hold fyldt med egoister, som nægter at spille bolden eller vi er et hold som ret beset ikke formår at ramme hinanden. Jeg hælder til en kombination af de to muligheder.

Vores forsvar ser som altid latterligt skrøbeligt ud.

Edit: Atletis bænk ser også væsentlig mere sprængfarlig ud ift vores, hvor kun Pazzo er kampafgørende.
Skrevet af MILANMILAN
Edit: Atletis bænk ser også væsentlig mere sprængfarlig ud ift vores, hvor kun Pazzo er kampafgørende.


Hov hov... Peto Petagna er da i dén grad i form ;-)

http://www.youtube.com/w…zhL-TtHT1M4
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af pharzon
Hans direkte modstander vil være Koke som, mig bekendt, er ret hurtig.


Koke er nu ikke specielt hurtigt og går i øvrigt sjældent mod baglinjen. Både ham og Arda trækker mere ind i banen, mens det er op til de to backs at skabe bredde. Det er i den forbindelse en kæmpe svækkelse af Atletico, at Filipe er ude.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Bishop
Jeg må indrømme at jeg mest og alt har lyst til at holde mig væk fra skærmen i aften, men i og med at man, udover returopgøret, ikke har den fjerneste ide om hvornår Milan næste gang skal spille med på den store scene, har jeg i stedet købt mig et par, forhåbenligt, gode øl, og sat mig for at kampen skal nydes på bedste vis.

Og derfor håber jeg virkelig også at tråden kan blive fri for de, desværre, sædvanlige dumme kommentarer fra Milan hadere.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
Det er i hvert fald en fordel for Milan at Atletico Madrid ikke har Filipe Luis klar.

Bonera overfor Costa til gengæld.. Kunne godt ende galt.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af pharzon
Og derfor håber jeg virkelig også at tråden kan blive fri for de, desværre, sædvanlige dumme kommentarer fra Milan hadere.


Bishop, jeg tror bare, man må indse, at det er et kvalitetsstempel, når haderne indfinder sig. Var man en ligegyldig klub, ville ingen gide bruge tid på det.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Aske K
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Rami, Bonera, Emanuelson; de Jong, Essien; Poli, Kakà, Taarabt; Balotelli. All.: Seedorf.

ATL.MADRID: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Insua; Arda Turan, Mario Suarez, Gabi, Koke; Raul Garcia; Diego Costa. All.: Simeone.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Johnny Kontant
Jeg må indrømme at jeg mest og alt har lyst til at holde mig væk fra skærmen i aften, men i og med at man, udover returopgøret, ikke har den fjerneste ide om hvornår Milan næste gang skal spille med på den store scene, har jeg i stedet købt mig et par, forhåbenligt, gode øl, og sat mig for at kampen skal nydes på bedste vis.

Og derfor håber jeg virkelig også at tråden kan blive fri for de, desværre, sædvanlige dumme kommentarer fra Milan hadere.


+1
I Hate It Here
annonce
0