Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Det er en længere forklaring, Bisp - som jeg ikke gider at skrive på min telefon.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Straffesparket er da helt efter bogen. Endda uden de åndssvage regler fra sidste sæson er det et straffespark. Ranieri er også enig.

Jeg var forhindret i at se kampen i går, men vi var ikke uheldige jf. højdepunkterne. Sikke nogle hovedstødschancer de fik. Håber snart Kjær er tilbage.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Ranieri har været ude og sige dommeren dømte korrekt - både ift. det straffe vi fik og det Sampdoria ikke fik, men Inters fans ved bedst, så vi fik selvfølgelig stadigvæk dommerhjælp.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Interforlivet
@Fox@Mulder: Prøv at holde dig til at skrive om de fans du debatterer med og ikke om alle Inters fans.

It´s the right thing to do.

Jeg er fx Inter-fan og enig med Martinovic og Ranieri.
Skrevet af Rossoneri
Efter lige at have sovet på kampen, tænker jeg, at jeg, retfærdigvis, også vil hive et par positive elementer frem.

Jeg synes igen igen, at Gabbia spiller en virkelig god kamp.
Som Junker var inde på i studiet, er det imponerende hvordan Gabbia adapter til de forskellige roller han får, hvad end han skal være backup for Kjær eller Romagnoli.
Det viser først og fremmest stor spilintelligens og jeg anser, at vi har et af de allerstørste defensive talenter i ligaen.

Nu skal man naturligvis ikke have ros for ikke at få et rødt kort. Men Kessíe forvalter alligevel sit tidlige gule kort rigtig godt.
Og jeg oplever ikke, at han som sådan går på kompromis med sit spil.

Derudover er det også meget glædeligt, at vi ser prøver på det spil der gjorde, at man tillod sig, at se et lys i Samu.

Han er glimrende til at løbe i feltet og slippe væk fra en modstander, hvilket gav mål for anden kamp i træk.

Vores højreside fungerer, i øvrigt, generelt rigtig godt. Dette skyldes ikke mindst Calabria der virkelig har taget et kvantespring og pludselig også ligner en god kandidat til landsholdet.
Her kan man heller ikke komme udenom Piolis indflydelse.

Isoleret set må man også glæde sig over, at vi spiller os frem til mange afslutninger (12), hvilket nu engang er forudsætningen for at score mål.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Jeg kan se, du ikke har set mit forrige indlæg. Er du sød lige at præcisere helt hvor Interfans påstår, I fik dommerhjælp ved straffesparket?

Eller ser du stadigvæk spøgelser...?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af paolomaldini
Jeg synes, at det er lidt irriterende, at vi ender med at spille søndag aften hver runde, pga. EL. Vi ender altid med at have "lidt) pres på bagfra og ikke lægge pres på de andre med et stort forspring. Når nu der er europæiske kampe hver uge, så kunne man godt veksle lidt mellem CL/EL på fx tirsdag/torsdag.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Slet ikke et dumt forslag at bytte rundt på tirsdage og torsdage indimellem, paolomaldini.

Jeg forstår i øvrigt ikke kontroversen omkring det straffespark, når forsvarsspilleren flagrer sådan med armen og tilmed et stykke over egen skulder. Det har ingen betydning, hvor bolden er på vej hen.

Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Zidane skulle ifølge Bild have kontaktet Szoboszlai personligt, og det vil være svært for os pt. at kunne konkurrere med Real Madrid. Vi bør nok satse på at forlænge kontrakten med Hakan.
Skrevet af paolomaldini
Nu har vi efterhånden set et par kampe uden Zlatan, hvor Rebic har spillet angriber, og jeg synes han gør det udmærket, men jeg har mere fidus til ham på kanten. Colombo er bestemt spændende, men han mangler lidt for at kunne gøre en forskel i kampene - det er selvfølgelig svært med den begrænsede spilletid.

Jeg kunne godt tænke mig, at vi hente en angriber ind til januar eller i hvert fald til sommer - her afhænger meget af, om vi ender med at forlænge med Zlatan.

Jeg har kigget lidt stats og sammenlignet forskellige spillere med netop Zlatan, og jeg synes, at det åbenlyse valg er Belotti. Han har mange af de samme kompetencer som Zlatan, om end han selvfølgelig ikke er helt deroppe. Jeg synes dog, at han også tilbyder mere i sin mobilitet både i feltet, men også i dybdeløb.

En anden agriber, som også har været rygtet lidt til Milan tidligere, er Moise Kean. Jeg synes virkelig, at han er spændende. PSG har ikke option på ham og jeg ved ikke, om hans forholdsvis fine afkast, kan give ham en fast rolle i Paris. Han er stærk, gode afslutninger, positioneringer, dribleringer og generelt på vej til at blive en komplet angriber.

Hvad siger I?

Og mon der er en chance for, at vi kan få Zlatan tilknyttet holdet efter han stopper. Han har jo udtalt, at han ikke ønsker at være træner. Vi kan jo se, at hans blotte tilstedeværelse styrker holdet og mentaliteten. Jeg tror desværre ikke, at han gider have sådan en rolle, men at beholde ham som angrebstræner/mentalcoach/noget-i-den-dur ville være fantastisk.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Zidane skulle ifølge Bild have kontaktet Szoboszlai personligt, og det vil være svært for os pt. at kunne konkurrere med Real Madrid.

Rent økonomisk har du givetvis ret.

Men jeg vil dog umiddelbart påstå, at vi er en mere interessant destination for unge talenter end Real - måske endda end nogen anden klub pt.

Når man ser på spillere som Theo, Bennacer, Leao, Brahim, Saelemaekers m.fl. har de alle fået den tillid der skal til for at udvikle sig.

Men spørgsmålet er om vi overhovedet er inde i billedet omkring Szoboszlai. De fleste pålidelige kilder melder, at vi ikke vil slippe Hakan hvis han ikke forlænger.
De ligger umiddelbart i kortene, at Salzburg sælger i det kommende vindue og dermed er vi nok ude af billedet.

Og mon ikke, at han ender i Leipzig? Hans agent har i hvert fald udtalt, at han forventer, at hans klient fortætter i et tysktalende land.
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Jeg synes vurderingen af Rebic som 9er har en del vinkler.

I går synes jeg vi forsømte, at spille ham rigtig god.

Man kan altid klandre ham, at hans førsteberøring i de små rum, ikke er den bedste. Men det står ikke lige til at ændre. Derudover, er det åbenlyst for enhver, at han ikke er targetman.

Jeg synes vi i et par situationer så præcis hvordan Rebic skal spilles som 9er - bedste eksempel var den bold Saelemaekers slår skråt tilbage i feltet, men som desværre bliver blokeret.

Det kræver, at både Saelemaekers og Calabria angriber flittigt på ydersiden. Det samme med navnlig Theo i den anden side. Og så må man også spørge om ikke det er bedre med Hauge i venstresiden (og her modsiger jeg så mig selv fra i går).

Derudover glemmer vi også Leao i den sammenhæng.

Umiddelbart er jeg ikke stor fan at et køb til 9er positionen til vinter. Der vil jeg hellere se tiden an med de ressourcer vi har.
Skrevet af paolomaldini
@Rosso:
Du har helt ret - jeg synes bare, at vi får mere ud af Rebic på kanten, hvor han kan bruge sin fart, sine driblinger og indlæg, enten ind i feltet, som ved Zlatans mål mod Napoli, eller tilbage i feltet.

Det clasher selvfølgelig lidt med, at jeg egentlig bedst kan lide Leao på venstrekanten - hvilket er lidt et luksusproblem, men ikke desto mindre et problem ;)

Jeg tror heller ikke, at vi kommer til at hente en angriber til vinter. Jeg synes dog, at det må være en prioritet til sommer og der synes jeg Kean passer super godt ind i system og filosofi. Jeg ville også elske, at se ham gøre det godt i Milan, som tidligere Juve-spiller. Jeg havde lidt ondt af ham, at han ikke for alvor fik chancen i Juve.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Rebic er bedst på kanten efter mine mening. Det dybe løb ved målet til 2-0 og frispilningen til Castillejo viser, at han har en god spilforståelse. Zlatan er Zlatan, men Rebic har bedre mulighed for at lave løbene i boksen, når han spiller på kanten.

Mojn do!
Skrevet af OC
Læseforståelsen halter en del, hvis man tror diskussion afstedkom af Milans (halvtynde, men indrømmet dømmebare) straffespark.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Sampdoria blev ikke frarøvet noget som helst, fordi straffesparket var 100% legitimt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
For the record, så handler mit perspektiv om det straffespark jeg mener Sampdoria blev snydt for.

Skrevet af Martinovic
Der må jeg melde pas, da jeg ikke har set det. I mit første indlæg forholdt jeg mig til Ranieris udtalelse efter kampen.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Flying og Interforlivet

Beklager generaliseringen - blive sgu lidt trigget af at OC igen igen skal vælte ind i vores forum med sine håbeløse, latterlige og usaglige kommentarer:

"Sampdoria blev bortdømt - for ikke at sige frarøvede - Calvarese ene mand forærede jer sejren, han skal suspenderes resten af sæsonen og så videre og så videre. Apropos pattebarnsniveau."

"lad os så bare holde os til kampen i dag, og konkludere, at i fik sejren foræret af dommeren."

Sjovt som Sampdorias træner, eksperter fra SKY/ESPN osv. mener noget andet og at der i den italienske presse idag absolut intet fokus er på, at vi ikke skulle ha fortjent de 3 points.

Apropos at se spøgelser.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af OC
Jeg tror det går fuldstændig over hovedet på dig, at kommentarerne nærmest udelukkende er en besvarelse på Rossos tirade efter Roma-kampen.

Ikke overraskende.
La prende Vecino.
annonce
0