Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det kommer fuldstændigt bag på mig, hvordan Pioli har grebet tingene an. For mig var han træneren, der startede godt ud i sine klubber, og efter en rum tid faldt korthuset sammen.

Sådan tyder det ikke på at være denne gang. Der er i den grad perspektiv i tingene. Det taktiske kan forbedres, men Pioli sagde noget i retning af, at Milan længe havde haft et stort potentiale, og det var det mentale, der skulle arbejdes med. Hans mandskabspleje virker også tiptop i orden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Meget enig.

Og så vil jeg tilføje, at han arbejder med/under en ledelse hvor der er stor konsensus om hvordan tingene skal gribes an.

Ejerne/ledelsen har defineret en strategi, den sportslige ledelse skaber truppen og Pioli fører den ud i livet på trænningsbanen og i kamp.
Skrevet af Old Bull Lee
God artikel Fox!

Mange af de ting vi har debateret herinde bliver bekræftet i artiklen. Det er rart at se hvordan der bliver trukket i samme retning og at Gazidis i den grad har formået at opbygge en organisation.

To ting som jeg fandt bemærkelsesværdig, men lige først en deroute. Udover fodbold følger jeg også den amerikanske (forkerte) udgave af fodbold. Det er primært fordi at taktik, stats, fysik og kæmpe overraskelser er ting som jeg virkelig elsker ved sportsgrene og i NFL får man det hele. Dertil giver draften en ekstrem lighedsskabende dimension til spillet.

Det der kendetegner de bedste hold i NFL (og dem der har længste vindende cyklusser; dynastierne) er dem hvor organisationen er stærk. Der er en rød tråd i indkøbspolitikken, scoutingen, managementet, trænerstaben osv. Det er præcis det vi ser her, hvor man opbygger en stærk organisation som kommer til udtryk i banen. Spørgsmålet bliver at planlægge peaket og forlænge cyklussen.

En anden ting som jeg synes der flugter med artiklens udsagn er scoutingstrategien hvor personlighed er en del af scoutingen. Men også en konstant og vedvarende scouting som rækker ud over enkelte kampe. Mit "hold" i NFL har en draft-strategi hvor man lægger stor vægt på deres personlighed og subsidiært de ting som man ikke kan træne sig til; altså mindre hvordan de klarer sig i "combinen" på øvelsesdagene og de stats, men mere på hvordan de er, deres arbejdsmoral, statur etc.

Det er lidt det jeg hører Moncarda sige, når han mener at scoutingen rækker ud over den enkelte præstation og også uden for banen. Det er vel også derfor vi ser en Kalulu som bliver smidt ind i en kamp efter 4 minutter og klarer sig rigtig godt. Holder hovedet koldt og ikke lader sig presse.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/ml-unhappy-arsenal-midfielder-could-cut-atletico-madrid-loan-short-milan-monitoring

Lucas Torreira på lån resten af sæsonen (evt. med option) ville ikke være dumt - han minder jo lidt som Bennacer selvom han på ingen måde er på niveau ift. driblinger og afleveringer.

Det er dog givet kun rygter/"aviser der skal sælges", for intet tyder på Alt. Madrid er interesseret i at stoppe lånet før tid.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det vil ikke være tosset. Han er nemlig lidt samme type og vil givetvis passe perfekt ind sammen med de øvrige.

Bennacer og Kessie sidder på startpladserne, men i de her tætte kampprogram kommer skaderne. Hvis det er muligt, bør vi slå til og evt. leje Krunic ud.Mojn do!
Skrevet af Krook
Fantastisk velskrevet artikel om vores elskede klub - god fornøjelse.


Det er lige før jeg vil kalde det en bog.
Skrevet af Rossoneri
Torreira - glemmer I at vi har købt Tonali?
Skrevet af Martinovic
For mig handler det mest om at have fire rigtig stærke på midtbanen.

Nu er Bennacer ude i 10 dage, hvorefter de vil kigge på hans muskelskade igen. Men skulle vi blive uheldige, at han eksempelvis er ude i flere måneder, har vi Kessie og Tonali. Det er tæt på at være lige så godt. Problemet kommer, når der skal skiftes ind. Jeg synes, Krunic har nogle mangler, og hvis vi kan leje Torreira frem til sommer, er jeg hooked på det.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Det kommer fuldstændigt bag på mig, hvordan Pioli har grebet tingene an. For mig var han træneren, der startede godt ud i sine klubber, og efter en rum tid faldt korthuset sammen.
Også mig. Men det kan jo fortsat ske. Noget kunne dog tyde på, at Pioli har lært af tidligere tiders fejl og er blevet klogere. Jeg håber det. Kan rigtigt godt lide manden og hans forbilledlige mandskabshåndtering ifm Astori-tragedien vil aldrig blive glemt i Firenze.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

At jeg bringer Torreira på banen skal selvfølgelig ses i lyset af skaden til Bennacer. Vi har reelt kun 3 1/2 mand til 2 pladser (Krunic er ikke god nok der i mine øjne), mens vores konkurrenter har både 5 og 6 spillere til deres centrale midtbane.

Vores bredde er ganske enkelt ikke god nok at stå distancen i en sæson med kamp hver 3. dag og videre færd i EL, snart kommer der også Coppa Italia.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
At jeg bringer Torreira på banen skal selvfølgelig ses i lyset af skaden til Bennacer.

Men Bennacer meldes ude frem til jul....?

...mens vores konkurrenter har både 5 og 6 spillere til deres centrale midtbane.

Typisk spiller de så også med tre på midten, hvilket vel gør dem (mindst) lige så sårbare).

Lige præcis Bennacers position synes jeg personligt, er den hvor vi, sammen med venstre wing, er bedst dækket ind.

Bennacer er lige straks tilbage, vi har Tonali der bare bliver bedre og bedre og reelt kan både Krunic og Hakan spille der også (jeg er i øvrigt uenig i at Krunic skulle være så ringe).

Som jeg ser det, er en spiller med Kessíes karakteristika langt højere på ønskelisten. Måske endda det eneste jeg ønsker mig når transfervinduet åbner.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Bennacer er ude 3-5 uger, næste status om 10 dage.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Tja, så taler vi worst case scenario, at han er retur 1. februar.

Skal vi så stå med Bennacer, Tonali og Torreira til én plads resten af sæsonen?

Sorry, men det giver nul mening i mit univers.
Skrevet af Martinovic
Kan Torreira ikke afløse Kessie - er de så forskellige?
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Vi har 10..... >>> 10 <<< kampe inden den 1/2. Mod blandt andet Sassuolo, Lazio, Juventus og Atalanta.

Du vil simpelthen há Kessie og Tonali skal spille alle disse kampe? Hvad hvis/når én af dem får en skade? Hvad med de uundgåelige karantæner som følge af gule kort? Så hedder det Krunic som starter og INGEN.... som i INGEN til at sætte ind.

Du vil hellere tage den chance? En chance hvor en skade kan afspore vores sæson fuldstændigt.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Da Torreira og Bennacer er mere eller mindre identiske som typer, får vi sådan set "bare" noget vi har i forvejen. Og ikke mindst noget vi også har i Tonali.
Skrevet af Rossoneri
@fox
Nej - som jeg tidligere har skrevet, mener jeg at førsteprioritet i januar, bør være en backup til Kessíe.

Og for lige at sætte dit udsagn i relief, er der fem kampe indenfor de næste tre uger.
Og dertil vil du så hente en spiller der a) minder enormt meget om to eksisterende spillere i truppen b) ikke er bedre end dem vi har og c) givetvis koster en klækkelig lønsum.

Det var jo noget andet, hvis han var meldt ude for sæsonen, men det er jo ingenlunde tilfældet.

Det synes blot som ualmindelig dårlig prioritering.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Nu dækker Arsenal jo noget af hans løn og derudover så minder han af statur om Bennacer, men hans primære kompetencer er i mine øjne tættere på Kessies.

Et billigt alternativ kunne jo også være at hente Tommaso Pobega tilbage fra lån.

Hvem vil pege på som backup for Kessie?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg er heller ikke særlig lun på Torreira dels fordi at det virker overdrevet at skulle hente en forholdsvis dyr spiller på pladser vi allerede er godt besat på. Spørgsmålet er vel også om Torreira har lyst til at varme bænk i klubben? Han må, alt andet lige, være 4 valg på den centrale midtbane.

Krunic er efter min mening heller ikke så rædselsfuld som han bliver gjort til. Han er Piolis mand, brokker sig ikke når han sidder på bænken, arbejder stenhårdt og er tilmed en temmelig polyvalent spiller. I mine øjne er han den perfekte back-up og den holdning ændrer en lortekamp mod Sparta Prag ikke på. Vi kommer højst sandsynligt til at se en Tonali-Kessie konstellation den næste måneds tid, hvilket ikke gør mig noget som helst.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
...men hans primære kompetencer er i mine øjne tættere på Kessies.

OK - så forstår jeg bedre. Det er meget langt fra min opfattelse af Torreiras kvaliteter.

Et billigt alternativ kunne jo også være at hente Tommaso Pobega tilbage fra lån.

I vores nuværende system, ser jeg primært Pobega som 10er (han er en spiller der flittigt sammenlignes med Castrovilli).

Hvem vil pege på som backup for Kessie?

Det varmeste navn på rygtebørsen synes at være Boubakary Soumaré fra Lille. Han bliver dog nok en relativt dyr fornøjelse.

Alternativt kunne man kigge på talentfabrikken i Salzburg og mere specifikt Mohamed Camara. De har også Ousmane Diakité rendende, men han er dels skadet og nok også lidt for uprøvet.

Et yderligere navn kunne være Aurélien Tchouaméni. Han er dog nok både dyr og svær at hente, da Monaco hentede ham for blot et år siden.

Men altså, det er helt klart en spiller med den profil jeg mener vi bør se på. Masser af fysik, stor motor, duelstærk og en relativt veludviklet placeringsevne.


annonce
0