Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Det er bare påfaldende, at du kommer med en kommentar, der ingen relation har til virkeligheden, efter de to retards har sagt det.

Calabria har jo gang på gang vist hvor god han er i spillet fremad banen.
Man kan ikke bare synes noget om alting og så er det lige så gyldigt som alt andet.

Jeg undrer mig egentlig også en del brugere her i tråden. Det er ikke lang tid siden, at Calabria bare ikke var god nok defensivt, men han var god i det fremadrettede spil.
Dette bl.a. et af argumenterne for at spille med wingbacks.

Nu forholder det sig så lige omvendt må man forstå.

Man kan kigge lidt på Calabrias performance stats (og kombinere det med det man kan se på skærmen) og konstatere, at Calabria gør det glimrende i begge ender af banen.

Det et som om at man har besluttet sig for at han er middelmådig og derfra opfinder nogle argumenter for at understøtte påstanden.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Calabria er god til det han skal gøre. Hvis han var lige så offensiv som Theo ville det ødelægge balancen på holdet. Han er en god solid back og helt enig med @Rosso
Skrevet af Martinovic
Hakan spillede en god kamp. Han er så meget mere iøjnefaldende, når han har en tovejsrolle som 10´er. To oplæg til scoringer og mål på straffe.

Få så de kontrakter forlænget, Maldini!
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Calabria har haft et fantastisk 2020, har altid godt kunne lide ham og så fedt at se ham shine. Husk nu på at i sommers lød det som om vi overvejede et salg, conti skadepause - fik os heldigvis på andre tanker og calabria har heldigvis grebet chancen og står over en ny kontrakt forlængelse snarest.


Skrevet af Rossoneri
@albanian
Det handler reelt også om taktik og roller.
Calabria udtalte for nylig, at han og Theo har forskellige roller for netop, at holde balancen i restforsvaret.

Når Theo efterlader rum bag sig, skal Kessíe eller Romagnoli fylde ud, mens Calabria skal kunne supportere mere centralt i banen.

Og nej, Calabria er ikke på Theos niveau rent offensivt. Men der er godt nok også et stykke vej til at sige, at han er dårlig rent offensiv og hører til på et midterhold i ligaen.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Der kan ikke være to holdninger til at Calabria var nede i en bølgedal efter sin skade og under Giampaolo. Men altså, Giampaolo var en skandale.

Jeg anset Calabria som en bærende kraft på holdet - det samme gør Pioli åbenlyst.
Skrevet af andib
Tillykke med sejren og med at ligge nr 1 ved juletid.

I øvrigt fedt at se Milan og Inter kører parløb. Jeg kunne godt se holdene presse hinanden helt til de sidste spillerunder. Så længe Juventus ligger langt bagved vil jeg være fint tilfreds.

God jul alle herinde.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fox@Mulder
Komplet håbløs diskussion omkring Calabria.... Det er bare at kigge på nøgle stats for backs i Serie A og det er tydeligt han har været blandt de 3 bedste i 2020.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Malresi
Enig i at man ikke kan tvivle på Calabrias kvaliteter på Milan anno 2020. Det åbenlyse kommer først frem her i et af de nylige oplæg; nemlig at Theo og Calabria naturligvis ikke har samme "funktion". Havde vi spillet med en overvejende offensiv højreback ville balancen på holdet skride fuldstændig. Det var vel reelt det som var problemet i en del af de kampe som Conti spillede i sin tid. Calabria er potentielt den bedste allround-back i ligaen, men hans offensiv vil aldrig nå op i noget der minder om Theo. Han er slet ikke den type spiller - og det skal vi være glade for.

Dertil også lidt irriterende at nogle folk hænger Rebic ud. Den mand har betydet enormt meget for holdet og jeg synes at kritikken er håbløs ubegrundet. Han kan naturligvis være mere effektiv, men hans fight og evne til at komme i farlige posiitoner samt at tiltrække sig opmærksomhed er så meget værd! Derimod er jeg ved at være træt af Samu. Frydede mig nærmest over at han blev pillet ud igen...
Hauge er snart klar til mere tid. Det er imponerende så hurtigt at han har fundet sig til rette og det virker til at han og Theo kan udvikle et spændende makkerskab på venstrekanten.
Skrevet af Fox@Mulder
Iøvrigt helt perfekt Theo trak gult - tænker vi bedre kan undvære ham mod Bennevento end mod Juventus runden efter :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Man skal også huske at give Pioli credit for det flydende spil vi har overalt på banen. Fx i de to seneste kampe hvor Kalulu har spillet centralt, men en gang i mellem støder fremad hvor Calabria dækker ham af.

Det skaber totalt forvirring i modstandernes forsvar at der lige pludselig er en CB som tager træk op igennem banen og fortsætter løb efter aflevering. Det har ført til farlige situationer hver gang. Det er sådanne former for alsidighed der gør vores hold så pissefarligt og nedtur at spille imod.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Kalulu er virkelig en kommende klasse-CB.
Jeg er meget mere rolig ved ham end ved gabbia.
Han må være nr. 3 i rækken og når kjær kommer retur, burde kalulu aflaste ham og Alessio i mindre kampe.

Han laver fejl, men bliver ikke påvirket af dem.
Måden han fører bolden frem er også virkelig godt.

Vi må skal finde en Midt istedet for Krunic.
Ser ikke stor fidus i ham.
Skrevet af Martinovic
Hvis truppen kan bære fem 6´ere, bør Krunic glide ned som femtevalg, så vi kan hente en Kessie-backup.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er meget mere rolig ved ham end ved gabbia.

Jeg ser umiddelbart et kæmpe lys i dem begge. Og jeg vil også være helt tryg ved at se dem spille ved siden af hinanden.

Reelt passer Gabbias egenskaber umidelbart bedst på Romagnolis rolle. Han har "bare" den taktiske forståelse til at omstille sig til Kjærs rolle også.

Det der mest af alt har imponeret mig ved Kalulu, er hans timing, placeringsevne og foruseenhed - til trods for at han "tabte" Immobile ved 2-2 målet i går.

Som jeg ser det, skal vi sælge Mussachio og Duarte og satse på to unge talenter på 17-19 år, der kan "pendle" mellem Primavera- og førsteholdet.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har i øvrigt siddet og set nogle highlights af kampen, hvilket har fået mig til at genoverveje holdningen til at vores sejr måske ikke var helt fortjent.

Der eringen tvivl om at Lazio vandt slaget om midtbanen. Det synes jeg umiddelbart ikke er så underligt, da de har så meget kvalitet netop der. Og det er netop også hele essensen i Inzaghis taktik, at dominere midtbanen.

Men nu bliver kampe som bekendt ikke vundet på midten - de afgøres i felterne.

Når jeg ser på hvad Lazio reelt bød ind med i offensiven, mener jeg ikke det var imponerende.
Selvom de dominerede midten, blev deres angreb ofte reduceret til indlæg i boksen. Noget vi havde 100% styr på - meget godt illustreret ved at Romagnoli og Kalulu tilsammen havde 15 (!) clearinger - hhv ni og seks.

Det blev bare aldrig rigtig farligt udover Immobiles mål. Straffesparket på Correa var en regulær farce og understreger hvad der er galt med VAR. Hvis det er et straffespark, skal der dømmes 10 straffespark i hver kamp.

Vi spillede os derimod til en række chancer der sagtens kunne være blevet til mere - ikke mindst de to megachancer der falder til Rebic, hvor Reina disker op med en verdensklasseredning på den ene og den anden går meget tæt forbi mål.

Jeg mindes ikke én eneste stor Lazio-chance udover målene.

Nu er der heldigvis 10 dages pause inden det gør løs mod hhv Pippos Benevento og Pirlos Juventus.
Sidstnævnte er naturligvis den helt store test, men Benevento skal ingenlunde undervurderes. De har kun tabt én kamp ud af de sidste seks, heriblandt er der uafgjorte resultater mod både Juventus og Lazio.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt, hvis man skulle være i tvivl om hvorfor vi bør strække os ret langt for at forlænge med Hakan: https://twitter.com/Squawka/status/1341881521305776131?s=20
Skrevet af Martinovic
Hakan er også i sin prime. Det vil være virkelig ærgerligt at miste ham på en fri transfer.

Giv ham 5 mio. euro p/a til sommeren 2025.
Mojn do!
Skrevet af Malresi
Er også med på Hakan-forlængelsesbølgen. Måske kommer der hjælp fra bysbørnene hvis rygterne om en byttehandel mellem Eriksen og van de Beek har noget på sig. Da vil Man Utd næppe have behov for en offensiv midtbane - selvom Hakan kan hentes gratis. Det kan naturligvis også være at Man Utd vil se hvordan en mulig handel med Eriksen arter sig på banen og så have Hakan som backup (forstået på den måde at man afventer Eriksens mulige succes; han kender ligaen og kan formentlig integreres hurtigere end Hakan).
Skrevet af Martinovic
United har også Bruno Fernandes til den offensive.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Måske forholder det sig også sådan med Calabria at han altid har været middelmådig, indtil 2020. Måske hænger jeg også for meget fast i fortiden når jeg vurderer ham, og der kan ikke herske tvivl om at han har taget store skridt sammen med resten af holdet de seneste 10-11 måneder. Men come on - det var Cagliari der var tæt på at hente ham i sommers.

Nu siger du jo @rosso at man ikke bare kan synes noget og forvente at det er lige så gyldigt. Men det gælder jo begge veje, må du huske. Jeg har min mening vedrørende Calabria, og du og mange andre fans har en anden. Desuden er jeg ikke ude efter at han skal sælges, for jeg kan egentligt godt lide hans personlighed og hårdtarbejdende bidrag til truppen. Jeg mener bare, at højreback- og kant er de to svageste positioner på vores hold, på trods af at Saele og Calabria har overrasket positivt.
Sempre Milan.
annonce
0