Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Det er spot on det der, Old Bull Lee (lige bortset fra det der med at I spiller mere attraktiv fodbold end Inter).

Det er mere eller mindre præcis det jeg tænker når jeg læser alle de negative indlæg her i tråden.

I har gang i en rendyrket cindarella-sæson - intet mindre. I ligger nr. 1 efter 15 runder i en sæson hvor det officielle mål hedder top 4. Nyd det dog i stedet for at brokke jer! I har alt at vinde og efterhånden intet at tabe.

Men ok, jeg er en del af Inter-tråden, så who am I to talk?;)
Skrevet af Fox@Mulder
@Old Bull Lee

Tror næppe mange herinde er uenige i dine udsagn, men det ændrer vel ikke ved det faktum at mangler en mand på midten?? Tonali er typemæssigt mere som Bennacer og Krunic har nu flere gange med alt tydelighed vist han ikke er CDM.

Dermed mangler vi én til at rotere med Kessie eller spille sammen med ham, hvis vi til en kamp eller undervejs i en kamp vil há mere muskel og power centralt.

Vi er det tophold der har haft suverænt flest skader/muskelskader og det kan sagtens kædes sammen med vi har én smallere trup og kører vores spillere for hårdt.

Får vi, gud forbyde det, en skade til Kessie hedder det måske 3-4-5 kampe med Krunic-Tonali.... Tror du selv der ville gå godt?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg synes nu, at vi overvejende er optimistiske og positive. Med et ungt hold er der altid plads til forbedringer, men de gør det stærkt individuelt og som hold.

Som de påpegede i optakten på TV2 Sport, så er bredden ikke helt så stærk, og den får vi forhåbentligt forstærket med et par spillere her i januar.

En Juve-kamp uden Zlatan, Bennacer, Saelemaekers og Tonali. Øv. I stærkeste vil jeg mene, at vi var favoritter på hjemmebane, men den bliver svær.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
@Inter
Jeg ved ikke så meget om det er en cinderella-sæson, som en enlig svale, hvis jeg forstår dig korrekt. Det er ikke en "Leicester" vi har gang i, men mere kulminationen på et meget hårdt arbejde på at opbygge en stærk organisation. Måske lidt fortryllende i forhold til hvor vi burde være i "processen", ingen havde forventet at vi ville præstere godt, som det er tilfældet. Her har Pioli i den grad formået at udnytte sit materiale og er pt. den vigtigste mand på holdet.

Den med Inter/Milan og attraktivt fodbold lader vi ligge, det fører sjældent nogen vegne at diskutere subjektive positioner, udover at det er skideskægt. Intertrådens aktivitet beror på skænderier og uenigheder og derfor også negativitet, men den er da sjov at følge med i.

@Fox

Jeg mener ikke at Krunic er så stor en katastrofe for at være 4 valg, bevares han er ikke en gudsbenået midtbanespiller men netop derfor er han 4 mand. Stadig har vi vundet med ham og en småskadet Tonali på banen. Jeg mener faktisk at vores b-kæde har vist en styrke og langt henad vejen præsteret; igen vi ligger på en førsteplads, med mange skader og karantæner i løbet af sæsonen, dt burde være evidens nok. Vi trak ligeså store veksler på Kessie, Bennacer, Romagnolim Rebic etc. sidste sæson, men havde slet ikke ligeså mange skader. Måske er det spillestilen, måske er det sort uheld, måske er det de flere kampe og tættere program men hvorom alting er, så henviser jeg til trupbredde og førsepladsen.

At man mangler Kessie som lige pt er ret uundværlig er ikke et unikt problem, som andre klubber ikke behøves at forholde sig til. At vi ikke har en erstatning som i højere grad kan dække hans rolle, er resultatet af en transferpolitik hvor man lægger et kæmpe arbejde i scouting og samtidig ikke er villig til at smide om sig med penge.

@Martinovic
Måske er den generelle stemning at vi gør det godt, men det kan blive ret negativt herunde - der bliver langet ret meget ud efter spillere som rent faktisk præsterer. Måske det kan tilskrives en internettets tendens til at udtrykke sig i superlativer, men hvis det stod til trådens brugere skulle vi af med halvdelen af truppen. En trup som efter 15 kampe har 37 point og som flere spillere har understreget sammenhold og harmoni, som de vigtigste kvaliteter.

Dog skal det siges at jeg elsker uoverensstemmelser og man skal da forholde sig kritisk, jeg tror bare jeg ser denne sæson (og halvdelen af sidste) i kontekst til 10 års spille- og resultatmæssig ørkenvandring. Hvordan det mon ville have været for trådens brugere at følge dem i den periode? Jeg syntes ikke stemningen var lige så slet, måske var den i virkeligheden mere apatisk.

Nu så jeg Juve-kampen igår og det er altså kort og godt en stor rodebutik, hvad der foregår hos bilfabrikanterne. Underlige driblinger ind i 4 spillere, boldtab farlige steder, fejlaflvering på fejlaflevering. Deres midtbane er på ingen måder så frygtindgydende som Lazio med SMS og med vores høje pressspil og deres ekstremt arrogante boldomgang har vi nogle klare muligheder. Men jeg frygter da altid Juve og vil gøre det med Zlatan, Bennacer, Saele, Tonali etc.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Interforlivet
@Old Bull Lee:
Jeg ved ikke så meget om det er en cinderella-sæson, som en enlig svale, hvis jeg forstår dig korrekt. Det er ikke en "Leicester" vi har gang i, men mere kulminationen på et meget hårdt arbejde på at opbygge en stærk organisation. Måske lidt fortryllende i forhold til hvor vi burde være i "processen", ingen havde forventet at vi ville præstere så godt, som det er tilfældet. Her har Pioli i den grad formået at udnytte sit materiale og er pt. den vigtigste mand på holdet.
Vi er sådan set helt enige. Jeg mente skam ikke "en enlig svale" med min metafor men snarere lige præcis det du beskriver. I "burde" ikke præstere på et så højt - og ikke mindst stabilt - niveau med tanke på hvor langt I er i den proces som startede for (hvad?) under to år siden og hvor holdet består af rigtig mange unge spillere uden metalerfaring. Det var blot det jeg mente. Som jeg skrev for nylig i Inter-tråden, så mener jeg man skal være temmelig skør for ikke at anse Milan for et hold som i dén grad kommer til at sætte sit præg på toppen af italiensk fodbold i den nære fremtid.

Den med Inter/Milan og attraktivt fodbold lader vi ligge, det fører sjældent nogen vegne at diskutere subjektive positioner, udover at det er skideskægt. Intertrådens aktivitet beror på skænderier og uenigheder og derfor også negativitet, men den er da sjov at følge med i.
Jeg synes personligt det er ærgerligt hvis nogle særlige uoverensstemmelser skal ødelægge det for os andre. Sådan noget her kan sagtens diskuteres på en ordentlig måde, og derfor bør vi ikke holde os fra det. Jeg er jo sådan set heller ikke uenig med dig i at Milan spiller det mest attraktive fodbold. Jeg mener bare at det er side om side med Inter.

Egentlig tror jeg jeg synes at Milan spiller den mest attraktive hvis man kun ser på deres egen måde at spille på. Inter skaber dog de mest underholdende kampe, og det er vel også en del af ligningen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er for så vidt enig i, at Milan spiller en flot gang fodbold - selvom jeg selv nok ikke vil strække det til "sindssygt attraktivt".

Jeg er dog lodret uenig i, at Inter skulle være side og side med Milan desangående. Bevares, det var sjovt i går og der har da været et par sjove kampe - men set over det hele har det været trægt og uinspireret, og derfor uinspirerende, hvilket én ottemåls kamp mod Crotone ikke ændrer på. Faktisk er én af mine primære anker mod Conte netop at det ikke er særligt inspirerende. I alle mine lange år som Interfan, har det aldrig været så nemt at gå væk fra TV´et og hente en kop kaffe, som det er nu.

Men det er jo - som OBL helt rigtigt påpeger - smag og behag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Milanistar
Old Bull

Jeg hopper bare lige på Krunic-kommentaren her. Som udgangspunkt er Krunic en habil reserve, men hans seneste optrædener har simpelthen været for dårlige til overhovedet at berettige ham mere spilletid (i hvert fald indtil han begynder at hæve niveauet igen). Mod Lazio var han horribel, og igen mod Benevento kommer han ind og viser sin manglende form. Måske er han fin nok, men fungerer bare ikke rigtigt i den nuværende formation? Anyway, hvis der skulle dukke en interessant spiller op på hans position synes jeg klubben bør slå til. Vil man være mester er man nødt til at have en stærk start XI samt 11 gode reserver + det løse. Der mener jeg at Krunic som en af reserverne ikke er god nok, i hvert fald ikke de sidste par måneder.

Men nu får han selvfølgelig lige muligheden for at vise sig frem mod Juve. Jeg håber, han gør mine ord til skamme.
Sempre Milan.
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Jeg tror at det Old Bull Lee sigtede efter var lidt "realitetssans" om man må kalde det det.

Du kan da vist personligt også godt relatere til processen hvor man som Milan-fan er startet sæsonen med en forhåbning om en top-4-placering for så nu at befinde sig i en form for rus baseret på Scudetto-forventninger (sat på spidsen, men alligevel). Det kan så godt komme til at danne kontekst for ens løbende vurdering af holdet. Så i stedet for at sætte pris på at alt det gode, kommer man til at brokke sig over små ting som egentlig slet ikke bør fylde så meget.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Men ligesom det til tider har været trægt (for det har det da immervæk) har det til tider jo altså også været et decideret festfyrværkeri. Specielt vores 2. halvlege set over hele sæsonen har jo udgjort fremragende underholdning.

Vi er samtidig det mest scorende hold i ligaen hvilket ikke just hænger særlig godt sammen med din overordnede vurdering.

Dermed ikke sagt at man ikke må mene at Milan spiller mere attraktivt end os. Selvfølgelig må man det. Jeg synes bare du forklejner Serie As mest scorende hold med din analyse.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Nu skal vi ikke overtage Milan tråden med Interskriverier, så jeg skriver lige et kort svar - og så danser vi om nødvendigt videre i hjemmetråden.

Jeg er ikke enig i øverste påstand. Vi har haft et par fede kampe og måske en håndfuld gode anden halvlege ud over det (dog mest i CL). Ellers har det for det meste været trægt.

At vi scorer mange mål er da fint, men for mig udgør mål ikke nødvendigvis underholdning - ellers ville jeg se håndbold (tøhø). Jeg vil objektivt set langt hellere se en spændende 0-0´er end en halvfesen 3-0´er. Kampen i går var egentlig en fin case. Jeg synes, det var mere underholdende i første halvleg, fordi der var det en fodboldkamp. Anden halvleg var da bestemt fint - især set med Interbriller - men luften gik ret hurtigt af ballonen. Groft skrevet sad jeg limet til skærmen i de første 45 minutter, mens jeg ret hurtigt begyndt at multitaske i de sidste 45.

PS: Efter min mening er Atalanta i øvrigt rækkens med afstand mest attraktive hold - igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Nu skal vi ikke overtage Milan tråden med Interskriverier
Good point.
Skrevet af Milanisti
Jeg kan ikke helt følge din kritik af kommentarerne herinde, OBL. Jovist, man skal ikke male fanden på væggen, og tegne et billede af et vi er på røven, når vi nu ligger nummer 1. Det er jeg helt med på - men betyder det, at vi ligger som vi gør - at alt er perfekt? At der ikke er fejl? At der ikke er plads til forbedringer? At spillerne ikke kan udskiftes med spillere af højere kvalitet?

Denne proces vi er inde i har været lang, og det startede vel da vi erhvervede Hakan, Leao, Kessie, Theo, Rebic, Castijello, Bennacer OG Krunic. Vi tilføjede sidenhen Alexis, Kalulu, Zlatan, Kjær og Tonali. Tonali hentede vi for at øge kvaliteten på midtbanen, således at der kan roteres med Kessie og Bennacer uden et gevaldigt fald i kvalitet. Det samme kan man ikke sige om Krunic, desværre.

Jeg beundrer helt sikkert Krunic´ ydmyghed og fleksibilitet, og det er jeg ret overbevist om at de andre ligeledes gør. Dog er det helt naturligt, at man kalder på mere kvalitet, når vi nu sigter efter stjernerne og det virker til at vi rent faktisk kan nå dem.

Vi kan selvfølgelig ikke bare købe os til et mesterskab, og derfor skal en kommende midtbanespiller af kvalitet selvfølgelig passende integreres i spillet, men i dine kommentarer og de andre Inter fans, antydes der at vi har spillet over evne. Måske har vi, måske ikke - men hvis vi har, er det jo ekstra grund til at bygge på med kvalitet, således at vores ´standard´ løftes.

Med de skader vi er løbet ind i, og med Corona in mente, er det kun forståeligt at flere fans kræver handling fra den sportslige ledelse, således at den gode stimer ikke bliver ødelagt af fx skader til de bærende elementer.

En Soumaré eller Koné på midtbanen ville ikke være for meget at forlange, og det burde ikke være utænkeligt, at vi kan hente én af dem. I øvrigt forlyder det, at Pioli trods tilgangen af en central midtbanespiller ikke vil af med Krunic - netop på grund af dennes fleksibilitet, som kan være nøglen i en tid hvor alt kan ske med tanke på corona.

Jeg ser at vi henter en CM og VB i dette vindue. Dog kan noget tyde på at Maldini vil hente en CB, trods Kalulus spektakulære udvikling.

Det vil i min optik ikke gøre noget, hvis man nu vælger at gå efter Thauvin, at man så venter til sommer og først der sælger Samu.
Skrevet af Old Bull Lee
@I4L
Det er da klart interessant at diskutere hvem der spiller mest attraktivt fodbold, jeg mener dog, ud fra et rent taktisk synspunkt at Milan spiller meget underholdende - mere end Inter. Målene er én ting, en anden faktor er chancer og fx. skud på stolpen som er helt absurd i Milan for tiden. Men som du siger, så er det helt vanvittigt at den cyklus som startede i ´18 laver så kvalitativt et hop som det er tilfældet. Men det er smag og behag David Nielsen fx. forsvarer jo "kedeligt resultatorienteret fodbold" fordi det er sjovere at vinde end noget andet. Her er jeg enig med FD.

@Milanistar
Krunic er, som jeg også skrev, ikke en del af start-xi, men han er i dette tilfælde hevet frem som et eksempel på en generel tendens i tråden, som jeg synes der er. Det maler ikke et overordnet billede som jeg kan genkende, ej heller et som truppen og ledelse også addresserer. MEN jeg er da totalt enig i at vi mangler en mand på midtbanen der havde nogenlunde samme kvaliteter som Kessie.

Du skriver:

Anyway, hvis der skulle dukke en interessant spiller op på hans position synes jeg klubben bør slå til. Vil man være mester er man nødt til at have en stærk start XI samt 11 gode reserver + det løse. Der mener jeg at Krunic som en af reserverne ikke er god nok, i hvert fald ikke de sidste par måneder.


Her er jeg lodret uenig. Vi er ikke Juventus og har ikke økonomien til at købe alle og enhver - ellers havde vi haft Chiesa på den højrekant. Man kan også blive mestre på andre måder uden 22 lige stærke spillere - nemlig med en trup som er i balance og vil dø med støvlerne på. Desuden mener jeg at vi har en langt, langt stærkere trup end fx Lazio der har så vanvittigt gode spillere mens andre der falder fuldstændigt igennem.

Vores styrke gennem de to sidste transfervinduer har været en kløgtig og nøgtern indkøbspolitik hvor vi ikke bare spreder penge ud, men leder efter de gode handler og har kapaciteten til at slå til når det er (Tonali og Hauge) men kan også hente spillere til at være med i et udviklingsprojekt. Det er en genistreg at hente Kjær og Zlatan ind som de store senatorer der kan være tutor for ivrige unge spillere.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanisti
Vores styrke gennem de to sidste transfervinduer har været en kløgtig og nøgtern indkøbspolitik hvor vi ikke bare spreder penge ud, men leder efter de gode handler og har kapaciteten til at slå til når det er (Tonali og Hauge) men kan også hente spillere til at være med i et udviklingsprojekt.


Nu mener jeg at starten på den gode stime kan dateres længere tilbage end til sidste 2 transfervinduer.

Tonali er jo ikke helt så billig, og kvalitet koster. Ingen har opfordret til at hente dyre spillere, men derimod har jeg set at man har talt om unge spillere med stort potentiale, der netop er i samme prisklasse som Hakan, Theo, Bennacer m.v. havde på daværende tidspunkt.

Spillere som vi har været sat i forbindelse med i længere tid. Simakan, Kabak, Soumaré og nu Koné fx.
Skrevet af Old Bull Lee
@Milanisti

Det er helt forkert at antage at jeg antyder at vi "spiller over evne". Det har jeg ingenlunde gjort. Men du skal ikke komme og fortælle mig at du rent faktisk regnede med at vi havde 38 point efter 15 kampe - det er da en overraskelse. Min påstand er at truppen er vores vigtigste kvalitet. Faktisk vil jeg sige at spiller for spiller er der 1-2 hold som er bedre end os, overordnet set, men de har en dårligere trup. Der er forskel. Samtidig ser jeg at der kan forekomme en ivrighed i tråden der klandrer den ene eller den anden for at være for dårlig til holdet.

De første jeg sådan lige kan komme på er:
Romagnoli
Gabbia
Rebic
Leao
Samu
Tonali
Calabria

Spillere der ud fra spillede minutter har en stor andel i at vi ligger der hvor vi gør. Krunic - der, og lad mig lige understrege, blev hevet frem som eksempel på en generel tendens - kan man da sagtens diskutere hvorvidt hans kvalitet er god nok og hvorvidt vi kan få en erstatning. Det er klart at jeg helst vil have det bedst mulige hold (er du vanvittig?). Men det er ikke pointen her.

Jeg tror også vi henter 1-3 spillere i dette vindue alt efter hvordan markedet arter sig, men det er slet ikke min påstand. Jeg prøver at se med nogenlunde realistiske øjne i henhold til vores eksplicitte strategi hvordan vores hold kan forstærke sig, baseret på udtalelser fra ledelsen inkl. Pioli. Ikke bare fyr dette og hint - det er trods alt noget sjovere.

Man køber ikke bare spillere fordi at spiller X er skadet i en måned eller fordi at der visse spillere er karantæne mod Juventus - det er urealistisk at best og i værste fald det glade vanvid.

Og lad mig understrege igen: Folk har sine holdninger og det skal de have - jeg opfordrer bare til at vi lige glæder os over at vi rent faktisk spiller godt og vinder samtidig.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Hakan var en Li-signing. Du mener da vel ikke at vores "genrejsning" startede med Li Yonghong?

EDIT: Og jeg mente at vores projekt og strategi startede for alvor i sommeren 2019 - så de sidste 3 vinduer på trods af at Giamp var en fejl.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanisti
I øvrigt melder CdS i dag om at Maldini håber på at lukke aftalen med Strasbourg om Simakan i løbet af de næste par dage. Vi har fået et bud på €15m afvist, og Strasbourg kræver €20m. Mon ikke vi ender på €17m inkl. bonusser?

Selvsamme medie melder også at klubben har fulgt Koné fra Toulouse over længere tid, og at man nu skulle være i ´pole position´ til at lande ham. Spørgsmålet er hvor meget Toulouse kræver for ham kontra de €20m Lille kræver for Soumaré. Begge ser spændende ud.
Skrevet af Interforlivet
@Old Bull Lee:
Det er da klart interessant at diskutere hvem der spiller mest attraktivt fodbold, jeg mener dog, ud fra et rent taktisk synspunkt at Milan spiller meget underholdende - mere end Inter. Målene er én ting, en anden faktor er chancer og fx. skud på stolpen som er helt absurd i Milan for tiden. Men som du siger, så er det helt vanvittigt at den cyklus som startede i ´18 laver så kvalitativt et hop som det er tilfældet. Men det er smag og behag David Nielsen fx. forsvarer jo "kedeligt resultatorienteret fodbold" fordi det er sjovere at vinde end noget andet. Her er jeg enig med FD.
Jeg er som sagt heller ikke uenig med jer omkring det subjektive aspekt. Selvfølgelig er det forskelligt hvad vi hver især anser for at være attraktiv fodbold.

Min pointe var principiel. At det er meget subjektivt, skal ikke afholde os fra at diskutere det. Alt kan nemlig diskuteres så længe det gøres ordentligt og med respekt for den man diskuterer med. Det var snarere det der var min pointe.

I øvrigt jeg er som sagt enig med dig i at Milan spiller utrolig attraktiv fodbold under Pioli. Det er imponerende, og jeg kan stadig ikke helt forstå hvordan det kan fortsætte når nu i har været så uheldige med skader over de seneste par runder.
Skrevet af Milanisti
Men du skal ikke komme og fortælle mig at du rent faktisk regnede med at vi havde 38 point efter 15 kampe - det er da en overraskelse.


Nej. Selvfølgelig ikke. Jeg regnede dog med at vi kunne spille os i top4 qua det opløftende spil vi viste over et halvt år forinden.

Samtidig ser jeg at der kan forekomme en ivrighed i tråden der klandrer den ene eller den anden for at være for dårlig til holdet.

De første jeg sådan lige kan komme på er:
Romagnoli
Gabbia
Rebic
Leao
Samu
Tonali
Calabria


Jeg kan ikke mindes at Romagnoli har været nævnt som værende for dårlig til holdet. Jeg kan huske at det niveau han lagde for dagen henover flere kampe blev kritiseret, tiltrods for at han var kommet sig over en skade. Det virkede dog til at det tog længere tid end ´normalt´ at genfinde niveauet. Derudover har den manglende lederskikkelse været under kritik - den vil jeg stadig fastholde. Jeg ser mere Kjær som en leder på holdet, og i forsvaret - end vores kaptajn. Måske er det på grund af erfaringen, men Romagnoli er også 26?

Har Gabbia og Tonali været under kritik? Hvor man har påstået at de er for dårlige til holdet? Hvem? Hvornår? Jeg kan huske nogle kommentarer om at Tonali ikke var faldet så hurtigt til, men ikke at han ligefrem var for dårlig? Han er jo lige ankommet? Gabbia har vist sig positivt frem, og måske har der været kritik af enkelte handlinger når man kommenterer i tråden under en kamp, men ellers siger det mig ikke noget.

Samu har været kritiseret længe for lavt bundniveau, og den kritik tror jeg stadig findes. Han er trods alt købt til €25m, og var tiltænkt som fast starter. Nu har en ung belgier, som ingen kendte til og som var tiltænkt som reserve overhalet den ældre og dyrere spanier. Vi kan sagtens blive enige om at Samu var et dårligt køb til pengene, men man har stadig en forventning, når der bliver lagt så mange penge for en spiller.

Jeg forstår ikke kritikken af Calabria..

Leaos attitude har været den store årsag til kritikken af ham, så vidt jeg forstår. Den skulle Pioli også have udtalt sig om, og selvom spillet er løftet, så kan jeg ikke se en mærkbar ændring i attituden. Den kritiserede attitude ses ofte når der er modvind under en kamp.

Jeg prøver at se med nogenlunde realistiske øjne i henhold til vores eksplicitte strategi hvordan vores hold kan forstærke sig, baseret på udtalelser fra ledelsen inkl. Pioli.


Hvad er der blevet kommenteret på, som går imod strategien eller ledelsens udtalelser? Det kan jeg ikke se. At vi skal hente en ung CB eller CM? Det har jo hele tiden ligget i kortene, at vi skal hente en spiller der erstatter Krunic, og grunden til at flere herinde skynder på dette skal ses i lyset af det røde kort samt skadessituationen. Der er ingen der siger, at vi skal..

Man køber ikke bare spillere fordi at spiller X er skadet i en måned eller fordi at der visse spillere er karantæne mod Juventus - det er urealistisk at best og i værste fald det glade vanvid.


.., men derimod håber flere vel bare på, at ledelsen henter de spillere, som de har kikkerten i starten af dette vindue - fordi at behovet pludseligt er blevet mere markant - end i slutningen af vinduet? Det er jo bare det? Jeg kan bare ikke se hvem der råber efter at vi skal hente Messi eller Ronaldo. Folk har kaldt på de samme spillere, som vi i månedsvis har været i forbindelse med og som Milan i månedsvis har fulgt, og en eller flere af dem, hvor Milan har været og er i forhandlinger om. Det er de samme spillere.

Jeg er enig i at det ville være skørt, hvis man på grund af skaderne og det røde kort til Tonali gik amok og hentede Fabinho i Liverpool eller Kanté i Chelsea, men det er ikke det, som der bliver nævnt i flere af kommentarerne - så vidt jeg kan se.
Skrevet af Fox@Mulder
Det bliver jo ofte meget subjektivt når man begynder at snakke om hvem der spiller mest attraktivt :)

Som jeg ser det har vi i 2020 været blandt de hold som har spillet noget af det mest attraktive fodbold - måske sammen med Atalanta og til dels Napoli, hvis man kigger på Italien. Vores spil er baseret på højt genpres, stor intensitet, mange spillere foran bolden osv. Vores mål kommer fra mange forskellige spillere og på mange forskellige måder og vi har forholdsvis "let" ved af score - minimum 2 mål i 17 kampe nu?

Inters kampe synes jeg også har været underholdende og attraktive, men det har i mine øjne mere skyldtes et til tider ret så svagt forsvar (især i perioden i efteråret). At man så har haft en mands hæren Lukaku og bare har
formået at score endnu flere mål end man har lukket ind har givet mange målrige og underholdende kampe. Jeg synes dog man især den sidste måned til halvdelen har set større defensiv stabilitet kombineret med bedre og offensivt spil og så har flere spillere, såsom Hakimi, hævet deres niveau. Meget står og falder dog med Lukaku - mister man ham i uger eller måneder kan det blive dyrt.

Conte har i mine øjne aldrig haft en offensiv tilgang til tingene - han har altid taget udgangspunkt i en solid defensiv.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0