Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pinturicchio
Helt fint og den rigtige beslutning, at kampen spilles, hvis de lokale myndigheder mener, det er forsvarligt.

Det er naturligvis ærgerligt at have spillere ude pga. COVID, men det har klubberne, inden sæsonstart, jo accepteret som en reel risiko.
Skrevet af Martinovic
Det tyder på, at Simakan bliver Milan-spiller inden længe. Jeg har aldrig set ham spille, og selv om vi har skrevet på en ny midtstopper, så bliver han vel kun fjerdevalg efter Kjær, Romagnoli og Kalulu?

Kalulu har overrasket en del, og med Calabrias form spår jeg, at Kalulu er en mere sandsynlig arvtager for Kjær på sigt. Derfor havde det måske været mere ideelt med en venstrebenet stopper som backup for Romagnoli.

Det vigtigste er at lande en central midt som backup for Kessie.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Jeg har kun set Simakan én gang mod PSG før jul. Der lukkede han Mbappé rigtig fint ned og spillede en meget imponerende kamp - var det ikke for ham, havde de tabt større en 4-0.

Hvad jeg har læst fra folk som følger Ligue 1, er han et kæmpe talent og "the real deal" som Matteo Bonetti skrev på twitter i går aftes. Han refererer til Wyscout, som er et kæmpe scouting site med stats, video mv.

Jeg tror, at han bliver 3. valg "sammen med" Gabbia, når han er tilbage. Dermed synes jeg, at vi er meget godt dækket ind, med Gabbias form tidligere på sæsonen og sidste, Kalulus præstationer ved de få muligheder han har haft for at side sit værd og givetvis Simakan.

Se evt. denne sammenligning med Romagnoli og Kjær: https://twitter.com/ViziFootball/status/1346377278557618176

Ser ud som om han komplementerer vores nuværende konstellation rigtig fint, hvilket giver Pioli mulighed for at sammensætte holdet lidt mere ud fra modstanderen, i et presset program i løbet af foråret med Coppa Italia, Europa League og Serie A.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Ingen Krunic eller Rebic i aften, da de begge er testet positive.

Vi har fire 6´ere, og tre af dem er ude i aften. Fedt fedt.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ej ej hvor er det bare ærgerligt. Det var allerede bedst for os at kampen blev udskudt inden de disse to positive prøver... hårde tider - uafgjort vil være en kæmpe sejr for os nu. Ej hvor er det latterligt - som vi skal rammes pt af skader og corona
Skrevet af Fox@Mulder
Man kan vist efterhånden umuligt være uenig i at førsteprioritet er en CDM.

Hauge eller Diaz kan tage VW istedet for Rebic, men hvad hulen gør vi på pladsen ved siden af Kessie? Conti på HB og Calabria frem på CDM.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Kalulu eller Calabria centralt.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Dalot på HB og Calabria på CDM. Ikke meget værre end Krunic på CDM og Calabria på HB. Hauge i stedet for Rebic er et step down, men ikke lige så stort som det havde været, hvis Hakan var ude.
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
Italienske medier melder allerede at Hauge overtager VW og at Dalot kommer ind på HB mens Calabria således rykkes op ved siden af Kessie.

Lige før man skulle prøve Kalulu på CDM, men dertil er kampen nok lidt for vanskelig.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Uden 7 spillere heraf 4 faste startere må målet efterhånden bare være at få ét point med fra kampen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Absolut. Kan vi få et point, vil det være super.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis man skal se lidt lyst på det (og hvis det er mig tilladt), så vil det - hvis det kommer dertil - være lidt et gratis nederlag. Altså, ikke ét der kommer til at pille alt for meget ved den gode stemning og positivitet, der må herske i truppen. At lide pointtab mod Juventus, mens man mangler så mange kernespillere, vil være fuld forståeligt - også for spillerne selv.

Og hvis I ender med at vinde (hvilket ikke er usandsynligt), er det én af de der kampe, der vil være mere end tre point værd.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af paolomaldini
@FD:
Enig, første nederlag MÅ unægteligt komme på et tidspunkt - jeg kan simpelthen ikke forestille mig andet.

Et X ville dog være et rigtig fint resultat. Vi mister formentlig 1. pladsen, men allerede i weekenden har Inter en udekamp mod Roma, som kunne give et pointtab (måske uden Lukaku).
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
@Flying Dutchman

Helt enig, vi overlever nok et nederlag. Jeg tror det første mål bliver ekstremt afgørende.

Simakan er lige på trapperne og det kan ikke være længe før Bennacer og Saelemaekers er klar igen - om en uges tid eller to tror jeg det ser meget lysere ud.

Jeg har ikke været imponeret af Juventus hidtil, men Ronaldo scorer jo efter behag. Dog kan det også blive grimt for dem med Demiral på HB overfor Theo og Hauge/Diaz.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Altså vi slog Lazio med et amputeret hold og nu har vi trods alt theo, kessie og Kjær med. Men ja ingen tvivl om at Juve nu er store favoritter. Endvidere er jeg meget betænkelig ved at bruge calabria som midt. Defensivt giver det nok mening, og calabria har også gode løb med og uden bold - men frygter simpelhen han kommer til at lave alt for mange opspil fejl...
alternativet er at rykke hakan ned som midt og bruge Diaz som cam - problemet ved det er så bare, at så har vi stort ser intet at skyde med fra bænken!

Frustrerende for os, men mener nu stadig at vi bestemt har en chance for at drille Juve - forza Milan.

Nb @rossoneri where are you

Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg snupper lige en pause herinde.

Dels har jeg mega travlt og dels synes jeg bold.dk er blevet lidt mere lort end lagkage.

Så jeg nøjes med at droppe ind og læse lidt med, for nuværende.

God kamp til alle i aften.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Du er savnet her i Milan tråden, håber du snarest vender tilbage. :-)
Skrevet af Fox@Mulder
Inter bagude 2-0, det kan vi jo ikke klage over :) - selvom jeg sgu hellere vil ha dem som tætteste konkurrent end det klamme hold vi møder i aften.

Roma ser stærke ud, bliver spændende med dem mod Inter i weekenden og kampen efter mod Lazio.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Det bliver pludselig en endnu vigtigere kamp i aften. Taber vi gør det ikke så meget, andet end at Roma kommer 3 point tættere på os. Vinder vi, kan vi starte næste uge med et forspring på 7 point til Inter, givet at de taber til Roma.

Det kræver selvfølgelig at Inter ikke vender deres kamp i dag.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg har mest øjnene rettet mod Roma, Atalanta og Napoli. Det er de tre hold, vi skal holde bag os.

Et forspring på x antal point nu kommer ikke til at gøre en forskel i forhold til Scudettoen.
Mojn do!
annonce
0