Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Åbenbart, Men helt generelt tyder det på, at det er blevet ind blandt suspekte typer at investere i fodbold klubber. Det er jo ikke fordi diverse oliemilliardære er kommet til pengene via mere rent trav, eller er mindre suspekte, PSG er jo reelt ejet af Thani monarkiet af Qatar, City er ejet af et Sheik Mansour som også tilhøre en royal famile, og som heller ikke just er kommet til penge på den pæneste vis.

Så hvorfor skulle Milan ikke også ende på tvivlsomme personers hænder.

Og nu vi er i gang, så er der ikke mange i vesten der reelt ved hvem Thohir er, og der er nul garanti for at han er den reelle ejer, der kunne snildt stå nogle mere lysky personer bag ham, for Thohir er jo ikke ligefrem stinkende rig, Faktisk er flere af familiemedlemmerme betragteligt rigere end ham!

Det lugter langt væk

Skrevet af Lentini
Der er vel ikke den store forskel i at väre ejet af Berlusconi, og have aktionärer som fx Gazprom eller nogle tvivlsomme arabere. Berlusconi navnet er jo ikke just sammenhängende med fair trade.

Jeg tror som sådan ikke at der er det store problemer med at finde aktionärer med interesse fra Milan. Jeg tror mere det afhänger af hvor meget magt/indflydelse de vil få for deres penge, samtidig med at Milans regnskaber ikke er for könne. Jeg er spändt på hvor dygtig en sälger Lady B egentlig er.

Anderledes omkring Milan, så snakkede Galliani om at der allerede var forhandlet pris på både Taarabt og Rami, hvilket må indikere at sidstnävnte tilsyneladende har overbevist Milans ledelse samt Seedorf om at han er en mand for Milan. Jeg forventer dog stadigväk at vi få minimum en til centerforsvarer til sommer. Andet vil simpelthen väre håblöst.

West Ham og Hull skulle begge stå på spring for Sulley Muntari, i en handel der vil indbringe 4-5 mio€. Det ville väre aldeles glädeligt at slippe af med Sulley. Man kan ikke fornägte hans fightingspirit, men ved guder hvor går det langsomt.

Ellers er der godt nok meget snak om en mulig afgang af Kaká til amerikansk fodbold. Orlando Rapids skulle have en brasiliansk ejer, som gerne ser ham i klubben. Men de deltager formentlig först fra 2015 i MLS, hvor Kakás kontrakt også udlöber. Så i min verden giver det lidt sig selv, men lad os nu se.

Niang har desuden offentlig proklameret at han gerne vil blive endnu en säson i Montpellier.
Skrevet af Lentini
Jeg tror desuden kun at vi rammer omkring de 54pts denne säson. Det regner jeg ikke med skulle give en europäisk billet. Så mange hold over os, går sgu ikke i stå.

Jeg regner med ni point mod de tre hold under stregen, som vi allesammen har på hjemmebane: Catania, Livorno og Sassuolo. Särligt Catania har väret forfärdelige med kun 2pts på udebane hele säsonen. Det er virkelig en skidt statistik at have med sig.. eller snarere imod sig.

Så har vi et derby mod Inter, som altid lever deres eget liv. En kamp, hvor Mazzarri formentlig(endelig) kan bruge sin foretrukne spillemåde, kontraspillet, fordi Seedorf vil have initiativet.

Derudover har vi tre tricky udebanekampe. Genoa i aften, som jeg altid synes er vanskelige opgör. Dernäst Roma, som ikke har tabt på hjemmebane hele säsonen med en målscore på 39-7, 13 sejre og 3 uafgjorte. Hvordan vi skal få point i den, er lidt svärt at se.

Så har vi den sidste udebanekamp, på Atleti i Bergamo, hvor Atalanta har vist sig ret så stärke i denne säson igen.

Vi skal ramme mellem 17-19 pts i min verden for at få europäisk fodbold. Det er en noget svär mission, man har sat sig selv på.
Skrevet af Gasbarroni
Uanset hvem det bliver, tror jeg I får svært ved at overgå Gaddafi.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
Haha, ja umiddelbart bliver den svær at stikke. Selvom et Putin-sponsorat begynder at komme derop af.
Skrevet af Lentini
Nå, men Milan har åbenbart allerede fået et tilbud. Peter Lim fra Singapore, har tilbudt 300mio€ for 51pct af aktierne i Milan, og vil altså dermed have aktiemajoriteten. No way in hell, det kommer til at ske! Slet ikke når Lady B vil have ca. 250mio€ for 30pct. Tilbuddet er efter min mening, langt under det Berlusconierne vil acceptere, til at lade aktiemajoriteten slippe dem af hænde. Men det rapporteres dog at Galliani skal mødes med Peter Lim, for at forhandle en aftale sammen, som vil være væsentlig mere gunstig for Berlusconi familien.

Derudover har Peter Lim også forsøgt at købe både Liverpool og Valencia, uden held. Jeg er ikke umiddelbart positivt indstillet overfor Peter Lim.

Edit: http://www.football-ital…-cent-milan
Skrevet af Martinovic
Kommer aldrig til at ske. I hvert fald ikke, mens Silvio stadig har noget at sige.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg forestiller mig på ingen måde at hverken Silvio eller Lady B finder buddet på 300mio€ for aktiemajoriteten, tilfredsstillende på nogen måde. Ikke alene er de Berlusconier - hvilket vil sige grådige, og derudover er ingen af dem helt håblöse forretningsmennesker.

Sidst jeg tjekkede Forbes, mener jeg også at AC Milan som klub var vurderet til knap 1 milliard €(Edit: Wups, det var $ iflg. Forbes, hvorfor Milan "kun" er värd knap 700mio€).

Men det er jo en kendt sag, at Milan söger investorer. Det har man jo mere eller mindre offentligt erkläret. Derfor er der intet odiöst i at man sender Adriano Galliani afsted, for at forhandle yderligere hen imod det som Berlusconierne har som mål. Investering, hvor de stadigväk har aktiemajoriteten, og derved beholder magten over AC Milan.

Mig bekendt, så er Peter Lim dog også med i budrunden omkring Valencia CF, og jeg bryder mig ikke om den ihärdige sögen på en fodboldklub, som han er igang med. Det er själelöst på en måde, som jeg ikke bryder mig om.
Skrevet af Viola 4 Ever
Hvem fa´en gider smide 250 mio. € efter 30% af aktierne, når man ved at Berlusconierne alligevel vil køre showet efter deres egne ønsker og behov.
Men der skal nu nok findes en eller anden araber hvis familie sidder på et helt lands olieressourcer, der synes det vil være sjovt at kaste med penge for at kunne sidde i æreslogen når han har lyst.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Belöbet skal vel også ses som et udgangspunkt til en forhandling. Hvis ingen har tänkt sig at honorere det belöb, må Milan naturligvis sträkke sig den anden vej, fordi man har brug for kapital.
Skrevet af Viola 4 Ever
Ja, det er med på. Jeg tror nu at de fleste investorer i den størrelsesorden vil ønske en del indflydelse og mindre "Berlusconi show".
En investering i 30% aktierne alene giver ikke meget mening, med mindre man ikke går op i forrentningen af midlerne.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ja, absolut. Min umiddelbare tro er også at det som sådan ikke er noget problem, at få pengestärke mennesker til at finde Milan interessant. Jeg tror dog det hidtidige problem er, som du selv er inde på, at disse mennesker med pengene i den störrelsesorden vil have en afgörende indflydelse i klubben AC Milan. Og ikke skulle väre bekymret omkring Berlusconi familiens intentioner. Det får man jo ikke med dette "tilbud".

Det er jo ikke förste gang, at historierne går omkring mulige opköbere af Milan. Men Berlusconi familien har stået stejlt på at ville have den afgörende indflydelse. Men rammer belöbet pludselig et sted, hvorpå det kan väre attraktivt at sälge, så tvivler jeg heller ikke på at Lady B gerne afgiver Milan. Derimod tvivler jeg lidt på den gamle...
Skrevet af Old Bull Lee
Constant kan ikke engang finde ud af at aflevere selvom han tager indkast. Bonera sejler også helt og kan ikke cleare ordentligt.
Honda fejlafleverer og Pazzini kan ikke få fat i noget som helst.
Det er jo forrykt.
Men ok flot sat ind af Taarabt, en scoring til i starten af anden halvleg og så lukke kampen, ville være lækkert. Mit hjerte holder ikke til mere stress-bold i denne sæson
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Gode mål af både Taarabt og Honda, Taarabts mål var jo lige som at se Kaka 8 år yngre.

Derudover er der ikke så meget at sige, spillet var ikke ligefrem fantastisk, men 3 point varmer uanset.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
....
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af La _Vecchia_Signora
Tænker at det er oplagt at spørge herinde, kan I anbefale steder man kan bo i Milano, hvor I måske selv har boet??
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af Martinovic
Hold jer fra Hotel Diablo. Det har en kammerat og jeg prøvet. Det var det værste skrammel.

http://www.thebesthotel.it/en

Det her kan godt anbefales. Det ligger tæt på metroen og hovedbanegården (Stazione Centrale).
Mojn do!
Skrevet af Gasbarroni
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Bishop
http://www.football-ital…lf%E2%80%99

“I do not know if I give balance to the team, but everyone is much more careful, we have changed our attitude,” Constant reflected on the run after extending it with victory over Genoa on Monday night."

Det er simpelthen smukt, måske utilsigtet, men ingen kunne beskrive Constant´s indvirkning på holdet bedre end hovedpersonen selv.

Mht hotel i Milano, så afhænger det jo af hvad du vil med rejsen, hvis det blot er en fodboldtur over et par dage, så er det ganske praktisk og billigt at finde et sted tæt på hovedbanegården, men hyggeligt er det ikke ligefrem. Hvis det er en forlænget weekend med kæresten så vil jeg hellere andbefale et sted ved kanalen, som f.eks. dette
http://www.tripadvisor.c…mbardy.html
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0