Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Vi har spillet 21 kampe i år indtil videre. Vi har vundet 9 gange. Vi har spillet uafgjort 5 gange. Vi har tabt 7 gange.
Det efterlader os med 32 ud af 63 mulige point.

Flere brugere herinde brokkede sig først og fremmest over spillet. Man behøvede ikke at dykke ned i heksens glaskugle for at finde ud af at vi ikke spillede som i 2020. Spillerne virkede ukoncentrede, alt for mange dumme boldtab, ingen kontinuitet på grund af skader osv. Det blev hurtigt slået ned på. ´Krisen´ varede jo kun en måned målt op med hele 2020. Så skete det samme i Februar. Der var jo kun gået to måneder. Så skete det samme i Marts. Der var jo kun gået 3 måneder. Nu er vi i April, og spillet er ikke forbedret. Selv de kampe vi har vundet har ikke været overbevisende sejre, som da vi vandt over alt og alle i 2020.

Der er flere faktorer, der spiller en rolle, og skaderne må bærer den største årsag - men uanset hvad, så er der noget galt, og at påstå andet er helt galt. Det er vanvittigt at være vidne til få herinde, som hver gang holdet kritiseres råber vagt i gevær, og påstår at alt fungerer i skønneste orden. Lever I i jeres egen verden eller hvad? Ser i ingen af vores kampe? Selv fans fra andre hold påstår, at luften er gået af ballonen.

Det er som et hus der brænder, og nogle råber, at der er ild i huset, mens andre ser på og siger: Rolig nu. Det er bare ild. Det går over af sig selv.

Hvad sker der mand? Det er helt tosset at kræve Piolis afgang - det er klart, men nogle må tage ansvar for det her. Det kan være trænerstaben, hvis det er træningen, der er årsag til skaderne - eller også er det den sportslige afdeling, som endnu ikke har genetableret MilanLab. Et eller andet er galt, og Maldini har bare at fikse det.

Selvfølgelig er det naturligt, at flere fans er frustreret over, at vi er ved at miste vores top4 placering. Jeg har ikke set nogen skrive, at det er en skuffelse, at vi ikke vinder mesterskabet. Ja, det kunne være lækkert, hvis det kunne ske, men jeg ser snarere, at folk herinde råber op om at top4 er ved at smuldre mellem hænderne på os. Det er ikke langt fra længere. Vi er nu kun 4 point fra, og hvis denne form vi har vist fortsætter, så er det umuligt at blive i top4.

Skulle skrækscenariet ske, vil det potentielt set skyde os mange år tilbage. Vi mister uden tvivl Hakan og Donnarumma i så fald - uden at få en rød reje for dem. Efterfølgende sidder vi måske tilbage med Caldara, Laxalt og Conti, som vikke har brug for, og som blot vil være en byrde. Der skal så sælges ud, og vupti: farvel til Kessie og Bennacer, hvis det kan gøre det.

Hvis vi ikke ender i top4, er der nogen som ryger. Om det er Pioli, fys-afdelingen eller andre må stå i det uvisse. Det ville jo være den ultimative skuffelse.

Skrevet af Martinovic
Zlatan tager et år mere som forventet.

Jeg håber, han kan spille flere kampe i næste sæson, men det virker ikke sandsynligt. Hvis vi fortsætter med samme formation, skal vi have en Zlatan Light ind, som kunne være Vlahovic.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Super med Zlatan, næste sæsons kampprogram - bliver jo ikke så sammenpresset og tænker vi derfor kommer til at undgå en masse muskelskader til vores spillere og Zlatan betydning for os, taler jo for sig selv.
Skrevet af Old Bull Lee
@Milanisti

Hvis dit indlæg er rettet mod mit, så tror jeg ikke du forstår hvad jeg skriver. Og de ting som du påstulerer er der ingen der har påstået.

Og bare lige til opklaring; hvilken verden mener du jeg burde leve i, hvis det ikke skulle være i min egen?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Sky skriver, at forhandlingerne med Hakan er brudt sammen. Han har været god det sidste års tid, men han svinger stadig i sine præstationer, og de første og en halv sæson var han ikke sin løn værd. Nu beder han om lønforhøjelse. Selvkritik bør han have mere af.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-168767&menu=news-all

Hvis dette er sandt og han takker ja, så er han blot endnu en pengegrisk spiller uden klubfølelse :(

Der har også været rygter om Juventus, men dels har de allerede en fremragende keeper og derudover tror jeg ikke på han skifter til en anden italiensk klub.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Krook
Klubfølelse er jo desværre primært noget fans har. Jeg ved ikke om det er en Gazidis ting, men Arsenal styrtblødte spillere på fri transfer under hans regime.
Skrevet af Caroe
Ja, sikke et dumt svin, der vil skifte til en klub, hvor han vil spille med hvor det er rigtigt sjovt i CL og så til en løn der er 50 % højere.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af andib
Jeg kunne forestille mig, at det havde været nemmere at acceptere, hvis Donnarumma havde sagt, at han havde lyst til at prøve noget nyt lang tid i forvejen. På denne måde synes jeg at han virker grådig. Han prøver at "presse citronen" hos Milan selvom han burde vide, at han kunne få en del mere andre steder.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Martinovic
Hvem er denne klub, Caroe?

Hverken Real, Barca, Juve, Liverpool, Bayern eller City mangler en keeper.

United gør måske, men de kommer ikke til at vinde CL foreløbigt.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
PSG som de nævner i den linkede artikel.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Det vil være surt at miste Gigio på en fri, men fra en positiv vinkel er det en Raiola-klient mindre.

Der er mange andre dygtige målmænd, og vi kan formentligt få en, der ikke kræver en så voldsom hyre.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/168818/emerson-palmieri-opens-tuchels-approach-and-possible-serie-return

Ham gad jeg godt se komme til Milan. Han vil give god konkurrence til Theo og med et år tilbage af kontrakten, vil han ikke koste en formue.
Mojn do!
Skrevet af OC
Gør det.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Han vil heller ikke passe ind i Contes Inter, da han ikke er en wingbacktype som f.eks. Gosens, Hakimi osv.
Mojn do!
Skrevet af OC
Det er jeg ikke sikker på at Conte ville være enig med dig i.

Ikke desto mindre er Granovskia notorisk svær at handle med, så jeg tror ikke at Emersons pris vil være specielt lav på trods af hans kontraktlængde.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Okay. Jeg ser ham mere som en fullback end en wingback.

https://www.football-italia.net/168793/milan-hunt-left-back

Vi er kædet sammen med en række venstrebacks fra 15-20 mio. euro, og jeg vil lige så godt have en italiensk landsholdsback i sin bedste alder.

Milan henter formentligt Tomori, og måske kan vi handle Emerson med. Jeg tror, at han kan købes for 20 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af OC
Men så er kistebunden vel også ved at være nået?

Jeg synes i har større, væsentligere mangler end en reserve til Theo, men vil da være lykkelig på vores vegne, hvis jeres ende-resultat når det kommer til tilgange er Tomori og Emerson.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Ja, det er nok halvdelen af budgettet, der vil ryge på de to i så fald.

Dernæst rygtes Belotti til for 25 mio. euro. 10-15 mio. skal bruges på Tonali, og så må vi se, om vi kan lande en højre wing for resten.

Skal vi ud og hente en målmand, skal der også bruges penge til det, men her vil klubben spare en del lønkroner i forhold til Donnarummas krav.

EDIT: Det kan også være, at klubben henter Hysaj, som også kan dække venstre back. I så fald skal der ikke bruges transferpenge på en back.
Mojn do!
annonce
0