Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Caroe

Jeg synes dommeren hjalp jer godt på vej imod Fiorentina og et fair resultat af jeres kamp igår havde været et X.

Jeg er med på tingene er anderledes med Mourinho, selvom jeg personligt ser ham som outdatet og irrelevant, og at I har handlet godt ind. Som nævnt vil jeg se jer mod andre tophold og så er det spændende om Mourinho tager samme rute som med Tottenham, hvor de indledende spillede fantastisk offensiv fodbold og så senere gik helt ned.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Mourinho ved om nogen hvordan man spiller topkampe.

Er det ikke lidt af en sandhed med modifikationer, når man ser på de seneste sæsoner?

18/19 (Man Utd) mod Tottenham, Liverpool, City, Chelsea og Arsenal (var ikke en hel sæson, da han blev fyret undervejs): 3 nederlag og 2 uafgjorte (pointsnit på 0,4 eller 2 af 15 mulige).

19/20 + 20/21 (Tottenham) mod Liverpool, City, United, Chelsea og Arsenal (20/21 var ikke en fuld sæson, da han blev fyret undervejs): 5 sejre, 10 nederlag og 2 uafgjorte (pointsnit på 1,0 eller 17 af 51 mulige).

Jeg synes personligt Roma har et spændende hold med nogle væsentlige profiler - ikke mindst ser købet af Abraham ud til at være et virkeligt scoop.

Men jeg ser dog ikke længere Mourinho som en toptræner, der er garant for store prætationer i de store kampe (hvilket er det jeg prøver at skitsere ovenfor).

Dermed selvfølgelig ikke sagt, at det ikke kan blive en stor sæson for Roma. Herunder ser jeg det som en mere åben (eller måske snarere uforudsigelig) liga end det har været i mange år.
Skrevet af Pirlo21
Scaroni: "We all saw Kessiè very involved yesterday, I hope he can stay at Milan for a long time. Maldini and Massara are working on it, I maintain a cautious optimism

Har man ik noget at lave her til aften og har TV2play så vil jeg anbefale at gense vores første halvleg og især holde øje med Kessie. Udover hans misset straffespark, så mener jeg, han spiller en hel crazy god første halvleg for os - fuldstændig vildt så overlegen han er og savic bliver helt krøllet sammen!
Skrevet af Caroe
@Rosso:
Ja, okay, jeg troede egentlig han klarede sig bedre mod topholdene. Måske lidt arbitrært at trække grænsen ved sommeren 2018. Hvis man nu havde trukket grænsen 1 år tidligere, så havde der været en del sejre over tophold. Men ingen tvivl om at 18/19 var et dårligt år for ham mod topholdene.

Statistikken mod topholdene i Tottenham er dog nogenlunde som man kan forvente af et hold, der ligger omkring 6.-7. pladsen. Hverken mere eller mindre. Hvis han nu vandt lige så mange som han tabte ville det jo egentlig være meget godt gået.

Uanset hvad er det i hvert fald noget bedre end Fonsecas statistik mod topholdene (7 point i 12 kampe i sidste sæson og flere deciderede afklapsninger undervejs), så min pointe om at man ikke bare kan henvise til Romas problemer mod topholdene i sidste sæson, synes jeg nu er ganske valid.

Jeg er egentlig ganske enig i din pointe om at Mourinho næppe længere er en toptræner, men det er der til gengæld heller ikke nogen anden Serie A-klub der har (måske Juventus).
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
@caroe
Du har selvfølgelig ret i, at der ikke findes nogen magisk grænse ved tre år bagud. Det handlede "blot" om en trend.

Og det ville i øvrigt også være alt for éndimensionelt, at reducere resultater mod andre tophold til et spørgsmål om hans evner.
Der kan selvsagt være mange faktorer der spiller ind.

Ligeledes kan man naturligvis også vende det argument på hovedet ift om han (isoleret set) kan forventes, at være direkte årsag til et væsentligt højere pointsnit mod topholdene.
Man kunne selvfølgelig her tilføje, at det ikke er svært at imponere ift Fonseca.

Hvad angår argumentet omkring 6.-7. pladser og dertilhørende forventninger, tænker jeg også, at dette kan "flippes".

Endte de på 6.-7. pladser, fordi de netop ikke formåede at præstere bedre mod holdene der sluttede over dem?

Nuvel, mit ærinde var ingenlunde, at skyde hverken Roma eller Mourinho ned.
Det var blot konstatering af, at præstationerne ikke rigtig har peget mod en "big match coach" i de senere år, hvor det ellers tidligere var noget man forbandt ham med.
Skrevet af Fox@Mulder
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/kjaer-om-milan-i-min-bog-er-det-en-af-verdens-storste-klubber

Kan man som Milan fan andet end elske og respekterer den fantastiske Kjær?

Jeg har egentlig aldrig set et kæmpe lys i ham, før han kom til klubben - andet end at jeg synes han var god i Palermo. Han har dog bare imponeret mig helt vildt lige fra Day 1 og jeg er kæmpe fan af ham nu - både som spiller og som menneske.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Kjær er også vokset helt afsindigt de sidste par år - sportsligt, men især som person og leder på banen. Det havde jeg heller ikke forventet, da vi hentede ham.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/sky-milan-without-zlatan-against-liverpool/

Ingen Zlatan i morgen. Jeg vil også hellere have ham klar mod Juve.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Understreger godt nok vigtigheden af vi fik signet Giroud. Lad os håbe det bare er lidt små problemer og han er klar til Juventus kampen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Spørgsmålet er dog, om det ikke skal være Rebic der starter mod Liverpool. Efter hans indsats mod Lazio, synes jeg klart han fortjener det - og så skal vi jo ikke glemme, at han faktisk også sluttede sæsonen ret godt af, netop som 9er og med en kreativ spiller (Brahim) bag sig.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Man kan jo argumentere for begge dele;

Rebic er bedre ift. omstillinger mens Giroud er bedre at spille bolden op på - hvor Leao og Diaz så kan løbe på siden af ham.

Personligt ville jeg nok stille med Giroud som har gode CL stats og erfaring og så smide Rebic ind i den sidste 1/3 af kampen, hvor han med sin "Up your face" attitude kan gøre ondt på forhåbentligvis lidt trætte modspillere.

Giroud har iøvrigt scoret 8 mål mod Liverpool, i 16 kampe.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Enig - det er et taktisk spørgsmål. Og i den forbindelse fedt, at vi rent faktisk kan arbejde ud fra flere koncepter.

Jeg forestiller mig dog Giroud blive overmatchet af VdD, mens det måske ville være et stærkere våben, at fange dem på omstillinger (som givetvis bliver kampbilledet).

Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Pioli har idag udtalt at Giroud ikke kan spille 90 min efter Covid og blot to træninger - så enten får han lov at starte indtil tanken er tom og ellers kommer han ind de sidste 20-25 minutter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Har iøvrigt indtryk af at mange andre fans har savnet os i CL - udpluk fra et af de største Liverpool forum:

I think I speak for all Liverpool fans when I say welcome back to the big time AC Milan. Great to see them back, true European royalty.

Brilliant to see the Italian Kings back where they belong.

Thread title gave me chills - AC Milan back where they belong.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Shit det bliver spændende i aften, vigtigt vi undgår en afklapsning - VVD diagonal afleveringer i dybden kan bliver gift for os, spændt på at se holdets reaktion på Anfield. Havde håbet giroudz/Zlatan havde været klar til at bidrage med deres rutine på banen. Men sæsonen er først lige startet - så ingen grund til at tage chancer.
Bliver en fed kamp, glæder mig helt vildt.
Forza Milan
Skrevet af Janus
Det bliver en spændende kamp. I har et vanvittigt godt hold og jeg tror i kan matche Liverpool. Selv på udebane. Held og lykke herfra :)
Skrevet af Rossoneri
Må indrømme at jeg ikke føler mig særlig "tryg" ved aftenens kamp.

Jeg synes helt klart vi har et godt hold, men man skal ikke underkende, at rigtig mange af vores spillere, faktisk aldrig har prøvet, at træde ind til en CL-kamp før.

Det er bare noget andet, end at spille med de store hold i den hjemlige liga.

Og ja, så er det selvfølgelig også lige Liverpool på Anfield.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Det er du sgu ikke ene om :)

Et X vil i mine øjne være tæt på en sensation. Ikke nok med vi ikke har spillet CL i 7-8 år, vi møder også Liverpool på Anfield i den første CL kamp med tilskuere.

De kommer bare med en helt anden fysik og et helt andet tempo end det vi er vant til. De kommer nok til at overfalde os fuldstændigt fra første minut, så det handler om at være klar for første fløjt og så bare overleve de første 20-25 minutter.

Liverpool sparer heldigvis VVD og Mané, mens det i mine øjne er ret overraskende Tonali ikke starter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Donnarumma må iøvrigt sidde med en lidt underlig fornemmelse i kroppen...... varr han blevet havde han her til aften fået sin helt store drøm opfyldt; debut i CL.

Nu varmer han istedet bænken i PSG.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af MaggiMagg
god kamp bois. håber da vi undgår en snitter af de store.
annonce
0