Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej Hernanes er ikke for god, hvis man syntes det trænger man vist til at se flere Inter kampe. Jeg vil våge den påstand at han passer perfekt ind i på et ellers middelmådigt hold som Inter, for det er jo præcis hvad han selv er, altså middelmådig. Glem alt om hvordan han engang var, han er jo en skygge af sig selv og har egentligt været det i snart over et år.

Handanovic ville dog passe noget bedre på din beskrivelse Foggy, han er reelt set den eneste gode spiller vi har. Kovacic og Icardi kan blive det en dag men de har stadig meget at bevise endnu.
Skrevet af OC
Haha, hvordan har vi dog overlevet i alle disse år uden dig på bold.dk, Malling?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Aner ikke hvad du snakker om OC
Skrevet af Bishop
Nu er det ikke fordi at jeg på nogen måde vil brokke mig over at Alex og Menez ser ud til komme til Milan, men det er sgu lidt foruroligende at man øger størrelsen på truppen, håber sgu snart at der ryger nogle den anden vej også.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg troede det var planen at man skulle spille med et "juletræ" (4-3-2-1), eller 4-3-1-2?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Det bliver nok 4-3-3.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg troede ellers at patriarken havde dikteret 4-3-1-2 eller juletræ.
Spiller man 4-3-3 er det da fint med faraoen, Taraabt og Menez til de to wings.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Gustenv@rius
@V4E

I Milan er det de transferfri spillere der dikterer formationen, og ikke omvendt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
I det mindste agerer vi ikke rugeklub for Real Madrid.

V4E,

Der har været snak om at Pippos favoritsystem er 4-3-3, men at han vil have en fleksibilitet mellem det system og 4-3-1-2. Men økonomien bestemmer som sagt meget i dagens Milan.

Aftenens Milan-nyheder:

Det skulle være ganske sikkert at Milan erhverver sig både Jeremy Menez og Aléx på en fri transfer hos Paris SG. Der bliver skudt lidt på lønningerne, og såfremt lønnen på 3.8mio€ i en 3-årig kontrakt til Menez passer – rynker jeg sgu noget på næsen. Aléx’ løn på 2.7mio€ på en 2-årig aftale, synes jeg til gengæld er ganske fin. Så kan man naturligvis spekulere i sign-on fees osv., skulle man have lyst til det. Di Marzio spekulerer i at Milan måske vil trække sig fra både Adil Rami og Adel Taarabt. Jeg er delvist uenig. Taarabt vil give mening – Rami vil slet ikke give mening.

Mht. Adil Rami hersker der optimisme og man mener at Milan har gode chancer for at erhverve franskmanden permanent for 4-4.5mio€. Såfremt Bronzetti skulle kunne hive det hjem, er det ganske imponerende arbejde. Cementerer Milan et centerforsvar til 4.5mio€ vil det være godt arbejde på transferfronten. Milan Channel melder desuden at erhvervelsen af Aléx på ingen måde udelukker Rami, som Di Marzio spekulerer i.

Gazzetta dello Sport mener at erhvervelsen af Aléx er et tegn på mistillid til Philippe Mexés. De melder at parterne allerede har været samlet for at finde fælles fodslag i en opsigelse af kontrakten, så Mexés kan returnere til Frankrig og Paris SG hvor Laurent Blanc har er kært øje til Mexés som var fast inventar på det franske landshold under Blanc.

Fremtiden for Zapata skal også afklares. Colombianeren som er til VM, blev stort set ikke brugt under Clarence Seedorf, og han har også været genstand for heftig kritik blandt fansene sammen med den lidet imponerende Kevin Constant. Bulletinerne går på at kun én af Zapata og Zaccardo får lov at blive i Milan. I min bog er det ganske klart at såfremt det nævnte scenarie er virkelighed, så må Zapata ud af vagten. Bonera bliver selvfølgelig, selvom han er et irriterende element. Der meldes yderligere om 100 % enighed mellem Galliani og Pippo på forsvarsdelen, og det er da rart til en forandring…

Umiddelbart ligner det indtil videre: Aléx, Rami, Bonera, Zapata/Zaccardo, De Sciglio, Abate.

Nigel de Jong spekulerer over fremtiden. Som han selv ytrede i et interview er han 29 år, og han skal finde ud af om han skal blive eller finde et andet sted. Problematikken kunne ligge omkring den uafklarethed der har været i Milan gennem sæsonen. Første med fyringen af Allegri – nu den formodede fyring af Seedorf. Som de Jong klart siger ”Så vil han bare gerne vide hvad planerne er for næste sæson”. En afgang af Nigel de Jong vil ganske givet være et hårdt slag, men jeg forestiller mig ikke det bliver scenariet. Hvornår har han kontraktudløb? Næste sommer? Det kunne være en offentlig anmodning om lønforhøjelse, og lige med Nigel de Jong vil den være ganske fortjent.

Milan skulle forsøge sig på at sikre Alberto Paloschi permanent, ved at stikke Chievo 4mio€ for deres halvpart i den unge italienske angriber. Dejligt at se, Paloschi som en mand med fremtid i Milan… hvis det da ikke er for at benytte ham i en byttehandel!

Milan skulle have solgt den unge wing, Kingsley Boateng, til NAC Breda. Han har i denne sæson været udlejet til nedrykkerne, Catania, hvor han ganske sporadisk har spillet. Milan skulle desuden have fået indført nogle klausuler til et eventuelt fremtidigt salg.

Milan har også som prioritet at få ordnet det væld af halvpartsaftaler man har i klubben. Bertoni, Perucchini, Pacifico, Verdi, Comi, Poli og Salamon som de mest prominente.

Så er der lidt rygter. Calciomercato.it sætter os i forbindelse med Udinese-duoen, Gabriel Silva og Allan.

Giuseppe Riso, agenten for Daniele Baselli, siger at spilleren meget gerne vil til Milan, men det endnu er for tidligt til konkrete forhandlinger.

Empoli vil gerne have Saponara på lån… men kun hvis Milan betaler hans løn… tsk tsk!
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke systemet kommer til at ligne Carlettos en hel del?

Selvom det på papiret hed 4-3-1-2 var Kaká (der ofte blev brugt ved siden af en decideret angriber) meget "mobil".

Personligt kunne jeg sagtens se Kaká og Pazzo helt fremme med Honda bag dem. Kaká vil så være den der faldt ned i banen og tog udfordringer på modstanderens mål fra en lidt dybere position.

Menez ville også passe fint som suppleant til Kaká.

Problemet med Kaká som trequartista er, i min optik, at han for tit trækker ud mod venstre og dermed ikke er der til at supportere de to foran. Derfor ser jeg det bedre at han bliver rykket en tak frem i en mere fri rolle.
Skrevet af Martinovic
Så er Alex kommet i hus.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Milan-news:

Som alle nok har fundet ud af så har vi hentet den 31-årige brasilianske midterforsvarer, Aléx, på en fri transfer i Paris SG på en 2-årig aftale med løn skudt til 2.7mio€ + bonus. Personligt er jeg glad for denne handel, da han har vist sig som en særdeles stabil centerforsvarer i PSG de seneste par sæsoner, hvor han har været fast mand og har henvist en så talentfuld mand som Marquinhos til bænken. Det gør man ikke, hvis man ikke har nogle evner. Så alt i alt tilfredshed fra min side omkring den handel.

M’Baye Niang har skiftet agent igen. Først skiftede han Damiano(mener jeg han hed) ud med Raiola, fordi agenten offentlig kritiserede hans professionalisme. Og nu har han så skrottet Raiola, og skrevet under med franskmanden Courbis. Og udfra udtalelserne fra Courbis, så tyder det på at han leder efter et permanent ophold andetsteds for Niang. Galliani og Courbis har haft en snak, hvori Galliani har sagt at der ikke er plads til Niang i Milans trup i den kommende sæson, hvorfor den unge franskmand skal lede efter spilletid andetsted. Men Courbis er ikke vild med idéen omkring et lejemål hos West Ham, som han har forklaret Sam Allyrdyce, og vil derfor hellere søge en anden destination.

Alt tyder på at Alberto Paloschi vender hjem til Milan denne sommer, fordi Pippo gerne vil have ham. Indtil videre har forhandlingerne med Sartori(sd Chievo) dog ikke bragt noget brugbart med sig. Samtidig har Benfica forsøgt sig med bud på 3mio€ og 5mio€ på Cristante, som dog begge er blevet afvist. Det synes jeg er aldeles fornuftigt, da Cristante har et enormt potentiale.

Hellas Verona har kontaktet Milan med henblik på at sikre sig fuld ejerskab af Michelangelo Albertazzi.

Cesena intensiverer deres jagt på Andrea Petagna, som de meget gerne vil leje til næste sæson.

Palermo skulle have Alessandro Matri, som første prioritet til forstærkning af angrebet. Træner Iachini skulle være en stor fan, og har udtalt at man i Palermo måtte se på muligheden for hvorvidt det kan lade sig gøre at hente Matri til Sicilien.

Alberto Fontana, agent til Birsa, siger at han skal have en snak med Milan omkring fremtidsplanerne. Han mener der er en ny situation med den nye træner. Jeg forventer dog klart at Pippo vender tommelfingeren nedad ift. Birsa. Han er slet ikke i nærheden af Faraone, Menez osv.

Efterfølgende det rædselsfulde 1-1 resultat mod Luxembourg, udtalte Abate at han var glad for at være i Milan, og han regnede stærkt med at Galliani sørgede for et stærkt mandskab til næste sæson, som altid… Hmmm…

Desuden kører det spekulation på at erhvervelsen af Menez til udelukke et permament køb af Adel Taarabt. Det virker også ret sandsynligt. Godt nok snakker man om 4-3-3, men den kan jo gradbøjes til 4-3-2-1, hvorpå spillere som Kaká og Honda også skal tages med i beregningen.
Skrevet af Goikoetxea
Det virker underligt med Matri til Palermo, man har så mange folk deroppe Dybala, Hernández, Lafferty, Malele, Belotti. Men det ville selvfølgelig passe ganske fint, man hentede en gammel hest når man har nye stående i den klub.
Wise Men Say...
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Der var rygter fremme igår om at man arbejdede på at ophæve kontrakten med Mexes allerede fra denne sommer.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Goi,

Jeg må indrømme at jeg heller ikke havde set interessen i Matri skulle komme fra Palermo. Men Iachini er begejstret - så nu får han nok en fyreseddel fra Zamparini.

V4E,

Ja, jeg så det godt og det er også blevet nævnt på de tidligere sider. Laurent Blanc har altid haft et godt øje til den iltre Mexes, så det kunne ligne at man "bytter" lige over med PSG. Et bytte jeg synes er til gunst for Milan. Med Aléx får vi en spiller hvorpå der ikke altid florerer spørgsmål omkring sindstilstand op til en kamp. Det er det irriterende med Mexés, som ellers er fremragende når han ellers gider belemre sig med at træne ordentligt og være mentalt tilstede.

Edit: Menez skulle ligeledes være på trapperne, og nu snakkes der om en 2mio€ hyre i en 3-årig kontrakt. Væsenligt bedre end de 3.8mio€ jeg læste et sted.
Skrevet af Lentini
- La Gazzetta dello Sport har en del historier med Milan i dag. Først og fremmest omkring den langsommelige forhandlingsproces som foregår mellem Milan og Valencia, hvor et ejerskifte i Valencia også er skyldig i den langsommelige proces udover Milans konservative bud på Adil Rami. Seneste bud på 4mio€ er overgivet – man forventer at få svar fra Valencia i starten af næste uge, hvilket vel er mandag eller tirsdag.

- Selvsamme avis har også flere historier på vores unge stjerneskud, Bryan Cristante. Milan skulle allerede have afvist to bud fra Benfica og ligeledes et lejemål til Empoli. Milan har ikke i sinde at sælge den unge midtbanespiller, men det forventes at Benfica vil forsøge endnu en gang, da man leder efter en erstatning til Enzo Perez.

- I de her dage forventes det i øvrigt at Galliani skal i gang med arbejdet omkring delejerskaberne, hvor han vil tage sig af de vigtigste selv: Andrea Poli og Alberto Paloschi. Iflg. Gazzetta dello Sport er en ting sikker, og det er at Milan ikke vil udskyde auktionerne til næste år, hvor tiden for delejerskaber udløber. Derfor vil der denne sommer komme afklaring på både Poli og Paloschi, som eftersigende har deres fælles fremtid i Milan.

- Sky Sports meddeler samtidig at vi observerer Casemiros situation i Real Madrid. Det er formentlig et forslag fra Galliani, da Pippo skulle være lidt lunken på Casemiro, i og med at han mener at Casemiro ligner Nigel de Jong for meget. Bare ikke nær så god.

- Sidst men ikke mindst melder Milan Channel, at der forventes ekstra aktivitet omkring Jeremy Menez på onsdag, hvorfor det forventes/eller skydes på at Menez vil blive præsenteret officielt onsdag.
Skrevet af Lentini
Pippo officielt ansat - samtidig med Milan har sikret Andrea Poli permanent på fuldt ejerskab.

Desuden en del afklaringer, man skal igennem, ser jeg på holdet:

Cristian Zapata
- Det virker lidt som om udbud/efterspørgsel bestemmer hvorvidt Zapata får lov at blive i Milan. Just populær er han ikke. Forsvinder han, skal der naturligvis findes en erstatning eftersom alt tyder på Mexés er på vej til PSG.

Kevin Constant
- Umiddelbart virker det til at vi forsøger at afsætte ham, med tanke på Gallianis inkludering af netop Constant i forsøget på erhvervelsen af Davide Santon.

Urby Emanuelson
- Hollænderen er færdig og uden kontrakt i Milan. Besiktas og Ajax sværmer om ham pt., og der skal naturligvis findes en afløser hertil så selve nummereringen i den defensive kæde stemmer.

Michael Essien
- Har fået tilbud fra Besiktas og Olympiakos, som ser villige ud til at overtage ghaneseren. Afklaring efter VM iflg. hans agent. Såfremt man ikke ønsker Essien skal der naturligvis findes en erstatning til den defensive midtbane.

Nigel de Jong
- Har luftet sine tanker offentligt, som selvfølgelig blev kørt op i medierne. Umiddelbart lyder det i mine ører ikke så slemt. De Jong leder efter en plan for Milan - sandsynligvis en lønforhøjelse også som han i den grad har gjort sig fortjent til.

Ekstra midtbanespiller
- Ofte har folk skreget af den defensive kæde, men umiddelbart synes jeg ligeså meget det er midtbanen som fejler. Når vi igen skal spille med en flad 3´er på midten, kræver det en ny midtbanespiller - af vis kvalitet - ovenpå den langvarige skade til Montolivo. Et salg af Balotelli ville kunne finansiere en midtbanespiller med en vis form for kvalitet.

Riccardo Saponara - Valter Birsa - Robinho
- Tre spillere som ikke har en fremtid i Milan. Ingen af dem skal erstattes.

Kaká
- Problemer på hjemmefronten med konen, sender ham hjem imod Brasilien og Sao Paolo for at fikse ægteskabet. Taarabt kan være manden som skal afløse Kaká, eftersom marokkaneren et tidspunkt så "kold ud" efter den formentlige snarlige erhvervelse af franske Menez.

Mario Balotelli
- Han ligner en færdig mand i Milan. For at finde ekstra økonomiske midler kræver det en afgang af Balo. Både fordi jeg under ham det og for Milans bedste, må han meget gerne brænde et stort VM af. Skal hentes en erstatning hertil, smutter han.

Giampaolo Pazzini
- Efter meldingerne går han og funderer over fremtiden. Smutter han, skal der naturligvis også hentes en erstatning. Selvom Paloschi formentlig kommer hjem igen, skal Pazzo erstattes af en offensiv spiller.
Skrevet af Viola 4 Ever
Den sportslige ledelse får sgu da noget at se til denne sommer:

Co-ownerships der skal løses:

Målmænd:
- Filippo Perucchini (Lecce)
- Riccardo Piscitelli (Benevento)

Forsvarere:
- Michelangelo Albertazzi (Verona)
- Bartosz Salamon (Sampdoria)

Midtbane:
- Luca Bertoni (Carpi)
- Simone Calvano (Verona)
- Filippo Lora (Cittadella)

Angribere:
- Alberto Paloschi (Chievo)
- Simone Verdi (Torino)

Spillere der er ude på lån, og hvis låneaftaler udløber 30/6:

Målmænd:
- Marco Barbieri (Brescia)
- Davide Narduzzo (Teramo)
- Edoardo Pazzagli (Ascoli)

Forsvarere:
- Raouf Compaore (Inveruno)
- Cristian Daminuță (Viitorul Constanța)
- Davide Derosa (Novar)
- Mattia Desole (Chiasso)
- Marcus Diniz (Lecce)
- Rodrigo Ely (Varese)
- Johad Ferretti (Benevento)
- Cristian Galliani (Varese)
- Andrea Lecchi (Renate)
- Christian Maldini (Brescia)
- Marco Speranza (Pisa)
- Jherson Vergara (Parma)
- Dídac Vilà (Real Betis)

Midtbane:
- Marco Bortoli (Bassano)
- Attila Filkor (Châteauroux)
- Marco Ezio Fossati (Bari)
- Edmund Hottor (Nocerina)
- Alessio Innocenti (Barletta)
- Abdelkerim Medhoun (Spezia)
- Antonio Nocerino (West Ham)
- Pelé (Olhanense)
- Luca Santonocito (Monza)
- Bakaye Traoré (Kayseri Erciyesspor)
- Mattia Valoti (Albinoleffe)

Angribere:
- Davide Anelli (Carpi)
- Giacomo Beretta (Lecce)
- Kingsley Boateng (Catania)
- Matteo Chinellato (Cosenza)
- Gianmario Comi (Lanciano)
- Giovanni Foresta (Carpi)
- Marco Gaeta (Teramo)
- Simone Andrea Ganz (Barletta)
- Ezekiel Henty (Perugia)
- Alessandro Matri (Fiorentina)
- M´Baye Niang (Montpellier)
- Nnamdi Oduamadi (Varese)
- Alex Pontons Paz (Nocerina)
- Ala Naserb Ramadan (Brescia)
- Alessandro Ronchi (Brescia)
- Yusupha Yaffa (Bologna)
- Gianmarco Zigoni (Lecce)

Det er 44 spillere der er ejet helt af Milan, som returnerer fra lån om små tre uger, som man skal finde ud af hvad man skal stille op med
Der er nok at gå i gang med..
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Bartosz Salamon + 2,5 mio. euro er røget til Sampdoria med Andrea Poli den anden vej.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
V4E,

Ja, der er mere end rigeligt at gå igang med. Særligt for ham den nye sportsdirektør, hvis navn jeg ikke engang kan huske. Han får jo lov til alt det "sjove" arbejde med ligegyldige spillere a la Daminuta og Hottor, der aldrig vil have en kinamandschance for at spille i Milan.
annonce
0