Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Arsenal er jo nævnt flere steder, om Wenger er villig til at smide så meget efter Balo ved jeg ikke, men helt udelukke det, kan man vel ikke?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
Falcao og Balo i bytte? Wow.
Skrevet af Martinovic
Forhåbentligt ikke. Vi har mere brug for pengene fra et Balo-salg.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det er Tuttosport som bringer historien. Så is på...
Skrevet af Viola 4 Ever
Hvis man havde muligheden for at lave det bytte, ville jeg ikke tvivle et øjeblik. Falcao er en målmaskine.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ja, absolut. Trods hans knæskade giver han gode garantier - han har også været nævnt som utilfreds i Monaco. Penge gør åbenbart ikke alt.

Der er meldinger om bud fra Monaco mellem 20-30mio€. Men mon ikke Galliani afventer VM.

Desuden skyder Di Marzio på at pengene vi får fra et evt Balo salg skal bruges på Iturbe(!). God spiller med fint talent - men planlægningen vil være utilgivelig ringe såfremt pengene bliver anvendt således. Di Marzio foreslår også at med Iturbe vil Milan stille sig tilfreds med Pazzini og Matri. Paloschi er på vej permanent til Chievo for mellem 3-4mio€... Ak ja...
Skrevet af Sheriffen
Ja, absolut. Trods hans knæskade giver han gode garantierHvordan hænger det sammen?

Der er ingen, der ved, hvordan han kommer til at performe efter den skade.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Fejlformulering. Trods knæskaden burde ham give gode garantier. Han laver mange mål - derudover kan jeg godt lide hans mentalitet. Men jorden går under to gange førend det er muligt at se ham på Milanello. Trods hans utilfredshed i Monaco har han lagt sig på et lønniveau hvorpå Milan ikke kan eller skal være med. To gange tidligere har Galliani leflet, og se hvor det har bragt os.
Skrevet af Viola 4 Ever
En knæskade er primært noget der tager tid at hele. Det er ikke noget der forhindrer en spiller i at komme tilbage på samme niveau som før.
Får skaden lov til at hele, er der heller ikke større risiko for en ny skade, end der er for en hvilken som helst anden spiller der træder ind på en fodboldbane.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af La Mir!!
Det er alligevel 4-5 mio € mere end, hvad Roma hidtil var klar til at lægge på bordet for Iturbe, i gerne vil smide.

Pisse irriterende.
Daje!
Skrevet af MILANMILAN
Ja, pisse irriterende at Milan vil byde så meget for en spiller man ikke har brug for, når både midtbanen, forsvaret og målmandsposten er håbløs. Håber ikke på Iturbe.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af La Mir!!
Hvis rygtet er sandt, er det ret fucked. Hvilket må betyde, Roma skal hoste op med flere penge. Jeg fatter hellere ikke, Milan vil brænde 25 af på en spiller. Sådan som, jeg har fulgt med i tråden på det seneste, er det vist ikke likviditeten i har meget af for tiden.
Med Arsenals/Pumas interesse kan i vel godt hive mere ud af Monacos budget, især, hvis han kan formå at banke 3-4 mål ind i løbet af slutrunden.
Daje!
Skrevet af Rossoneri
Hvis vi alligevel skal ud og fyre den slags penge af, kan jeg ikke forstå at vi ikke går efter Destro. Det er det leje som han er nævnt at skulle koste - spørgsmålet er så om han overhovedet er interesseret.

Han er i højere grad den type spiller vi har behov for - en der har en fast tilstedeværelse i boksen. Berlusconi har tidligere også udtrykt sin beundring for ham.
Skrevet af Martinovic
Vi har da Pazzini til boksen. Ikke i 100 år om vi skal give 25 mio. euro for Destro.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Helt enig. Med Pazzos skadeshistorik mener jeg dog at vi har behov for en spiller mere af samme type hvor vi kan fordele kampene på dem.
Skrevet af Lentini
Et Iturbe køb på 25mio€ vil være idiotisk. Synes allerede det er pebret at Verona skulle slippe 15mio€ for ham. Så ville jeg langt hellere at man gik efter Cerci. Torinos præsident Cairo har sagt han koster det samme som Immobile, ca 20mio€. Hvorfor så ikke smide Nocerino med der og indkassere en smule rabat.

Personligt synes jeg sådan en handel vil være helt i hegnet med tanke på hvad vi allerede har. Vi har El Shaarawy, Menez, Honda samt Kaka/Taarabt. Hvad skal vi da med en ekstra? Og at splashe sådan en omgang vil også få løftede øjenbryn i Valencia, hvor vi stædigt holder fast i 4mio€.

Hvis vi vitterligt har 25mio€, hvilket jeg tvivler på, at give ud af. Så brug dem dog for fanden fornuftigt. Der er en problematik på venstre back og i kreativiteten på den centrale midtbane 3´er.

Det vil være mindblowing elendigt købmandsskab, så fine fri transfers signings i Alex, Menez og Agazzi vil blegne.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis Roma beslutter sig for at sælge Destro, så får Milan nok ikke nemt ved at hente ham, der er allerede flere klubber der har vist deres interesse så han bliver nok heller ikke ligefrem en billig anskaffelse.

Jeg forstår slet ikke hvad det er i vil med endnu en offensiv spiller, taget jeres mere seriøse mangler længere tilbage på banen i betragtning.

At betale 25mil € for Iturbe er det rene vanvid!
Skrevet af Lentini
Hvem er disse klubber der vil have Mattia Destro siden han er blevet et emne i tråden?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi er en af dem der skulle have spurgt til ham

Men Vi er som sagt også efter en hvilken som helst angriber der i teorien kan score ca. 20 mål pr. sæson, lige nu er det vist mest Osvaldo viber efter, fordi vi angiveligt kan få ham på låns
Skrevet af Lentini
Hvis Inter er eneste modstand er vi nok fint konkurrencedygtige skulle Milan beslutte sig for at kigge på Destro.

Såfremt Balotelli sælges og Paloschi afskippes permanent til Chievo. Selvom Di Marzio spekulerer i en ny chance til Matri, burde han holde sig til at rapportere fra sine kilder. Jeg har om noget svært ved at se Milan satse på Matri endnu en gang.

Han er det fremmeste symbol på den elendige indkøbspolitik Galluani har ført.
annonce
0