Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg undrer mig lidt over hvad der sker med Niang.

På et tidspunkt var der mange skriverier om at han skulle være væk fra klubben - dem hører jeg ikke så meget til mere.

Jeg må sige at jeg undrer mig lidt over at man er så ivrig efter at komme af med ham. Jeg kan se ham som både højre wing i en 4-3-3 samt som 2. angriber i en 4-3-1-2.

For under et år siden talte folk om en af det største talenter på kontinentet, og der kom sammenligninger med Thierry Henry.

Jeg siger - lad Juve kaste 25 mio. efter Iturbe, lad Niang få chancen og lad os bruge pengene på en klasse midterforsvarer i stedet for Rami.
Skrevet af Gustenv@rius
"For under et år siden talte folk om en af det største talenter på kontinentet, og der kom sammenligninger med Thierry Henry."


Det er næppe sket i ædru tilstand.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Seneste nyt var omkring Olympiakos mht Niang. Det synes også en anelse underligt at man ikke har valgt at satse på ham. Umiddelbart vil han dog være mere bevendt end fx Honda.

Saponara skal jo også blive fordi Pippo angiveligt vil prøve ham som det kreative element samt gardering til kanten. Menez og El Shaarawy er vel ikke så skidt som startere med Niang og Saponara som backups. Men det er jo noget de har vurderet, Pippo og Galliani.

Agenten har da også udtalt at han leder efter en ny permanent kontrakt andetsteds efter Galliani fortalte ham at Niang ikke var en del af planlægningen for næste sæson.

Med klasseforsvarer håber jeg du for en gang skyld har sat overlæggeren bare en smule over Astoris hoved.
Skrevet af Sheriffen
Kvalitet koster. Vi kan jo ikke udelukkende finde spillere på en fri transfer.Men Iturbe er ikke kvalitet men potentiale. Det kan - med vores økonomiske situation taget i betragtning - ingenlunde forsvares at give 25 mio for en lottokupon.
Det er simpelthen så himmelråbende dumt, at der dør en fe hver gang rygtet ser dagens lys.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sheriffen
I øvrigt er det imponerende, hvor meget I ved om, hvem der er favorit til at hente spilleren.
Silly season er da vist for alvor i gang.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Jamen, jeg er for så vidt enig. Det var mere for at pointere at unge spillere bliver købt dyrt grundet deres potentiale - ligesom Pato gjorde det.

Jeg synes Iturbe er god, men jeg vil hellere have Cerci som lavede 13 mål og 13 assists seneste sæson. Udgangspunktet vil også blive lavere end Veronas - og tilmed har vi Nocerino at vifte dem om næsen med. Cerci vil desuden være lønnet lavere eller ligeligt med Nocerino, og vil modsat fænakken Nocerino rent faktisk give os et kvalitetsspring.

Men jeg tror der er gået lidt stædighed i Milan og Juve.

Og grundreglen, Sherif, er at jeg som altid har fuldstændig ret i det jeg skriver. Hehe.
Skrevet af Sheriffen
Ja, I er sgu nogle fandens karle.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Haha!
Skrevet af Lentini
Lidt sjovt at ligge og se Belgien nu, hvor vi har snakket om Niang, og på banen løber Origi, som i spillemåde minder om Niang.
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg melder mig nu lidt på linje med Foggy.
Det er mange penge at spendere, selvom Iturbe er en interessant spiller, så meget har han jo trods alt heller ikke leveret endnu.
I burde være ganske pænt kørende med Menez/Faraoen som de primære kanter. Der er naturligvis brug for mere end de to, men mon ikke man, også, kunne bruge pengene andre steder på banen. Jeg går ikke ud fra at der er planer om at Milan skal ud og spendere 50+ mio, € denne sommer, med mindre man får lavet et par meget store salg, og bortset fra Balotelli er det lidt vanskeligt at se hvem man skulle kunne sælge for rigtigt store penge.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Det er det også. Min anke er bare at kvalitet koster, og man kan ikke altid forvente rabatordninger a la Rami. Talent koster også i det man betaler for en forventet kvalitetforøgelse i spilleren med årene som i eksemplet med Pato.

Man vil dog have en højre wing - sandsynligvis med et venstreben - og det indsnævrer feltet. Hvis man skal vælge peger jeg på Cerci. Skulle jeg komme med min helt uforbeholdne personlige mening er jeg på linje med Rosso. Niang er ganske anvendelig!

Der er stadigvæk store spørgsmål omkring sammensætningen af forsvarskæden, som jeg rent personligt mener burde være førsteprioritet frem for alt.
Skrevet af Lentini
Hvis man kigger på forsvaret er der kun for mig 3 sikre: De Sciglio, Boners og nyerhvervelsen Alex.

Mexes - Førhen snak om PSG. Nu foruroligende stille - måske som effekt af nedsmeltningen i Valencia så Milan ikke kan finalisere handlen med Adil Rami.

Zapata - Upopulær blandt fans, men spiller dog storslået ved VM ved siden af Yepes. Påfaldende hvor fint han gør det ved siden af en klar general som Yepes.

Abate - kontrakten løber et år endnu. Ganske klart: Forlæng eller forsvind!

Vergara - har været meget stille omkring planerne med den unge colombianer.

Ely & Albertazzi - begge spiller ikke i Milan til sæsonstart.

Constant - Er uønsket, men der er ikke mange rapporteringer omkring interesserede klubber.

Zaccardo - Forsøges igen afsat, men er glad i Milano, men bekræfter dog han har et tyrkisk tilbud på hånden som han tygger på.

Det er mange usikkerhedsmomenter, og lidt afklaring.
Skrevet af Lentini
Di Marzio beretter at Eremenko i sin kontrakt har en klausul, hvor han kan smutte for 5-6mio€, hvis specifikke klubber skulle have interesse i dem. Blandt dem er Milan, hvorfor Kazan ikke kan forlange de 10mio€ de havde håbet på. Som det ser ud nu, kan Eremenko meget vel blive Milan spiller.

I Monaco er en trist colombianer - Radamel Falcao. Så trist at han nu er i dialog med Real Madrid. Det betyder Raiola ligger på lur, når Monaco formentlig skal finde en ny angriber som matcher ambitionerne. Det er lige guf for Raiola. Lykkes mission Balotelli kan set skabe et hul på ca 50mio€.
Skrevet af Lentini
Juventus ser ud til at løbe med Iturbe. Galliani ligner ihvertfald en mand, der ikke har tænkt sig at hoppe med på vognen længere. Marrota har hævet budet til 23mio€ og er desuden blevet enig med den tredjepart som tilsyneladende også havde en del i spilleren. Det forventes at de bliver enige ved et beløb omkring de 25mio€. Om Quagliarella eller Padoin er en del af handlen melder historien intet om. Ærgerlig ærgerlig, men sådan kan det trods alt gå.

Straks går Lavezzi historierne igang igen, men lad os tage den med et gran salt og se om det rygte stadigvæk eksisterer om nogle dage.

Roma har desuden lagt et bud på Yarmolenko som ligeledes er spændende. Sabatini har gang i noget spændende - dog bortset fra at de har tilbudt Emanuelson en kontrakt.

Det bliver vidst (endnu) en sommer, hvor man lidt misundelig skæver til konkurrenternes indkøb.
Skrevet af Martinovic
Nu har de desværre også flere penge at gøre godt med.

De har både handlet dygtigt ind, men også været meget heldige. Spillere som Vidal og Pogba har Juventus fået til langt under markedspris, mens Roma og Napoli har handlet fornuftigt ind til pladser, hvor de har manglet spillere. Bedst illustreret ved Romas køb af Nainggolan i Strootmans skadesfravær.

Her tænker Galliani kun offensivt. De defensive spillere skal være gratis eller meget billige.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
GdS bringer et nyt / gammelt navn på banen i form af Leandro Damiao.

Efter sidste år, at have været det største siden brød i skiver, har der været ret stille omkring ham. Typemæssigt synes jeg dog at han ville være et rigtigt godt bud, med en konstant tilstedeværelse i boksen. Noget som vi i den grad har manglet. Ikke mindst hvis Pippo vælger 4-3-3 med en flad midtbane og wings. Det vil gøre det meget "ensomt" i boksen.

De (GdS) anser det som sikkert at Balo forlader klubben. Monaco kunne i den forbindelse bestemt være et godt bud hvis Falcao takker af i det lille fyrstendømme.

Jeg er super ambivalent omkring Balo. På den ene sider elsker jeg denne vanvittige, gale og på samme tid geniale knægt. Hans talent er uomtvisteligt. Spørgsmålet er bare om han nogensinde indløser det - bliver han en Zlatan eller en Bendtner?

Samtidig siger noget mig at han ikke er den rigtige spiller for klubben - i hvert fald på nuværende tidspunkt. For mig at se har vi brug for spillere med god disciplin, der følger konceptet og som vil være med at starte det projekt der skal genrejse klubben.

Min ønskespiller er i virkeligheden Mattia Destro - spørgsmålet er så om 1: han over hovedet vil til klubben og 2: om klubben vil betale for ham.

Roma har i hvert fald bekræftet at han skulle være på markedet - om de så vil sælge til Milan er en anden snak.
Skrevet af Martinovic
Damiao vil være interessant, fordi han næppe er særlig dyr, da han ikke har haft muligheden for at vise sig frem til VM, og fordi han tidligere har vist et højt niveau.

Jeg håber stadig, vi kan afsætte Balotelli.
Mojn do!
Skrevet af Duck
Principielt er alle Romas spillere til salg, men har man ligefrem bekræftet, at Destro er til salg?

Jeg forstår ikke Iturbe. Eller, jo, det gør jeg, men det ærgrer mig, at han ikke kan se, at perspektiverne ser meget bedre ud for ham i Roma, end de gør i Juventus. Han må kunne se en stamplads på højre wing i Roma som en absolut realistisk mulighed for ham, hvorimod det er svært at se ham som andet end reserve i Juventus.
Skrevet af Sheriffen
Ærgerlig ærgerlig, men sådan kan det trods alt gå.Det er da fint. Vi er ikke i en position, hvor vi kan tillade os at bruge så mange penge på en forholdsvis uprøvet spiller.

Havde det været i de glade Berlusca-dage, så var situationen anderledes, men det er på tide, at der kommer noget økonomisk fornuft til Milan.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sheriffen
Her tænker Galliani kun offensivt. De defensive spillere skal være gratis eller meget billige.Jeg tror snarere problemet er, at Zio Fester ikke tænker.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce
0