Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Spurs har jo også fået ny træner i Pochettino istedet for dødssyge Sherwood, så mon ikke så dyrt et indkøb får en ny chance.

I øvrigt er Taarabt blevet fuldstændig glemt i alt dette. Sign dog manden for de 5-6mio€. Han var glimrende i foråret for os. Udfordrende, hidsigt arbejdende og god i genpres.

El Shaarawy, Menez og Taarabt til kanten med Saponara som yderste del vil i mine øjne være ganske fint.

Galliani skal snakke med Preziosi - byttehandel med Vrsaljko og Matri på tapetet. Med Preziosis skarpe udtalelser omkring Gilas løn ser den noget svær ud. Jeg vil dog meget gerne have Vrsaljko, dygtig ung back.
Skrevet af Martinovic
Enig. Vrsaljko vil være en opgradering i forhold til Abate.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Helt enig, niveaumæssigt er han lig Abate og er 5 år yngre samtidig med han tjener en tredjedel af den løn som Abate gerne ser opgraderet ganske væsentligt.

Lille overblik over Gallianis arbejde hidtil:

AFGANGE:
Fri transfer; Marco Amelia(WBA?) Coppola(træner) Emanuelson(Roma?) Kaka(Orlando)
Retur fra leje; Adil Rami(Rodebutik CF) Matias Silvestre(Inter) Adel Taarabt(QPR)
Lejemål; Edoardo Pazzagli(Pistoiese) Antonio Nocerino(Torino)
Solgt; Filippo Perucchini(Sampdoria) Bartosz Salamon(Sampdoria) Bakaye Traore(Bursaspor) Mattias Valoti(Albinoleffe) Kingsley Boateng(Breda) Alberto Paloschi(Chievo)
Delejerskab; Simone Calvano(Verona) Simone Verdi(Torino)

Nocerino skal vi betale halvdelen af lønnen på. Paloschi er den eneste jeg kender salgssum på - 3,5mio€. Kender ikke alle lønninger, men af det jeg har er der en besparelse på knap 20mio€ brutto.

TILGANG:
Fri transfer: Michael Agazzi(Cagliari) Alex(Paris SG) Jeremy Menez(Paris SG)
Fuld ejerskab; Andrea Poli(Sampdoria) Riccardo Saponara(Parma) Michelangelo Albertazzi(Hellas Verona)

Poli og Saponara er blevet erhvervet fra Paloschi pengene. Albertazzi ved jeg ikke hvad vi gav.

Lidt over 11mio€ har vi brutto tilføjet for sådan nogenlunde.
Skrevet af Lentini
Så er der de nuværende forhandlinger, på lettere eller dybere niveau:

- Franske medier melder om bud på Ignazio Abate på 8,5mio€ fra Paris SG. Raiola har allerede snakket med PSG.

- Zaccardo har bud fra Balihirsespor(staveplade) og Cesena.

- Avellino vil gerne leje vores to unge centerstoppere, Rodrigo Ely og Jherson Vergara.

- Chievo vil gerne hente Valter Birsa.

- Cesena vil gerne leje Petagna.

Så er der byttehandlen med Matri/Vrsaljko som nævnt tidligere.

- Indledende snakke med Eremenkos agent. Anslået købssum: 5-6mio€.

- Lagt bud på 17mio€ på Iturbe, som i alt løber op i 28Mio€ - Juve har dog fordelen. Milan sonderer terrænet omkring både Lavezzi og Cerci.

- Milan venter stadigvæk på Valencia får sig nosset færdig mht Adil Rami til 4,5mio€.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Umiddelbart virker det ikke særligt sandsynligt, at man skulle spare 20 mio. € i lønomkostninger på at slippe af med Amelia, Coppola, Emanuelson, Kaka, Rami, Silvestre, Taarabt, Pazzagli og halvdelen af Nocerino, særligt når man samtidig signer Agazzi, Alex og Menez.

Agazzi tjener næppe mindre end Amelia, formentlig tjener han mere og hverken Alex eller Menez er signet på billige aftaler, da de er kommet til på en fri transfer fra rundhåndede PSG. Var det 3,5 mio. € Menez skulle have om året?
Taraabt og Rami kan også stadig nå at komme til.
Coppola har næppe tjent alverden, det har Pazzagli heller ikke og Emanuelson og Silvestre har næppe heller været de højest lønnede. Kaka har naturligvis været en af de tunge drenge i budgettet.

Men hvordan det skulle give 20 mio. € i lønbudgettet kan jeg ganske enkelt ikke se.

I øvrigt, så synes jeg der er god grund til at uddele et par sjældne roser til Galliani. Det er altså ganske fint at hente tre så gode forstærkninger som Agazzi, Alex og Menez på fri transfer. Jeg ed godt at det ikke gør det alene, men det kan i milanistas ikke klage over.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Viola,

I mit indlæg skriver jeg også at vi har signet for 11mio€ brutto, som selvfølgelig skal være minus til besparelserne i på lønnen på knap 20mio€ - og her har jeg ikke taget hensyn til de sign-on til de tre transferfrie, som meget sjældent bliver oplyst. Så jo, jeg mener nu beregningerne er ganske fine, alt taget i betragtning.

Edit: Iflg medierne vil Alex få ca 2,7mio€ Netto. Menez ca det samme. Amelia tjente 1mio€ netto - Agazzi fik 0,4Mio€ netto i Cagliari.

Det forventes yderligere at Rami får det samme som Alex, når Valencia ellers får en ledelse installeret.
Skrevet af Duck
Hvornår har man sidst set en budkrig mellem vennerne Milan og Juventus, a la den vi nu er vidne til om Iturbe.. er der knas i det gode forhold?
Skrevet af Lentini
Det ved jeg. Italienerne elsker at lege med teorier.

1) Galliani måtte se Tevez smutte mellem fingrene til Juve, fordi Robinho viste sig svær at afsætte. Og han vil ikke lade det ske en gang til
2) Galliani og Sogliano har gang i et spil, for at presse prisen på Iturbe op - mens Milans egentlig prioritet ligger andetsteds.
3) Galliani vil gøre alt for sin nye træner som har peget på Iturbe som største ønske.

Så vælger du selv, Duck. Jeg ved godt hvad jeg tror.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Hvis vi skal trække de 11 fra de 20, så giver det mere mening.
Hvad Agazzi fik på sin gamle kontrakt er ikke interessant. Det var en gammel aftale, siden da har han bl.a. været udtaget til landsholdet og er ikke længere bare et ungt talent.
Han er kommet til på en fri transfer, hvilket har stor indflydelse på lønnen.
Hvis han ikke får 1,5 mio. € om året, så bør han fyre sin agent omgående.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Agazzi bliver andetvalg, hvis han ellers ikke ryger videre. Han får måske 1,5 mio. euro årligt, men næppe mere end det.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvis Agazzi får mere end Amelia gjorde, skal Galliani tværtimod fyres. Det er mere end en tredobling ad hans løn i så fald.
Skrevet af Viola 4 Ever
Hvor meget en spiller fik før er da ikke relevant for hans nye aftale.
Han skal honoreres efter hans niveau og værdi, og det er aldeles rimeligt hvis han får omkring 1,5 mio. € om året.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
I så fald vil han få mere i løn end Abbiati gjorde sidste sæson. Det vil ikke give mening fra et Milan perspektiv.

Nuvel har han været udtaget til landshold, men der er stadig minimum fire mand foran ham. Desmere måtte han udlejes til Chievo, fordi han blev lagt på is i Cagliari. Så høj kurs kører han ikke på.

Mirante er aflønnet med 0,6mio€ og Perin med 0,5 - målmænd på omtrent samme niveau, måske lidt bedre. Selvfølgelig skal der være en gulerod ved at komme til Milan, men det vil være håbløst arbejde fra Galliani hvis han har mere end tredobblet hans løn.

Hvis du mener 1,5mio€ brutto er jeg enig. Mener du netto er jeg meget uenig.
Skrevet af Viola 4 Ever
Han blev udlejet fra Cagliari, fordi han ikke ville forlænge sin aftale. De satte ham på bænken til at starte med, fordi han ikke ville forlænge. Da det så ikke fik ham til at makke ret, så valgte de at undgå at betale hans løn og få lidt i kassen ved at udleje ham.

Igen, hvad andre får er da ikke relevant. Han er en af de bedste italienske målmænd, på en fri transfer. Selvfølgelig skal han da honoreres som sådan.
Han er ikke længere et ungt talent, som eks. Perin (hvis næste kontrakt nok også stiger en hel del).
Hvis ikke det skulle være 1,5 mio. netto værd, så ved jeg ikke hvordan en målmand nogensinde skulle gøre sig fortjent til at tjene den slags penge.

Han er i øvrigt også en klart bedre målmand end Abbiati.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jeg vil stadigvæk sige, det er elendigt arbejde af Galliani, har han skudt en 1,5mio€ netto efter Agazzi. Jeg tror vi har en fuldstændig forskellig vurdering af Agazzi. Jeg ser ham på niveau med Mirante i Parma - altså en god målmand. Med din lønprognosen vil han tjene mere end Marchetti i Lazio, og blive ligaens tredjebedst betalte målmand, lidt efter verdensklassemålmanden Handanovic og langt efter Buffon. Undskyld mig, men så er vi ude i en klar overvurdering af Agazzis evner.

---------------

Skulle de nuværende forhandlinger gå igennem alle sammen – på nær Iturbe – vil Pippo faktisk stå med en trup på 25 medlemmer, som han iflg. forskellige rapporteringer, skulle have bedt om. Det vil dog ikke betyde at man er færdig på transfermarkedet.

1) Der vil stadigvæk være uafklarede elementer i truppen, som skal løses, men formentlig bliver det først afklaret efter sommerens VM er overstået. Bl.a. har vi set Cristian Zapata spille stærkt for det colombianske landshold. I min optik handler det om, at han har en klar leder ved sin side, som konstant er verbal – Mario Yepes. I sin Milan tid har Zapata altid spillet godt, når ellers Mexés gad belemre sig med at være lederen i forsvarsgeledet. I efteråret var Mexés helt væk, og dermed var Zapata ligeså. Som beskrevet før er Zapata dybt afhængig af sin makker i det centrale forsvar, fordi han har en rejes rygrad. Det kan blive lidt problematisk, når man ser på at han sandsynligvis vil blive teamet op med enten Aléx eller Adil Rami. Aléx er en stille forsvarsgeneral, mens Rami ingen leder er, men dog har en vis form for rygrad installeret i sin personlighed. Dog er jeg mere til at beholde Zapata – for selvom Mexés skulle være villig til at gå ned i løn til 2.5mio€ netto, så er det alt for meget for en reservespiller og samtidig er der stadigvæk spørgsmålstegn omkring professionalismen hos Mexés. Jeg forestiller mig ikke, at man beholder dem begge. Det vil undre mig i så fald. Mustafi har været nævnt før – men løb ind i en skade for Tyskland mod Algeriet.

2)Så er der den håbløse Kevin Constant, som Pippo ikke har den store fidus til – og ingen vel i hele verdenen har en fidus til. Og det er desværre en problematik, fordi der er ingen meldinger overhovedet på interesserede klubber i Constant. Ikke engang Tuttosport eller Mediaset har belemret sig med løgnagtige rygter omkring Constant. Der er dog mange muligheder nævnt. Senest den argentinske VM-spiller Marcos Rojo fra Sporting Lissabon. Han er dog desværre endnu en af disse spillere med flere interessenter i sin kontrakt. Faktisk ejer Sporting kun 25 % af spilleren, og betalte kun 1,4mio€ af de 4,5mio€ som han blev købt for sidste sommer i Spartak Moskva. Med Rojo er der også den ekstra bonus at han vil kunne gardere i midterforsvaret. Andre nævnt er Ashley Cole, Gabriel Silva, Diego Contento og Davide Santon.

3)Albertazzi som blev hentet permanent tidligere på sommeren, forestiller jeg mig på ingen måde er en del af holdet til næste sæson. Han er også allerede blevet nævnt i flere forskellige henseender.

4)Michael Essien er endnu en spiller, som Pippo heller ikke har med i sine planer. Samtidig mangler vi en dyb playmaker som erstatning for Montolivo i hans skadesfravær. Essien tjener 3mio€ netto, og via en fri transfer vil man spare 6mio€ brutto - lige det beløb som står i klausulen hos Roman Eremenko.

5)Helt fremme er det så Robinho, som Pippo heller ikke har i sine planer for den forestående sæson. Kaká gav lidt kryptiske meldinger, da han landede i Orlando. Han havde ikke snakket med Robinho, men kunne godt forestille sig at han var den næste som landede i MLS. Hvordan kan han forestille sig det, uden at have snakket med ham? Det vil være positivt i det Robinho beskæftiger 10mio€ brutto via hans løn de næste to sæsoner. Iturbe snakken dør så småt ud, og der snakkes både Lavezzi og Cerci. Lavezzi anses for dyr – pt. er hans agent i gang med en større besværlig forhandling med PSG, hvilket omhandler en lønforhøjelse. Og selvom det ikke skulle lykkedes, er det meget svært at se Milan være klubben, som skulle belønne Lavezzi sine krav. Derfor peger pilen mere og mere mod Alessio Cerci. Caïro har sat et 20mio€ prisskilt på ham, hvilket forventes at kunne forhandles en smule ned – særligt taget i betragtning af det gode forhold mellem klubberne, og vel også fordi de fik den billige erhvervelse i Antonio Nocerino. Cerci tjener ”kun” 0,8mio€ netto i Torino, hvilket burde gøre ham endnu mere varm hos Milan. Jeg mindes også han var første navn, der blev kædet sammen med Milan efter Pippo satte sig i stolen.

6) Forleden dag blev det kendt, at Pippo tiltænker Saponara en mezzala-rollen på den venstre midtbane, hvilket har fået mig til at spekulere på vores japanske ven, Keisuke Honda. Honda har ligesom Saponara favoritrollen som 10’er. Vil han så ligeledes blive et eksperiment værd? Hvis ikke, skal han i min optik sælges i og med at han vil kunne indbringe en fin transfersum, og så vidt der blev berettet da han skiftede til Milan, så tjener han 2,8mio€ netto årligt i Milan. Leroy Fer og Blerim Dzemaili har været nævnt førhen, som midtbanespillere der kan bryde kæderne. Får man solgt Balotelli, håber jeg dog at man er lidt mere ambitiøs og kigger mod Lyon og Clement Grenier.

7) Nu fik jeg ham nævnt ligefør, men Balotelli er stadigvæk en mand, som rygtes væk fra Milan. Raiola skulle have stillet det store beredskab i gang for et skifte. Angiveligt fordi han er fornærmet over Lady B’s udtalelser samt syndebuksstatus efter det forfejlede italienske VM. Monaco virker pt. som det mest realistiske set i lyset af Falcaos ønske om en retur til Madrid – denne gang Real Madrid – og at de er en klub, som vil kunne realisere Milans økonomiske drømme samt honorere Balotelli. En afløser er dog svær at pege på. Noget af det indkomne beløb vil skulle benyttes til den resterende del af banen, og derfor anser jeg spillere som Edin Dzeko og Mario Mandzukic som fuldstændig urealistisk, alene af den grund – for ikke at snakke om deres lønninger.

Jeg er egentlig mest i tvivl om Honda og Balotelli. Om Milan virkelig vil af med dem. De resterende, ud fra de rapporteringer der har været, synes som valide punkter til diskussion mellem Galliani og Inzaghi.
Skrevet af Lentini
Valter Birsa skulle iflg Gazzetta dello Sport være meget tæt på et skifte til Chievo. Et sted til hans rette niveau.

Derudover skulle vi i næste uge sende trioen Ely, Vergara og Comi afsted til Avellino.

Iflg Di Marzio har vi trukket os lidt ift Iturbe, og sonderer terrænet lidt mere. Udover Lavezzi og Cerci er nu Griezmann også smidt på bordet(!). Det nægter jeg simpelthen at tro på. Det virker alt for urealistisk.
Skrevet af Lentini
Rino Foschi, som er sportsdirektør hos Cesena, nægter at de skulle have interesse i Cristian Zaccardo. Han siger ordret at Zaccardo ikke er en spiller, man kalkulerer med til næste sæson.

Mino Raiola skulle sidde på lur, og er afventende på markedet. Han venter på at Real Madrid og FC Barcelona får signet hhv. Radamel Falcao og Luis Suarez, som vil sætte gang i en rokade i europæisk fodbold. Raiola planlægger at tilbyde hhv. Monaco og Liverpool Mario Balotelli, hvor Monaco ser ud til at være det bedste bud på en ny destination for vores udskældte angriber.

Snakken omkring Sime Vrsaljko og Alessandro Matri skulle være god nok. Milan vil skulle betale 25% af Matris løn på 2.5mio€ netto. Der snakkes ikke om hvorvidt Vrsaljko skal ankomme på lån eller hvordan og hvorledes. Det tyder på at man har tænkt sig at afsætte Abate, hvilket vel passer fint i tråd med at Lady B gerne ser samtlige Raiola klienter ude af klubben.
Skrevet af Martinovic
Gotta love silly season. En masse rygter på godt og ondt.

Håber meget på, at vi får Vrsaljko ind i stedet for Abate. Griezmann og Lavezzi håber jeg ikke på.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Der er vel for fa´en også forskel på Milan og Parma. Ligesom der er forskel på forhandlingssituationen, når der er tale om en spiller som man ikke skal betale en overgangssum for.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Nå, der er ved at komme lidt gang i den. Birsa forventes at skifte efter weekenden til Chievo - Vergara, Comi og Ely til Avellino alt imens Matri synes at blive udlejet til Genoa når Gilardino forventes at skifte til Kina indenfor de næste par dage.

Di Marzio melder at Milan sonderer terrænet omkring franske Griezmann og Valbuena samt Cerci. Griezmann er alt for dyr, mens jeg personligt ikke synes Valbuena har det som skal til. For ofte, falder ham igennem i store opgør. Derudover melder han at Jackson Martinez er målet såfremt man får solgt Balotelli. Valencia synes at have været enig med Porto tidligere inden det hele begyndte at sejle.

Sky melder desuden også at Milan skulle være tæt på at sikre sig Vrsaljko i Genoa, mens Genoa igen er interesseret i Niang der vil passe som fod i hose i deres tridente på toppen.
annonce
0