Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Når vi når weekenden, så siger han at han er blevet fejlciteret.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Det er han sjovt nok altid når hans ageren på markedet ikke lykkes. Jeg tror endda vi betaler noget af Matris løn i hans lejemål. Så er det jo flot, at vi åbenbart ikke kan blive enige om overgangen af Vrsaljko.

Jeg forventer en gentagelse med Cerci, hvor vi har sendt Nocerino afsted i forskud for at bløde op for forhandlingerne. Yeah right!

Jeg bliver ærlig talt også en smule harm, når vi vil benytte de indtil nu sparede penge, estimeret 20mio€ på en position hvor vi er dækket ind med fire spillere allerede. Medmindre vi da skiller os af med Pazzo, som har fyrsteløn i betragtning a hans position som decideret reserve.
Skrevet af Lentini
Trods Galliani i dag afviser at Vrsaljko kommer til Milan, ændrer det ikke faktum i at der skal hentes en højre back ind i en reserverolle. Og det er egentlig uagtet om man sælger Abate eller ej – skulle han blive solgt, skal der købes en ny starter til enten højre eller venstre back ind, idet De Sciglio kan tage over på højre backen. Men det ændrer ikke eller fjerner behovet for at en reserve skal ind til højre back positionen. Og eftersom man har givet en fin hentydning til Zaccardo om at finde sig en ny klub, bliver det optimalt set(fra Galliani/Pippos vinkel) ikke den tidligere italienske landsholdsspiller.

Og Galliani har stadigvæk noget arbejde tilbage i ’Mission Outkast’: Constant/Dídac, Zaccardo(Verona,Rubin), Mexés, Essien(Trabzonspor), Fossati(Chievo, Cesena), Robinho(Orlando), Petagna(Crotone, Spezia, Lanciano, Livorno) og Oduamadi(Crotone, Lanciano). Der ligger en besparelse på 25mio€ brutto årligt i lønudgifter i disse spillere. Essien, Robinho og Mexés udgør alene knap 20mio€ af dette. Og da ingen af dem er tilnærmelsesvis sikre startere, er det simpelthen bare at få dem ud af vagten. Robinho virker som den første, mens der er interesse i Essien. Mexés’ situation har jeg redegjort før, og behøver ikke gentagelse.

Det er med fuldt overlæg at jeg har sat en enten eller ved Constant kontra Dídac, fordi med forudindtagelse af at De Sciglio eller en ny venstre back, skulle Abate smutte, så er der behov for en back up. Jeg hælder faktisk imod Dídac, fordi han har førhen vist potentiale – samtidig er jeg ovenud træt af Constant, som i hvert fald modsat Dídac har fået chancen for at bevise at han hører til på holdet. Hvilket han ikke gør. Der har været stille omkring ham dog, og det formoder jeg er fordi man er fint tilfreds med at have ham som reserve. Dídac har de minusser at han er Raiola-klient, og har været meget skadet af tiden i Milan. Vurderet fra hans tid i Espanyol er han dog bedre end Constant – defensivt som offensivt selvom La Liga fodbold til tider er en anden verden end Serie A. Og hvis man påtænker at erhverve sig spillere a la Diego Contento eller Gabriel Silva, løfter det os ikke niveaumæssigt – hvis overhovedet. Så skifter man bare spillere ud for at skifte.

Centerforsvaret er egentlig klar, såfremt man får sig nosset færdig med Adil Rami, som vil udgøre startduo med nytilkomne Aléx, med Cristian Zapata som 1.reserve og Bonera i yderste instans. Det er jeg faktisk okay tilfreds med.

Sælges Balotelli, skal der hentes en 1:1 erstatning, hvis vi gerne vil spille med om CL-kvalifikationen. Castingen af denne spiller er særdeles vigtigt. Det skal være en mand, der kan spille selv på toppen og lever for at være i boksen, og her deler jeg Gallianis begejstring for Jackson Martinez. Fantastisk angriber! Alternativer kan være spillere a la Mattia Destro eller Romelu Lukaku. Her vil jeg dog helst have angribere med en vis form for fysik, hvilket diskvalificerer Destro en smule ift. de to andre nævnte.

Som skrevet i seneste indlæg, synes jeg Cerci er lidt fråds med tanke på manglerne andetsteds på banen. Men det er nok ”gaven” fra Berlusconi.

Jeg tror Pippo har tænkt noget a la dette som startformation:

Michael Agazzi; Ignazio Abate, Aléx, Adil Rami, Mattia De Sciglio; Nigel de Jong, Riccardo Montolivo, Keisuke Honda; Jeremy Menez, Mario Balotelli, Stephan El Shaarawy.

Der er så spørgsmål omkring Abate og Balotelli, som skal afklares.

Yderligere irritation er så den langvarige skade til Montolivo, hvorfor der skal findes en afløser til playmakerrollen på regista-positionen. Skulle man finde en 1:1 afløser, ville jeg pege på Jordy Clasie fra Feyenoord som det første. Men med tanke på at Montolivo ikke er permanent væk, tror jeg man kigger lidt efter en mere fleksibel midtbanespiller, som Eremenko skulle være. Af andre der har været nævnt, passer Éver Banega også den beskrivelse. Aquilani som indenfor de sidste par dage er blevet rygtet til Milan, spillede faktisk den position i én specifik kamp, grundet skadeshelvedet vi havde den sæson – besynderligt nok var han ikke skadet på det tidspunkt. Det gjorde han glimrende, og fandt pludselig en hårdhed frem i sit spil jeg ikke har set siden, eller efter han spillede den kamp.

EDIT: Rami har mødtes med Galliani og Bronzetti på restauranten Giannino her til aften. Der har han tilbudt at gå en smule ned i løn, hvor Milan kunne benytte de midler til at nå differencen, der har været mellem Milan og Valenia. Der er mundtlige aftaler mellem Valencia og Milan, bekræftet af Galliani, men underskrifterne mangler stadigvæk. Rami må derfor ventes at være permanent Milan-spiller imorgen, senest i overmorgen. Så er centerforsvaret til kommende sæson definitivt klar.
Skrevet af Martinovic
Nu Liverpool er kommet til penge, kan de passende hente Balotelli, Robinho, Zaccardo, Abate, Essien, Constant og Mexes for 800 mio. kr.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Mino har nok allerede givet Liverpool et kald på vegne af Balotelli. Andet vil være underligt.
Skrevet af Lentini
Vorherre bevares. Sent igår aftes var vi ved at komme til enden med Rami, da han selv investerede et beløb. Nu har Valencia så ændret betingelserne i sidste sekund, modsat hvad der var aftalt. Galliani er sur og har opstillet ultimatum.
Skrevet af Sheriffen
Tilgengæld ser det ud til, at Urby skrider. Woot woot, bitches.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Han har jo været kontraktfri siden D.1., Sheriff...
Skrevet af Sheriffen
Var jeg ikke klar over, men det er da dejligt. Nu skal pomadesvinet og sambatossen også gerne skride, så bliver det godt.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Robinhos afgang er lidt tricky. Orlando og en del andre MLS hold vil gerne have ham, men Robinho forlanger alt for meget i løn for de brasilianske klubber der gerne vil leje ham frem til nytår.

Mexes sker der ikke noget med førend Rami kommer. Han har i øvrigt lige svinet præsident Salvo i Valencia til over tweeter, fordi de har lavet en ændring helt til slut, hvor der egentlig lå en aftale.

Essien vil desværre ikk til Trabzonspor.
Skrevet af Sheriffen
Silly season er så latterligt. Jeg bruger generelt ikke meget tid på bold over sommeren, eftersom 98% af alt, der skrives, er bullshit.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bosse1983
Salvo er en muppet. Han lever på at Lim-aftalen går igennem og lader sig galdelig køre rundt i manegen af Jorge Mendes, så længe han kan være kransekagefigur. Selv med Bernat ude af klappen, er risikoen, at man likviditetsmæssigt cirkulerer over afløbet inden længe, hvis klubovertagelsen går på grund. Så kan man begynde at spekulere i, hvorfor man i 12. time kræver det fulde beløb, frem for afdrag over 3 år. Selv hvis man har til driften, får man pokkers vanskelig ved at finde midler til at handle for.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Hehe, det kræver ihvertfald en grovsortering i det man læser sig frem til.

Desuden kan klubberne sagtens anskue og forhøre sig hos en agent uden det nødvendigvis betyder at der sker yderligere. Det er vel bare forberedende arbejde inden man agerer ud fra den viden, man har samlet op. Det kommer der dog desværre rigtig mange rygter om - agenterne prøver jo at promovere deres klienter. Det er trods alt deres arbejde.
Skrevet af Lentini
Jeg er såmænd enig, Bosse.

Jeg har lidt ondt af Rami, fordi han tilbyder at gå ned i løn, lægger selv en halv million, får at vide det hele nu skulle være i orden for så at blive snydt for sit skifte. Jeg forstår heller ikke man benytter Jorge Mendes så aktivt - der burde ligge en interessekonflikter i at have ham så tæt på som man har. Han skal jo tjene sine klienter også. Det er sgu en farce uden lige.
Skrevet af Lentini
Rami har siden Valencias kovending i sidste øjeblik, opdaterede diverse tweets med forskellige sindstilstande. Først vreden imod Salvo, og siden hen nogle stykker. Medierne følger hans tweets ret tæt - den seneste er bare rød/sort farver hvilket der naturligvis koges suppe på.

Og så har Balotelli klumret rundt med en riffel på sin Twitter profil. Det har efterladt Galliani rasende, den ene af få personer som forsvarede Balotelli i kølvandet på VM fiaskoen. Han gør det ikke let for sig selv den kære Mario - måske der er en plan i det...

Så har vi iflg Di Marzio forhørt os på både Romulo og Criscito. Og lad os da endelig udvide listen af personer, hvor vi har hamret hovedet frontalt ind i en mur. Det bliver et frustrerende transfervindue...
Skrevet af Lentini
Laudisa har via sin Twitter profil skrevet at Valencia er gået med til den betaling, som var aftalt i første omgang.

Edit: Zaccardo har afvist tyrkiske Balikesirspor, selvom han ville få en løn på 1,5mio€ netto imod de 0,8mio€ han får i Milan.
Skrevet af Lentini
Rami officiel. Endelig!

http://app.football-ital…nu=news-all

Edit: http://www.acmilan.com/it/breaking_news

Også fra hjemmesiden. Kontrakt frem til 2017.
Skrevet af Martinovic
Fornuftigt til den pris. Så må Galliani få afsat Zapata eller Mexes.
Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
Tillykke med ham. Det har været en hård omgang for jer og Rami. Forhåbenligt bliver han en succes i Milan.
Daje!
Skrevet af Bishop
Ja det er sgu vigtigt, lækkert med nogenlunde fornuftigt forsvar.

Ifølge visse medier er der forlydende om at Inzaghi overvejer at bruge Menez i en "Özil" rolle som han bliver brugt i Arsenal, om ikke andet begynder transfervinduet at udarte sig i være noget der minder om en succes, ikke at vi med et er et top 3 hold, men det ser ud til at der en vis tanke bag handling. Og Inzaghi virker qua sine udtalelser til at være yderst fokuseret og have nogle klare retningslinjer for hvordan han vil gribe trænerrollen an, forhåbentligt vil han ikke være helt så grøn som Seedorf.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0