Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Gustenv@rius
Beklager - det har han naturligvis ikke. Der spekuleres i at dette er årsagen.
Skrevet af Gasbarroni
Han har gentagende gange brokket sig over ikke at have nok penge til rådighed. Set i det lys havde Milan været et underligt valg.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
Et tilbud med en lille sum penge og Mexes/Zapata er blevet afvist af Zenit. D´Amico, Criscitos agent, prøver at finde fælles fodslag med russerne i vores bestræbelser på at fiske ham.

Mht Taarabt, så er det tilsyneladende hans professionalisme som Pippo betvivler. Han var lige vel meget på diskotek i hans halve år i Milano. Og det er derfor han er røget ned på listen af emner i Milan.

Mandag skulle der gerne komme skred i Robinho afgangen, da hans agent kommer til Milano. Det mest sandsynlige lige nu er at Orlando køber ham fra årsskiftet, mens han indtil da er på lejemål hos enten Santos eller Flamengo.
Skrevet af Rossoneri
Nogen der har lidt hoved og hale på snakken omkring Balo?

Fanny uploadede den anden dag et billede af det unge par foran et Arsenal logo. En tilfældighed? En kvik fan eller journalist der har lokket dem i en lille "fælde" (a la da Balo blev fotograferet i en Milan trøje mens han spillede i Inter)? Måske.

Det kan dog ikke andet end puste til rygterne.

Samtidig har officielle kilder fra Arsenal udtalt at de regner med at kunne præsentere op til tre "markante" tilføjelser i næste uge. Det skulle efter sigende være Sami Khedira / Sven Bender, Griezman samt Balo.

På den anden side hører jeg nærmest intet i de italienske medier. Det eneste var faktisk en leder der retorisk spurgte om Balo mon kunne være Milans bud på en ny kaptajn i Montys fravær.

Dertil var Pippo ude og sige at Balo var en vigtig del af holdet og han ventes ligeledes at drage med holdet til USA imorgen.

For en måned siden, var jeg overbevist om at han var tabt for os - nu er jeg meget i tvivl.
Skrevet af Bosse1983
Nej, officielle kilder har ikke sagt noget i den retning. Man har udelukkende bekræftet at man arbejder på flere, hvor det rent matematisk, og baseret på relativt toværdige rygter, giver mening ned 3. En angriber, en målmand (Ospina) og en defensiv midt.

Griezmann tror jeg slet ikke er et emne. Især efter vi sikrede Sanchez.

Anden aktivitet, ud over måske et 4. valg til det centrale forsvar, hænger på afgange. Vermaelen er på vej ud, Jenkinson rygtes ud og Campbell, Cazorla og Poldi kan være andre emner.

Igen ville Griezmann dog næppe være interessant.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
Wenger er i dag ude og sige at de ikke køber mere ind til angrebet.

En glædelig nyhed synes jeg.

Jeg har et håb om at Pippo kan være den helt rigtige mentor for Balo. Der er ingen tvivl om at Balo nok lever på sidste chance i Milan - men jeg håber dog at han får mulighed for at bevise det kæmpe talent han unægteligt løber rundt med.

Spørgsmålet var om det kunne være interessant at se ham i en wingrolle - nu vi så hektisk kæmper efter at finde en til højrekanten.
Der er ingen tvivl om at vi ville komme til at miste noget defensiv disciplin. Den dag jeg ser Balo følge en back hjem bliver....jeg kan ikke engang færdiggøre den sætning :)

Omvendt så ville det gøre op med et af de problemer vi har med netop ham (og vores spil generelt) - at vi mangler tilstedeværelse i boksen.
Hans gode teknik vil også komme til sin ret her. Pladsen er ikke helt uvant for ham, da både Mancini og Allegri har prøvet ham på denne position.

I parantes bemærket undrer den megen snak, omkring indkøb af en højre wing, mig i øvrigt en smule. Forlydender går på at Pippo ser Menez som en fundamental del af holdet. Det rejser spørgsmålet - hvor skal han spille? Vi må antage at det ikke er på højre wing, hvis vi er klar til at smide store summer på en ny til pladsen.

Venstre wing? Der har vi jo SES.

Helt fremme? Næppe.

8´er? Det ville bestemt også undre mig. I den forbindelse i øvrigt spændende at Saponara har startet vores træningskampe på denne plads. Glæder mig til at se ham i action - har jo en forkærlighed for italienske spillere.

Er der nogen der kan gøre mig lidt klogere på Menez-situationen?

Skrevet af Lentini
Ift. sidste sæson synes jeg faktisk ikke at magtbalancen er blevet tippet så meget, som italienske medier fabler om efter Allegri er kommet til i Juventus, efter Contes exit. Jo, måske bliver ligaen lidt tættere i toppen. Men man skal også huske på at Roma i denne sæson også skal en tur gennem Champions League, som tager kræfterne ud af en og samtidig piller lidt ved fokus.

Min tro på at det bliver lidt tættere, kommer egentlig af at jeg har en tro på at Allegri fører Juventus længere i europæisk sammenhæng end Conte. Allegri beviste i sin tid at han udviklede sit europæiske repertoire hos Milan, trods han konstant fik dårligere betingelser grundet det materiale man stak ham i hånden. Derimod beviste Conte ingenting, trods han fik bedre betingelser for europæisk succes. Der skal lidt mere til end bare grinta, når man udfolder sig i europæisk fodbold mod store modstandere. Simeone indeholder også en masse grinta, men jeg synes han modsat Conte har udviklet sig en stor taktisk sans.

Får man desuden den wingtype ind, som man gerne vil, for at give yderligere fleksibilitet, bliver holdet pivfarligt. Og det til trods for at 18mio€-manden, Morata, på ingen måde imponerer mig og jeg synes det er en dyr reserve for Tevez og Llorente, med tvivlsom kvalitet.

Lidt efter Juventus ligger både Roma og Napoli. Materialet i Roma er signifikant bedre end i sidste sæson. Alene bredden på midtbanen og i angrebet er blevet eventyrlig stor med ungdommen i højsædet, og lidt rutine i Seydou Keita. Man leder stadigvæk efter en reserve til centerforsvaret til Benatia og Castan. Mange navne nævnt i Rolando, Vlaar og Toloí. Får man den reserve ind af den nævnte kvalitet, har man formået at forstærke sig ret meget efter min mening.

Napoli ligner sig selv. Michu er vel anset som en reserve til Higuain/Hamsik. Koulibaly i det centrale forsvar er et lidt ubeskrevent blad. Personligt synes jeg stadigvæk ikke at forsvaret i Napoli er stærkt nok til at vinde en Scudetto – ligegyldigt hvor mange spaniere Benitez henter ind. Andujar i målet er da en fin målmand, men han indeholder ikke den klasse som Reina trods alt stadigvæk havde.

Lidt efter dem ligger vi så i felt sammen med Inter og Fiorentina. Meget lige alle sammen. Hidtil synes jeg faktisk Inter har lavet et fornuftigt vindue. Vidic har en stor rutine, og M’Vila kan meget vel blive et stort højdepunkt hvis han holder hjernen til fodbold, og ikke alt muligt andet fis som han har haft for vane førhen. Hvis man får Medel ind i stedet for Taider, synes jeg også man har forstærket sig yderligere. Så mangler man bare en boksangriber mere, fordi man har reelt set kun den ulidelige count, Mauro Icardi. Men glem Torres, Dzeko og alle de andre topnavne som Thohir har nævnt. Det bliver mere sandsynligt noget i retning af Pablo Osvaldo, eller en spiller på det niveau.

Fiorentina har været noget passive hidtil. De mangler et røvhul på den defensive midtbane, som alternativ til Pizarro, som man lige har forlænget. Den argentinske VM-spiller, Basanta, synes på vej. Roncaglia og Compper kunne ligne nogle på vej ud. Derudover mangler man endnu at finde sig en ordentlig højre back. Hvis man ikke beslutter sig for at beholde de to unge gutter, Babacar og Bernardeschi, skal man også finde sig en angriber som substitut til Gomez og Rossi. Sidste sæson må give et varsel til La Viola.

Så er der os selv. Silvio Berlusconi siger, vi skal tilbage til Champions League. Men pt. har vi altså ikke truppen til at kunne hamle op med hverken Roma eller Napoli, og for den sags skyld, Juventus. Agazzi er en god målmand, og med Aléx og Rami ligner det et noget mere stabilt centerforsvar end vi var vidne til sidste år, og bredden er pt. stor i det centrale forsvar. Nok lige en tand for stor, uden europæisk fodbold.

Man er dog stærkt hæmmede af Montolivos langvarige skade, men det ville ligne Galliani at vente et stykke tid for at finde en billig erstatning til at dække det hul. Derfor har man formentlig også sonderet terrænet, ved snakke med Eremenko og Grenier. Jeg forestiller mig dog nærmere at det bliver noget a la Banega. En lottokupon som sædvanlig.

Så er der den spegede situation med Abate, og Milans søgen på en ny back, hvor man har stødt hovedet i muren et par gange med Vrsaljko og Criscito. Igen kunne det ende med en skræmmekampagne mod tilskuerne ved eventuelt at leje sig frem til Aly Cissokho.

Helt fremme har Pippo insisteret på en ventrefodet højre kant, hvor man måtte strække gevær ift. Iturbe. Lavezzi er for dyr – Nani har en for høj løn. Forskellen i det krævede for Cerci er på 6mio€, alt imens Galliani nu forhører sig om Douglas Costa i det uro ramte Ukraine. Han lyder også dyr uanset situationen. Tilbage står Taarabt der har fået et ’no go’ fra Inzaghi.

Man har desuden også problemer med at komme af med outcasts som Mexés, Essien og Robinho. Især sidstnævnte, selvom Cruzeiro nu har hevet et flot tilbud op af lommen til den fallerede brasilianske stjerne. Så er der naturligvis også sagaen omkring Balotelli. For min skyld kunne man sælge ham – benytte Niang som reserve til Pazzo – dermed investerer de andre steder på banen hvor det er nødvendigt.

I Lazio har man egentlig truppen klar på nær to forstærkninger til det centrale forsvar, hvor man går efter Stefan de Vrij og Davide Astori. De ligger dog lidt i ingenmandsland, men kan med de to signinger rent faktisk komme lidt tættere på treholdsgruppen, Inter, Milan og Fiorentina. Der er dog lidt uro omkring Lulic og Candreva, som tilsyneladende gerne vil prøve nye udfordringer andetsteds. Basta, Parolo og Djordjevic synes dog at være fornuftige signings til den kommende sæson.
Skrevet af Lentini
En eller anden random journalist hævder vi er lige på trapperne med et køb af Dzemaili for 6mio€. Virker ærlig talt lidt tåbeligt at finansiere nogle midler til Napolis indkøb, som fx Kramer. Sandhedsværdien er dog svær at spå om.
Skrevet af Lentini
Di Marzio afviser at der skulle foreligge forhandlinger mellem Napoli og Milan mht Dzemaili. Timingen ville også være pinlig i så fald.

Cerci vil rigtig gerne skifte til en stor klub, men hidtil er Milan ikke villig til at nå de 18mio€. Sandsynligvis fordi man ikke kan. Robinho situationen har dog heldigvis flere bydere med. Cruzeiro, Santos, Mineiro og Flamengo. Santos trak først følehornene til sig, fordi de er fornærmede over de økonomiske vilkår Robinho ville have opfyldt. Og der er jeg enig - evig og altid skal man høre om kærligheden til Santos... Bare det økonomisk kan betale sig. Det er sgu lidt tom snak fra Robinho, når ham velvidende ved at de ikke kan opfylde hans vilkår. Så skulle man tro han grundet den føromtalte "kærlighed" ville slække lidt på kravene. Men spændende er det at se udfaldet - gunstigt for Milan forhåbentligt.

Di Marzio har haft en snak med Taarabt, som insisterer på Milan og ikke har villet høre på andre bud. Selvom meldingerne for hans vedkommende er negative.

Galliani har snakket med Costas agent, Joorabchian, både igår og idag. Den ser meget svær ud.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Det er i så fald en fortolkning af hvad hans agent, Giovanni Branchini, rent faktisk sagde til Estadio Deportivo. Han sagde at hans klient har to muligheder på hånden, en i Spanien (Sevilla) og en italiensk klub, som han ikke nævnte noget navn på.

Men det kan vel i teorien godt være Milan, selvom Milan ikke blev nævnt.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ja, det kan det naturligvis. Di Marzio skriver at iflg hans kilder foregår der ikke forhandlinger mellem klubberne. Det kan jo også sagtens være rigtig, fordi Milan kan jo sagtens have forespurgt via agenten.
Skrevet af Martinovic
Dzemaili skal ellers være velkommen. En opgradering i forhold til Muntari.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Forhandlingerne omkring Robinho skulle iflg Orlandos brasilianske ejer være fremskredne. Pt handler det om at købe ham fri af Milan, hvorefter han skal indskrives i MLS. Dernæst er det vigtigt for ejeren at Robinho får spilletid indtil MLS starter igen, hvorfor man er lydhøre over de mange bud fra Brasilien.

Hidtil ligger problemet dog der fordi Robinho vil ha omkring 1.8mio€ i løn for det halve år. Det er jo fuldstændig vanvittigt! Forhåbentlig hjælper Orlando til som man gjorde det med Kaka.

Trods ejerens optimisme er min negativitet dobbelt så stor. Robinho er et vanskeligt lille barn, der siger en masse ævl for at ligge slør ud for sin normale money grabbing hore mentalitet. Jeg kan ikke udstå ham som spiller eller professionel fodboldspiller.
Skrevet af PNE
Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Skrevet af Lentini
Ja, Lady B modesans - eller rettere mangel på samme.
Skrevet af Viola 4 Ever
Er der nogen Milanistas der ser Olympiakos v Milan lige nu?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Nej, og det er vidst meget godt man ikke gjorde det.

0-3 mod et græsk hold - tophold vel og mærke. Men for helvede da! Gabriel og Rami skulle have gjort det okay i defensiven, alt imens Zaccardo, Bonera og Albertazzi var horrible. Ligeledes var hele angrebet med Niang, Pazzo og Faraone. På midtbanen skulle Cristante have gjort det förnuftigt, mens både Poli og Saponara også skulle have været okay.

De defensive problemer fortsætter....
Skrevet af Lentini
Ik nok med det, så skulle vi have konkret interesse i Joel Campbell! For fanden, for en elendig morgen.

Edit: Nå ja, Robinho blokerer stadigvæk markedet med hans uhyrlige krav, trods Emiraterne også blander. Bare lige for at sprede mere galde den gudsforladte lorte morgen.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Niang er irriterende at se på.. Det hele skal være så smart og lækkert, men der er nul "end product". Midtbanen.. Hmm.. Lad os sige det således. Jeg håber meget på at det er de spillere som Milan stiller op med fremover.
Til gengæld et sindsygt mål som Olympiakos lavede til 3-0. Den rammer han ikke så godt igen man kan ikke stille så meget op overfor at en spiller rammer bolden så perfekt fra den afstand og høvler den helt op i hjørnet.
På de andre mål ser man ikke godt ud, specielt det andet.

Highlights:
http://www.youtube.com/w…h8L140rymHo
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg forstår ikke at Milan´s ledelse seriøst kan syntes at det nye er en forbedring over det gamle, godtnok var det gamle intetsigende, men det var i det mindste genkendeligt, det nye er jo nærmest en gætte konkurrence hvis det ikke havde været for det kiksede AC Milan nedenunder.

Godtnok jubler jeg ikke over den nyeste udgave af Inters logo men i det mindste har det et klart historisk præg.

Men jeg er efterhånden godt træt af at man ændre logoer, vi har gjort det 4 gange på 6 år.

Men ville nu ikke ligge ret meget i nederlaget til Olympiakos, ja det er grimt at tabe 3-0 til et græsk hold, men vi i vores gode tider tabte vi også latterligt stort og mange kampe i optakten, så man kan ikke rigtigt bruge det til nogen former for indikation af niveau.
annonce
0