Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Spiller Tonali og Bennacer overhovedet? De er maks. presset.

I øvrigt kunne vi lige så godt stille uden målmand. Det er det samme. Tata burde være 20. valg. Ikke 2.
Skrevet af Martinovic
Enig. Han bør skibbes videre til sommer. Så hellere give Jungdal chancen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Dårligste Milan-kamp i 2022. Jeg vil ikke tale Chelsea ned, men jeg synes ikke, de spiller sig ud. Milan er ganske enkelt elendige og ikke CL værdige i aften.

Der skal måske også være forskel på de to hold, når vi mangler en håndfuld startere, men vores normale startere var slet ikke trøjen værd i aften.

Det er på tide, at CDK begynder at gøre en offensiv forskel. Ellers kunne vi lige så godt have hentet Zyiech eller lignende.

Juve-kampen er ikke mindre vigtig efter den her fadæse.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

CDK har ganske vist ikke mange mål/assists, men du er med på han ligger nummer 1 på listen over spillere der skaber flest målchancer pr. 90 min i ligaen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Okay. Jeg er ikke den store statsfanatiker.

Når jeg ser ham spille, har han tre-fire dårlige aktioner for hver god. Han skal blive meget bedre til at træffe beslutninger, når han får bolden i fødderne. Når han tøver, mister han den. Jeg synes ikke, at hans størrelse gavner ham. Slet ikke i vendingerne. Spilforståelsen er god - det skal bare gå hurtigere.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Det bliver ren overlevelse hen imod VM - Adli, Vranckx og Thiaw må bringes i spil og vi må tage én kamp ad gangen.

Heldigvis har vi et nogenlunde overkommeligt program efter kampene mod Juve og Chelsea.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af MilanPerSempre22
Vi virker totalt idéforladte i CHL, det hele afhænger af Leáo og hans individuelle evner. Troede ærligt talt vi havde mere at byde på dette år. Kampen i Salzburg var vi også på hælene i store dele af kampen. Spillerne virker kyste og nervøse lige så snart det heddet CHL. Vi spiller slet ikke med samme power og agressivitet som vi ser i ligaen, det er ekstremt skuffende. Er med på skaderne spiller ind, men tvivler ærligt talt på en skadesfri trup havde gjort den store forskel i aften. Det Chelsea hold burde vi kunne byde mere op til dans.. Vi er stadig ekstremt langt fra den europæiske top desværre.
Skrevet af Fox@Mulder
Enig, vi er vel ikke engang tæt på Top 25 i europæisk sammenhæng.

Mod Juve bør vi flå Dest ud - Kalulu må spille HB og så må Gabbia eller Thiaw spille CB.

Derudover bør Pioli overveje at spille med 3 mand på midtbanen - Tonali, Bennacer og Pobega/Adli/Vranckx. At spille med Krunic på HW igen er ikke holdbart.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af MilanPerSempre22
Tonali og Bennacer var i den grad overmatchet centralt. Har sjældent set dem falde så meget i niveau på samme tid. En tre mands midtbane kunne sagtens give mening mod Juventus, for at matche den fysik de kommer med. CDK virker alt for let at pille bolden fra og skubbe væk. Han har mange fine visioner og idéer i sit spil, det bliver dog ofte for højt anlagt og ender ud i boldtab.
Skrevet af Fox@Mulder
Nå, i det mindste ser det ud til at Pioli har indset sine to hjerneblødning fra Chelsea kampen - Dest og Krunic starter ude iaften.

Tata - Kalulu, Gabbia, Tomori, Theo - Tonali, Bennacer - Pobega, Diaz, Leao - Giroud
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Vi spillede en skrækkelig anden halvleg mod Chelsea. Forhåbentlig lærte vi noget af det, ik tid til at begræde det. Kampprogrammet er så hårdt pt og frem til VM, så ik meget tid til at reflektere.
Sikker på at Pioli og co nok skal få rette op det. Kampen i aften er en hel anden, på et udsolgt san Siro.
Jeg syntes iøvrigt kritikken ang CDK er helt forfejlet, jovist skal han bidrage med mere iforhold til mål og assist. Men knægten har nu skabt fine chancer som sine medspillere desværre har misbrugt. Han er uforløst - men hav nu lige noget tålmodighed. Pioli har os en opgave her, vil gerne have ham mere i det lille felt
Pobega fra start i dag giver mening, men leao må ikke komme til at ligge for centralt, han skal finde rummene i venstre siden.
3 points her kl 18 vil godtnok pynte gevaldigt og distancere Juve for alvor.
Tror på en stor aften, Forza Milan
Skrevet af MilanPerSempre22
Kritikken hænger selvfølgelig også sammen med prisskiltet. Er nu også fortrøstningsfuld, han er nemlig i toppen over dem med flest chanceskabende afleveringer i Serie A. For mig at se er det hans evne til at træffe den rigtige beslutning, specifikt hvornår han skal udfordre og afleverer bolden. Det er noget der kommer med erfaring. Han udfordre ofte i positioner hvor det en anden løsning ville være bedre. Det samme kan siges om Brahim.
Skrevet af Pirlo21
Alle dødbolde til Juve, bliver en test for os i dag. Spændende om vi virkelig har skiftet formation os ingame.
Meget fysisk hold Juve stiller med, vi skal være agressive og ik give dem til tid at slå indlæg.
Skrevet af Martinovic
Hvis det er meningen, at Diaz skal spille i de små rum giver det mening. Ellers havde det været bedre med CDK´s fysik i dag.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Gabbia allerede ved at dumme sig, så Juve får en 4 mod 3. Head den dog tilbage til Tata.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Forstår ikke man ikke giver chancen til Thiaw - Gabbia har aldrig nogensinde overbevist.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Vi har en stærk stamme, men bredden halter. Diaz skal virkelig til at stramme sig an, hvis han ikke skal retur næste sommer. Pobega laver gode ting, men de basale ting skal han blive bedre til f.eks. simpel boldomgang.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg tænker Diaz allerede har et halvt ben tilbage i Madrid - der skal i hvert fald ske noget ganske radikalt hvis vi skal lægge et stort beløb for ham.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Hvorfor gav den ikke straffe? Vlahovic gør sig unaturligt bred og strækker sig endda efter bolden.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Til grin når de har VAR. Det fatter de ikke at bruge i Italien.
Mojn do!
annonce
0