Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ræsonnementet i ændring af prioritering af den forbandede wing, som Bishop nævnte før, er lidt mere specificeret end min sure galde i sidste indlæg, gav udtryk for.

Man vurderer såre simpelt at 20mio€ er alt for meget for en spiller, der er 27 og kun har bevist sine evner i Serie A. Douglas Costa er tre år yngre, og har allerede bevist sit værd på øverste hylde, Champions League. Jeg aner ikke hvordan situationen er i Donetsk og Ukraine pt., men det er formentlig noget Galliani har undersøgt via sin ven, Kia. Jeg synes dog stadigvæk det virker som en hypotetisk kalkule, men vi får se om Galliani har nogle esser i ærmet eller eventuelt nogle € fra farmand Berlusconi.
Skrevet af Lentini
Bishop,

Han kan spille centralt eller offensiv midtbane. Han er en kreativ playmaker type med en enestående sparketeknik, a la gamle Juninho. Han skal selvfølgelig afpudses lidt mere, men er vel og mærke 23 og et spændende bekendtskab. Dog har vi ikke så gode erfaringer med franskmænd. Sidste succes er vel helt tilbage til den fænomenale Marcel Desailly.
Skrevet af Martinovic
Vil også klart foretrække Douglas. Cerci er udmærket, men ikke de penge værd.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det er bare vanvittigt at smide så mange penege efter endnu en til offensiven, i og med at vi ikke skal spille europæisk så synes det ikke nødvendigt.

Så burde man som det mindste få afskippet Honda.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Men med SES på den ene side og Menez på den anden, er der da masser af grund til at tro at det ikke vil blive tilfældet...

Det mener jeg egentlig ikke der er. Man kunne starte med at spørge hvorfor det så ikke er sket hidtil. Dette er jo ikke noget vi skal tale om i et fremtidsperspektiv. Vi kan konstatere at det historisk set ikke har fungeret for os.

En af grundene er at vores wings sjældent bliver sat op med den aflevering hvor de "retvendt" (for at bruge et Morten Olsensk udtryk) kan udfordre deres direkte modstander, for herefter at gå mod mål eller aflevere.

Da Balo kom til i sin tid, havde han SES på den ene side og Niang på den anden, Balo scorede masser af mål, nuvel SES havde en scoringskrise, men alle andre facetter af spillet klarede han ganske fint, både offensivt og faktisk også ganske godt defensivt.

Jeg vil starte med den del jeg er enig i. Ja, SES er ganske flittig til også at løbe baglæns. Noget vi har manglet (udover hos ham) i al den tid vi har spillet med wings.

Men den første del kan jeg ikke være enig i. Nedenfor lige et par tal fra 12/13 sæsonen, som jo var SESs "store" sæson samtidig med at det er den eneste hvor han mere eller mindre konsekvent har spillet sammen med Balo.

Balo scorede egentligt fint med mål i sin halvsæson - 12 i Serie A. Men når man dykker ned i tallene så er det ikke helt så imponerende igen. 8 af dem var dog på dødbolde (7 på straffe og 1 på direkte frispark). I parantes bemærket lagde SES kun op til ét af hans mål.

SES havde en fantastisk første halvsæson. 14 mål og 4 assists, hvilket jo også gjorde at han blev anset for en af de største talenter på kontinentet. Og der er ingen tvivl om at knægten indeholder masser af talent.

MEN jeg synes der er grundlag for at konkludere at samspillet simpelthen ikke fungerer sammen med Balo. Efter Balo kom til, blev det kun til 2 mål og 2 assists fra hans fødder. Samtidig gjorde Prandelli sig den samme konstatering og lod dem ikke længere spille sammen for landsholdet.

Men vi har jo netop ikke en såkaldt spydspids, så skal vi jo nærmest ud og sælge både Balo og SES?

Nu er det ikke fordi det her skal være en lang forsvarstale for Balo. Men scenariet er jo ofte at Balo er meget alene i vores angreb. Derfor er en naturligvis reaktion at trække væk fra de to forsvarsspillere der konsekvent markerer ham. Han modtager bolden med ryggen mod mål og der bliver enten begået frispark eller han får driblet sig lidt tættere på mål og sender en afslutning afsted - ofte uden at blive farligt.

Og de wings vi har SES, Menez, Niang (Taarabt) kan alle sætte en mand af og gå ind og udfordre, hvilket vel i den grad vil give plads til Balo og samtidig tillade at han ike nødvendigvis altid skal befinde sig i boksen, som han nu har det så svært med.

I teorien ja. Virkeligheden er bare en anden.

Overordnet set, er jeg nok bare forundret over at der er så stor stædighed omkring at spille med wings, når vi har en trup der, i hvert fald efter min mening, er meget bedre egnet til 4-3-1-2 eller 4-3-2-1.

Dertil var mit argument at rollerne for 3-mands midtbanen er anderledes afhængig af om man har spillere liggende centralt foran eller om der er to wings.
Skrevet af Martinovic
Eller bare spille med det vi har. Top3 virker ikke realistisk alligevel, så måske er det bare at smide penge væk.

Jeg vil også foretrække en profil til højre side af midten. Poli er bare ikke god nok, og det er et stort ansvar at smide Cristante ind på en startplads.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Det mener jeg egentlig ikke der er. Man kunne starte med at spørge hvorfor det så ikke er sket hidtil"

Vi er vel enige om, at det først er i denne fortkommene sæson at Milan rent faktisk ser ud til at have kvalitets wings på begge sider, selv i tilfælde af skader, ser det ud til at vi kommer til at være dækket godt ind, hvorfor at man naturligvis ikke har et reelt sammenligningsgrundlag fra tidligere.


"MEN jeg synes der er grundlag for at konkludere at samspillet simpelthen ikke fungerer sammen med Balo. Efter Balo kom til, blev det kun til 2 mål og 2 assists fra hans fødder. Samtidig gjorde Prandelli sig den samme konstatering og lod dem ikke længere spille sammen for landsholdet."

Et grundlag bygget på en halvsæson, en halvsæson hvor Milan rent faktisk var det hold der indhentede flest point af alle hold i ligaen. Jeg stiller mig tvivlende for at man på den baggrund uden tvivlen, kan påstå at SES og Balo ikke kan fungere sammen, især taget i betragtning at man også vil have del mere kvalitet på højre side.


"Nu er det ikke fordi det her skal være en lang forsvarstale for Balo. Men scenariet er jo ofte at Balo er meget alene i vores angreb. Derfor er en naturligvis reaktion at trække væk fra de to forsvarsspillere der konsekvent markerer ham. Han modtager bolden med ryggen mod mål og der bliver enten begået frispark eller han får driblet sig lidt tættere på mål og sender en afslutning afsted - ofte uden at blive farligt."

Og her mener jeg slet ikke at der er grund til at tro, at det skulle blive bedre hvis vi bytter SES ud med Honda, Honda har om nogen vist sig ikke at kunne følge med i Serie A, nuvel, han har ikke i en længere periode prøvet at spille sin favorit position, og det kunne da også være interessant st testet af, men ærlig talt, så vil jeg langt hellere satse på SES. Og mht Balo, så er det jo ikke kun for Milan at han har problemer med at blive i boksen.


"I teorien ja. Virkeligheden er bare en anden."

Hvilken virkelighed, det har jo slet ikke været testet af endnu.


"Dertil var mit argument at rollerne for 3-mands midtbanen er anderledes afhængig af om man har spillere liggende centralt foran eller om der er to wings."

Og min point fra starten af, har hele tiden været at uanset hvordan rollerene så end er fordelt på midten, så har vi stadig mangler.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Der mangler midtbanespillere der bryder kæderne, og ikke mindst behersker spillet i rummet mellem modstanderens forsvar og midtbane. Seedorf forsøgte med Poli, der skulle skubbe frem og som presspiller er han fin nok. Men til hurtigt teknisk spil kommer han til kort. Muntari, Montolivo, de Jong, Essien etc er alle spillere der har det bedst med spillet foran sig. Der er ganske enkelt for lidt dynamik og for lidt bevægelse.
Skrevet af Lentini
Tågehornene hos Mediaset siger vi vil strikke et tilbud sammen på 25mio€ for Costa, hvor der skal betales rater over fire år. Lidt samme strategi man benyttede da man hentede Balotelli i City.
Skrevet af Rossoneri
Vi er vel enige om, at det først er i denne fortkommene sæson at Milan rent faktisk ser ud til at have kvalitets wings på begge sider, selv i tilfælde af skader, ser det ud til at vi kommer til at være dækket godt ind, hvorfor at man naturligvis ikke har et reelt sammenligningsgrundlag fra tidligere.

Som sagt så leverede SES tæt på intet til Balo i den halve sæson de rent faktisk spillede sammen. Hvad skulle det ændre at der nu skulle komme en anden god wing. Niang var i øvrigt glimrende i den del af spillet der gik på at sætte en modstander af - problemet var (og er) kvaliteten af hans afslutninger.

Et grundlag bygget på en halvsæson, en halvsæson hvor Milan rent faktisk var det hold der indhentede flest point af alle hold i ligaen. Jeg stiller mig tvivlende for at man på den baggrund uden tvivlen, kan påstå at SES og Balo ikke kan fungere sammen, især taget i betragtning at man også vil have del mere kvalitet på højre side.

Dit argument var at SES ville skabe masser af muligheder og plads til Balo - det kan jeg kort og godt konstatere ikke er sket når de har spillet sammen.

Og her mener jeg slet ikke at der er grund til at tro, at det skulle blive bedre hvis vi bytter SES ud med Honda, Honda har om nogen vist sig ikke at kunne følge med i Serie A, nuvel, han har ikke i en længere periode prøvet at spille sin favorit position, og det kunne da også være interessant st testet af, men ærlig talt, så vil jeg langt hellere satse på SES.

Som skrevet så mener jeg jo ikke at Honda er en bedre spiller end SES. Det hænger naturligvis sammen med snakken omkring at spille med wings eller alternativt med en eller to liggende mere centralt bagved vores forreste angriber. Honda har sin favoritposition bag angriberen, mens SES har demonstreret at det ikke er en plads han fungerer på. Det er min holdning til at opstillinger med wings burde have diskvalificeret sig selv, der fører mig til at sige at jeg mener SES skal sælges.

Og mht Balo, så er det jo ikke kun for Milan at han har problemer med at blive i boksen.

Han beviste jo til VM at han rent faktisk godt kan spille helt fremme og bliver der, så der er jeg uenig med dig. Men jeg vil give dig at han tidligere også har været udskældt på landsholdet (når der er blevet spillet med wings).
Dette er som sagt ikke en forsvarstale for Balo, for guderne må vide at hans mangel på evne/lyst til at følge et taktisk oplæg også irreterer mig grænseløst.

Hvilken virkelighed, det har jo slet ikke været testet af endnu.

Det har det da i allerhøjeste grad. Vi har da både spillet 4-3-3 og 4-2-3-1. I begge tilfælde har vi ikke kunne få vores offensiv til at fungere. Det kan vi dog ikke udelukkende give systemerne skylden for - det skyldes naturligvis at vi ikke har de rigtige spillere til det. Vi har dog, efter min bedste overbevisning, spillerne til at spille 4-3-2-1 eller 4-3-1-2. Hvorfor så ikke gøre det, fremfor at insistere på at spille et system som vi 1: pt ikke har spillerne til 2: ikke har fungeret for os tidligere?

Og min point fra starten af, har hele tiden været at uanset hvordan rollerene så end er fordelt på midten, så har vi stadig mangler.

Jeg siger ikke at du nødvendigvis har uret her. Jeg tænker blot at det kunne være spændende at høre hvordan du ser manglerne (omkring 3-mands midtbanen) såfremt vi spillede med én eller to centralt bag angriberne / angriberen.
Skrevet af Rossoneri
Jeg er i øvrigt meget enig med Lentini i analysen af hvad vores midtbane pt mangler for at skulle fungere med wings. Det kræver min. tre nye indkøb at få en 4-3-3 til at fungere - to centrale midtbanespillere og en venstrebenet højre wing.
Skrevet af Bishop
"Dit argument var at SES ville skabe masser af muligheder og plads til Balo - det kan jeg kort og godt konstatere ikke er sket når de har spillet sammen. "

At SES vil skabe plads til Balo kan der da på ingen måde være tvivl om, i od med at han trækker ind i banen, vil han jo være en trussel og derfor trække en modspiller væk fra Balo.

Men det er klart at hvis vi skulle med de wings vi havde til rådighed sidste sæson, så ville Balo være meget alene, men med Menez i folden og SES tilbage en modnet Niang og måske Taarabt så er vi væsentlig bedre rustet til en wingformation.

"Jeg er i øvrigt meget enig med Lentini i analysen af hvad vores midtbane pt mangler for at skulle fungere med wings. Det kræver min. tre nye indkøb at få en 4-3-3 til at fungere - to centrale midtbanespillere og en venstrebenet højre wing."

Den venstrebenet højre wing, er vist kun Inzaghi og dig? der mener er en nødvendighed.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af El Rifle
Hvis det taktiske udgangspunkt er at begge vores kanter skal trække ind i banen, er det logisk at en Menez eller Niang overhovedet ikke vil være ligeså farlige på højrekanten, eftersom begges favorit fod er højre.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Bishop
Men når nu det er Balo vi har inde i boksen kunne man jo sagtens forestille sig at rollerne ikke bliver så statiske, som der ligges op til her i snakken.

Men det kan vi diskutere fra nu af og til dommedag. Om ikke andet bliver det spændende at se de første par kampe i sæsonen.

Opstarten har været bedre end tidligere, flere handler er hevet ind i starten af transfervinduet ligesom at Inzaghi har haft god tid til at køre sit system ind.

I forhold til gårsdagens kamp, så er det positivt at vi igen ser mål fra vores forwards, fint med noget selvtillid til både SES Niang og Honda.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af El Rifle
Tror vi bliver enige om at det er en vanvittig spændende sæson vi går ind i. Truppen ser egentlig ok, man har formået at skære meget af det unødvendige væk. Dog har jeg bare den kæmpe frygt at træneren kommer til at skuffe.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Le Parisien melder at PSG nu skulle være villig til at sælge Rabiot denne sommer, fordi man efter et møde med Rabiot, har fundet ud af at han på ingen måde vil forlænge aftalen i det franske.

Det betyder at Galliani gerne må vågne lidt op her. Tidligere på måneden henvendte han sig officielt til JC Blanc for at høre om rådigheden af Rabiot, men fik et nej fordi man håbede stadigvæk på at forlænge aftalen. Juve, Roma og Inter har alle udfyldt deres pladser i truppen, så selvom de nævnes køber jeg den ikke. Arsenal derimod kunne godt blive en stor og vanskelig konkurrent, men spørgsmålet er dog om han ville blive garanteret den spilletid, som er det han søger.

Det kan være at Gallianis lurpasseri denne gang kan vise sig som en god strategi. 5-8mio€ rygtes prisen til at være.
Skrevet af Sheriffen
Tror vi bliver enige om at det er en vanvittig spændende sæson vi går ind i.


Nej.

Truppen ser egentlig ok


Nej.

, man har formået at skære meget af det unødvendige væk.


Nej,

Dog har jeg bare den kæmpe frygt at træneren kommer til at skuffe.


Ja.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Martinovic
Du er garant for at sprede noget positiv energi, Sherif :-)
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Der har godt nok været stille omkring Milan siden mødet i Arcore.

Mit drømmescenarie er at Grenier og Rabiot bliver signet. Drop dog den wing signing nu, og forstærk midtbanen som virkelig trænger til en kærlig hånd.
Skrevet af Mikkel_D
Hvorfor er det at vi ikke vil have Zapata? Hvem skal tage over hvis Rami eller Alex bliver skadet, hvis altså Alex overhovdet kan præstere nok til at være førstevalg..
www.DitUr.dk - Billige herreure, hele sortimentet er med prisgaranti.
annonce
0