Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Van Ginkel er udeladt af CL-truppen og Torres er ikke med til kampen mod Everton


Hvor ser du det henne?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af El Rifle
Hvorfor er Rami ikke med til kampen i mod Lazio?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Det er han vel også.

Benfica har tilbudt 6mio€ for Cristante. Hvis vi lader ham gå er det fuldstændig hovedløst og direkte latterligt - særligt hvis erstatningen er en spiller som kun kommer via et rent lån uden option.

Mødet med Torres skulle starte her kl.16, og det forventes at man engang i aften har svar på hvorledes Torres og Van Ginkel kommer til klubben.
Skrevet af Viola 4 Ever
det forventes at man engang i aften har svar på hvorledes Torres og Van Ginkel kommer til klubben.


Bliver du glad så, eller skal du med Sjæriffen og mig til tango i aften?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Tango lyder mere indbydende end at drukne sorgerne ovenpå lidenskabeligt for en falleret storklub, der er ledet af en flok idioter som i øvrigt ikke kan lide hinanden.
Skrevet af Viola 4 Ever
Sjæriffen kan også de vildeste moves. Prepare to be amazed.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Iflg. Laudisa så kommer Marco van Ginkel IKKE til Milan. Han vil blive i Chelsea og kæmpe sin chance. Flot! Så mangler vi stadigvæk en midtbanespiller.

Kia er ankommet til Milano. Han lurer på en nedbrydning af aftalen med Torres. Han har Taarabt "i kufferten" og agerer ligeledes mellemmand for Roberto Soldado.

Chelsea vil ikke give fratrædelsegodtgørelse til Torres, og han har imorgen til at bestemme sig for om han vil skifte eller ej. Dog er Torres igang med at arrangere en tur til Milano, for at gennemgå lægetjek, hvilet Di Marzio mener at vide er fordi spanieren vil skifte til Milan, selv uden godtgørelsen fra Chelsea. Han forventes at ankomme i Milano i aften, eller imorgen tidlig.

Albertazzi vil ikke skifte til Spezia, men kæmpe sin chance i Milan. Herregud en idiot!

Milan har afvist budet på 6mio€ for Cristante.

Gabriel ligner en spiller, der udlejes til Pro Vercelli. Han ville blive i Italien, og afslog tyrkiske Sivasspor, hvor Roberto Carlos er træner.
Skrevet af Lentini
Chelsea og Milan har meldt det uundgåelige ud:

Fernando Torres er ny mand i Milan. Han ankommer på en 2-årig lejeaftale, hvorefter hans kontrakt med Chelsea løber ud. Imorgen tidlig ankommer han til Milano for at gennemgå det obligatoriske lægetjek inden han skriver under.

Selvom jeg absolut ikke er begejstret for handlen, så skal der da lyde et velkommen til Torres.

Igen handler det dog om at forstærke en gumpetung midtbane med noget kvalitet og ikke mindst - kreativitet. Midtbanen er længder efter vores konkurrenters.
Skrevet af Borger Louis
Torres, The Prodigal Son. Galliani og Berlusca får altid de stjerner , de vil have i sidste ende. Jeg håber, han bliver bedre end Vieri.

Nu vil jeg så småt begynde at glæde mig til C. Ronaldos ankomst i 2020.

Skrevet af Old Bull Lee
Nu har jeg forholdt mig passivt på nettet i dette transfevindue men nu når det snart er ovre så vil jeg lige give min mening til kende so far:

Jeg syntes kritikken over dette transfervindue er gået langt ud over hvad der er fair.

Jeg er alt i alt glad for de køb og salg vi har lavet, vi mangler bare en cm så er vi klar til sæsonen.

Da Pippo tiltrådte gjorde han det klart at han forventede meget mere af spillerne end hvad de havde vist de sidste 2-3 sæsoner. Han vil have AC Milan ånden tilbage og med salget af Balo er en direkte konsekvens af denne nye stil.

Ja vi er blevet lovet mangt og meget og er blevet skuffet tit, men det arbejde Fester har lavet i dette vindue er sgu godkendt. Vi er sluppet af med en del spillere og kunne fandeme godt forestille mig at det er skide svært at slippe af med løntunge uduelige spillere men han har trods alt afsat Kaka, Robinho, Constant Noce osv. At han ikke har kunne afsætte Mexes og Essien er til at forstå og det er fandeme også svært at sælge en spiller der ikke gider til nogen anden klub (Zaccardo).

Torres arbejder for holdet og han er heldigvis INGEN Borini eller Mitrogolouio (og uanset løn så har vi fået ham til spotpris), Alex har stadig nogle år tilbage i sig og kan blive en gevinst både ved siden af Zapata og Rami (spotpris).

Armero er en godkendt erstatning og han er den første reelle venstreback vi har haft i lang tid. Han har altså også bevist sig i serie a før. Nej han er ikke top 3 i verden men i Milans situation må man tage hvad man kan få, især på så eftertragtede pladser som backsne. Agazzi er den eneste hjerneblødning Fester har haft og den kan jeg godt tilgive ham, da han reagerede prompte ved at signe Lopez.! Menez virker også til at have vokset en del mere op, så ham håber jeg også på at han bliver assist konge og scorer omkring de 10 mål.

Iøvrigt så er tendensen blandt milanistas at vi skal have top spillere men de må ikke koste noget. Det er ok svært at gennemføre. Jeg må indrømme at jeg har svinget meget mht. indkøbene men overall skal vi være glade for det nye blod der er tilført. Cristante kan få chancen i denne sæson sammen med Niang og det er helt fint.

Jeg glæder mig som et lille barn til i morgen og håber vi starter sæsonen godt.

Forza Milan
"Old Lull Bee"
Skrevet af Sheriffen
Jeg håber, at vi taber.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Jeg håber vi vinder.

Både pga min egen sindstilstand og fordi jeg under Pippo succes mere end nogen anden.

GDS skyder desuden på følgende opstillinger:

Milan, 4-3-3: Diego Lopez; Abate, Bonera, Alex, Armero; Poli, de Jong, Muntari; Honda, Menez, El Shaarawy.

Mexes og De Sciglio i karantæne. Største overraskelse vil i så fald være Bonera. Et vink til Rami om øget professionalisme. Jeg er nervøs for Abates uduelige slentrede tilbageløb i omstillingssituationer. Keita er vanvittig hurtig, og skal Bonera ligge og lukke af der? Jeg havde nok foretrukket Zapata.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…ans-de-jong

Der røg så det sidste stykke kvalitet fra vores midtbane.
Mojn do!
Skrevet af saglighedens_portal
Synd for jer, drenge. Dzemaili har ikke lige De Jongs niveau.
Skrevet af MILANMILAN
Lad os nu se, Foggy. :-)
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Det er bare et rygte, men mon ikke det kommer til at ske.

Hvis ikke det gør, skal hans kontrakt forlænges, da den udløber næste sommer. Han har trods alt en værdi endnu.
Mojn do!
Skrevet af Borger Louis
Det virker oplagt. Van Gaal kender ham, og de står og mangler en DM. Vomitus vulgaris.
Skrevet af Lentini
GDS melder at Van Ginkel nu endelig har sagt ja til lejeopholdet. Det forventes han ankommer i aften til lægetjek.
Skrevet af MILANMILAN
Det er altså en smule frækt.. Ville være ked af at vi havde nøjes med det vi havde på midten i forvejen.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Old Bull Lee
Det er lidt irriterende at Torres og van Ginkel først kan slutte sig til truppen nu, især når vores første kampe er så svære og en god start vil være alfa og omega for resten af sæsonen.

Sidste år kunne man se hvor stort et chok det var at tabe til Verona, holdet så jeg rystet ud 4 kampe frem.

Nå men glæder mig til om 40 min. og to lange, lange måneder er overstået og serie a starter igen


Forza Rossoneri

"Old Lull Bee"
annonce
0