Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, Foggy - hvad ævler du dog om? Det mål er helt og holdent Diego Lopez´ skyld. Det er en stille og rolig tilbagelægning.

Tilbagelægninger må ikke være inden for rammen. En uskrevet forsvarsregel.

Meget uskrevet, endda! For jeg har været forsvarsspiller i 22-23 år og den har jeg godt nok aldrig hørt om.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Hehe ja, Samanci. Same shit.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mest vanvittige kampe ever.

2 røde kort.

1 straffespark.

1 selvmål.

Forsvars- og målmandskoks på stribe.

1 genialt hælmål af Menez osv.
Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
Sådan, 3 point på kontoen og fremragende spil fremadrettet. Forsvaret var derimod en decideret katastrofe igen igen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
Fuuuck mand det holdt hårdt, lige inde Lopez enorme fejl, skulle jeg også til at skrive, at han ikke havde spillet nogen stor kamp, ikke at han havde direkte skyld i en af de 3 første mål, men han havde heller ikke lavet nogen store redninger man ellers kan forvente af en målmand i hans kaliber, når det hele så krydres af sådan en hjerneblødning, kan man vist hurtig blive enige om at det ikke var hans aften.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Haha, Foggy - hvad ævler du dog om? Det mål er helt og holdent Diego Lopez´ skyld. Det er en stille og rolig tilbagelægning.


Det var ikke en nem tilbagelægning. Slet ikke hvis du er uden teknik ;-)

Meget uskrevet, endda! For jeg har været forsvarsspiller i 22-23 år og den har jeg godt nok aldrig hørt om.


Den er skam god nok.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://vine.co/v/OajPLZpUWWM

Så sjovt det mål.
Mojn do!
Skrevet af Promo
Satan og helvede jeg glæder mig til Derby d´Italia på næste Søndag!
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Ja hold da op for en kamp. Fra at være i himlen røg man i helvede for så at returnere til himlen igen. Ku være spændende at have haft en puls-måler på Pippo. Gad vide hvornår vi sidst har vundet en kamp 5-4.?

2 mål fra Menez der har vist slutprodukt en masse - Honda med et mål og en assist og ser endelig ud til at være lidt mere i rette element. Fin debut til Bonaventura i øvrigt med et mål og hårdt arbejde gennem hele kampen.

De Jong med en friløber fra banens midte kommer vi sgu nok heller ikke til at se indenfor nærmeste fremtid. Det bedste var sgu at han snuppede den fra møgungen, den lille hore.

Backs synes jeg egentlig gjorde det fint, særligt Abate som nu minsandten har lavet hele to assist. Det er vel den total han har leveret de seneste par sæsoner.

Diego Lopez har en fin redning på Belfodil i første halvleg, men chanceløs ved de tre første, mens den sidste taler for sig selv.

Poli og Muntari leverede middel. Syns de til tider grundet deres iver åbnede unødvendigt meget for spil mellem vores kæder. Jeg kan virkelig ikke se grunden til deres enmandspres helt oppe ved en back eller centerforsvaret på modstanderens banehalvdel. Det fører intet gunstigt med sig.

Bonera var forfærdelig. Allerede inden målene stødte han flere gange op i det rene ingenting og sørgede istedet for ubalance i bagerste geled. Både Alex og Bonera blev for boldfikseret ved første scoring, hvor Alex lod sig trække for langt væk fra forreste stolpe og ud i rummet foran. Målt på de første to kampe er afstemningen mellem Alex og Zapata væsentlig bedre. Vi har ingen store ledere, og må derfor finde to som har den bedste afstemning og forståelse mellem sig. Rami så også noget rusten ud da vi pludselig skulle skifte centerforsvar grundet Boneras idioti og Alex´ skade.

Vi kan lave mål men er ikke specielt dygtige defensivt endnu, og det gælder hovedsageligt det centrale forsvar. Enhver mand med common sense bruger kun Bonera som absolut sidste udvej. Han er ganske enkelt ikke god nok. Det er ikke nødvendigt for Pippo at gamble med den ufrivilligt klovn Bonera.

Positivt er at se den glæde vi udstråler på banen. Det er sgu en forandring fra det tidligere matte halv arrogante indtryk man efterlod.

I det mindste er vi a point med Juve og Roma, mens Napoli og Inter halser lidt efter her hvor de europæiske turneringer starter. Lazio kom igang idag, mens Viola ligner nogen der er i et alvorligt afsavn af Peppe Rossi.
Skrevet af saglighedens_portal
Hov, kom til at anmelde Lentinis indlæg. Sorry, SirC. Det skyldes, jeg er på mobilen, og så trykkede jeg, da der var for langt til "besvar"-knappen. Det betød, jeg kom til at trykke på anmeld og dernæst accepter, eller hvad der nu står, når man anmelder indlæg.

Anyway, ville egentlig skrive, at du tager fejl, Promo. Derby d´Italia er opgøret, der spilles, når Juve og Inter mødes.
Skrevet af saglighedens_portal
I øvrigt:

Synes, De Jongs mål var på niveau med målet af Menez. Hold kæft en figthervilje. Det var kanon smukt. Flæsker Cassano, løber en halv banelængde og sparker bolden sikkert i mål.
Skrevet af Promo
Bær over med mig, jeg husker som en kolibri.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Haha, saglighed.

Bishop har ret; Du er som snydt ud af næsen på Farso. I må være i familie med hinanden. Hvis ikke fætre, så ihvertfald grandfætre.
Skrevet af saglighedens_portal
Haha. Det er vi garanteret.
Skrevet af saglighedens_portal
Haha Promo. I orden.
Skrevet af Martinovic
Hvad er baggrunden for, at Juve-Inter er Derby d´Italia, når Juve og Milan er Italiens største klubber?
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Ja hold da op for en kamp. Fra at være i himlen røg man i helvede for så at returnere til himlen igen. Ku være spændende at have haft en puls-måler på Pippo. Gad vide hvornår vi sidst har vundet en kamp 5-4.?"

"The last time that Milan won an away match 4-5 in Serie A was on Sep. 13, 1992 against Pescara (Van Basten hat-trick, Maldini, Lentini)"

Menez var formidabel igår, en konstant trussel i alle facetter af spillet, og arbejdede som en hest, det er sgu for vildt at man har kunnet hente ham gratis.

Jeg er enig i at begge backs var udmærket, men Abate overstrålede klart nu MDS. Der tegener sig efterhånden et tydeligt billede af at sidstnævnte har lidt under dårligt forhold til træneren, han er jo en helt anden spiller.

Som jeg skrev tidligere, så synes jeg heler ikke at Lopez har skyld i de 3 første mål, men chanceløs synes jeg ikke han er, på en god dag havde han snuppet mindst en af dem.

"Positivt er at se den glæde vi udstråler på banen. Det er sgu en forandring fra det tidligere matte halv arrogante indtryk man efterlod."

Ja det må man virkelig give Inzaghi, han har i den grad skabt et sammenhold, der umiddelbart kan være med til få kampe som den igår til at falde ud til vores fordel, sidste år havde vi med garanti tabt eller spillet uafgjort. Men at vi formår at komme tilbage og svare igen så snart de får scoret er ganske fantastisk. Men sådan som forsvaret spiller, så er man heller ikke tryg førend at man har mindst en tomålsføring.

Bonera fik heldigvis rødt, så vi er sikker på han ikke spiller næste kamp. Men jeg håber dog ikke at Inzahgi er lige så stædig som de to foregående trænere og insistere på at bruge ham i fremtiden. Bonera burde have spille sin sidste kamp som starter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af chrmik
Flot sejr ... tillykke :)
Bare nysgerrig, er Torres skadet eller?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Martinovic
Ja, han forstuvede sin ankel under lørdagens træning. Ret uheldigt. Ellers var han formentlig kommet i aktion i aftes.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg kunne især godt lide at ved 1-0 målet i går og mod Lazio løber spillerne ud til Pippo efter de har scoret, det viser at holdet tror på hans projekt.

Nu er spørgsmålet bare hvordan holdet reagerer når vi løber ind i et nederlag.
"Old Lull Bee"
annonce
0