Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Nu slog Olympiakos, også de forsvarende spanske mestre samme sted, samtidig havde Olympiakos målmand vel bare en af de dage, hvor han tog alt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
olympiakos skal ikke udervurderes på hjemmebane, og havde vel egentligt også heldet med sig, men ja Serie A holdene har ikke niveauet til noget som helst, det er efterhånden bevist tilstrækkeligt mange gange efterhånden.

Milan har dog modsat Juve ikke problemer i Europa, så kan de undgå en alt for svær gruppe, kan jeg godt se dem klare skærene for en stund, men det er også oplagt, at i vil blive rundbarberet, hvis i støder ind i hold som Bayern. i er trods alt stadig en del ringere end Roma,

men i ligner nu stadig holdet der snupper tredie pladsen, Fiorentina, Inter og Napoli har indtil videre været pinlig ringe, og vi kommer slet ikke i en top 7 i denne sæson, helt klart ikke med Mazzarri som styrmand, og spørgsmålet er om Benitez ikke også køre Napoli nedenom og hjem.

Skrevet af Lentini
Bum bummelum - back from Sweden og kan se Honda fortsætter showet. Den havde jeg godt nok ikke set komme på nogen måde overhovedet. Men positivt er det dog - så mangler vi bare at Bilds historie holder vand og at Di Matteo befrier os for numbnuts Torres.

I øvrigt kan man ikke vurdere Milans hypotetiske tilstedeværelse i CL på baggrund af historik - det er jo helt tosset. Det er jo ikke fordi vi disker op med Nesta, Pirlo, Kaka og Sheva.

Jeg er spændt på opgøret mod Viola - der har været gode defensivt hidtil mens der mangler lidt i den anden ende. En sejr vil for alvor lune og igen sætte nogle sejl afsted mod toppen mens Viola så kan få lov at jagte os. I øvrigt bekommer det mig vel at Pippo vælger de bedste i centerforsvaret. Jeg bebrejder ham stadigvæk lidt for Empoli-kampen grundet valget af Bonera.
Skrevet af Old Bull Lee
Så er det fredag og kun to dage til Fiorentina kampen og hold da kæft jeg glæder mig!
Vi må håbe at ECC har kørt dem trætte og vi kan snuppe endnu en sejr.

Jeg kan ikke lade være med at skæve lidt til vores bysbørn fra Inter og den magtkamp der foregår. Moratti skredet og virker pissed, den begynder at være helt gal i den klub (mere end i vores), nu glæder jeg mig endnu mere til at jeg skal ned og se derbyet den 22/11.

Dejligt at begge vores backs har været ude og proklamere en fremtid i de rød/sorte trøjer, og taler om en vældig optimisme og holdånd Inzaghi har bragt, jeg kan egentlig godt sidde og fryde mig lidt over Balotelli salget efter hans dårlige start i Liverpool og tænker på den enorme forskel der er på hvordan vi fejrede en scoring i sidste sæson kontra nu. Det er fantastisk.

Iøvrigt er det sgu underligt det der foregik under Verona kampen. Jeg så den ikke selv, men at 3 stewarder (og ingen andre på et helt stadion!!) skulle have hørt racistiske tilråb, og at FIGC dømmer dem bøde og sanktioner virker da totalt at overreagere, godt at Milan bakker Verona op i sådan en situation og ikke bare lukker røven!!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Selvfølgelig er uro hos Inter altid en positiv ting, men ift. derbyet synes jeg altid at det hold som er i største vanskeligheder op til derbyet, som regel vinder kampene. Sådan synes jeg næsten reglen er, og de rivalopgør har altid sit helt eget liv - men jeg misunder dig da din oplevelse, Lee.

Men ærlig talt var det vel spørgsmål om tid før Moratti skred. En mand, som ham, nægter jeg at tro vil have det synderlig godt med at være andethjul - særligt hvis der har været uenighed. Det ville være lidt samme scenarie, hvis Silvio skulle være det. Det er ganske enkelt ikke holdbart i længden.

Ift. Fiorentina kampen bliver det naturligvis spændende. Kigger man lidt på Fiorentinas Serie A-sæson hidtil har man ikke formået at lave mål i 4 af kampene, og savlen omkring duoen Gomez-Rossi, er nærmest blevet vendt til hovedbrud over kontinuerlige skader. Det efterlader unge spillere som Babacar og Bernardeschi som dem der skal lave mål, og selvom de begge egentlig er interessante talentfulde spillere, har de jo ikke topniveau i verdensklasse som Gomez og Rossi. Yderligere har Borja Valero været sindssyg ringe hidtil, og det var i foregående sæson som regel ham der støbte kuglerne. Aquilani er en anden midtbanespiller med offensive evner, som jeg ikke synes har ramt niveau. Så er der lidt uro omkring Aquilani, men nu også Neto over kontraktsituationer der viser sig problematiske at nå til enighed omkring.

Deres defensiv er dog solid, og jeg håber meget på at Menez starter helt fremme fremfor Torres. Hans bevægelighed og speed ville kunne gøre ondt på Savic og Gonzalo, som ellers er en stærk konstellation.

Det bliver dejligt når De Jong er tilbage, og jeg håber igen at se El Shaarawy fra start. Særligt hvis lidt tunge Tomovic, starter på højre backen. Der ville kunne opstå nogle fine muligheder derigennem.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nogen der ved om Zapata er klar, jeg har ikke noget imod Rami-Alex i midten, men den er bare alt for langsom især hvis vi selv skal op og skabe kampen, hvilket vi nok skal i morgen. Håber på at se SES-Menez-Honda oppe foran. Torres skal nok blive bedre, er jeg sikker på.
Skrevet af Old Bull Lee
Wuup Wuup så er det i aften at det går løs, Inzaghi kalder kampen for afgørende ifht. tredjepladsen, og jeg er tilbøjelig til at give ham ret.

Truppen til kampen er: Abbiati, Agazzi, Diego Lopez, Abate, Alex, Armero, Bonera, De Sciglio, Rami, Zapata, Bonaventura, Essien, De Jong, Muntari, Poli, Saponara, Van Ginkel, El Sharaawy, Honda, Menez, Niang, Pazzini, Torres

Min start XI

Lopez

Abate-Zapata-Alex-De Sciglio

Bonaventura-De Jong-Muntari

Honda-Menez-SES


Jeg så gerne Menez starte inde, men han er ikke helt fit ifølge Inzaghi så det bliver sikkert Torres og Menez som indhopper.

Pizarro er også ude.

Fuck hvor jeg glæder mig.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fossa dei Leoni
Så hellere at Poli startede inde end Muntari. Men af hvad jeg kunne læse mig frem til gjorde han det udmærket mod Hellas Verona.
Skrevet af Martinovic
2 mål af De Jong i samme sæson. Så står verden da ikke længere.

Ellers en fesen start på kampen.
Mojn do!
Skrevet af Borger Louis
Man under SES en scoring. Menez er udmærket med ryggen mod mål, men det virker lidt tyndt at spille uden reel angriber, selvom bevægeligheden blandt de tre forreste er fin.

Lad os nu holde buret rent, Pippoline.
Skrevet af MILANMILAN
Han er så fantastisk. Hvis jeg en dag får æren af at møde ham, så får han et smækkys på den skinnende isse han har - pause!

Men ellers en kedelig kamp, ja - Fiorentinas midtbane og forsvar står godt.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Der var nogle fine chancer for at øge til 2-0 i starten af 2. halvleg, men et dumt boldtab gjorde, at Ilicic udlignede.

Uafgjort er der ikke noget at sige til efter spil og chancer. Skidt kamp af Milan.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hele vores offensiv dumper, de skaber absolut intet. Synes også at det er delvis Inzaghis skyld, det er jo tydeligt at vi mangler noget kreativitet på den midtbane. Så prøv dog at rykke honda ned på midtbanen også giv plads til en spiller som Torres eller Pazzini i midten, det dur ikke at vi kun kan scorer på kontra angreb.
Skrevet af Milanbaby
Inzaghis og Inzaghis skyld.. han er godt klar over det, og udtalte efter kampen, at han glædede sig til Montolivo var klar igen. Og synes ikke Honda skal rykkes nogen steder overhovedet.
Skrevet af Bishop
Selvfølgelig skal Honda ikke rykkes nogle steder? Det var da et tosset forslag, når nu han endelig er så godt kørende.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af El Rifle
Hvorfor rykke sæsonens bedste spiller på en anden position?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Fossa dei Leoni
Eller også rykke Menez ned på den offensive midtbane, synes bare der er hårdt brug for noget kreativitet, teknik og noget speed på den midtbane som kan støtte vores forreste 3 bedre, spillet gik alt for langsomt mod Fiorentina. Noget jeg i den grad savnede var kombinationsspillet. Så vidt jeg husker var der vist kun 1 gang i slutningen af kampen, hvor spillerne prøvede at lave 1-2 kombinationer med hinanden og fik da skabt en chance ud af det. Tror det var Menez og Shaarawy.

Mon ikke vi får mere plads mod Cagliari i aften klokken 20:45, den bliver ikke vist på dansk tv i aften, så det er ind at finde et stream.

http://www.football-ital…start-milan

Det tyder på at Rami, Lopez & Torres kommer til at erstatte: Zapata, Abbiati og Menez. Synes det helt iorden at sidstnævnte starter på bænken, da jeg synes han har underpræsteret lidt i de seneste kampe. Torres skal vel efterhånden også begynde så småt at vise han er sin løn værd. Synes at Rami, Alex og Zapata har set udmærket ud, vores forsvar har faktisk i realiteten kun sejlet når Bonera spiller.

Milans helt store våben har været kontraangrebene, og jeg er sikker på vi nok skal få pladsen i aften. Så jeg tror vi hiver en 1-2´er hjem. Jeg tror enten Rami eller Alex på dødbold kommer til at lave et mål også at Shaarawy endelig får sit første sæsonmål.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Skidt første halvleg. Abbiati med en mindre hjerneblødning ved målet, forhåbentlig betyder det at Lopez starter inde på Søndag mod Palermo.

Vores backer og kanter har været usynlige og Torres får absolut intet ud af det meget lidt han kommer til. Omvendt har han også rigtig dårlige arbejdsbetingelser. Det her er en kamp der skal give 3 point, x er uacceptabelt. Håber på at se Poli i stedet for Muntari og medmindre Honda og Shaarawy begynder at blomstre op fra anden halvlegs start, så burde Menez vel også komme ind.
Skrevet af Milanbaby
Hey, vi er på 3!!!!...

Og sjovt nok var det 2 spillere tidligere fundet i Milan trøjen som sikrede at Juve tabte, Antonini mål på assist af Matri.
Skrevet af El Rifle
Sikke et mål fra Jackie boy!
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
annonce
0