Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Jeg gik glip af de sidste 10-15 minutter, men kan forstå at Monty kom på banen, hvordan så det ud, er han i form og forventes det at han kommer til at starte inden for den nærmeste fremtid? Og hvad med De Jong?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Montolivo fik kun de sidste fem minutter, så det bliver lidt svært at konkludere noget som helst fra så få minutter.

Det positive på skadesfronten er at Abate, de Jong og Aléx allesammen skulle genoptage træningen i denne uge, hvorfor de må forventes at være aktuelle til Genoa-kampen. De Sciglio ved jeg ikke helt hvor står mht. hans betændelse i foden.

Er de Jong og Abate klar spiller de, mens jeg godt kunne forestille mig man tager den lidt med ro omkring Aléx, fordi det nu er anden gang han er ude med en lårskade samtidig med at det franske kærestepar Rami-Mexés var bundsolide imod Udinese. Sjældent har "Toto" set så sløj ud i en kamp mod Milan.
Skrevet af Lentini
Det imponerende omkring den nye aftale med Fly Emirates, er at Lady B har fået dem til at smide ca. 35mio€ mere i den nye 5-årige aftale. Det er lidt af en bedrift med tanke på, hvad Milan har bedrevet de seneste sæsoner.
Skrevet af Old Bull Lee
Ja det er meget kærkomment at vi har fået en CEO der rent faktisk kan tage sig af det økonomiske samt have visioner. Med Casa Milan og hendes seneste udtalelser omkring det nye stadion, virker det til at det nye stadion rent faktisk er realistisk og endda indenfor en overskuelig fremtid.

Jeg syntes også vi (Milan) har et produkt at sælge, og Milan nok skal komme tilbage til toppen af Europa. Vi er bare i transformation lige nu, hvor vi skifter fra trad. fodbold struktur til en mere moderne fodbold-klub struktur.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Lige med hensyn til stadion, som du kort refererer til, så var Tim Clark alt andet end afvisende overfor en indblanding i stadionprojektet - han betegnede det som en mulighed at Fly Emirates er med i projektet omkring "Berlusconi Arena", og at man vil snakke videre i fremtiden.

Ladyen kunne fortælle at man havde udset sig nogle emner - altså lokationer - til stadionprojektet uden at konkretisere, naturligvis.

Så vidt jeg er bekendt var Emirates også inde over projektet for Arsenals stadion i sin tid. Jeg håber man kan få sig et intimt stadion, hvor tilskuerne sidder tæt på banen.

Men ja, der sker væsentligt mere i det kommercielle efter Ladyen har taget over i den afdeling.

I øvrigt snakkede Leonal Vangioni idag om, han har modtaget et bud på fra Milan og ligeledes har River Plate, selvom D´Onofrio(præsident River) tidligere postulerede han ikke havde modtaget noget som helst fra Milan. Så meget for den benægtelse.
Skrevet af Old Bull Lee
Det ville være så perfekt at få et nyt stadion med hjælp fra Emirates.
Stadio Berlusconi-Emirates ha ha ha
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Gårsdagens offentliggørelse af den nye, meget forbedrede, aftale med Fly Emirates har fået nogle nyhedsredaktioner til at kumme over i ren sensationsjournalistik.

Nu skal Thiago Silva(!) bringes tilbage til Milano. Har man hørt mere tåbeligt i lang tid? Godt nok sagde Lady B igår, at den nye aftale ville stille Milan noget bedre på transfermarkedet i de kommende vinduer, men ligefrem Thiago Silva? Synes lige man skal spise lidt brød til. Derudover glemmer nogle af redaktionerne at aftalen først træder i kraft fra sommer af, hvilket ikke vil stille os stærkere til det forekommende vindue i januar.

Jeg har kigget lidt video på Vangioni fordi han dagligt er på nyhedstapetet. Uden at stille forventningerne for højt til ham, er der lidt Serginho over ham når han kommer tonsende op af venstrekanten. Han udstråler god teknik, og slår nogle ganske fine indlæg. Men det er svært at finde noget, hvor hans defensive evner bliver fremhævet, hvilket kan give anledning til bekymring. Spurs og Southampton er to andre klubber, som dog også holder et vågent øje med ham.

Min forestilling er at man sætter ind på at hente Vangioni og Brozovic i det kommende vindue, og ellers få sorteret ud i alt ragelset. Der er lidt meget snak om Van Ginkel skal tilbage til London såfremt Brozovic ankommer. Det kommer næppe til at ske, da jeg tror Saponara er manden som må lade skindet såfremt det skulle lykkes at hente Brozovic.
Skrevet af Viola 4 Ever
Ha ha.. Thiago Silva. Han er 30 år og skrev i august under på en ny 4-årig kontrakt med PSG. Bortset fra Zlatan er han formentlig PSG´s bedst betalte spiller. Man skal være italiensk sportsjournalist for at få den ligning til at gå op.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Selvfølgelig er det the usual suspect, Bonera, der taber sin markering på et hjørnespark, så Antonelli kan heade den ind. Lorte resultat, men trods alt skaber vi nogle store muligheder. Menez skylder indtil videre, og man kan da håbe at med samme produktion så kommer målene.

Trods vi er bagud, så tror jeg ikke på vi taber denne kamp. Vågn lidt op Armero og ikke mindst hjernedøde Bonera.
Skrevet af Viola 4 Ever
Til gengæld er Bonera skyld i at den ikke står 2-0, da han reddede bolden på stregen efter Armeros hjerneblødning.
Menez skylder... dommeren. Han burde have fået rødt da han kylede bolden efter Bertolacci, da han i forvejen havde lavet frispark på ham.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
At bakke op for kyllingehjernen, Armero, burde være mindstekrav. Men hvis vi ligefrem skal hylde Bonera for at den ikke står 2-0, vil jeg da smide Perin i samme bås fordi den kunne let have stået 2-2 med lidt skarphed fra Menez. Ergo bliver det en anelse for hypotetisk til min stil.

Så ikke omtalte situation med Menez vs Bertolacci.
Skrevet af The Riddler
Rødt kort for at trille bolden hen på Bertolaccis ben? Så skulle Bertolacci vel også have rødt kort efterfølgende, for at plante en arm i hovedet på Menez. Nej, dommeren gjorde det rigtige.

Juninhos skud mod Jimmy Nielsen kan til sammenligning betragtes som overfald
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Skrevet af Taarabt-thenutmegking
Hvordan spillede Armero idag, har læst flere steder at Inzhaghi vil have Achraf Lazaar fra Palermo som erstatning for Armero. Spillede Armero godt idag eller skal vi købe lazaar?
Skrevet af Martinovic
Armero var elendig. Han har virkelig intet mellem ørerne.

Endnu et nederlag til en synkende skude.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Riddler

Der var jo på ingen måde tale om at "trille" bolden. Han kastede heller ikke bolden hen til Bertolacci. Han kastede tydeligt bolden efter ham i irritation efter at der var dømt frispark. Det må man ikke, og det kaldes teknisk set for "slag på afstand". Der er i den forbindelse ikke forskel på om han bruger en vandflaske, en støvle eller bolden, ligesom der ikke er forskel på om genstanden der kastes med, invaliderer modtanderen eller om man slet ikke rammer. Det er en forseelse til rødt kort. Hver gang.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jeg så ikke anden halvleg - men et skidt resultat ihvertfald. I det jeg så af første halvleg har vi egentlig fint styr på det. Vi får skabt de chancer vi skal for at lukke kampen allerede i første halvleg, mens Genoa foruden deres dødboldsscoring har et ufarligt langskud fra Perotti og Armeros hjerneblødning.

Genoa har været svingende på hjemmebane hidtil(meget bedre ude) og derfor havde jeg personligt sat næsen op efter tre point. Med tanke i at vi hidtil har været ubesejret på udebane. Men sådan skulle det ikke være - Milan skal have fire point i de sidste to kampe for at efteråret har været nogenlunde godkendt. Det bliver svært, da Napoli kommer forbi alt imens vi også skal en tur til Rom for at stifte bekendtskab med Roma. Men sådan er vilkårene når man fucker op i Cesena, Empoli og hjemme mod Palermo.
Skrevet af Lentini
Et nyt navn er begyndt at florere rundt på rygteplan - en gammel kending til Serie A i form af Alessandro Diamanti. Det ligner at man forsøger at dække sig ind, når Honda ska et smut til Asian Cup. Ikke at Diamanti får en op at køre, men har han samme niveau som sidste gang i Serien så kan det nok gå an.

Vangioni, Brozovic og Diamanti, ja ja, det er kun vores kroatiske ven, som får mig lidt op af stolen. Jeg savner lidt perspektiver, og kunne et eller andet sted godt ønske mig en protegé til det centrale forsvar. Éder Balanta i River er stadigvæk spændende, og en alder, hvor han kan formes. Min gode ven fra i sommers, Dória, som røg til Marseille for 5mio€, er røget i unåde. Og det er ikke fordi han har opført sig dårligt, men han bliver ganske enkelt brugt som et statement fra Bielsa overfor ledelsen i Marseille. Den farverige og noget specielle Bielsa var røget helt i flint, da han først fik at vide om Dória-købet da brasilianeren troppede op til sin første træning efter Marseille erhvervede ham i Botafogo. Han har også en alder, hvor vi kan forme ham. Jeg ofrer ihvertfald gerne Zapata for en af de to knægte.

Bertolacci fra dagens modstander, Genoa, synes jeg også har fundet noget stabilitet. Han har altid haft talentet, som en teknisk dygtig midtbanespiller men præstationerne har svinget i øst og vest. Det ser dog ud til at der er kommet til bund i hans niveau nu. Backen, Zappacosta, i Atalanta synes jeg også har noget i sig til fremtiden.
Skrevet af Bishop
"Der var jo på ingen måde tale om at "trille" bolden. Han kastede heller ikke bolden hen til Bertolacci. Han kastede tydeligt bolden efter ham i irritation efter at der var dømt frispark. Det må man ikke, og det kaldes teknisk set for "slag på afstand". Der er i den forbindelse ikke forskel på om han bruger en vandflaske, en støvle eller bolden, ligesom der ikke er forskel på om genstanden der kastes med, invaliderer modtanderen eller om man slet ikke rammer. Det er en forseelse til rødt kort. Hver gang."

Du har sikkert ret Viola, men her synes jeg nu at dommeren har skønnet korrekt ved ikke at taksere en fodbold, som er en del af fodboldspillet, på lige fod med en håndgranat.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Hvor genser du kampene Lentini? Har du optaget dem på en eller anden duppelidut derhjemme eller er der et sted på nettet?
"Old Lull Bee"
Skrevet af La Mir!!
Hvis du har canal 8, så genudsender de ofte deres live-kampe..

Daje!
annonce
0