Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Det kan lyde til jeg fik ret i min spådom siden Torino (selvfølgelig) scorer på en dødbold samtidig med at vi har givet tonsvis af omstillinger væk?

Så ikke kampen, da kæresten blev opprioriteret fremfor kønsløs Milan kamp.
Skrevet af Martinovic
Du gik ikke glip af noget. Italiensk fodbold og i særdeleshed Milans kampe er blevet så kedelige og intetsigende.

Det er pisse dårligt af Torino, at de ikke udnytter 45 minutters overtal mod et så ringe og taktisk svagt Milan-hold. Det siger en del om kvaliteten af Serie A.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Omstillinger gav i ikke så mange væk af. Men det skyldes primært at Torino var på bolden dobbelt så meget som Milan. Det ændrede udvisningen naturligvis ikke på, men det var også udpræget inden udvisningen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Lyder til at jeg valgte rigtig i at sidde og gokke raketten 2 stive timer i streg fremfor at se Milans kamp, selvom kyklopen er lidt rød og øm nu.

Straks værre er det, at jeg gik glip af, hold fast, Sharknado 2 med Ian Zierring. Nu hader jeg livet endnu mere.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Martinovic
Den store nyhed lørdag aften var, at Milan har hentet endnu en middelmådig spiller i Suso.

Klubben fortsætter mod afgrunden.
Mojn do!
Skrevet af Kastrup191
Hvad i alverden tænker Muntari dog på? Er det hans generelle ageren i klubben?

http://www.101greatgoals…orino-vine/
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af Martinovic
Forhåbentligt får han en fyreseddel. Er så træt af ham. Han må tage Essien i hånden og finde en anden klub.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Pinligt! Ganske enkelt mangel på respekt - jeg havde talt dunder i sådan en situation.

Og er enig med Foggy, han må gerne finde sig en ny klub. Ikke alene er han elendig, men det der er for meget.
Skrevet af Kastrup191
Men er det et engangstilfælde, eller har der været lignende episoder tidligere?

Er naturligvis enig i, at hans opførsel er utilstedeligt.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ny ledelse og ny træner tak.

Top 3 er udelukket...
Skrevet af Rossoneri
Snak om ny træner er omsonst og i mine øjne fejlagtig.

Synes også ledelsen (anført af signora Berlusconi) tager fine skridt i den rigtige retning. Desværre kan situationen ikke løses med et trylleslag. De kan naturligvis klandres for håbløs strategi i årevis, men fokus må nu være på at genskabe klubben.
Jeg er dog isoleret set enig i at erhvervelsen af Suso er en anelse pudsig.

Inzaghi har overtaget et hold i hvilket den fornødne kvalitet ikke eksisterer. En række spillere skal på porten - hvilket dog må forventes at tage ét til to transfervinduer. Af den eksisterende trup mener jeg at følgende spillere skal ud; Mexes, Rami, Albertazzi, Bonera, Armero, Muntari, Essien og Pazzini. Abbiati må også forventes at indstille karrieren efter denne sæson.
Mexes og Rami er naturligvis ikke dårlige spillere. De har dog nogle åbenlyse mangler - primært i deres placeringsspil samt hvordan de læser spillet - hvilket gør at de ikke bør kandidere til en startplads. Og de er begge for dyre alternativer at have på bænken. Resten har simpelthen ikke niveau til at trække en Milan-trøje over hovedet.

Dertil har vi SES som jeg tvivler på nogensinde kommer til at blive den stjerne han var udset til. Ikke mindst Inzaghis valg af Niang fremfor ham igår, taler sit helt tydelige sprog. Var det fordi han gerne ville se sidstnævnte i kamp, ligger der en Copa Italia kamp i midtugen, der ville være en glimrende lejlighed til netop dette. Hans dage i klubben må anses for at være talte.

De seneste rygter i Destro-sagaen går på en byttehandel der involverer El Shaarawy. Roma vurderer efter sigende Destros værdi til 20 mio. euro (det kan man så mene om hvad man vil). Mere skal vi nok ikke regne med at få for SES.

Destro vil samtidig som type dække et hul i truppen, mens et salg af SES vil efterlade alternativer. For mig giver det god værdi. Destro var igen ikke at finde på banen i eftermiddagens Rom-derby, hvilket eftersigende skulle være udslagsgivende for hans ønske om en transfer.

Når/hvis Inzaghi kommer af med ovenstående spillere, kan han begynde at opbygge det mandskab han gerne vil. Noget som ingen træner i længere tid i Milan har haft mulighed for.
Han har selv talt om at ændre taktikken lidt til en 4-2-3-1. En mulighed kunne være at bruge Honda centralt bag en angriber (lad os bare kalde ham Destro) med Cerci til højre og Menez til venstre. Jeg er i hvert fald af den opfattelse at det ikke er optimalt at spille med Menez helt fremme - der er simpelthen for lidt tilstedeværelse i boksen.
Fra en kant, vil han kunne angribe sin direkte modstander og lade sin gode teknik komme til sin ret.
Trods en god start på sæsonen, synes det heller ikke at Honda er som en fisk i vandet på højrekanten. Det kunne være spændende at se ham på en 10´er position.

Systemet giver også bedre støtte til forsvaret, med to centrale spillere der har til opgave at bremse modstanders opspil og ikke mindst omstillinger. De Jong og Montolivo er selvskrevne til pladserne, med en solid backup i Poli. Når Zapata og Alex har fået lov at spille sammen centralt, synes jeg faktisk at det har set hæderligt ud omend førstnævnte lider lidt under den manglende konsistens der har været. Skal Inzaghi kritiseres for noget, skal det netop være at han ikke har formået at skabe en fast stamme på holdet.

Jeg tror at vi skal have lidt tålmodighed med det projekt der er i gang i klubben p.t. En plads i Europa League er nok ikke det værste til næste år. Spillerne skal vokse og det gør de måske bedre med succes´ er i EL fremfor nederlag i CL.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror at vi skal have lidt tålmodighed med det projekt der er i gang i klubben p.t.


Hvilket projekt?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Er du seriøs?
Skrevet af Milanbaby
Rami frem for irriterende klynkende Zapata til hver end tid, omend Zapata er hurtig.
Vil være hul i hovedet at risikere Shaarawys afgang lige med det samme, hvis han vokser sig til det giga-talent han er igen. Noget må der gøres dog.

Menez har i den grad bevist sit værd i midten, så finder ikke han skal ud på kanten. En 4-2-3-1 med ham liggende bag en angriber kunne være spændende.

Honda var god i startsæsonen, men tilskriver også hans success Abate, som havde en fremragende startsæson på samme tid, og som ofte var udslagsgivende i at Honda kunne trække ind i midten, hvorfor Honda ikke behøvede samme speed - har ikke voldsomt meget fidus til ham. Alt for ofte synes han udbrændt, og uden indvirkning på kampen.

Skrevet af Martinovic
Med et projekt har man en plan eller rød tråd at følge. I Milan er det ikke sådan. Når der handles spillere, er det oftest lappeløsninger og helst spillere på en fri transfer. På trænersiden har klubben nu satset på to grønne og uerfarne personer i Seedorf og Inzaghi, hvilket har været lige ringe.

I en trup på ca. 30 spillere har vi 4-5 klassespillere. Resten er til mindre klubber til trods for, at den samlede løn er i den tunge ende.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Der blev da netop nedskrevet en 3-årig plan i sommers, med start ved Casa Milan. Der er kommet et nyt forbedret trøjesponsorat - og tilmed er planerne for yderligere kommercielle deltag i Asien og USA undervejs. Tror du de bliver lavet lige henover en aften? Derudover har Lady B yderligt sat skub i stadionplanerne med Emirates i ryggen. Alt sammen for at generere en større indtjening, for at kunne hvad? Styrke den trup du jamrer over, og forhåbentlig på sigt kunne komme tilbage mod den europæiske top.

Tror du det er let at vende en skude som ikke tidligere har skævet til plus i regnskabet? En klub som i vanlig stil havde underskud i omegnen af 70-100mio€ + ejeren kastede kritikløst penge efter indkøb. Milan har jo aldrig været en forretning. Det er jo det Lady B forsøger ændre.

Så jamrer du over lappeløsninger. Men hvad skal man gøre? Pengene er der jo ikke når man skal lave så radikal en ændring(i et kriseramt land økonomisk) i klubben, Milan? Skal Galliani bare bruge løs af pengene igen og skyde os flere år tilbage? Jamrer du så over at Galliani er en idiot fordi han har brugt en masse penge på spillere vi reelt det ikke har råd til? Det der hyggebrok giver jeg ikke meget for.

Jeg kan tildels forstå bekymringer over Galliani, fordi han skal manøvrere meget anderledes end før og rent faktisk bruge det massive netværk Milan har. Men at fyre trænere er idiotisk pt, fordi hva er alternativerne? Hyre en dyr træner vi ikke kan aflønne? Vil pgl sikre succes med materialet pt? Dermed ikke sagt at Pippo er fejlfri. Jeg har er stort problem med måden vi griber kampene an på. Men nye ideer tager tid at implementere, og indtil truppen mister tiltro til ham vil endnu en fyring være tumpet, idiotisk og ikke mindst skadeligt.
Skrevet af Martinovic
Der blev da netop nedskrevet en 3-årig plan i sommers, med start ved Casa Milan. Der er kommet et nyt forbedret trøjesponsorat - og tilmed er planerne for yderligere kommercielle deltag i Asien og USA undervejs. Tror du de bliver lavet lige henover en aften? Derudover har Lady B yderligt sat skub i stadionplanerne med Emirates i ryggen. Alt sammen for at generere en større indtjening, for at kunne hvad? Styrke den trup du jamrer over, og forhåbentlig på sigt kunne komme tilbage mod den europæiske top.


Lad os nu se hvad det bliver til med de stadionplaner. De har været fremme i flere år, og hver gang viser det sig, at byggegrunden er for dyr. Jeg tror ikke, vi har et nyt stadion før om tidligst 8-10 år.

Casa Milan er et positivt tiltag.

Tror du det er let at vende en skude som ikke tidligere har skævet til plus i regnskabet? En klub som i vanlig stil havde underskud i omegnen af 70-100mio€ + ejeren kastede kritikløst penge efter indkøb. Milan har jo aldrig været en forretning. Det er jo det Lady B forsøger ændre.


Slet ikke, men alligevel har Galliani travlt med at uddele kæmpe lønninger til uduelige spillere. Lønposten er den højeste udgift. Lader ikke til Galliani har lært det store.

Så jamrer du over lappeløsninger. Men hvad skal man gøre? Pengene er der jo ikke når man skal lave så radikal en ændring(i et kriseramt land økonomisk) i klubben, Milan? Skal Galliani bare bruge løs af pengene igen og skyde os flere år tilbage? Jamrer du så over at Galliani er en idiot fordi han har brugt en masse penge på spillere vi reelt det ikke har råd til? Det der hyggebrok giver jeg ikke meget for.

Jeg kan tildels forstå bekymringer over Galliani, fordi han skal manøvrere meget anderledes end før og rent faktisk bruge det massive netværk Milan har. Men at fyre trænere er idiotisk pt, fordi hva er alternativerne? Hyre en dyr træner vi ikke kan aflønne? Vil pgl sikre succes med materialet pt? Dermed ikke sagt at Pippo er fejlfri. Jeg har er stort problem med måden vi griber kampene an på. Men nye ideer tager tid at implementere, og indtil truppen mister tiltro til ham vil endnu en fyring være tumpet, idiotisk og ikke mindst skadeligt.


Hyggebrok? Tiden er løbet fra Galliani. Vi kommer i hvert fald ikke i top3 foreløbig med den trup og den træner, og det er på sigt nødvendigt for at drive Milans budgetter.

Jeg synes, det er kritisabelt med de lappeløsninger. De forskellige spillere får en for høj løn, og derfor vil de ikke forlade klubben. Pippo skulle aldrig have været ansat fra starten.

Milan skulle kigge på Rom, hvor Roma i den grad har fået vendt skuden.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Roma er ikke eksemplet at følge - de er jo netop under skarp bevågenhed af UEFA grundet FFP.

Sabatini er dygtig, men forretningen Roma er ingenlunde et eksempel at følge.
Skrevet af Martinovic
Men de kommer i Champions League, og på sigt skal de nok få styr på økonomien med tanke på alle de penge, der er i den turnering. Som det ser ud nu, er de garanteret en plads i den turnering de kommende sæsoner, fordi de og Juventus er så meget bedre end de andre klubber.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Selvfølgelig har man et projekt. Man vender bare ikke skuden på en sæson, når økonomien er som den er. Det er så også økonomien der har skabt behovet for et "projekt".
Det er selvfølgelig en omvæltning for Milanistas, at man pludselig skal vænne sig til at Milan ikke har den samme "naturlige" position, som man har været vant til de sidste mange år. Man har et kæmpe underskud og stadig en masse meget dyre kontrakter og faldende indtægter, i et land med store økonomiske udfordringer.
Man kan sige meget om Galliani, hvilket der også bliver, men det er ikke noget let job han har i disse tider. Der er i bund og grund ikke nogen penge til at købe spillere for, så han skal prøve at strikke en masse studehandler sammen med nogle andre midler, som låneaftaler og betaling via nogle af delejerskaber man har. Sidstnævnte skal afvikles til sommer, hvilket gør det endnu mere vanskeligt. Der kommer så også en masse uønskede spillere retur fra låneaftaler, som man skal finde en løsning til. Alligevel lykkedes det Galliani at lande Menez og Diego Lopez gratis i sommervinduet, Honda gratis sidste januar og udnytte at salget af Valencia trak så meget ud at de ikke havde noget andet valg end at sælge Rami til langt under markedsprisen. Handlen med Bonaventura var ogå ganske godt arbejde. Så på et år har man altså fået ejerskab på fem dygtige spillere for meget små midler. Det er godt arbejde, uanset hvordan man vender og drejer det.

At man så har været nødsaget til at forsøge at skrue en masse låneaftaler sammen, med blandet held, skyldes den økonomiske virkelighed. Man har i det mindste sørget for at få sparet lidt på lønkronerne ved at sørge for at Robinho ikke render rundt og danser på natklubberne til en fyrstelig løn og at Matri får spilletid i Genoa. Der er så over 20 andre spillere man også har på græs andre steder.

Galliani er bestemt ikke ufejlbarlig, men verden, og hans arbejde, er ikke sort/hvidt. Han skal forsøge at holde Milan tæt på toppen, måske endda så tæt at man med lidt held kan snuppe en tredjeplads, i en organisation der har en blodrød bundlinje, der ikke kan spares sort på spillerlønningerne. Der skal øgede indtægter til, i et meget betydeligt omfang. Det er så der hvor den kommercielle afdeling og Barbara kommer ind i billedet. Det er i den afdeling af AC Milan der for alvor er behov for udvikling og øget aktivitet. Uden markant øgede indtægter, så vil Galliani være bundet på hænder og fødder.

Jeg er i øvrigt enig med Lentini. Det er nu lettere at være Sabatini, når man har masser af midler at bruge løs af. Men det er ikke en langtidsholdbar vej Roma er på i øjeblikket. Der skal altså være sammenhæng mellem pengestrømmene. Det er mere hensigtsmæssigt hvad der foregår i Udinese og Fiorentina på den front, ligesom Juventus også har set lyset og har foretaget fornuftige tiltag.

Hvad angår nyt stadion. Det skal selvfølgelig til. Jeg er ligesom Foggy nok lidt skeptisk omkring tidsrammerne. Ikke kun i Milano, men også i Rom, hvor Roma gerne vil bygge nyt stadion, og i Firenze. Med vanlig sans for italiensk ineffektivitet og bureaukrati, så har man snakket om et nyt stadion i Firenze i årevis, lavet feasibility studier, undersøgt borgernes holdninger, talt med arkitekter, byplanlæggere og hvad ved jeg. I årevis. Faktum er at der stadig ikke er nogen byggetilladelse og at selv når der foreligger færdige rapporter af den ene eller anden karakter, så varer det stadig mere end et halvt år inden de rette myndigheder overhovedet begynder at studere rapporterne, hvorefter de så skal reflektere over dem inden de så finder ud af hvad de vil have undersøgt næste gang. Hvor kunne jeg dog godt tænke mig en lille smule tysk effktivitet og grundighed engang imellem.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0