Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Spillet er, som det plejer. Vi stiller ellers med et på papiret fint hold, men spillet er for langsomt, og returløbene er pinlige.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Whaaaat? Hvordan fanden kunne det blive frispark. Han løber jo hovedløst ind i rami.
Iøvrigt en kold klud i hovedet på armero at starte bonera på hans plads.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Sheriffen
Jeg slukker, nu er det nok.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Serpente
Monty for niang. Skidt kamp igen af vores anfører, som spiller uden selvtillid. Engang en god afslutter, i dag tør han ikke. Den ene afslutning han har lignede sku noget jeg kunne have lavet.
Vi har godt nok mange indlæg i dag. Man skulle næsten tro vi havde en stor stærk angriber derinde. Hvorfor spiller vi ikke langs jorden som vi har spillere til.
Det er fandme godt man ikke har en pistol liggende. Det ville være fristende at skude sig selv lige nu.
Det er ikke det at vi taber i dag, men mere måden. Der er ingen tegning af noget der kan bruges, intet håb.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Det ligner jo nærmest en vinterdepression, der har ramt efter man er kommet hjem fra de varme Emirater...

Jeg valgte bevidst ikke at se kampen i dag mod Atalanta. Jeg havde bange anelser om præcis samme scenarie, som det har været mod andre defensivt indstillet modstandere. Vi kan absolut intet med bolden, og spillere som egentlig har ganske fin teknik ligner pludselig håbløse boldmongoler – mentalt er vi helt væk, og jeg ville ikke ødelægge min søndag men en omgang hore-fodbold! Og ser vi på samme tidspunkt sidste år, er vi ikke rykket os en daddel videre. Det er det samme elendige pis. Og det selvom jeg synes materialet er bedre end dengang. Atalanta kan ingenting offensivt, og Denis har været gennemført ringe sæsonen igennem, men det er jo intet problem at flænse Milan fra hinanden. Bortset fra Cesena, der ikke har vundet 18 kampe i streg, er vi det suværent dårligst præsterende mandskab i Serie A. Det er helt utroligt, hvor ikke-eksisterende bundniveauet er.

Nu kan man ævle nok så meget om forskellige typer, men hovedprioriteten må være at genfinde en smule selvtillid og en minimumsgrænse af anstændighed, hvad man kan tillade sig på hjemmebane. Der mangler slet og ret vindermentalitet i spillerne. Ingen af vundet noget – jo, Bonera. Men han har altid gjort det bedst, når han har sat ude på bænken.

I projekter kommer der udsving, men der må aldrig komme så store udsving som tilfældet er. Det er pinligheder, som ikke er Milan tjent. Eller jo, det er selvforskyldt igennem mange års overforbrug og håbløshed på transfermarkedet.
Skrevet af Bosse1983
I projekter kommer der udsving, men der må aldrig komme så store udsving som tilfældet er. Det er pinligheder, som ikke er Milan tjent. Eller jo, det er selvforskyldt igennem mange års overforbrug og håbløshed på transfermarkedet.


Der er kæmpe forskel på udsving og trend. Jeg ved hvor jeg vil placere min stemme efterhånden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Milan har ingen udsving. Som Bosse skriver, er det nærmere trenden for Milan at præstere som i øjeblikket. Det ændrer sig ikke, før vi får nye folk i ledelsen, der vil tænke anderledes. Vigtigste er at få en gammel, sur træner, der vil svinge pisken for de klovne i rødt og sort. Ikke én af dem ville komme på holdet fra 2002-2006 og måske endda til 2011.

Vi har en trup, der skal kunne kæmpe om top5 og måske endda højere, men bundniveauet er skræmmende lavt og har været det siden salgene af Zlatan og Thiago Silva.

Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
Ja, man savner godt nok Silva og Zlatan.

Ret beset har vi ikke en eneste verdensklassespiller, og truppen er idiotisk sammensat og i det store hele håbløs.

Vi skal have et nyt stadion og et 10 års projekt, først derefter må man kunne forvente, at vi kan måle os med giganter som Atalanta.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Nu var trenden jo anderledes positiv op til jul, og mellem jul og nytår. Er der seriøst nogen, som forventede det makværk efter julen? Det vil jeg betegne som bagklogskab af højeste grad.

Men det er da i høj grad alarmerende sådan et bræk i selvtilliden, der er kommet. Særligt må man pege fingre lidt af spillere som Montolivo og Bonera - som jeg forstår det var Bonera hysterisk ringe i går - når de betragtes som ledere.

Indkøb ved jeg ikke om vil gøre det store, når det ikke er spillere der flytter noget med det samme. Så er det ligegyldigt om det er Guilherme, Paulinho, Brozovic etc., fordi jeg anser dem ikke som ledende spillere.
Skrevet af Viola 4 Ever
Nu var trenden jo anderledes positiv op til jul, og mellem jul og nytår. Er der seriøst nogen, som forventede det makværk efter julen? Det vil jeg betegne som bagklogskab af højeste grad.


Træningskampe, eller opvisningskampe om man vil, skal man aldrig tillægge den store betydning.
Ellers er jeg, delvist, enig. Man har underpræsteret resultatmæssigt efter jul. Men på den anden side overpræsterede man også, resultatmæssigt, i nogle store kampe i slutningen af året.

Man skal nok være lidt varsom med at tolke det hele ind i tendenser, baseret udelukkende på resultatet i tre-fire kampe.

Hvad er det i øvrigt mht. Sacchi? Skal han være støttepædagog for Pippo, eller hvad er planen?

Så i øvrigt dette:

The last time Milan failed to win any of the first three games of the calendar year was in 1978.

This is also their worst start to a season in terms of goals scored since netting 25 eight years ago.

Pippo Inzaghi has an average of 1.37 points per game compared to Clarence Seedorf’s tally of 1.84.

The Rossoneri have gone behind four times on home soil this season, going on to lose on every occasion.


Hvor meget kredit har Pippo hos Silvio?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Forhåbentligt ikke meget.

Der går rygter om Prandelli, men det håber jeg ikke.
Mojn do!
Skrevet af Sphaeren
Der går rygter om Prandelli, men det håber jeg ikke.


Hvordan kan det være? Umiddelbart er han da et væsentligt fremskridt i fht Pippo.
Skrevet af Lentini
Synes ikke man overpræsterede inden jul. Det var et niveau man flere gange havde præsteret igennem efteråret, hvor der dog også var udfald. Til Milans fordel, så Roma lidt slidt ud inden jul og manglede nogle profiler. Men man havde momentum, var fyldt med selvtillid, leverede en fin præstation i Dubai(ja, dem er der ingen der tager alvorligt) og åbnede det første kvarter mod Sassuolo fint, kommer på 1-0, og BUM… Så er man helt væk, og har været det lige siden. De seneste tre kampe har jo været et bundløst hul. Der var flere halvsløje præstationer i efteråret, men da slet ikke så gennemført elendigt som siden Sassuolo scorede til 1-1 på San Siro. Det er jo en enorm nedsmeltning, der nærmest er uforklarlig.

Jeg vil nødig have været Pippo i dag, som skulle give en forklaring til Galliani. Hvor skal han starte? Og hvordan pokker skal man forklare at holdet er uden selvtillid knap en måned efter, hvor optimismen blomstrede? 45 stive minutter skulle holdet have hørt på Galliani i dag! Silvio rammer egentlig også hovedet på sømmet med sin kommentar om at en præstation som den mod Atalanta ikke må ske, når deres spillere kun tjener en femtedel af Milans – Så er vi tilbage ved den evindelige diskussion om Milans lønpolitik.

Imens leder man stadigvæk med lys og lygte efter en venstreback. Guilherme fra Atlético bliver det ikke, i hvert fald ikke hvis man skal tro på agenten, som i dag udelukkede muligheden for et skifte til Milan. Jeg glæder mig til vi præsenterer Manuel Pasqual på sidstedagen af transfervinduet….
Skrevet af Rossoneri
Hvis den nuværende krise (det kan man vist godt tillade sig at kalde den) skal medføre noget positivt, så må det være at behovet for at gøre noget "andet" er blevet om muligt endnu mere evident.

Dette gælder såvel taktik som spillertruppen.

Omkring 4-3-3 systemet, så har du, Lentini, længe slået på tromme for at Montolivo ikke er en to-vejsspiller. Skulle der have været tvivl om det, så har vores kære anfører selv sørget for at mane den til jorden.

Rent taktisk ser jeg den manglende tilstedeværelse i boksen som vores største offensive problem. Der er ingen tvivl om at Menez, rent individuelt, har været sæsonens bedste spiller.
Problemet er bare at han mangler helt fremme. Vores wings har reelt kun ét våben - at trække ind i banen, udfordre sin direkte modstander og enten aflevere eller afslutte.
Det er jo naturligvis heller ikke gået modstandernes næser forbi. De kan risikofrit derfor dække de indløb med to mand hvilket som oftest resulterer i boldtab eller en aflevering tilbage i banen.
Det var problemet med Zlatan, det var problemet med Balotelli og det er det nu igen med Menez.

For mig at se er det alpha omega at vi har en rigtig 9´er. Lige nu hedder han Pazzini. Man kunne jo håbe på at Destro kunne være den berømte kanin der blev hevet op af hatten.

Tilbage er problemet med Montolivo og hans arbejdsradius - eller snarere mangel på samme.

løsningen er for mig ret åbenlys og kommer i form af et systemskifte. Noget der heller ikke ligger den gode Pippo så fjernt åbenbart. I hvert fald så vi meget bedre ud efter pausen mod Atalanta. At der manglede noget skarphed er så en anden sag.

En 4-2-3-1 ville have en række positive effekter.

- bedre støtte til forsvaret da der er to holdende midtbanespillere
- bedre udnyttelse af montolivos evner
- fjern behovet for at have Muntari og Essien i truppen
- større tilstedeværelse omkring modstanderens center-forsvar
- mere plads til wings

Jeg mener egentligt at vi kan mønstre en ganske hæderlig start 11´er i det system:

Lopez
Abate, Alex, Zapata, De Sciglio
De Jong, Montolivo
Honda, Menez, Bonaventura
Pazzini

Vi ser naturligvis sløje ud på de næste pladser hele vejen rundt i forsvaret. På den centrale midt har vi en god backup i Poli. Niang og Cerci er fine erstatninger på højre wing (hvilket også gør at vi kan flytte Honda ind centralt). På vensrte wing har vi SES, men mon ikke han er på vej ud?

Opgaven må så være at finde nogle spændende alternativer først og fremmest i forsvaret, samt en mere til den centrale midt.

Bocchetti synes at være helt glemt i Moskva og ham så jeg egentlig gerne blive tilføjet truppen. Ikke mindst fordi han både kan spille centralt og til venstre.
Som Lentini har skrevet, bliver det ikke til noget med Siqueira i denne omgang. Jeg har stadig en drøm om at vi tør satse på at hente Murru i Cagliari.
Skal man virkeligt satse på yngre alternativer, har jeg fra folk der påstår at vide lidt om sydamerikansk fodbold, hørt godt om Lucao fra Sau Paulo. Han har 14 kampe for Brasiliens u17 hold, 1 for u20 holdet og 9 kampe for Sao Paulos 1. hold. De har sammenlignet ham med - tør man sige det - Thiago Silva. Hans højde, drøjde og stil minder i hvert fald meget godt om ham, på de klip jeg har kunne finde.

Baselli har flere gange været nævnt til midten, og der tror jeg ikke vi skal være kede af hvis bliver en realitet.
Alternativt kunne man jo håbe på at Cristante fik hjemve - jeg var i hvert fald ked af at se ham smutte.

Jeg har også hele tiden haft en svaghed for Saponara. I en 4-2-3-1 ville han ikke mindst kunne bruges på tre pladser. Men han er dog nok tabt for os, på trods af at han kun er på lån.

Når alt der er sagt, så mener jeg også at der ligger meget i kulturen, eller den nærmest anti-kultur der synes at herske.
Vi har ingen rigtige ledere og det er også svært at se en virkelig stolthed over at trække en Milan-trøje over hovedet.
Hvor er den næste Ambrosini, Gattuso, Baresi osv? Vi mangler i den grad en leder inde på banen. Montolivo er vores anfører - men han forekommer mig ikke at være en rigtig leder.

Vi mangler spillerne der er vokset op i vores akademi, har haft som deres største mål at gå ind på San Siro og gerne vil vinde med Milan (bemærk "med Milan"). Deraf også min romantiske snak omkring fx. Cristante.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Af hvad jeg kan læse lidt omkring, så har vi to muligheder hvis (forhåbentlig) at Inzaghi skulle blive fyret. Prandelli eller Spalletti, jeg er ikke særlig stor tilhænger af den første. Men alt vil være et skridt fremad fremfor Inzaghi, hvor vi slet ikke har udviklet os, som vi burde.
Skrevet af Rossoneri
Hold nu op med den fjollede snak om trænerfyring. Det kommer ikke til at ske og det vil bestemt heller ikke være løsningen på klubbens problemer.

Kan man med rette kritisere Inzaghi for nogle af hans dispositioner? Ja, naturilgvis kan man det. Fx kan man stille spørgsmålstegn ved hans taktiske valg. Nogle spillere fungerer i hvert fald ikke optimalt i 4-3-3. Hans omfattende rotation er nok heller ikke noget der har gavnet truppen. En del af forklaringen skal dog findes i at vi (igen igen) oplever rigtigt mange skader og antallet af karantænedage er heller ikke ubetydeligt.

Modsat Seedorf, så synes det at Inzaghi er meget respekteret af hele truppen. Dette er et grundparameter for at udvikle klubben.

Og helt ærligt - havde du forestillet dig at Prandelli eller Spaletti skulle lære Muntari og Romero at forstå en taktik, Essien - ja, alt, Rami at have en placeringsevne, Torres at score mål m.m.
Skrevet af Lentini
Jeg mener, Il Secolo-avisen er Genova-baseret, hvorfor man nok skal tage rygtet med et gran salt. Men den hævder at Silvio Berlusconi nu endelig har besluttet sig for at sælge klubben - klubbens værdi er faldet det senere år, og inden værdien falder yderligere vil han af med den. Han skulle ikke være så forbandet glad for at læsse 60-70mio€ ind i klubben endnu engang, såfremt man misser Champions League.
Skrevet af MILANMILAN
I dare you, din gamle tosse. Niang til Genoa på lån stort set officielt. Han burde have fået mange flere chancer IMO!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Udsigten til spilletid synes dog være lettere tilgængelig i Genoa fremfor Milan - håber han får personlig succes, mens Genoa fortsætter sin slatne formkurve.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rossoneri, selvfølgelig skal Inzaghi klandres. Når alt kommer til alt, så har vi altså en trup der er stærk nok til at kæmpe om top 3. Ikke bild mig ind at Lazio, Sampdoria eller Genoa har stærkere truppe. Inzaghi var et sats fra ledelsens side af fra starten og det er slået fejl. Vi har ingen rød tråd i spillet og Inzaghi har slet ikke udviklet det her hold fra dag 1 af.

Naivt at påstå at Inzaghi ikke burde fyres.
annonce
0