Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Det handler om at vi hurtigst muligt kommer i CL. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi henter store navne som eksempelvis Zlatan, Jackson, Miranda osv.

Milan har ikke tid til at spille unge spillere ind på holdet her og nu. Det kan komme næste år eller næste år igen. Lige nu er det vigtigste, at vi kan stable et hold sammen, som kan vinde kampe og sørge for, at vi kommer i CL næste sommer.

Bonaventura har givet sig 100% i den netop afsluttede sæson, og Menez har også gjort det godt. Problemet er bare, at der ikke er plads til Menez, hvis vi henter Zlatan og Jackson. Så han må videre. Vi kan evt. tilbyde ham plus penge oveni for Kondogbia. Bonaventura har ikke klassen til at spille fast for Milan, derfor må han acceptere en bænkplads. Udover disse to er det kun Lopez der har fortjent at blive hos Milan. Ingen af de andre vil jeg savne på det nye Milan hold.

Vigtigst er det, at vi kommer af med Bonera, Zaccardo, Essien, Muntari og van Ginkel. Men personligt ser jeg gerne flere spillere forlade klubben til sommer. Det er mere end på tide, at vi får ryddet op i truppen.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
WTF

Den GM?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Sheriffen
Return of the Jedi.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af La Mir!!
Tillykke med ham, det kan være Milan tråden bliver interessant igen :-)
Daje!
Skrevet af Bishop
Apropos interessant, har Razz trukket alt liv ud af Roma tråden med sit exit fra bold?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Milan tråden er da interessant, med en stærk kerne af fornuftige folk anført af den altid informerede og skriveglade lentini. Men det er da fint hvis great milan kan komme ind med endnu mere debat. Jeg er enig med dig gm med hensyn til de spillere, og kan glæde dig med at essien er væk, og mon ikke ginkel også tager hjem. Muntari kommer også væk, men jeg er i tvivl med bonera og zaccardo. Sidstnævnte må da også snart være gennem den kontrakt? Desværre tror jeg de kunne finde på at skrive med bonera.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Great Milan
I min bog er Bonera en af de ringeste spillere, der har været i Milan. Igen i denne sæson har han kostet Milan så mange point. At man som ledelse og træner ikke kan se dette, er mig en gåde. Kunne ikke forestille mig, at Mihajlovic vil gøre brug af ham. Han SKAL væk.

Nyt: Galliani har igen i dag drøftet Bertolacci med Genoa. Der arbejdes på at få Roma ud af billedet. Han ville ellers pynte på en yderst pinlig besat midtbane. Poli laver jo ikke andet end at løb forvirret rundt, Montlivo er konstant skadet, Essien og Muntari er pensionister, Suso, Bonaventura og Honda er middelmådig, van Ginkel er en tegning og så er der De Jong, som er den eneste på midtbanen der er værdig ti Milan. Hvor vil det pynte meget med Kondogbia på midtbanen.

Grande Milan!
Skrevet af Bishop
"I min bog er Bonera en af de ringeste spillere, der har været i Milan."

Jeg troede den plads var forbeholdt spøgelset?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af La Mir!!
Razz, Caroe, Duck og Lehres fraværelse gøre det kedeligt at skrive ind i tråden alene :)
Daje!
Skrevet af Serpente
Abate har endelig forlænget. Det er sku på tide og dagens bedste nyhed.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Nerazzurri
Jeg tviler på at det er den oprindelige GM.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Gasbarroni
Men så kan man jo så spørge sig selv om ikke Agnelli i bund og grund bare skulle blande sig uden om, eller holde sig for god til at kommentere på det i pressen. Lidt ligesom man i den anden lejr nok bare skulle lade det passere, i stedet for alt det personfnidder.

Jeg ved ikke rigtigt hvad nogen af parterne forventer at få ud af det.


Nu blev han jo nærmest tvunget til at kommentere på det. Han blev til en nyligt afholdt pressekonference spurgt direkte ind til det af en journalist fra MF Dow Jones News med vinklen: ”Hvordan kan det, være at Juves market cap er på omkring €300 mio., når nu Milan bliver solgt for over €1 mia.? Giver det stadigvæk mening at være listet på børsen?”

Hertil svarer han, at det er i Exor-regi, at den slags vurderinger foretages, og at der desuden ikke er kommet officielle udmeldinger fra parterne omkring handlen, hvorfor man skal tage tallene med et gran salt. Det er ikke altid, at de tal der er fremme i pressen stemmer overens med virkeligheden, bemærker han.

Med udgangspunkt i de cifre, som er fremme og som spørgsmålet relaterer sig til, konstaterer han dernæst, at det imponerende tal, når man kigger på faktorer såsom multipler, nettoresultater, marginer og finansielle stilling. Slutteligt siger han, at det ikke er ham, der skal sidde og forklare, hvordan det kan være, at Milan værdisættes så højt. Det er journalisterne, der kommer med tallene, så det må de selv finde ud af. Dernæst videre til et nyt spørgsmål.

Agnelli har selvfølgeligt ingen konkret viden om, hvad Milan bør koste, og han udtalelse e ren idioti.

Det er jo netop derfor, at man laver en due diligence - for at værdiansætte virksomheden.

Det er højst sandsynligt, at virksomheden er solgt for dyrt, men at sætte tal på (x gange prisen), som Agnelli gør, er slet og ret useriøst.

Men jeg skal da gerne invitere ham til en storholdsforelæsning i værdiansættelse af virksomheder, skulle det have interesse.


For det første så er Agnelli næppe decideret novice, når det kommer til at vurdere indtjeningsmulighederne i en fodboldforretning af Milans type.

For det andet vurderer han det naturligvis ikke blot ved at gange 2 tal sammen.

For det tredje vil jeg gerne høre dit bud på, hvordan man som ekstern analytiker vurderer værdien af et selskab? Kunne vi evt. klemme det ind i forelæsningen, eller skal vi bare droppe det med den konklusion, at et kvalificeret bud er umuligt at give, og at selskaberne derfor er værdisat, som vinden blæser?

Endelig vil jeg gerne høre, hvad du kunne forestille dig er dukket op i en due diligence, der forklarer den relativt set ekstremt høje værdiansættelse?

Men nu er der naturligvis tale om en investering i en fodboldklub, og en sådan er jo som bekendt ikke nødvendigvis styret af rationel tænkning. Personligt har jeg dog ligesom Agnelli svært ved at se det omtalte beløb blive stukket direkte ned i Silvios lomme. Hvis der er tale om, at en stor del af pengene bliver skudt ind i Milan, så giver det straks lidt mere mening.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
Agent for Martinez siger aftalen er nært forstående, og kan blive offentliggjort allerede imorgen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er s´gu nok nødt til at æde min gamle hat - det troede jeg s´gu ikke ville ske. Stærkt gået! Knap så fedt for os...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Agent for Martinez siger aftalen er nært forstående, og kan blive offentliggjort allerede imorgen.

Ja - man begynder nærmest snart at tillade en smule håb at snige sig ind.

Martinez´ siger i øvrigt noget andet interessant - nemlig at han (Jackson Martinez) og Zlatan vil være en fantastisk duo. Det lyder som om at der ligger en klar plan om at de to kommer til at tegne angrebet næste år.

"Nyheden" om Abate´s underskrift er i øvrigt også yderst glædelig. Det tegner på at vi er ved at skabe et skelet omkring holdet, som skal bære det de næste år.

Med et evt. køb af Kondogbia synes jeg at vi har en rigtigt stærk starter (udfra en 4-3-1-2).
Jeg hører ikke til dem der mener at vi bare skal kyle hele truppen på porten, fordi vi har haft en dårlig periode. Jeg har nu læst at flere mener at eksempelvis Montolivo, Poli og Bonaventura ikke hører til i truppen. Det er jeg meget uenig i.

Vi mangler dog stadig at få styr på forsvaret. Jeg ser rigtigt gerne at vi beholder Bocchetti. Han burde også være en spiller efter Miha´s smag - kontant og stabil. Som nye ansigter kunne Romagnoli bestemt være interessant. Rugani synes ikke at kunne finde plads i Juventus næste år, og meldes allerede på vej videre. Jeg savner en ny Nesta i italiensk fodbold og Rugani kunne ligne netop dét.

Og ja - jeg kan godt lide italienske spillere i Milan (og nej, det er naturligvis ikke noget politisk). Derfor har jeg også en drøm om at vi henter en af de rigtigt spændende itlienske målmænd der er derude lige nu. Leali eller Scuffet står højest på min ønskeseddel. Sidstnævnte mangler dog nok lige en sæson eller to før han er parat.
Skrevet af Great Milan
Det ligger jo klart i kortene, at Zlatan og Martinez er tænkt til at danne Milan´s angreb næste år. Det er ikke nogen hemmelighed. Jeg personligt forventer køb af Martinez, Zlatan, Kondogbia, Savic og Miranda. Men der kommer flere endnu - tålmodighed.

4 års helvede er slut! Nu er det de andres tur til at lide i flere år!
Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
Er der ikke nogle FFP-krav der skal overholdes? I forvejen er driftsresultaterne temmeligt bekymrende.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Jo, men inden for rammerne af FFP er det jo også muligt at fremskynde konsum, da det går på afskrivninger. Milan begrænser sig så bare betydeligt i kommende perioder, hvis ikke asiaterne kan booste omsætningen, hvilket vel er grunden til at de relativt villigt betaler dyrt og investerer heftigt. I den henseende kan det undre, at man satser på Zlatan. Han er naturligvis en fin poster boy, men han er dyr og sportslig er der ikke mange år i ham.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Great Milan
Når Real Madrid, Barcelona og PSG må kaste om sig med penge, så må vi også. Så mon ikke der er styr på diverse krav, regler, love osv.

Vi er i færd med en form for domino effekt. Henter vi det første store navn, kommer der helt naturligt flere store navne til. Det handler blot om at slå hul på bylden. Det er vigtigt, at Martinez handlen lukkes senest denne weekend, så vi kan komme videre til Kondogbia og Zlatan i en fart.
Grande Milan!
Skrevet af Promo
haha, jeg skal lige læse resten af tråden færdig før jeg skriver noget.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
annonce
0