Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GunnerSoren
Hvordan er det ikke relevant for Milan-tråden, om der er andre bejlere til den stjerneangriber, der er kraftigt rygtet til Milan?

Hele denne latterlig diskussion omkring hvorvidt andre klubber HAR været interesserede i Martinez eller ej er jo dybt latterlig.


Der er ingen, der tvinger dig til at deltage.
Skrevet af Lentini
@GM

Først og fremmest er det en meget god idé at få lidt styr på hvilke medier man skal læse. Bl.a. er Daily Express en møgsprøjte, som du kan smide i kategori sammen med Tuttosport, Corriere dello Sport, Mediaset osv.. Sandhedsværdien er meget lille, for ikke at sige mikroskopisk lille.

Derudover er der flere i dette spil, som har deres egne personlige agendaer. Bl.a. Martinez og hans agent. De kan sagtens plante historier i tvivlsomme medier, som vil trykke alt muligt. Det kan være fx være for at presse forhandlinger i fremdrift, løn osv.

Yderligere opererer alle klubber med en liste. Hvis du søger en angriber, noterer man sig ikke bare Jackson Martinez og så er det det. Man har naturligvis alternativerne klar, og en klub som har lidt omløb i hjernen sørger selvfølgelig for at holde sig opdateret hos de pågældende spillers agenter. Det er common sense og knowledge.

Lige i sagen omkring Jackson Martinez er det eneste som har kørt i de italienske medier, med valide kilder, at Atlético Madrid gerne ville have ham, men slet ikke kunne leve op til Portos krav uagtet at Martinez var interesseret i det skifte. Det samme gælder Valencia, som også har vist interesse, men ikke heller har villet møde Portos krav på frikøbsklausulen.

Med den logik du har kørt med hidtil, ville det betyde at Milan er i færd med at byde på Mats Hummels, Aymen Abdennour, Nikola Maksimovic, Danté, Diego Godin og Miranda til det centrale forsvar. Alt sammen fordi Calciomercato liner et liste op, som de mener at vide Milan opererer med. I så fald kommer vi ikke til at mangle centerforsvarer i den kommende sæson….. Jeg satser her, og siger vi ikke har budt på nogen som helst endnu – derimod er det jo sjovt nok at diskutere hvilke spillere der kunne være interessante at den påståede liste og starte en debat. Bl.a. vil jeg da rigtig gerne have Mats Hummels, fordi han i min verden er en komplet forsvarsspiller, hvorimod Old Bull Lee ikke er så toptændt på tyskeren, som jeg er.

En anden god ting er lige at tjekke op på de klubber, som skulle have den påståede interesse i spilleren. I fx Manchester Citys tilfælde giver det ingenlunde mening, når man lige har investeret heftigt i Wilfried Bony for bare et halvt års tid siden.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Kan du ikke lige linke til den med Martial. Jeg har intet læst om ham ifbm Milan overhovedet, siden Mr. Bee kom ind i klubben. Jeg tror ganske enkelt ikke på den, men vil gerne lige tjekke op på linket.

Mht. Kondogbia er jeg ikke vidende omkring en eventuel ejerandel af Doyen i spilleren. Men Kondogbia bliver købt af Milan, og kommer på kontrakt i Milan 100 %. Der er regler i Italien allerede, som ikke gør det muligt med tredjepartsejerskaber.

Skrevet af Great Milan
Lentini

Snakken gik på hvor vidt der var andre klubber med CL deltagelse i næste sæson, som havde vist interesse i at købe Jackson Martinez. Jeg skrev så, at flere medier har nævnt Valencia, Atl. Madrid, Liverpool, Arsenal, Man C. og Man United. Jeg skrev oven i købet "hvor vidt det er sandt, eller om det er noget Martinez agent finder på, skal være usagt".

Der er flere medier der skriver om disse klubber. Både de medier du finder troværdige og dem du ikke finder troværdige. Som du selv nævner, har Valencia og Atl. Madrid kommet med bud, som Porto afviste. Det i sig selv burde lukke debatten i og med de to klubber er i CL næste år.

For så at tage fat i Man City´s angribere f.eks. Du som "ekspert" på det italienske marked, bør vide, at Jovetic og Dzeko længe har været linket væk fra City. Og i år ryger de begge to, det er næsten 100% sikkert. Ergo opstår der allerede der to huller. Bony har ikke præsteret, og man leder derfor med lys og lygte efter en bedre makker til Aguero.

Arsenal: De har endnu ikke købt en mand i stedet for Podolski (om han vender tilbage og får meget spilletid tvivler jeg stærkt på). Spørger du mig, så kan Martinez slå både Giroud, Welbeck og Walcott af holdet. Så hvorfor de ikke skulle være interesseret i at købe Martinez, kan jeg ikke se. Med mindre de igen blot er tilfreds med en CL plads og ikke har ambitioner om at vinde PL.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Hvis de CL-deltagende klubber vil have Martinez, kan vi godt stille os bagerst i køen. Jeg tror ikke, deres interesse er så aktuel.
Mojn do!
Skrevet af Goikoetxea
"For så at tage fat i Man City´s angribere f.eks. Du som "ekspert" på det italienske marked, bør vide, at Jovetic og Dzeko længe har været linket væk fra City. Og i år ryger de begge to, det er næsten 100% sikkert. Ergo opstår der allerede der to huller. Bony har ikke præsteret, og man leder derfor med lys og lygte efter en bedre makker til Aguero.

Okay, så de står altså tilbage med 3 angribere eftersom Jovetic, Dzeko og Negredo forlader klubben "næsten 100% sikkert".

Og det er en klub som skal spille med om mesterskabet & CL, og hvor som du selv siger Bony ikke har slået til.


Sorry, men jeg har min tvivl.

"Hvis de CL-deltagende klubber vil have Martinez, kan vi godt stille os bagerst i køen. Jeg tror ikke, deres interesse er så aktuel."

Ja, desværre er fodboldverden indrettet sådan. CL er nærmest vigtigere end lønnen i disse dage.
Wise Men Say...
Skrevet af GunnerSoren
Arsenal: De har endnu ikke købt en mand i stedet for Podolski (om han vender tilbage og får meget spilletid tvivler jeg stærkt på). Spørger du mig, så kan Martinez slå både Giroud, Welbeck og Walcott af holdet. Så hvorfor de ikke skulle være interesseret i at købe Martinez, kan jeg ikke se. Med mindre de igen blot er tilfreds med en CL plads og ikke har ambitioner om at vinde PL.


Har du nogensinde hørt om Wenger? Hvis ja, så burde du vide, det ikke den slags handel, han typisk laver.

Mht. Poldi - Har du set trupsammensætningen i Arsenal? Der er absurd mange offensive spillere. Så mange at man kan slippe både Podolski og Campbell uden at erstatte dem.
Skrevet af Fossa dei Leoni
http://www.tipsbladet.dk…ster-united


Men, siden Doyen Sports kommer indeover Milan, ville du så tro at de eksempelvis at de vil være med til at bestemme om Kongdogbia ville skulle sælges til en anden storklub, selvom det er imod selve klubbens ønske? Hvis vi altså får ham.


Når okay, jeg troede netop at Milan ikke vil have nogen former for indflydelse, hvis vi signet Doyen Sports spillere. Så er min værste frygt jo væk?

Og er der noget nyt om forsvarsspillere? Mener at Hummels ville være mere vigtig at signe fremfor Zlatan, selvom det ser urealistisk ud. Han er stadig 26 år og har mange år endnu. Maksimovic fra Torino ser også spændende ud. Men har dog stadig en drøm om Romanogli* staves? Fra Sampdoria.
Skrevet af Great Milan
2 kasser af Zlatan idag!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@GM

Valencia og Atlético er jo længe ude af billedet, fordi Porto stod fast på frikøbsklausulen på 35mio€. Det efterlader den påståede interesse fra de engelske klubber tilbage, og med 99.9 % sikkerhed, så er der ingen engelsk interesse pt. i Jackson.

Så nævner du at Dzeko og Jovetic er på vej væk. Dzeko har vel nærmest været rygtet væk i hvert transfervindue, siden han trådte ind på Etihad. I forhold til Jovetic er det korrekt, at han meget vel kan være på vej videre. Men nu har City fået en på lampen af FFP, hvorfor de også skal have en køber til Jovetic. Det har de ikke. Slet ikke til den pris City gerne skulle have, for ikke at lide for stort tab på ham. Der er kun Inter, og de vil leje ham.

Derfor afventer City naturligvis markedet, hvor der muligvis kan opstå en mulighed hvori de kan afsætte Jovetic. Den tror jeg ikke på kommer, fordi han er ”injury-prone” – derfor kan han meget vel havne i Inter senere på sommeren, men ikke nu hvor vinduet slet ikke er åbnet op endnu.

Nu har jeg også tidligere skrevet at 35mio€ er overpris for Jackson. Fordi det er det. Det er en meget pebret pris for en snart 29-årig colombianer, som ”kun” har bevist sig i Portugal. Det ville være et meget stort sats at hente Jackson ind, fordi fodbolden fra Portugal til England er markant anderledes.

Podolskis rolle i Arsenal har været på kanten, og kan derfor ikke smides ind i ligningen til Jackson, da han ville skulle afdække et andet behov. Arsenal har desuden så mange velkvalificerede spillere til kanten, at de sagtens kan smide Podolski til helvede uden nødvendigvis at hente en erstatning – det tror jeg heller ikke de gør. Så bliver det en med fremtidsperspektiv, og ikke en der skal ind og forstærke truppen her nu – det ville være fråds. Måske jeg husker dårligt, men Arsenal hentede vel heller ikke en ind da Podolski røg på leje i Inter?
Skrevet af Old Bull Lee
Der er en del forsvarsspillere som vil styrke vores hold lige nu.

Hummels er, som Lentini er inde på, ikke min favoritspiller at hente. Bevares, han er dygtig men jeg syntes sagtens man kan få bedre for pengene. Hvis hans prisskilt er på de 30-35 mil, så syntes jeg klart man hellere skal prøve at hente Silva tilbage.

For eksempel kunne det være interessant at se hvordan situationen udvikler sig med Alderweireld og hans lejemål i Southampton. Han har spillet godt og stabilt og jeg kunne godt se ham udvikle sig til en rigtig general.

Romagnoli er også interessant men næppe en der ville komme ind fra dag et og gøre den store forskel.

Giv mig lige lidt tid og jeg vil lave en liste over emner jeg syntes kunne være interessante at hente..
"Old Lull Bee"
Skrevet af GunnerSoren
Måske jeg husker dårligt, men Arsenal hentede vel heller ikke en ind da Podolski røg på leje i Inter?


Du husker glimrende.

Ydermere sendte man endnu en kant, Campbell, på lån i Villarreal i samme vindue - ligeledes uden erstatning.
Skrevet af Great Milan
Lentini

Jeg er fuldt ud uenig med dig i nærmest alt hvad du har skrevet i dit seneste indlæg. Vil ikke sidde og diskutere de berørte emner med dig nu. Vi kan tage det hele op, når transfervinduet lukker i. Så ser vi, hvor meget udskiftning der bliver rundt omkring i de italienske og engelske topklubber.

P.S.: Du sidder tydeligvis bittert fast i de seneste års dårlige Milan resultater. Synes måske du skulle prøve at komme videre fremfor at sidde og være så pessimist. Kan virkelig ikke se nogen grund til at være så negativ. Milan er en stor klub, og de vil altid formå at komme tilbage og blive verdens største igen. Dette burde du som milanista vide. Se fremad.

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
"Ydermere sendte man endnu en kant, Campbell, på lån i Villarreal i samme vindue - ligeledes uden erstatning."

Lige nøjagtig! En kæmpe fejl af Wenger. Så det har han vel lært noget af nu, og vil købe en stabil angriber ind.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Fossa

På papiret: Nej, det kan de ikke. Doyen Sports er egentlig ”ansat” som sportslig rådgiver for Bee Taechaubol i Milan. Og som du nok er bekendt med så ejer Mr. Bee ”kun” 48 % af klubben, hvor majoriteten stadigvæk ligger i hænderne på Berlusconi-familien. Doyen ligger heller ikke penge i købene – de er finansieret igennem klubben.

Hvis vi laver et tænkt eksempel, hvor Kondogbia er Milan-spiller, og et astronomisk bud kom på bordet, og Doyen pressede på Bee for at sælge, ville det ikke nytte noget i og med Berlusconi ville kunne stikke dem fingeren, fordi han stadigvæk sidder med det sidste ord i Milan.

Men man kan så spørge sig af, hvad pokker Doyen så laver i Milan? Fordi det er da et spørgsmål, jeg selv har stillet mig, fordi Doyen er her ikke bare for at turnere rundt i Europa med Galliani, for at være flinke. De skal tjene penge på en eller anden facon, fordi man ikke skal glemme at Doyen er en forretning. Men jeg ved ærlig talt ikke hvordan de skal lave penge, men det kunne jo tænkes at de har nogle ejerskaber i Jackson og Kondogbia, som de nu får fortjeneste af. Det kunne også tænkes at de køber andele i spillere, for at få dem i kartoteket, og foreslår dem til Milan, hvor de så igen får en fortjeneste på salg til Milan.

Men tredjepartsejerskaber er ulovlige i Italien, og det er vigtigt at hæfte sig ved.

Der er ikke rigtig noget nyt på forsvarsfronten udover at man skriver emner op som kunne være interessante. Abdennour, Hummels, Danté, Godin, Miranda og Maksimovic er de navne som calciomercato mener at vide Milan har på listen.

Romagnoli bliver svær at hente, fordi han er Roma-ejet. Og selvom de har Manolas, Castan og Mbiwa, tror jeg han bliver fordi Roma nok er noget usikre på hvor de har Leandro Castan henne efter hans operation. Og umiddelbart er det også muligt for Romagnoli i hvert fald at komme foran Mbiwa i køen. Astori forestiller jeg mig ikke Roma benytter sin option på.
Skrevet af GunnerSoren
Den eneste fejl, Wenger har begået med Campbell, er ikke at have solgt ham i sommeren ´14, da VM-hypen var på sit højeste.

Campbell er i øvrigt ikke et emne som spidsangriber i system som Arsenals.
Skrevet af Bosse1983
Lige nøjagtig! En kæmpe fejl af Wenger. Så det har han vel lært noget af nu, og vil købe en stabil angriber ind.

Vrøvl. Det havde lige nøjagtig ingen betydning for Arsenal, at Campbell løb rundt i Spanien. Hverken han eller Poldi var på nogen måde savnet og Arsenal havde en strålende forårssæson uden dem. Hvori ligger den kæmpe fejl af Wenger? Fejlen, hvis nogen, lå i balancen i truppen, hvor man vadede i offensive alternativer. Både Poldi og Campbell er antageligvis historie i Arsenal.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
@ GM

Jeg er hverken pessimist eller negativ, men derimod realistisk. Og jeg er rigeligt bekendt med Milans storhed, og er da også sikker på vi kommer tilbage til toppen. Men derfor må man gerne forholde sig en smule kritisk til hvad obskure medier blæser af i deres spalter. Og eftersom jeg har fulgt italiensk fodbold i meget lang tid, har jeg også et rimelig pænt billed af hvem der har noget på hjertet, og hvem der bare skal hente clicks og sælge aviser for hvilken som helst pris. Jeg er endda så nørdet på det punkt, at jeg har noteret ned hvilke medier der rammer rigtigt de forskellige steder, hvorfor jeg kan danne mig et overblik i så heftig en tid som mercatoen.

Og igen, Campbell dækker også et behov til kanten, hvorfor Jackson slet ikke ville indgå i ligningen.
Skrevet af Great Milan
Hvad er det der er urealistisk?

At Milan henter to store navne til angrebet og et stort navn til henholdsvis midtbanen og forsvaret?

Er det urealistisk?

Jeg kan også præcisere det lidt nærmere: Martinez, Zlatan, Kondogbia samt en af følgende: Hummels/Miranda/Godin/Silva f.eks.
Grande Milan!
Skrevet af andib
Jeg kan også præcisere det lidt nærmere: Martinez, Zlatan, Kondogbia samt en af følgende: Hummels/Miranda/Godin/Silva f.eks.
Jeg vil godt vædde alt hvad jeg har på at dette ikke sker. I henter én af dem, måske to, men så heller ikke mere. Hvad skulle de i Milan (ikke for at være provokerende)? De kan være heldige at skulle spille ChL i 2016/2017, hvorimod de kan tage til andre klubber rundt omkring i Europa og spille ChL i den kommende sæson.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0